Ka-ka Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 szukaj dalej, może zbierzecie jakąś ochotnicza grupę...ponoć trening czyni mistrza :wink: 8) a o prezentach oczywiście myśłałam całościowo-WRAZ Z PRZESŁANIEM :evilbat: Quote
Justa Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 waszka to wpadaj do nas na Forty :lol: 8) Tam jest mnóstwo dużych psów i Galci byłoby raźniej 8) Quote
malawaszka Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Justa napisał(a):waszka to wpadaj do nas na Forty :lol: 8) Tam jest mnóstwo dużych psów i Galci byłoby raźniej 8) hahha dobra - to zadzieram kiece i lece :lol: a najlepiej by było jakby się nasze małe pannice pokłóciły na początku znajomości - hahah wszystkie duże psy loozik, a małe pchły awantura :roflt: Luna tak kiedyś miała ze sznaucerką - na dzień dobry dały sobie po razie a za chwile szalały razem :lol: Quote
Justa Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 malawaszka napisał(a):Justa napisał(a):waszka to wpadaj do nas na Forty :lol: 8) Tam jest mnóstwo dużych psów i Galci byłoby raźniej 8) hahha dobra - to zadzieram kiece i lece :lol: a najlepiej by było jakby się nasze małe pannice pokłóciły na początku znajomości - hahah wszystkie duże psy loozik, a małe pchły awantura :roflt: Luna tak kiedyś miała ze sznaucerką - na dzień dobry dały sobie po razie a za chwile szalały razem :lol: hahaha walki kurczaków :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 malawaszka napisał(a):Ka-ka napisał(a):DZIEWCZYNY!!!!!CZY WYŚCIE POSZALAŁY???????? kubraczki Mikołaja...worki...prezenty.....renifery...toż to staruszek...powagi trochę dla wieku starszego....on nie ma siły na dźwiganie prezentów...za karę każda wymyśla dla Bolutka prezent na Mikołajki :evilbat: Dobrze prawi - ale oprócz tego wymyślania to jeszcze każda PRZYSYŁA :evilbat: :lol: Jak ktos kupi to ja moge wyslac :lol: Dawajcie tu te swoje szczekające pchly bedziem uczyć niektore duże cierpliwości :evilbat: Quote
Maga100 Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 PIKA napisał(a): Dawajcie tu te swoje szczekające pchly bedziem uczyć niektore duże cierpliwości :evilbat: nooo, Leon już bardzo ładnie wypluwa na komendę "fe" :evilbat: :lol: Quote
malawaszka Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Maga100 napisał(a):PIKA napisał(a): Dawajcie tu te swoje szczekające pchly bedziem uczyć niektore duże cierpliwości :evilbat: nooo, Leon już bardzo ładnie wypluwa na komendę "fe" :evilbat: :lol: aż mam ochotę przyjechać i Ci pokazać kto tu kogo będzie musiał wypluwać :evilbat: :evilbat: :evilbat: (to oczywiście tylko do Magi, nie do PIKI :lol: bo w tej kwestii też ie mam wątpliwości jednak niestety w drugą stronę :lol: ) ahhh waśnie wróciłam ze psacerku :lol: KOCHANI BOLEK BIEGA ZA ŚNIEŻKAMI :roflt: co prawda tylko wtedy jak śnieżka spadnie jakieś 50 cm od niego i tak, żeby ją usłyszał, ale był SUPER zabawa :lol: może wreszcie polubi zimowe psacerki i nie będę musiała go wołami na dwór wyciągać bo mi miejsca na woły brakuje :evilbat: ehh ale żeby nie było zbyt kolorowo to Luna SSMANN broniła przed BOlkiem CAŁEGO śniegu świata coby jej przypadkiem za dużo nie zjadł :-? :evil: Quote
asher Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 malawaszka napisał(a):może wreszcie polubi zimowe psacerki i nie będę musiała go wołami na dwór wyciągać bo mi miejsca na woły brakuje :evilbat: Nie mow, że się do szafy nie zmieszczą? 8) malawaszka napisał(a):ehh ale żeby nie było zbyt kolorowo to Luna SSMANN broniła przed BOlkiem CAŁEGO śniegu świata coby jej przypadkiem za dużo nie zjadł :-? :evil:Widać musi więcej napadać :evilbat: Waszko, ciągle zapominam o to spytać - skąd ty wytrzasnęłas swój nick? :lol: Quote
