malawaszka Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 [quote name='wilczy zew']Monduś na stół mógł nie zaglądać przez stres,kilka wizyt i będzie wiadomo więcej. Bryza go widziała?[/QUOTE] widziała - zastawia przed nim swoje michy a tak to spoko, bez ekscytacji :lol: [quote name='ania0112']Oh domowy monduś :loveu: a czemu go sprawdzałaś? tak z ciekawości czy było jakieś sensowne zapytanie o niego?[/QUOTE] ten sam co mówiłam, tylko tam duże niezdecydowanie jest więc koresponduję, ale się nie napalam [quote name='Saththa']pieknie się w domku prezentuje :)[/QUOTE] noo :loveu: Quote
zerduszko Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Zdjęcia bez rudej to nie byłoby to samo :cool3: Słodki chłopak :loveu: Quote
Pysia Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Monduś zestresowany. Ale gdyby w domku miałł zamieszkać to da rade na pewno :) Szukamy kogoś do wizyty p/a w Warszawie w dzielnicy Praga Południe! Quote
AnkaG Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Nooo fajnie się chłopak na salonach prezentuje :) Bryzia rozumiem ciałkiem zasłaniała miseczki? Quote
WATACHA Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 [quote name='malawaszka']próbował zaglądać na blat, ale szybko kuma - bystry chłopak jest i wystarczają mu korekty słowne i obecność MEsi :lol: mieszkają po prawej stronie Wisły - raczej nie Twoje okolice bo Aśka mówiła, że koło 50 km ma do hotelu więc raczej nie Twoje okolice - kołacze mi się w głowie, że to była Białołęka, ale ja jak zwykle mam problem z tymi dzielnicami :splat: [B]do dziś się motam jak mam ludziom mówić gdzie mieszka np WATACHA [/B]:D[/QUOTE] Ha,ha,ha zawsze mam z tego ubaw , bo chyba jeszcze się nie zdarzyło żebyś powiedziała dobrze.Jak ktoś mi mówi gdzie mieszkam podobno to taka jest chwila ciszy z mojej strony:roflt: CUKIERECZEK :loveu: [url]http://img.photobucket.com/albums/v457/malawaszka/Bru10maj2014/DSC_0371.jpg[/url] Quote
wilczy zew Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 [quote name='wilczy zew'] Kcem sie poradzić: pamietacie,ze kupilam poziomki dla Mordziastej u Taks. Maja byc przerobione z półzacisku. Wybrac zatrzask czy lańcuszek? Prosze nie sugerowac sie zdaniem Pysi ;) I drugie: bede kupowac szelki dla Uszatki. Czy tez juliusy jak ma Kocyk aby Zgraja wygladala jednakowo czy zamowic u Taks?[/QUOTE] przypomina,temat nadal otarty Quote
Saththa Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='wilczy zew']przypomina,temat nadal otarty[/QUOTE] Ja bym wybrała łańcuszek bo nie ufam zatrzaskom a i łańcuszkowa bardziej mi się podoba... :lol: Co do szelek to... jednakowo chyba :) Quote
wilczy zew Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='wilczy zew']juliusy-1 norwegi-2 zatrzask-4 łańcuszek-1 Jakie fajne foty :loveu:[/QUOTE] juliusy-2 norwegi-2 zatrzask-4 łańcuszek-1 Quote
wilczy zew Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='malawaszka']a mój głos policzony????[/QUOTE] oczywiście p.Prezes!!!! Quote
JankaBezZiemii Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 ja lubię zatrzaski - zapięte jak trzeba bez możliwości kombinowania szelki - ja kupuję takie z których nie da się wyleźć :razz: Quote
wilczy zew Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']ja lubię zatrzaski - zapięte jak trzeba bez możliwości kombinowania szelki - ja kupuję takie z których nie da się wyleźć :razz:[/QUOTE] nie ma takich szelek-to zależy od psa-ja takich nie potrzebuję Quote
malawaszka Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 jademy z Luncią do Czech za tydzień w środę - trzymajcie kciuki, żebym się z nimi dogadała i żeby jej pomogli!! :modla: Quote
ania0112 Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 mojego głosu wz nie policzyła odnośnie szelek :no-no-no: ja za drobniejszymi szekami byłam dla suczynki a więc taksówki. Trzymamy za Lunetkę i za waszke poliglotke :lol: Quote
marako Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='malawaszka']jademy z Luncią do Czech za tydzień w środę - trzymajcie kciuki, żebym się z nimi dogadała i żeby jej pomogli!! :modla:[/QUOTE] Będziemy trzymać, a Waszka nie musi być poliglotką, bo doktor jest (to doani0112 z postu 48524). Quote
ania0112 Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 bodoktor mówi po polsku, pamiętam :) ale monia kazała trzymac kciuki za to by się dogadała więc napisałam o poli :lol: Quote
malawaszka Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 no bo na maila odpisali po czesku, a że ja jestem dzikus ze wsi to już się stresuję, że czegoś nie zrozumiem :splat: Quote
malawaszka Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 no przypomnienie masz jak w banku bo przecież będę jajo znosić i przeżywać i histeryzować :splat: Quote
Recommended Posts