Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest bernulka
Posted

JeJq :o Bernulkowy goopek przoczył jedną strone z życia Luny i Bolesława :o NIGDY SOBIE TEGO NIE WYBACZE :cry: ( :lol: )!!!
A ten GIF (dla tych co przeoczyli):

To mistrzostwo!!! SUperek!! Wasia winner :lol:

paździoszki

Posted

bernulka napisał(a):
JeJq :o Bernulkowy goopek przoczył jedną strone z życia Luny i Bolesława :o NIGDY SOBIE TEGO NIE WYBACZE :cry: ( :lol: )!!!
A ten GIF (dla tych co przeoczyli): ...

GiF sobie owszem jeszcze raz oglądniemy ale TU NIKT (oprócz ww. wyjątku :lol: ) nie przeacza żadnej ze stron z życia sznufciów :P i nie wybaczaj sobie bernulko bo to niewybaczalne :wink: :lol:

Posted

Waszka-ja raz mialam tak ze mi klawiatura zwariowala :lol: ..tzn nie raz nawet-bo wymienialam juz pare-moze ja zaplulas ????? :lol: :lol: :lol: ja zaplulam parokrotnie na kilku topicach :oops:

Posted

:lol: :lol: :lol: Waszka-ja mam nadzieje ze zrestartowanie Ci pomoze :lol: ..ja kiedys wyslalam priwa do arimy ze zlej klawiatury-nie zrozumiala ani slowa :lol: ..no ale skoro na privie ci dziala-to restartuj kompa :o :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
haha ale tu mam przestawiona klawiature a na PwP pisye normalnie :o :o :o

hi, hi to się teraz "przestawiona klawiatura" nazywa :wink: :lol: :lol: :lol: Waszuś zdrówko

Waszka - jak już Ci klawiatura wydobrzeje to luknij http://knieja.pl/forum/viewtopic.php?t=428 :evilbat:

Posted

:evil: ynawu jakiđwieđniak :evil:

nie moge pisac :evil: ale patrycie co mam nowego :angel: to sunie ktorym weci nie dawali szans na przezycie bo mialz nosowke, ale my je wyleczylysmy i sa super zdrowe!!!