malawaszka Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 okropne bo robione telefonem :x bo moja siostra zapomniała apataru :evil: Quote
malawaszka Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 Luna nie miała czasu pozować :roll: zima :-? Quote
Alicja Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Ale Bolutek elegancki we fraczku :wink: Quote
PIKA Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 malawaszka napisał(a):bo moja siostra zapomniała apataru :evil: a co to? :roll: Quote
anetta Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Luna caly czas w pedzie, powinna zwolnic tepo. Zapracuje sie dziewczyna :roll: :wink: Quote
malawaszka Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 PIKA napisał(a):malawaszka napisał(a):bo moja siostra zapomniała apataru :evil: a co to? :roll: :o :niewiem: :lol: no noo Luna na wsi jest bardzo zajęta - taki hektar oblecieć sto razy, wszystkiego dopilnować, napyskować na dekarzy :lol: Quote
asher Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Luna wie, że z robotnikami, to trzeba ostro 8) Quote
Guest bernulka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Hihihi jaki Bulasty ma fajne wdzianko :lol: A Wasia ty naprawde prosissz sie o lanie :evil: :lol: Ty nie dobla 8) A my już Kati podejżewałyśmy jedna z pań że to ty :lol: KAti robiła fotki ;) Ja byłam strasznie poddenerwowana, Hera okropnie się zachowywała... Rwała się, chciała uciekać i się bała. Wiec zaraz po ocenie w klasie otwartej psiaków poszłyśmy do domu. :( paździoszki Quote
malawaszka Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 bernulka napisał(a):A my już Kati podejżewałyśmy jedna z pań że to ty :lol: :o :o :o no nie mogę - obie mnie znacie i z jakąś PANIĄ pomyliłyście???!!! :evil: :lol: a gdzie te fotki Kati??? Quote
Guest bernulka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Waszka bo taka podobna byłła :lol: :lol: Ale dzielnie kapłyśmy się ze to nie ty :lol: I nie pomyliłyśmy :P Tylko tak przez chwile przez myśl przeleciało :lol: Ale ty chyba byś nie przeszła obok nas obojętnie, co? :evilbat: 8) :lol: paździoszki Quote
malawaszka Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 hahha no teraz to nie wiem :evilbat: :lol: :wink: Quote
Guest bernulka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 No bo pani sobie taka szła i my się tak zastanawiałyśmy czy to nie ty, ale przeszłą obok nas i nic nie powiedziała, a ty to bys nam tak chyba nie zrobiła 8) :lol: :evilbat: Kiedy ja wkońcu moje słoneczko Bolutka zobacze? paździoszki Quote
Guest bernulka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 II wystawe psów nierasowych w Dąbrowie Górniczej 8) paździoszki Quote
PIKA Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 bernulka napisał(a):II wystawe psów nierasowych w Dąbrowie Górniczej 8) paździoszki jaką? :o Moglam z Saba jechac :-? :lol: Quote
LAZY Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 PIKA napisał(a):bernulka napisał(a):II wystawe psów nierasowych w Dąbrowie Górniczej 8) paździoszki jaką? :o Moglam z Saba jechac :-? :lol: A jakie sa tam kryteria wyboru? I czy pies ma byc "rasowym" kundelkiem? Quote
Guest bernulka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Fotki robiła Kati od Raptuska. A może być "rasowy" kundelek - jako moja Herka;) A do Saby była dwa bardzo podobne psiaki tyle, że większe, bo jeden to był dwa razy Hera :o i jak szczeknał to hera fruu z ringu :lol: A kryterium oceniania to patrzą na zachowanie (przez to Hera nie miała żadnych sznas :evilbat: ) na oczy, sierść czy psiak zadbany i jakie robi wrażenie ogólne. Wygrał PRZEPIĘKNY owczarek niemiecki w klasie otwartej, a który wziął BIS'a to ja nie wiem. A oceniają na ringach - każdy ring inna klasa - klasa szczeniąt -do 12 miesiecy, klasa młodzieży od 12 mies. do 2,5 roku, klasa otwarta 2,5 roku do 7 lat i klasa seniorów od 7 wzwyż ;). paździoszki Quote
PIKA Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Ale cyrk :lol: nawet BIS-y były :lol: Ja się kiedyś musze na takowa wystawę wybrac :lol: Quote
anetta Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Pika, u nas byla taka wystawa...na Bemowie 8) w 2003r. Zajelam z Kaja w seniorach 2 miejsce 8) :lol: Szkoda ze juz nie organizuja takich imprez :( Quote
LAZY Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 anetta napisał(a):Pika, u nas byla taka wystawa...na Bemowie 8) w 2003r. Zajelam z Kaja w seniorach 2 miejsce 8) :lol: Szkoda ze juz nie organizuja takich imprez :( Gratuluje!!! :angel: Quote
PIKA Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 anetta napisał(a):Pika, u nas byla taka wystawa...na Bemowie 8) w 2003r. Zajelam z Kaja w seniorach 2 miejsce 8) :lol: Szkoda ze juz nie organizuja takich imprez :( :o :lol: :lol: GRATULACJE :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 ŚPI!!! a zaraz zostanie brutalnie wyciągnięty na zimnooooo :evilbat: :lol: Quote
Recommended Posts