Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='annika']jak zieleń, jak zieleń?:lookarou: dziś ma być znowu -7 w nocy, w weekend to i w dzień na minusie:sad:
[/QUOTE]

o TFU!!! nie zgadzam się!!

[quote name='Fides79']mnie sie taka myśl nasunęła, bo znajomej suka, co prawda labka, ale właśnie jak miała ciążę urojoną to sobie zabawki znosiła, najchętniej te piszczące
musiałabyś pookrywać wszystkie i Figę obserwować, trochę ucierpiała by na tym reszta bandy, no ale cóż :roll:[/QUOTE]

teraz jak mi na to zwróciłaś uwagę to rzeczywiście jest możliwe- Figa ostatnio dość niechętnie na spacery chce chodzić, szybko ciągnie do domu... :mdleje: aaaaaaaaaa mamy sceniacki :crazyeye:

Posted

zabrałam już wszystko :mdleje: sprawdzałam i mleka nie ma ale na mleko chyba jeszcze za wcześnie - nie wiem, a niech to! no zobaczymy co będzie dalej, na pewno nie będzie już pobłażania na spacerach - wybiegamy urojenia :diabloti:

Posted

dziewuszki moje śliczne :loveu:

]

koniec fot do odwołania czyt. strzyżenia :D edit: najmocniej przepraszam za przejęzyczenie - oczywiście, że chodziło mi tylko i wyłącznie o trymowanie :evil_lol:

Posted

[quote name='Fides79']a kiedy Figa zaczeła sobie te zabawki tak gromadzić? bo może jednak na spacerach wiatr jej wywieje z łepetyny dzieci jak to tak ze 2-3 dni :razz:[/QUOTE]

chyba nie potrafię określić kiedy to się nasiliło bo ona generalnie ma tendencję do zbieractwa wszelkiego bo odkąd się ośmieliła w domu bardziej i porusza się swobodnie to podkradają sobie z Furią cały czas coś :lol: legowiska i zabaw, ale od (chyba) kilku dni Figa robi to bardziej i znosi też skarpetki (głównie Jarka :errrr: ) a ze 3 dni temu próbowała zabrać sobie też jego spodnie :D