Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Saththa']zakładaj jakieś brzydkie obroze;)

no to nosił taką brzydką skórzaną fuj, ale już nie mogłam na nią patrzeć :shake:

kudłacz taki, że az nie wiem jak się za nią zabrać

Posted

A to w lipcu, to moze .... no mialam juz isc i samotnej galezi szukac a raczej trzech i ten wiatr wykorzystac, zeby mi potem nie mowili ze baba nadarmo sie powiesila - niby chlop w kieleckim ale ja jak chlop na wlosciach, Kielce napisze na tabliczce uwiazanej na szyji i spoko. Psy usprawiedliwione, bo to pieskie zycie caly rok, tak czy tak ..... bosz die paszczaki przegonic, bo na mozg mi sie rzuca czy co :evil_lol:

Posted

[quote name='Pink']A to w lipcu, to moze .... no mialam juz isc i samotnej galezi szukac a raczej trzech i ten wiatr wykorzystac, zeby mi potem nie mowili ze baba nadarmo sie powiesila - niby chlop w kieleckim ale ja jak chlop na wlosciach, Kielce napisze na tabliczce uwiazanej na szyji i spoko. Psy usprawiedliwione, bo to pieskie zycie caly rok, tak czy tak ..... bosz die paszczaki przegonic, bo na mozg mi sie rzuca czy co :evil_lol:[/QUOTE]

no idź idź :roflt: hahaha

Posted

Szkoda mojego dzieciaka-ślimaka :-( Taki był dorodny. Ale moje też tak właśnie odeszły, były jakieś dziwne i pomału, pomału gasły aż umierały.
Czarna banda robi wrażenie, fajnie że możesz tak z nimi chodzić po lesie i nie gonią za śladami.
Luna rzeczywiście idzie na całość skoro tak ją poniosło. Ja to myślę że niektóre takie zołzy tracą wyczucie na starość. Buni i Sympie też za młodu zdarzało się spiąć ale nigdy nie było śladów, a na stare lata albo kaleczyły siebie parę razy albo młode pokolenie. Dirki ma do dziś bliznę na głowie, a Vesper miała przetokę na policzku przez ponad pół roku jej się to babrało :roll:

Posted

[quote name='ania0112']a jaką mamy nową bidę? Fige masz u mnie w podpisie a pysiowy stwór jeszcze nie dotarł przecież...?[/QUOTE]

A którego stwora będzie miała Pysia ? :crazyeye:

Qrde, ja zaś nic nie wiem :mad: ..chyba przestanę kręcić te rurki bo sama zakręcona już jestem :roll:

Ania, w aptece Dentosept A kosztuje 10 zeta. Kupiłam go bo rzeczywiście jest też przeciwbólowy (ale ten A)

Posted

no jego nie boli nic, my ten już kupilismy już wczoraj mama mu ryjoka myła :lol:
Stwór pysi.... chyba wychlapałam wielką tajemnicę bo to mi Edyta przez telefon mówiła :)
też nie wiem jaki ani co... jak się pojawi to się dowiemy ;)

Posted

[quote name='danyww']A którego stwora będzie miała Pysia ? :crazyeye:

Qrde, ja zaś nic nie wiem :mad: ..chyba przestanę kręcić te rurki bo sama zakręcona już jestem :roll:

kręć kręć :lol:

to cudeńko ma do Pysi przyjechać tylko musi pozbyć się świerzba z uszków

Posted

[quote name='Tekla64']ja to sie juz tu w ogole nie lapie
bylo stado maluchow a teraz stado czarnych goliatow!
zdjecia mimo wszytsko pikne[/QUOTE]

haha stado kurdupli też jest :eviltong:

Posted

[quote name='ania0112']a jaką mamy nową bidę? Fige masz u mnie w podpisie a pysiowy stwór jeszcze nie dotarł przecież...?[/QUOTE]

[quote name='ania0112']no jego nie boli nic, my ten już kupilismy już wczoraj mama mu ryjoka myła :lol:
Stwór pysi.... chyba wychlapałam wielką tajemnicę bo to mi Edyta przez telefon mówiła :)
też nie wiem jaki ani co... jak się pojawi to się dowiemy ;)[/QUOTE]

nie mneis ie wydaje ze gdzies info na taksowym bazarku było o nowym tymczasie hmmm
[quote name='malawaszka']kręć kręć :lol:

to cudeńko ma do Pysi przyjechać tylko musi pozbyć się świerzba z uszków[/QUOTE]

No cudne;)