Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Saththa']Ahhhhhhhhh nadrobiłam :lol:

No wiec tak.

Kulkowe bałwanki- wow ilez one tego nazwierały hyhy
Bałwan z Osobistym panem kotem- ubawił mnie do łez i zapragnełam ulepic bałwanka :)
Dzordz-Drozdz- pikny Stateczny. Ale rzeywiscie łapki ma krzywe jak nie powiem co...

Hmmm A i auto... sie naczytałam o tych autach u Ciebie masakra ;) Autko bardzo ładne no i TZ zaszalał z duzymi psami. ja ejdnak tak mam andzieję ze nie bedzie zmuszone do tego posłuzyc gdyz Duzych w potzrebie nie ebdzie, O! ;)

uuuhaha Dżordż i stateczny - te dwa słowa do siebie zupełnie nie pasują!

Drops znowu jest taki szczypiorek

Posted

malawaszka napisał(a):
prawą łapę zniekształcają źle przycięte włoski, ale już je wyrównałam, obydwie ma takie krzywe jak lewą na tym zdjęciu - dlatego tak też się porusza pająkowato... ale i tak najbardziej się martwie tym, ze jest taki łysy i nikt go przez to nie zechce :(

Dżordż ma miejscami łyse placki, przerzedzoną sierść?? Na zdjęciach wygląda normalnie (może dlatego, że na większości zdjęć jest w sweterku)

Posted

[quote name='AniaGucio']Dżordż ma miejscami łyse placki, przerzedzoną sierść?? Na zdjęciach wygląda normalnie (może dlatego, że na większości zdjęć jest w sweterku)

on jest cały łysy poza głową i łapami - zrobię zdjęcie później

Posted

piekne zdjecia, nawet wiatr widac, a zwierzatka lapki podnosza z zimna,,,,,,,a Dzordz to takie male widmo, oooooooooo jaki on dlugi :) troche zdziwiony swoja nowa fryzura....

Posted

Ile fotecków :loveu:
dlaczego Ty masz śnieg a ja nie :mad:
ładnie wygolone ale nie na taką pogodę dlatego my Kocykowi tylko głowę trochę robimy

może to u Zgredzika przy odbycie jest bardziej widoczne bo ma bardzo krótki ogonek

Posted

ale nacykalas!!!! w roznych pozach i w roznych momentach , ubranych i nie , rozwianych i skaczacych ale jakze uroczych
no ja tam sie ciesze ze masz snieg mniejsze szkody jak przyjdzie ta arktyczna zima nie to co u mnie hihihi u nas woda w ziemi zamarznie a razem z tym korzenie

Posted

no - dalej mamy i dalej pada... ale teraz jest taki nieprzyjemny - ostry - dlatego Drops jak łamaga wygląda na fotach bo z wierzchu jest warstwa zlodowaciała i się zapada pod nimi
nie mówcie, że tylko u nas jest :lol: