Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie po to, abyś wzieła głęboki oddech ;) Luneta jest małym psem a te radzą sobie świetnie :)

A mame uświadom, że pies z chorym serduszkiem powinien byc na specjalnej diecie.

Posted

ostatnio była seria - każdy chciał spać z Viki :mdleje: oni to robią tylko jak mnie nie ma :lol: zdjęcia robi Jarek

Ruda i Viki pod kocykiem

tu Viki nawet nie była świadoma zagrożenia związanego z pobytem na jednym posłanku z Furiatką wariatką

a Zgredek chyba nie zauważył, że legowisko było zajęte i się wpakował :lol:

Posted (edited)

Księciunio menelik :lol:

i moja nowa ozdóbka na półce :lol:

już pomijam fakt, że chyba z rok te półki wiszą i ... nadal nic fajnego na nich nie ma - brakuje mi pomysłów :placz:

Edited by malawaszka
Posted

Jak to mówi Perfekcyjna Pani Domu w każdym polskim domu, nawet po świętach można znaleźć na półce jakąś bombkę :-) A ozdóbka cudownie się z nią komponuje :-)

Posted

ULKA12 napisał(a):
Jak to mówi Perfekcyjna Pani Domu w każdym polskim domu, nawet po świętach można znaleźć na półce jakąś bombkę :-) A ozdóbka cudownie się z nią komponuje :-)

To była nasza choinka tegoroczna :B-fly:a niedługo wsadzę tam jakiegoś kurczaczka żółciutkiego i będzie git :D

Posted

malawaszka napisał(a):
To była nasza choinka tegoroczna :B-fly:a niedługo wsadzę tam jakiegoś kurczaczka żółciutkiego i będzie git :D

najlepsze są ozdoby uniwersalne:evil_lol: a kot pasuje zawsze i wszędzie do każdego święta :)

Posted

JankaBezZiemii napisał(a):
na reszcie kot :p
co to za kot?

na fotach są dwa koty :lol: z Dropsem śpi Fifka, a na półce Dzikus

agaga21 napisał(a):
moje koty, odkąd zaczęły wychodzić z domu, przestały wskakiwać na meble :) tylko parapety i kanapy są ich.

moje niestety nie:mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
na fotach są dwa koty :lol: z Dropsem śpi Fifka, a na półce Dzikus

moje niestety nie:mad:

wyglądaja tak samo wybacz :evil_lol:
moja wariatka niezależnie ile kwitnie na dworze i tak łazi po szafach :roll: myślę że to zależy od modelu

Posted

JankaBezZiemii napisał(a):
wyglądaja tak samo wybacz :evil_lol:
moja wariatka niezależnie ile kwitnie na dworze i tak łazi po szafach :roll: myślę że to zależy od modelu

Wymien na inny model :evil_lol:

Posted

ania0112 napisał(a):
cemu Drops menelik? śliczny jest teraz a nie menelik :loveu: jeszcze furiatka chyba Ci została do odgruzowania :evil_lol:

no... robiłam już podejście ale panienka była nie w humorze... to musi się zbiec jej dobry nastrój z moim :D bo jnaczej za bardzo iskrzy i mogłaby się maszynka popsuć od wyładowań napięcia :evil_lol:

no i jeszcze Viki, ale tu ważniejsze zdrówko...