Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

haha, ruda przesłodka. ona wie, kto ma najbardziej miękkie serce u was ;) wkomponowała się i nigdzie się nie wybiera, więc może już skończ ją ogłaszać. przecież chłop ci w depresję popadnie jak mu zabierzesz taką przytulankę :)

Posted

[quote name='agaga21']haha, ruda przesłodka. ona wie, kto ma najbardziej miękkie serce u was ;) wkomponowała się i nigdzie się nie wybiera, więc może już skończ ją ogłaszać. przecież chłop ci w depresję popadnie jak mu zabierzesz taką przytulankę :)[/QUOTE]

Ty mi tu nie cwaniakuj bo zacznę u Ciebie pisać żebyś sobie burblówkę przywiozła :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']Ty mi tu nie cwaniakuj bo zacznę u Ciebie pisać żebyś sobie burblówkę przywiozła :diabloti:[/QUOTE]

jak by mi nawet 50 osób tak napisało, to i tak bym nie przywiozła, jeśli karol mi sam nie powie, że mam przywieźć. ale pojęczeć sobie muszę, że chcęchcęchcę!

Posted

[quote name='agaga21']jak by mi nawet 50 osób tak napisało, to i tak bym nie przywiozła, jeśli karol mi sam nie powie, że mam przywieźć. ale pojęczeć sobie muszę, że chcęchcęchcę![/QUOTE]

ja sobie jęczę "niechcęniechcęniechcęniechcę" :evil_lol: nie nie nie

Posted

[quote name='malawaszka']czy ja kiedykolwiek kogoś linczowałam??? po prostu przeraża mnie ta relacja... szokuje i w ogóle :grab::wallbash: wczoraj jak na chwilę miała zostać w domu a nie być z pańciem to wyskoczyła przez taras tam gdzie maja koty wyjście - nigdy tego nie robiła i miałam nadzieję, że się nie nauczy... a tu desperatka hyc i tyle ją widziałam... pańcio oczywiście wycałował i wygłaskał jak to piesek cudnie zrobił :mdleje: ja wiem, że córunia tatunia, ale to jest taka sprzedajna sucz, [B]że u kogoś innego też sobie znajdzie tatunia :D [/B]przedwczoraj wysiadywała na kolanach u SZWAGRA!! tak tak u tego, którego psy nie lubią :crazyeye: bo się z nią pobawił, poganiał, a potem jadł ciasto... więc prawie się do niego przeprowadziła :lol: a Radek teraz kocha rudą bo Bella jest duża i bywa nieznośna więc niektórzy teraz doceniają co mogli mieć a nie chcieli :turn-l:[/QUOTE]

Ale czy teraxniejszy Tatuń znajdzie sobie taką sucz....? :scared:

[url]http://img834.imageshack.us/img834/79/t2ci.jpg[/url] hahahahahhahahahah GENIALNE!!!!!

Wasia przycinasz im brody?

Posted

[quote name='malawaszka']przycinam brody - Dropsowi wycinam kołtuny, a Piździ chwytam od spodu w kitkę i chlast :lol: wygląda o niebo lepiej z przyciętą bo ona ma liche te włoski[/QUOTE]

tak pytam bo ja chyba tazziowi bym skróciła .... ale sie boje hahahahahh

Posted

[quote name='Saththa']tak pytam bo ja chyba tazziowi bym skróciła .... ale sie boje hahahahahh[/QUOTE]

ja też się kiedyś bałam, aż któregoś dnia coś we mnie pękło, przebiłam się przez skorupę lęku i CIACH :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ja też się kiedyś bałam, aż któregoś dnia coś we mnie pękło, przebiłam się przez skorupę lęku i CIACH :evil_lol:[/QUOTE]

heheh ja się powoli szykuję do Tazzmana... jako całości a nie tylko brody... tj narazie chybałapy i firanke opitole...

Posted

Boskie [url]http://img834.imageshack.us/img834/79/t2ci.jpg[/url] :) I też miałam napisać, że brody widać, że jedną ręką przycięte :cool3:
A Ruda pięknie się urządziła z tatusiem :evil_lol:

Posted

Dropsiasty jaki dostojny - normalnie jakby fote do paszportu mu robili :loveu:
U mnie znowu czarna gruba dupa - zdrajca nad zdrajcami, lazi za TZ-tem i kocha go wielka nieograniczona. To ja kurna wyciagnelam go z bagna, smarowalam, madzgalam, pralam, dmuchalam i chuchalam - po nocach nie spalam, po wetach smigalam a ten niewdziecznik slodkie oczka do faceta robi :mad: :evil_lol:

Posted

biedny J straci swojego pieska... może ;) ja tam życze Monice żeby się udało :)
Drops i furka :loveu:

hahaha no cóż Pink... psy to niewdzięczniki :) ale może jakby TZ był na co dzień to by się hippowi znudził ;)

Posted

[quote name='Pysia']Doopa a nie chaos :) Wprowadza mlodość i życie :P[/QUOTE]

moje dziadki wystarczająco dużo życia wprowadzają - jakoś nie zauważyłam, żeby w czasach przed rudym - brakowało życia w domu :eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']mamo ale obiecaj, że Ruda z nami nie zostanie :biggrina:
[URL]http://img834.imageshack.us/img834/79/t2ci.jpg[/URL] [/QUOTE]

Hahahaha prawie sie ze smiechu poplakalam:evil_lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Ruda jednak nie pasuje to wnętrza :P
[URL]http://img834.imageshack.us/img834/79/t2ci.jpg[/URL][/QUOTE]

rzuci się makatke i bedzie pasowała :p

[quote name='malawaszka']wprowadza za duży chaos :evil_lol:[/QUOTE]

na początku zawsze jest chaos. Juz w opowieściach biblijnych ,,na początku był chaos"
oni się pieknie zgrali :loveu: piesulka pomaga nawet pańciowi autko myć :loveu:

chyba nie jesteś okrutnicą co?

Posted

Jestem okrutnicą co przecież powszechnie wiadomym jest :grins:

Dziś Jarek przeżył chwile grozy bo jak pojechałam do weta po recepty na leki dla Bryzy i Vikuszki to mu najpierw nawiała ruda :mdleje: i chciała lecieć za samochodem - na szczęście sąsiedzi ją zatrzymali, a potem zwiała mu Piździa i dawaj pomykać na tych małych nóżkach wkoło domu i potem też w stronę wsi szukać mnie :mdleje: jakiś obłęd bo ją nawet jak dogonił to ona mu się nie da zapiąć na smycz tylko walczy o swoje żeby lecieć tam gdzie chciała :mdleje: biedny musiał ją zaganiać jak kurkę do domu :D żadna daleko nie pobiegła, ale stresu się J najadł i potem odbyliśmy rozmowę o rudej - domu szukać mam, ale ma to być taki dom jaki mu się będzie podobał :evil_lol:

a tymczasem łobuzeria

Zgredek Zgredkowski - ledno na nogach się trzyma, ale popyskować na dużych musi :lol:
[URL]http://youtu.be/r67lkED5wtw[/URL]

[video=youtube_share;r67lkED5wtw]http://youtu.be/r67lkED5wtw[/video]