ania0112 Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 a J to miał takiego stresa bo z psiurkami nie spaceruje i one go chyba nie traktują jak pana i dlatego w takim szale za tobą biegną... powodzenia z tym super hiper domkiem :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 Ruda to chyba bardziej za samochodem niż za mną :lol: bo np jak szłam dziś na spacer z dużymi, to dałam kurduplom wybór - jak chcą to mogą iść też, znają się przecież z Tina i Mondym i nie ma między nimi problemów żadnych, ale szła też Bella więc Ruda została z Jarkiem na placu (nie trzymał jej ani nic, tak wybrała), Drops zwiał do domu :lol: i poszła tylko Piździolina :loveu: mały, dzielny krasnalek - pół spacery na rękach ją musiałam nieść, ale i tak dała radę :lol: Quote
wilczy zew Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Byłaś sama z tym stadkiem? Jak Bela z czarnymi? Quote
malawaszka Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 Oliwia była ze mną, Belka bez problemu z psami - z dużymi całkiem super bo czuje respekt, kurdupli zdarza jej się nie szanować - zwłaszcza rudego kurdupla :lol: Quote
furciaczek Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Czarna mafia po lesie grasowała widzę:evil_lol::evil_lol: Quote
Margi Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Czarne fajnie w lesie wyglądają.Strach się bać :evil_lol:. Zgredek i Bryzunia są rozczulający jak tak sobie drepczą.Kochane staruszki.:loveu: Quote
wilczy zew Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 U mnie nie ma odpowiedzi,to może tu dostanę. Gdzie mogę naostrzyć tępe ostrze od maszynki :placz: Quote
malawaszka Posted April 30, 2014 Author Posted April 30, 2014 [quote name='wilczy zew']U mnie nie ma odpowiedzi,to może tu dostanę. Gdzie mogę naostrzyć tępe ostrze od maszynki :placz: ja wysyłam tu: http://germapol.istore.pl/pl/ Quote
wilczy zew Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Ile mniej więcej się czeka i ile chcą-tak ok. Quote
malawaszka Posted April 30, 2014 Author Posted April 30, 2014 [quote name='wilczy zew']Ile mniej więcej się czeka i ile chcą-tak ok.[/QUOTE] czeka się w zależności od obłożenia jakie mają wiec nie odpowiem, a cena to było chyba niecałe 30 zeta za ostrze, ale też nie pamiętam bo ja wysyłałam kilka - musisz tam zadzwonić albo napisać i spytaj o cenę Quote
marako Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 [quote name='wilczy zew']Ile mniej więcej się czeka i ile chcą-tak ok. Ja z kolei ostrzę tu: www.pphulinda.com - trwa to kilka dni (tyle, co przesyłka w obie strony, bo ostrzą szybko i dobrze). Bardzo starannie też pakują. Ceny na stronie. Quote
danyww Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 marako dowiedziałaś się o dawkowanie ostropestu ? :mad: :lol: Quote
AnkaG Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 To pobiegał sobie J.... Ruda to ma energii za całą resztę stada :) Quote
marako Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 [quote name='danyww']marako dowiedziałaś się o dawkowanie ostropestu ? :mad: :lol: Tak, ale nie mogłam wyciągnąć nic poza: "posypuję karmę". Pytam, jaką ilością: a ona: "Tak, żeby była posypana". "Przedawkowanie nie grozi, więc sypię sporo, tak, żeby karma była posypana" . I w ten deseń. Jak spotkam się osobiście, to mi pokaże, ile daje (spotkam się w weekendzie), upomnę się o to. (Myślę, że to by była taka płaściutka łyżeczka). Quote
wilczy zew Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Czy ktoś wie,co się dzieje z Malawaszką? Quote
malawaszka Posted April 30, 2014 Author Posted April 30, 2014 [quote name='wilczy zew']Czy ktoś wie,co się dzieje z Malawaszką?[/QUOTE] nie wiem, może wyjechała na majówkę, a co??? coś przekazać??? :errrr: Quote
wilczy zew Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 [quote name='malawaszka']nie wiem, może wyjechała na majówkę, a co??? coś przekazać??? :errrr:[/QUOTE] Jesteś,jak sołtyś zabrał Ci antenę,to zaczęłam się zastanawiać czy wszystko OK :sadCyber: Quote
malawaszka Posted April 30, 2014 Author Posted April 30, 2014 [quote name='wilczy zew']Jesteś,jak sołtyś zabrał Ci antenę,to zaczęłam się zastanawiać czy wszystko OK :sadCyber:[/QUOTE] eeee ale że co? kto mi coś zabrał??? :-o a teraz zobaczyłam, że mi się tel wyładował :splat: Quote
wilczy zew Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 [quote name='malawaszka'] a teraz zobaczyłam, że mi się tel wyładował :splat:[/QUOTE] :obrazic: ....... Quote
furciaczek Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='wilczy zew']Jesteś,jak sołtyś zabrał Ci antenę,to zaczęłam się zastanawiać czy wszystko OK :sadCyber:[/QUOTE] [quote name='malawaszka']eeee ale że co? kto mi coś zabrał??? :-o a teraz zobaczyłam, że mi się tel wyładował :splat:[/QUOTE] [quote name='wilczy zew']:obrazic: .......[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: Quote
ania0112 Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Zapraszamy do Figuni! http://www.dogomania.pl/forum/threads/252813-Male%C5%84ka-starsza-Figa-leczymy-i-szukamy-domu!?p=22111093#post22111093 Quote
malawaszka Posted May 4, 2014 Author Posted May 4, 2014 kurde mol dzisiaj Lunizna zrobiła Piździ dziurę w uchu :angryy: wariatka kurcze, rzuciła się na nią z taką nomen-omen FURIĄ, że... ech i ja oberwałam rykoszetem jak zwykle... w duży palec :shake: i tylko za to, że Piździa weszła do rodziców jak było jedzenie na stole, kurde normalnie najbardziej głodujący pies świata, który musi walczyć o jedzenie :shock: a Piździ nawet tego nei mogę dobrze obejrzeć teraz Quote
Recommended Posts