Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to był hard-core :evil_lol: najlepsze jak bawiły się w pokoju Igi i Oliwii - drzwi zamknięte, więc nie było słychać ich, przyszła pora wychodzenia na ognisko - któryś z rodziców poszedł ich zawołać i nagle z pokoju wybiegła horda drących się dzieci :roflt: hahaha czad był - takiego sylwestra jeszcze nie miałam :D

Posted

[quote name='malawaszka']no to był hard-core :evil_lol: najlepsze jak bawiły się w pokoju Igi i Oliwii - drzwi zamknięte, więc nie było słychać ich, przyszła pora wychodzenia na ognisko - któryś z rodziców poszedł ich zawołać i nagle z pokoju wybiegła horda drących się dzieci :roflt: hahaha czad był - takiego sylwestra jeszcze nie miałam :D

co one tam robiły ze ich słychac nie było ? :eek2::)

Posted

wieso napisał(a):
a co tu tak cicho ?

cicho bo mam wyjątkowego gościa i nacieszam się jej obecnością :loveu: przyjechała do nas na 2 tygodniowe wakacje Bibi moja ukochana :loveu: początek był naznaczony miłością Dzordża do Bibi - zgredek chciał mieć z nią dzieci :D ale już się uspokoił i teraz już kocha ją miłością wyłącznie duchową :loveu: ja też ją kocham - kochana babusia Księzniczka :loveu:

Posted

Luna jak to Luna - pilnuje swojej kanapy, ale poza kanapą jest ok :lol:

zrobiłam dziś trochę fotek - ciemno i mokro ale są, Bibi cudna - najładniejsza ze wszystkich obecnie bo reszta kundle zarośnięte :roll: ale nie mam czasu na nic, dziś byłam na pierwszej części testów alergicznych (poprzednie miałam jakieś 12 lat temu) - jest cudnie - kilka osób tez było - im spuchły małe kropeczki i narzekali że swędzi, mnie spuchła cała ręka i swędziało tylko na początku, potem już bolało :shock: uwielbiam to...

kudłacze uciekały od aparatu i bardzo dobrze bo aż wstyd :shock: Luna wygląd jak ciężarna :D ale to włosy bo do usuwania guza miała ogoloną klatę a ten bęben został :D

chudy ostatnio bieeegaaaa

i zajada sie rodzynkami...

Posted

Zgradzik chudy jeszcze ma ten zadek.
Mnie się wydaje,czy Bibi ma takie duże oczy?
Co do Luny to wydało się-pseudo prowadzisz :)
Oka napasłam fotkami!

Jesteś bardzo dzielna na tych badaniach :glaszcze:

Posted

hej hej dupeczki sa piekne w kubraczkach czy bez

a ja mam pytanie jak tam twoje krzaczki sie miewaja ogladalas moze czy cos sie z nimi dzieje ?
u nas wieje mokro i bardzo okropnie ale pigwa chce zakwitnac[ kwitnie na starych pedach wiec mozesz miec ciutke czasu nim sie dochowasz wlasnych pigwowych kwiatkow ale cierpliwosci] ciekwa jestem co u ciebie w ogrodku poza lapskami