Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wilczy zew']Monduś na stół mógł nie zaglądać przez stres,kilka wizyt i będzie wiadomo więcej.

Bryza go widziała?[/QUOTE]

widziała - zastawia przed nim swoje michy a tak to spoko, bez ekscytacji :lol:

[quote name='ania0112']Oh domowy monduś :loveu:
a czemu go sprawdzałaś? tak z ciekawości czy było jakieś sensowne zapytanie o niego?[/QUOTE]

ten sam co mówiłam, tylko tam duże niezdecydowanie jest więc koresponduję, ale się nie napalam

[quote name='Saththa']pieknie się w domku prezentuje :)[/QUOTE]

noo :loveu:

Posted

Monduś zestresowany. Ale gdyby w domku miałł zamieszkać to da rade na pewno :)

Szukamy kogoś do wizyty p/a w Warszawie w dzielnicy Praga Południe!

Posted

[quote name='malawaszka']próbował zaglądać na blat, ale szybko kuma - bystry chłopak jest i wystarczają mu korekty słowne i obecność MEsi :lol: mieszkają po prawej stronie Wisły - raczej nie Twoje okolice bo Aśka mówiła, że koło 50 km ma do hotelu więc raczej nie Twoje okolice - kołacze mi się w głowie, że to była Białołęka, ale ja jak zwykle mam problem z tymi dzielnicami :splat: [B]do dziś się motam jak mam ludziom mówić gdzie mieszka np WATACHA [/B]:D[/QUOTE]

Ha,ha,ha zawsze mam z tego ubaw , bo chyba jeszcze się nie zdarzyło żebyś powiedziała dobrze.Jak ktoś mi mówi gdzie mieszkam podobno to taka jest chwila ciszy z mojej strony:roflt:

CUKIERECZEK :loveu:
[url]http://img.photobucket.com/albums/v457/malawaszka/Bru10maj2014/DSC_0371.jpg[/url]

Posted

[quote name='wilczy zew']

Kcem sie poradzić: pamietacie,ze kupilam poziomki dla Mordziastej u Taks. Maja byc przerobione z półzacisku. Wybrac zatrzask czy lańcuszek?

Prosze nie sugerowac sie zdaniem Pysi ;)

I drugie: bede kupowac szelki dla Uszatki. Czy tez juliusy jak ma Kocyk aby Zgraja wygladala jednakowo czy zamowic u Taks?[/QUOTE]

przypomina,temat nadal otarty

Posted

[quote name='wilczy zew']przypomina,temat nadal otarty[/QUOTE]

Ja bym wybrała łańcuszek bo nie ufam zatrzaskom a i łańcuszkowa bardziej mi się podoba... :lol:

Co do szelek to... jednakowo chyba :)

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']ja lubię zatrzaski - zapięte jak trzeba bez możliwości kombinowania
szelki - ja kupuję takie z których nie da się wyleźć :razz:[/QUOTE]

nie ma takich szelek-to zależy od psa-ja takich nie potrzebuję

Posted

mojego głosu wz nie policzyła odnośnie szelek :no-no-no:
ja za drobniejszymi szekami byłam dla suczynki a więc taksówki.
Trzymamy za Lunetkę i za waszke poliglotke :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']jademy z Luncią do Czech za tydzień w środę - trzymajcie kciuki, żebym się z nimi dogadała i żeby jej pomogli!! :modla:[/QUOTE]
Będziemy trzymać, a Waszka nie musi być poliglotką, bo doktor jest (to doani0112 z postu 48524).