malawaszka Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 SZAFA JUŻ NA MAXA ZAPCHANA!!!! :evilbat: i proszę mi siędo niej nie ładować z buciorami :evil: a nick wziął się stąd, że moja starsza siostra to waszka i jej znajomi zawsze na mnie mówili maławaszka :lol: ot! i cała filozofia 8) bynajmniej nie stąd że jestem mała :-? Quote
asher Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 W jakim sensie twoja siostra to waszka? :o :lol: To jakieś zdrobnienie od czegoś? :lol: Quote
Maga100 Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 malawaszka napisał(a): aż mam ochotę przyjechać :angel: :angel: i Ci pokazać kto tu kogo będzie musiał wypluwać :evilbat: :evilbat: :evilbat: ależ ja wcale nie mówiłam, że mój grzeczny, posłuszny i dobrze wychowany Leon będzie kogoś zjadał 8) jednak, jakby, to nie musisz się obawiać, bo ładnie wypluje, zanim przeżuje :wink: Quote
Lucy* Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 To ile śniegu już zjadły Dąbrowskie Brodacze :evilbat: :evilbat: :lol: Quote
malawaszka Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 dziś to już z tonę :lol: tylko czekam kiedy się zaczną kaszle :roll: Quote
asiunia Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Hej!! Wasiu a gdzie fotki? :evil: :wink: Quote
Camara Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Maga100 napisał(a): ależ ja wcale nie mówiłam, że mój grzeczny, posłuszny i dobrze wychowany Leon będzie kogoś zjadał 8) jednak, jakby, to nie musisz się obawiać, bo ładnie wypluje, zanim przeżuje :wink: nonono :wink: widziałam jak Ala z Ozzim trenuje wypluwanie Toffika.... a Leonek to na kim trenował??? i jak szybko osiągnęłaś taki dobry rezultat??? jestem pod wrażeniem !!! ja z Borysem trenuję od roku na Ferdku sąsiadów... ale po każdym treningu gardło mnie boli bo to fe!!! musi być wykrzyczane odpowiednio dramatycznym tonem :roll: :lol: a ciebie waszko, proszę o ograniczenie apetytów na śnieg swoich śnieżnych potforów - bo pewnie zbyt aktywnie go zjadają i my odczuwamy śniegowy niedostatek :evil: :wink: Quote
Pysia Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Kurduple brodate nigdy Zmorce nie dorównają w zjadaniu sniegu :lol: Choćby nie wiem jak szybko zjadały to i tak za jej sprawa Wy śniegu nie macie :evilbat: Quote
Camara Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Pysia napisał(a):Kurduple brodate nigdy Zmorce nie dorównają w zjadaniu sniegu :lol: Choćby nie wiem jak szybko zjadały to i tak za jej sprawa Wy śniegu nie macie :evilbat: :o i ty brutusie ... znaczy Zmorko przeciw nam :evil: sumnienia nie macie!!! dwa białe miśki polarne zostawić bez śniegu... co za okrucieństwo :cry: :lol: Quote
Pysia Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Na snieg trzeba sobie zasłuzyć :evilbat: 8) Quote
Alicja Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Na snieg trzeba sobie zasłuzyć hi hi Pysia dobrze powiedziane :wink: :lol: Quote
malawaszka Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 hahaha Bolut oszalał - chyba sobie przypomniał jak cudownie jest w zimie :lol: bo ostatnią spędził na Paluchu to nie bardzo miał jak się bawić :-? ale teraz na spacerze rzucał mi się pod nogi i wcinał cały śnieg po którym przeszłam :roflt: Quote
Alicja Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 malawaszka napisał(a):hahaha Bolut oszalał - chyba sobie przypomniał jak cudownie jest w zimie :lol: bo ostatnią spędził na Paluchu to nie bardzo miał jak się bawić :-? ale teraz na spacerze rzucał mi się pod nogi i wcinał cały śnieg po którym przeszłam :roflt:Waszeczko nie masz pojęcia jak miło sie to czyta 8) Quote
malawaszka Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 a jak trzeba uważać, żeby przez niego nie wyglebić :lol: :lol: :lol: Quote
Pasavera Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Co to za pogaduchy :evilbat: fotki :angel: fotki :angel: fotki :angel: fotki :angel: fotki :angel: :calus: Quote
Recommended Posts