Guest bernulka Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 JeJq :o Bernulkowy goopek przoczył jedną strone z życia Luny i Bolesława :o NIGDY SOBIE TEGO NIE WYBACZE :cry: ( :lol: )!!! A ten GIF (dla tych co przeoczyli): To mistrzostwo!!! SUperek!! Wasia winner :lol: paździoszki Quote
anetta Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Jest wyjechany w kosmos!!! A fota Bolka przepiekna!!! http://img123.imageshack.us/img123/1584/26wrze591vj.jpg Quote
malawaszka Posted October 1, 2005 Author Posted October 1, 2005 ahhh lejecie miód na me próżne i spragnione komplementów serce :grins: :lol: :wink: Quote
Lucy* Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 No takie rzeczy :o cudownie co tu dużo mówić :klacz: :klacz: :klacz: :laola: CUDEŃKA :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Camara Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 bernulka napisał(a):JeJq :o Bernulkowy goopek przoczył jedną strone z życia Luny i Bolesława :o NIGDY SOBIE TEGO NIE WYBACZE :cry: ( :lol: )!!! A ten GIF (dla tych co przeoczyli): ... GiF sobie owszem jeszcze raz oglądniemy ale TU NIKT (oprócz ww. wyjątku :lol: ) nie przeacza żadnej ze stron z życia sznufciów :P i nie wybaczaj sobie bernulko bo to niewybaczalne :wink: :lol: Quote
daga10011 Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 No lunetowy giff tez superasny :lol: ..Ale Oliwkowy taki slodki z ta rozesmiana buzka :oops: :P Quote
PIKA Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Artystycznie sie tu zrobilo :lol: A Bolek to okudlaczony jak diabli, z dnia na dzień bardziej :o Quote
Alicja Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Kurcze a mnie od tych ruszających się fotek to ślepka bolą :-? / to tak jest jak się człek nadaje do kapitalnego remontu :wink: / :lol: Quote
malawaszka Posted October 1, 2005 Author Posted October 1, 2005 :D ciesy si, e si podobaj fotki i Bolutek :angel: Quote
Hanna R. Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 malawaszka napisał(a)::D ciesy si, e si podobaj fotki i Bolutek :angel: :o :o :o Waszka ? Zdziecinnienie ??? Już ??? Nie za wcześnie ? :lol: Quote
Alicja Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 malawaszka napisał(a)::D ciesy si, e si podobaj fotki i Bolutek :angel: czy to w narzeczu Suahili :roll: Quote
malawaszka Posted October 1, 2005 Author Posted October 1, 2005 :o :o :o kto mi pozmienial post :evil: Quote
Alicja Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 malawaszka napisał(a)::o :o :o kto mi pozmienial post :evil: :o :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 malawaszka napisał(a)::D ciesy si, e si podobaj fotki i Bolutek :angel: ?????? :o :o :o :o :wink: :P Waszuś Bolutek jak zwykle cuuuuudniasty Quote
malawaszka Posted October 1, 2005 Author Posted October 1, 2005 haha ale tu mam przestawiona klawiature a na PwP pisye normalnie :o :o :o Quote
daga10011 Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Waszka-ja raz mialam tak ze mi klawiatura zwariowala :lol: ..tzn nie raz nawet-bo wymienialam juz pare-moze ja zaplulas ????? :lol: :lol: :lol: ja zaplulam parokrotnie na kilku topicach :oops: Quote
malawaszka Posted October 1, 2005 Author Posted October 1, 2005 yapluta, uszfiona na maxa jest :lol: ale nie tryeba wzmieniac tzlko yrestartowac :evil: Quote
Alicja Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 malawaszka napisał(a):yapluta, uszfiona na maxa jest :lol: ale nie tryeba wzmieniac tzlko yrestartowac :evil: :o :o :o 8) :lol: :lol: Quote
daga10011 Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 :lol: :lol: :lol: Waszka-ja mam nadzieje ze zrestartowanie Ci pomoze :lol: ..ja kiedys wyslalam priwa do arimy ze zlej klawiatury-nie zrozumiala ani slowa :lol: ..no ale skoro na privie ci dziala-to restartuj kompa :o :lol: Quote
aga1215 Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 malawaszka napisał(a):haha ale tu mam przestawiona klawiature a na PwP pisye normalnie :o :o :o hi, hi to się teraz "przestawiona klawiatura" nazywa :wink: :lol: :lol: :lol: Waszuś zdrówko Waszka - jak już Ci klawiatura wydobrzeje to luknij http://knieja.pl/forum/viewtopic.php?t=428 :evilbat: Quote
malawaszka Posted October 1, 2005 Author Posted October 1, 2005 :evil: ynawu jakiđwieđniak :evil: nie moge pisac :evil: ale patrycie co mam nowego :angel: to sunie ktorym weci nie dawali szans na przezycie bo mialz nosowke, ale my je wyleczylysmy i sa super zdrowe!!! Quote
aga1215 Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Waszka - jesteś niesamowita :klacz: zerknęłaś może na www.knieja.pl ??? Quote
Recommended Posts