Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

szukaj dalej, może zbierzecie jakąś ochotnicza grupę...ponoć trening czyni mistrza :wink: 8)
a o prezentach oczywiście myśłałam całościowo-WRAZ Z PRZESŁANIEM :evilbat:

Posted

Justa napisał(a):
waszka to wpadaj do nas na Forty :lol: 8) Tam jest mnóstwo dużych psów i Galci byłoby raźniej 8)

hahha dobra - to zadzieram kiece i lece :lol: a najlepiej by było jakby się nasze małe pannice pokłóciły na początku znajomości - hahah wszystkie duże psy loozik, a małe pchły awantura :roflt: Luna tak kiedyś miała ze sznaucerką - na dzień dobry dały sobie po razie a za chwile szalały razem :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Justa napisał(a):
waszka to wpadaj do nas na Forty :lol: 8) Tam jest mnóstwo dużych psów i Galci byłoby raźniej 8)

hahha dobra - to zadzieram kiece i lece :lol: a najlepiej by było jakby się nasze małe pannice pokłóciły na początku znajomości - hahah wszystkie duże psy loozik, a małe pchły awantura :roflt: Luna tak kiedyś miała ze sznaucerką - na dzień dobry dały sobie po razie a za chwile szalały razem :lol:

hahaha walki kurczaków :lol: :lol: :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Ka-ka napisał(a):
DZIEWCZYNY!!!!!CZY WYŚCIE POSZALAŁY???????? kubraczki Mikołaja...worki...prezenty.....renifery...toż to staruszek...powagi trochę dla wieku starszego....on nie ma siły na dźwiganie prezentów...za karę każda wymyśla dla Bolutka prezent na Mikołajki :evilbat:

Dobrze prawi - ale oprócz tego wymyślania to jeszcze każda PRZYSYŁA :evilbat: :lol:

Jak ktos kupi to ja moge wyslac :lol:

Dawajcie tu te swoje szczekające pchly bedziem uczyć niektore duże cierpliwości :evilbat:

Posted

PIKA napisał(a):

Dawajcie tu te swoje szczekające pchly bedziem uczyć niektore duże cierpliwości :evilbat:

nooo, Leon już bardzo ładnie wypluwa na komendę "fe" :evilbat: :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
PIKA napisał(a):

nooo, Leon już bardzo ładnie wypluwa na komendę "fe" :evilbat: :lol:

aż mam ochotę przyjechać i Ci pokazać kto tu kogo będzie musiał wypluwać :evilbat: :evilbat: :evilbat: (to oczywiście tylko do Magi, nie do PIKI :lol: bo w tej kwestii też ie mam wątpliwości jednak niestety w drugą stronę :lol: )

ahhh waśnie wróciłam ze psacerku :lol: KOCHANI BOLEK BIEGA ZA ŚNIEŻKAMI :roflt: co prawda tylko wtedy jak śnieżka spadnie jakieś 50 cm od niego i tak, żeby ją usłyszał, ale był SUPER zabawa :lol: może wreszcie polubi zimowe psacerki i nie będę musiała go wołami na dwór wyciągać bo mi miejsca na woły brakuje :evilbat:

ehh ale żeby nie było zbyt kolorowo to Luna SSMANN broniła przed BOlkiem CAŁEGO śniegu świata coby jej przypadkiem za dużo nie zjadł :-? :evil:

Posted

malawaszka napisał(a):
może wreszcie polubi zimowe psacerki i nie będę musiała go wołami na dwór wyciągać bo mi miejsca na woły brakuje :evilbat:
Nie mow, że się do szafy nie zmieszczą? 8)

malawaszka napisał(a):
ehh ale żeby nie było zbyt kolorowo to Luna SSMANN broniła przed BOlkiem CAŁEGO śniegu świata coby jej przypadkiem za dużo nie zjadł :-? :evil:
Widać musi więcej napadać :evilbat:

Waszko, ciągle zapominam o to spytać - skąd ty wytrzasnęłas swój nick? :lol:

Posted

SZAFA JUŻ NA MAXA ZAPCHANA!!!! :evilbat: i proszę mi siędo niej nie ładować z buciorami :evil:

a nick wziął się stąd, że moja starsza siostra to waszka i jej znajomi zawsze na mnie mówili maławaszka :lol: ot! i cała filozofia 8) bynajmniej nie stąd że jestem mała :-?

Posted

malawaszka napisał(a):

aż mam ochotę przyjechać

:angel: :angel:

i Ci pokazać kto tu kogo będzie musiał wypluwać :evilbat: :evilbat: :evilbat:

ależ ja wcale nie mówiłam, że mój grzeczny, posłuszny i dobrze wychowany Leon będzie kogoś zjadał 8) jednak, jakby, to nie musisz się obawiać, bo ładnie wypluje, zanim przeżuje :wink:

Posted

Maga100 napisał(a):

ależ ja wcale nie mówiłam, że mój grzeczny, posłuszny i dobrze wychowany Leon będzie kogoś zjadał 8) jednak, jakby, to nie musisz się obawiać, bo ładnie wypluje, zanim przeżuje :wink:

nonono :wink: widziałam jak Ala z Ozzim trenuje wypluwanie Toffika.... a Leonek to na kim trenował??? i jak szybko osiągnęłaś taki dobry rezultat??? jestem pod wrażeniem !!!
ja z Borysem trenuję od roku na Ferdku sąsiadów... ale po każdym treningu gardło mnie boli bo to fe!!! musi być wykrzyczane odpowiednio dramatycznym tonem :roll: :lol:

a ciebie waszko, proszę o ograniczenie apetytów na śnieg swoich śnieżnych potforów - bo pewnie zbyt aktywnie go zjadają i my odczuwamy śniegowy niedostatek :evil: :wink:

Posted

Kurduple brodate nigdy Zmorce nie dorównają w zjadaniu sniegu :lol: Choćby nie wiem jak szybko zjadały to i tak za jej sprawa Wy śniegu nie macie :evilbat:

Posted

Pysia napisał(a):
Kurduple brodate nigdy Zmorce nie dorównają w zjadaniu sniegu :lol: Choćby nie wiem jak szybko zjadały to i tak za jej sprawa Wy śniegu nie macie :evilbat:

:o i ty brutusie ... znaczy Zmorko przeciw nam :evil:
sumnienia nie macie!!! dwa białe miśki polarne zostawić bez śniegu... co za okrucieństwo :cry:

:lol:

Posted

hahaha Bolut oszalał - chyba sobie przypomniał jak cudownie jest w zimie :lol: bo ostatnią spędził na Paluchu to nie bardzo miał jak się bawić :-? ale teraz na spacerze rzucał mi się pod nogi i wcinał cały śnieg po którym przeszłam :roflt:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha Bolut oszalał - chyba sobie przypomniał jak cudownie jest w zimie :lol: bo ostatnią spędził na Paluchu to nie bardzo miał jak się bawić :-? ale teraz na spacerze rzucał mi się pod nogi i wcinał cały śnieg po którym przeszłam :roflt:
Waszeczko nie masz pojęcia jak miło sie to czyta 8)