malawaszka Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 [quote name='annika']jak zieleń, jak zieleń?:lookarou: dziś ma być znowu -7 w nocy, w weekend to i w dzień na minusie:sad: [/QUOTE] o TFU!!! nie zgadzam się!! [quote name='Fides79']mnie sie taka myśl nasunęła, bo znajomej suka, co prawda labka, ale właśnie jak miała ciążę urojoną to sobie zabawki znosiła, najchętniej te piszczące musiałabyś pookrywać wszystkie i Figę obserwować, trochę ucierpiała by na tym reszta bandy, no ale cóż :roll:[/QUOTE] teraz jak mi na to zwróciłaś uwagę to rzeczywiście jest możliwe- Figa ostatnio dość niechętnie na spacery chce chodzić, szybko ciągnie do domu... :mdleje: aaaaaaaaaa mamy sceniacki :crazyeye: Quote
Fides79 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 zabieraj jej te zabawki i to szybko i luknij czy jej cycole nie nabrzmiewają :cool3: Quote
AnkaG Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 I zero miziania po brzuchu - to wzmaga laktację. Jak u małolatów - dużo sportu ... Quote
zerduszko Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Ahahahaha :lol: Ale piękna mamusia z niej :) Quote
malawaszka Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 zabrałam już wszystko :mdleje: sprawdzałam i mleka nie ma ale na mleko chyba jeszcze za wcześnie - nie wiem, a niech to! no zobaczymy co będzie dalej, na pewno nie będzie już pobłażania na spacerach - wybiegamy urojenia :diabloti: Quote
Tekla64 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 robta co chceta a jak se uroila to i tak se ma we lbie Quote
Katerinas Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Zdjęcia cudne! Takie już prawie wiosenne. :multi::multi: A z zabawkami racja - zabierać. Bo ciąża urojona jak nic... Quote
malawaszka Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 No zobaczymy jak to dalej będzie z mamuśką a tymczasem jeszcze trochę fot bo mam wrzucone na serwer Zgredosławek Quote
malawaszka Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 dziewuszki moje śliczne :loveu: ] koniec fot do odwołania czyt. strzyżenia :D edit: najmocniej przepraszam za przejęzyczenie - oczywiście, że chodziło mi tylko i wyłącznie o trymowanie :evil_lol: Quote
Fides79 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 a kiedy Figa zaczeła sobie te zabawki tak gromadzić? bo może jednak na spacerach wiatr jej wywieje z łepetyny dzieci jak to tak ze 2-3 dni :razz: Quote
malawaszka Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 [quote name='Fides79']a kiedy Figa zaczeła sobie te zabawki tak gromadzić? bo może jednak na spacerach wiatr jej wywieje z łepetyny dzieci jak to tak ze 2-3 dni :razz:[/QUOTE] chyba nie potrafię określić kiedy to się nasiliło bo ona generalnie ma tendencję do zbieractwa wszelkiego bo odkąd się ośmieliła w domu bardziej i porusza się swobodnie to podkradają sobie z Furią cały czas coś :lol: legowiska i zabaw, ale od (chyba) kilku dni Figa robi to bardziej i znosi też skarpetki (głównie Jarka :errrr: ) a ze 3 dni temu próbowała zabrać sobie też jego spodnie :D Quote
zerduszko Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Kleptomanka :lol: Miałam pisać, ze mi Lunę czarna pryzpomina :loveu: http://img23.imageshack.us/img23/8316/dsc0251rc.jpg Quote
wilczy zew Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 jak tam piknie :loveu: http://img254.imageshack.us/img254/9412/dsc0144d.jpg Quote
Tekla64 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 pieknie macie w taka pogode a sforka ma radoche jak talala wszytskie sa takie rozchachane Quote
Saththa Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 http://img89.imageshack.us/img89/2972/dsc0142qmv.jpg a to jesz cze zmarzniete ejst? b ojuż zdurniałam:) Tazzio by juz tam był :mdleje:a Twoje tak ładnie p o lądzie;) [quote name='annika']jak zieleń, jak zieleń?:lookarou: dziś ma być znowu -7 w nocy, w weekend to i w dzień na minusie:sad: U mnie wczoraj był mróz i mi moja Magnolia co to juz liście miała zwiędła :( i te liście jej tak smętnie wiszą:( Quote
Recommended Posts