Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przyciemniane szyby sie czasem nadaja a przyzwyczaisz sie do tego, podoba mnie sie ty wehikul!!!!

ale was wzielo na balwany hihihi dzis juz podziwialam jednego warszwskiego ino pan kot wymiata!!!!
a drozdza chyba mozesz spokojnie pasc co?

Posted

kombi :lol: zaczynaliśmy szukać od kombi, potem stwierdziłam, ze hatchback ładniejszy a kombi to mi potrzebne mniej niż bardziej, ale potem Jarek wynalazł ten samochód i mi wytłumaczył, ze łatwiej mi będzie duże psy ze schroniska wozić :D

Posted

malawaszka napisał(a):
kombi :lol: zaczynaliśmy szukać od kombi, potem stwierdziłam, ze hatchback ładniejszy a kombi to mi potrzebne mniej niż bardziej, ale potem Jarek wynalazł ten samochód i mi wytłumaczył, ze łatwiej mi będzie duże psy ze schroniska wozić :D

Czy on wie o czyni? ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
potem Jarek wynalazł ten samochód i mi wytłumaczył, ze łatwiej mi będzie duże psy ze schroniska wozić :D

to się podłożył :lol:

autko podobać mi się

dzieciaki miały wenę twórczą :cool1:

Posted

sweterek Dżordzowi kupiłam na bazarku :lol: dobrze, że samochodów na bazarku nie sprzedają bo pewnie też bym kupiła haha
tylko problem z tym sweterkiem mamy taki, że to sweterek suczkowy i jak na spacer to muszę podwijać żeby nie sikał sobie w niego :D

Posted

malawaszka napisał(a):
sweterek Dżordzowi kupiłam na bazarku :lol: dobrze, że samochodów na bazarku nie sprzedają bo pewnie też bym kupiła haha
tylko problem z tym sweterkiem mamy taki, że to sweterek suczkowy i jak na spacer to muszę podwijać żeby nie sikał sobie w niego :D

ha ha ha aaa to dobre :lol::lol:

Posted

no to fajnie, że zatwierdzony kolektywnie :lol:

WATACHA napisał(a):
Fajny fordzik, podoba mi się.
Malawaszko a jak tam strona adopcyjna sznaucerków coś ruszyło?

strona się robi - jest drobny poślizg ale już trwają prace

Posted

dziś spokój :lol: uruchomiłam pogromcę kogutów czyli maszynkę do strzyżenia :D Dżordż jest jeszcze bardziej łysy niż był, ale nie mogłam już patrzeć na te jego okropne piórka pożółkłe od moczu i kupy w których siedział :shake: ani go to nie grało ani ładnie nie wyglądało :shock:

Posted

jakbym go ogoliła pod włos to byłby łysiutki jak grzywacz chinski :shock: bardzo mało włosków ma :shake: a na grzbiecie/karku/zadku najmniej... na fotach poubierany zawsze to nie widac, że on naprawde źle wygląda... teraz już mam czym to pojadę z nim do lepszej kliniki na badanie bo mnie się nadal nie podoba to coś co on ma przy pupie - pokazywałam to trzem wetom już i nie wiem czy nie wiedza i bagatelizują czy to naprawdę jest coś normalnego, ale kurna nie widziałam i zadnego psa jeszcze takiego czegoś :shake:

opitoliłam Lune i Dropsa też - tępymi ostrzami więc jest bosko... nie wiem czy i gdzie wysyłać ostrza do ostrzenia czy lepiej kupić te ceramiczne wkładki czy jak to się tam nazywało, czy w ogóle nowe ostrza trzeba? raz kiedyś wysyłałam do ostrzenia i guzik z tego ostrza potem było... kicha straszna... znowu mam pieski z małymi główkami...

Posted

A ja już nie mogłam patrzeć na Leosia-zaroślaczka."opitoliłam" go dziś sama nożyczkami.Ma pełno "schodków" i placków ha,ha,ha.Mam nadzieję, że mu za parę dni się wyrówna ;).Nie wiem czy się jeszcze kiedyś zdecyduję, po 2 godzinach i on i ja mieliśmy dość.