Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 asher napisał(a):Serio, one szczypią? :o A ja myślałam, że nieszkodliwe są 0X wypróbuj i złap go za poopę :wink: Quote
malawaszka Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 na doopie mają wieeelki kolec :o jak robiłam mu foty to umierałam ze strachu, ale co tam - taki sport extremalny :evilbat: :lol: wróciłam z wiochy właśnie i mam suuuper foty tylko muszę obrobić 8) Quote
aga1215 Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 malawaszka napisał(a):na doopie mają wieeelki kolec :o jak robiłam mu foty to umierałam ze strachu, ale co tam - taki sport extremalny :evilbat: :lol: wróciłam z wiochy właśnie i mam suuuper foty tylko muszę obrobić 8) :o czy się nie mylę, ale coś pisałaś o wyjeździe do Wrocławia :roll: :wink: :lol: Quote
asher Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):asher napisał(a):Serio, one szczypią? :o A ja myślałam, że nieszkodliwe są 0X wypróbuj i złap go za poopę :wink:Taaaa, jeszcze sie odwinie i mi lutnie lewym sierpowym 0X Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):asher napisał(a):Serio, one szczypią? :o A ja myślałam, że nieszkodliwe są 0X wypróbuj i złap go za poopę :wink:Taaaa, jeszcze sie odwinie i mi lutnie lewym sierpowym 0Xalbo prawym podbródkowym :wink: 8) Quote
malawaszka Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 cihcooo!! Foty wstawiam :fadein: teraz możecie komentować :evilbat: jupiii mogę już po górze biegać :angel: Seria portrecików Lunetkowych hihi krowa ma dłuższy i się nie chwali :lol: i nie płakać - Bolutkowe też są :lol: Aga - we Wrocku byłam wczoraj a dziś na wsi u SIEBIE na wsi :evilbat: Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 :o już po pięterku Lunetka biega 8) A jęzor pokazowy :wink: Quote
malawaszka Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 biega biega :fadein: a już niedługo mam nadzieję, będzie biegać pod daszkiem :wink: a to mój najukochańszy śpioszek :angel: i portreciki Bolutkowe Quote
Agga Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Lunetka prawdziwa dama.... A jęzor to ma niezły... A ona słuzy do pilnowania budowy? :lol: Quote
Camara Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 malawaszka napisał(a): ale gapciowata minka :P malawaszka napisał(a): no... przynajmniej jedna parka którą rozróżnić można bez trudu. Bolek bysiorek , Luneta księżniczka :lol: Quote
malawaszka Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 budowy pilnuję JA!!! i ja! JA bez niej :evilbat: Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Oj pióras taki wazny teraz 8) :wink: Quote
asher Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 malawaszka napisał(a): Waszka, czy ja mam omamy, czy tez Bolutek jest na klacie i łapkach bardziej zarosniety, niż Luna??? :o Quote
malawaszka Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 :evilbat: na klacie nie bo tam ma jeszcze łysawo, ale łapy miał zawsze lepiej owłosione :lol: czemu di diabła nie dostaję powiadomień z WŁASNEGO topicu!!!!! :evil: Bolut Stróż 8) niczym na wydmach nadmorskich :lol: kto tu się kogo boi???? :o Quote
PIKA Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 asher napisał(a): Waszka, czy ja mam omamy, czy tez Bolutek jest na klacie i łapkach bardziej zarosniety, niż Luna??? :o Bolut nie jest bardziej owlosiony tylko ta klate ma wiekszą :o w ogole jakis taki szerszy od Luny jest :roll: Quote
arima Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Waszka Ty je widzisz codziennie, więc pewnie nie widzisz tak bardzo różnicy, ale Bolek to całkiem inny pies jest!!!!! On jest piękny teraz!!!!!! :iloveyou: Quote
malawaszka Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 PIKA bo Botuś to fecet pełną gębą :D Arima ja wiem że on jest piękny 8) dostojny pan :fadein: i moja sarenka :lol: sznupcia :lol: co by tu jeszcze... Quote
arima Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 malawaszka napisał(a): i moja sarenka :lol: Raczej kózka 8) :lol: Quote
malawaszka Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 oooo!!! :klacz: tego mi brakowało :angel: Quote
zaba14 Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Waszka dawno mnie tu nie bylo, a tu tyle fajnych fotek.. alez ten Bolus wyładniał... ;) wydrap ode mnie te dwa maleństwa.. sa jak :angel: Quote
malawaszka Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 Żaba - ale tylko z wyglądu :lol: Katerinas pokazała Dzidka to sobie przypomniałam, że dawno nie było Oliwki :lol: Umiem już czytać :D muszę szybko znaleźć pracę, bo te zabawki już mi się znudziły i nowe trzeba kupić... Mama kupiła mi fajne czerwone gacie :lol: a to co mi siedzi na ramieniu to Krorafa :lol: Quote
zaba14 Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 malawaszka napisał(a):Żaba - ale tylko z wyglądu :lol: to jaki on ma charakterek? :evilbat: Quote
Recommended Posts