malawaszka Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Dżordż podczas wieczornego marudzenia o dodatkową porcję żarcia :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Pan Bałwan ze swoim Panem Kotem i nasz wehikuł :D Ojciec Dyrektor stwierdził, że przyciemnione szyby to po to, żeby moich głupich psów nie było widać z zewnątrz :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 przyciemniane szyby sie czasem nadaja a przyzwyczaisz sie do tego, podoba mnie sie ty wehikul!!!! ale was wzielo na balwany hihihi dzis juz podziwialam jednego warszwskiego ino pan kot wymiata!!!! a drozdza chyba mozesz spokojnie pasc co? Quote
zerduszko Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Nie widzę Dżordża...? Tylko ja? Auto świetne! to combi czy jak? Ja to debil samochodowy jestem ;) Quote
malawaszka Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 kombi :lol: zaczynaliśmy szukać od kombi, potem stwierdziłam, ze hatchback ładniejszy a kombi to mi potrzebne mniej niż bardziej, ale potem Jarek wynalazł ten samochód i mi wytłumaczył, ze łatwiej mi będzie duże psy ze schroniska wozić :D Quote
zerduszko Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 malawaszka napisał(a):kombi :lol: zaczynaliśmy szukać od kombi, potem stwierdziłam, ze hatchback ładniejszy a kombi to mi potrzebne mniej niż bardziej, ale potem Jarek wynalazł ten samochód i mi wytłumaczył, ze łatwiej mi będzie duże psy ze schroniska wozić :D Czy on wie o czyni? ;) Quote
Margi Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Lemuzyna fajowska.;) Dżordżyk to ma gustowny ten golfik,a bałwan z kotem superaśny.:lol: Quote
wilczy zew Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 malawaszka napisał(a): potem Jarek wynalazł ten samochód i mi wytłumaczył, ze łatwiej mi będzie duże psy ze schroniska wozić :D to się podłożył :lol: autko podobać mi się dzieciaki miały wenę twórczą :cool1: Quote
marako Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Ale fura! No i kombi, czyli to, co trzeba. W końcu kiedyś tego olbrzyma będziesz miała, miniatury są niezłe, ale nie ma to jak olbrzym. Quote
Fides79 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 http://img27.imageshack.us/img27/3201/dsc0003zy.jpg urocze :loveu::loveu::loveu: sweterek boski, skąd taki macie? http://img813.imageshack.us/img813/3999/dsc0011ro.jpg piękne bałwany :p http://img689.imageshack.us/img689/2160/dsc0012gf.jpg no fajny, z tym kombi to J ma rację :cool3: oby się długo i dobrze sprawował :kciuki: Quote
Luna_wro Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Fajne autko:) i jaka piękna zima u Ciebie:) Quote
malawaszka Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 sweterek Dżordzowi kupiłam na bazarku :lol: dobrze, że samochodów na bazarku nie sprzedają bo pewnie też bym kupiła haha tylko problem z tym sweterkiem mamy taki, że to sweterek suczkowy i jak na spacer to muszę podwijać żeby nie sikał sobie w niego :D Quote
Fides79 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 malawaszka napisał(a):sweterek Dżordzowi kupiłam na bazarku :lol: dobrze, że samochodów na bazarku nie sprzedają bo pewnie też bym kupiła haha tylko problem z tym sweterkiem mamy taki, że to sweterek suczkowy i jak na spacer to muszę podwijać żeby nie sikał sobie w niego :D ha ha ha aaa to dobre :lol::lol: Quote
Justa Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Niech Wam się dobrze jeździ i wozi te duże psy ze schroniska :p Quote
WATACHA Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Fajny fordzik, podoba mi się. Malawaszko a jak tam strona adopcyjna sznaucerków coś ruszyło? Quote
wieso Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Justa napisał(a):Niech Wam się dobrze jeździ i wozi te duże psy ze schroniska :p popieram... Quote
WATACHA Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Już chyba sobie znalazłam...to nowa? http://www.cafeanimal.pl/schroniska-dla-zwierzat/Strona-Adopcyjna-Sznaucerow-i-ich-mieszancow,371 Edit;chyba nie ;/ Quote
malawaszka Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 no to fajnie, że zatwierdzony kolektywnie :lol: WATACHA napisał(a):Fajny fordzik, podoba mi się. Malawaszko a jak tam strona adopcyjna sznaucerków coś ruszyło? strona się robi - jest drobny poślizg ale już trwają prace Quote
malawaszka Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 WATACHA napisał(a):Już chyba sobie znalazłam...to nowa? http://www.cafeanimal.pl/schroniska-dla-zwierzat/Strona-Adopcyjna-Sznaucerow-i-ich-mieszancow,371 ojjj nie nie - to tylko mój profil na cafeanimal, gdzie umieszcza się ogłoszenia Quote
wilczy zew Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Jak tam na linii Zgredzik-Drobsik? Pokojowo? Quote
malawaszka Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 dziś spokój :lol: uruchomiłam pogromcę kogutów czyli maszynkę do strzyżenia :D Dżordż jest jeszcze bardziej łysy niż był, ale nie mogłam już patrzeć na te jego okropne piórka pożółkłe od moczu i kupy w których siedział :shake: ani go to nie grało ani ładnie nie wyglądało :shock: Quote
Margi Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Ło matko toż on już całkiem łysy się ostał.:crazyeye: Zdjęcia poprosimy. Quote
malawaszka Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 jakbym go ogoliła pod włos to byłby łysiutki jak grzywacz chinski :shock: bardzo mało włosków ma :shake: a na grzbiecie/karku/zadku najmniej... na fotach poubierany zawsze to nie widac, że on naprawde źle wygląda... teraz już mam czym to pojadę z nim do lepszej kliniki na badanie bo mnie się nadal nie podoba to coś co on ma przy pupie - pokazywałam to trzem wetom już i nie wiem czy nie wiedza i bagatelizują czy to naprawdę jest coś normalnego, ale kurna nie widziałam i zadnego psa jeszcze takiego czegoś :shake: opitoliłam Lune i Dropsa też - tępymi ostrzami więc jest bosko... nie wiem czy i gdzie wysyłać ostrza do ostrzenia czy lepiej kupić te ceramiczne wkładki czy jak to się tam nazywało, czy w ogóle nowe ostrza trzeba? raz kiedyś wysyłałam do ostrzenia i guzik z tego ostrza potem było... kicha straszna... znowu mam pieski z małymi główkami... Quote
WATACHA Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 A ja już nie mogłam patrzeć na Leosia-zaroślaczka."opitoliłam" go dziś sama nożyczkami.Ma pełno "schodków" i placków ha,ha,ha.Mam nadzieję, że mu za parę dni się wyrówna ;).Nie wiem czy się jeszcze kiedyś zdecyduję, po 2 godzinach i on i ja mieliśmy dość. Quote
Recommended Posts