asher Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 A tak w ogóle, to trzymaj się Waszeczko!!! :buzi: Quote
malawaszka Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 jakoś będę musiała :( sama... a Luna właśnie ukradła kawał kiełbasy i zeżarła :evil: smierdzi wędxonką i łazi po domu - pewnie już ją brzuch boli :evil: 0X Quote
asher Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 malawaszka napisał(a):jakoś będę musiała :( sama... Będzie dobrze! popłaczesz sobie, podołujesz się, a potem odżyjesz :buzi: Quote
aga1215 Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 malawaszka napisał(a):jakoś będę musiała :( sama... to tylko stan przejściowy .... malawaszka napisał(a):a Luna właśnie ukradła kawał kiełbasy i zeżarła :evil: smierdzi wędxonką i łazi po domu - pewnie już ją brzuch boli :evil: 0X :hmmmm: tak do końca to Ty sama przeca nie jesteś... Quote
Alicja Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 asher napisał(a):malawaszka napisał(a):jakoś będę musiała :( sama... Będzie dobrze! popłaczesz sobie, podołujesz się, a potem odżyjesz :buzi: musi być dobrze :wink: A my to już się nie liczymy :-? my zawsze za tobą i w ogień :wink: Quote
Hanna R. Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 A mnie to się wydaje, że on Ciebie Wasiu ograniczał... I nie pozwolił Ci rozwinąć skrzydełek ... A pozatym to głupi on jest :evilbat: Gdzie znajdzie taką drugą jak TY !!! Głupi on ci, głuuupi ! Niech idzie w cholerę :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Guest bernulka Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Nio Wasia Wasia już nie płakusiaj plose :buzi: Innego lepszego makarona se znajdziesz, zobaczysz :buzi: I nie mów że sama, i nie zapominaj o Bolutku i Lunci, o dwóch śliczny pootfforkach :) A Pysiowe potforki śliczne. a GDZIE TY u nich byylass? W DG czy gdzies tam... no zapomniałam :evilbat: paździoszki Quote
LAZY Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Czy kttos moze wie, gdzie malawaszkę wywiało? Quote
Guest bernulka Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 właśnie, właśnie - gdzie Wasia? Wasieczko jak bedziesz to odwiedz spotknia, może wkoncu zagłebiacy sie umówią hihi :evilbat: paździoszi :lol: Quote
Hanna R. Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 GDZIE JEST GOSPODYNI TEGO TOPICU ???? Quote
malawaszka Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 w domu :cry: samiuteńka... :sadCyber: chodze na zakupy (jus\ż nie bo mi sie kasa skończyła :( ), sprzątam, pracuję... i nic nie pomaga :sadCyber: Quote
asher Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Waszka, weź się za maigisterkę 8) Zobaczysz, że jak się obronisz, to ci skrzydłą wyrosną :D Bo na deprechę nie ma to, jak jakiś, choćby najmniejszy sukces :buzi: Quote
daga10011 Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Wlasnie-Asher ma racje.Poza tym sama nie jestes-masz nas,Lunete i Bolutka...A za jakis czas uczucie osamotnienia minie i odkryjesz jeszcze uroki bycia "sama" :wink: . trzymaj sie Waszeczko mocno i nie doluj-najwidoczniej on nie byl ciebie wart :buzi: Quote
Hanna R. Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Waszka, kochana - może posłodzimy trochę ... Quote
daga10011 Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 mniam-moj ukochany likier :P .Waszka-mowie ci-to by ci oslodzilo zycie :P Quote
Guest bernulka Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Wasiuni :buzi: I plooossee cie tak ładnie żebyś nie płakusiała bo my też zaczniemy :cry: paździoszki Quote
aga1215 Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 asher napisał(a):Waszka, weź się za maigisterkę 8) Zobaczysz, że jak się obronisz, to ci skrzydłą wyrosną :D Bo na deprechę nie ma to, jak jakiś, choćby najmniejszy sukces :buzi: Waszuś Ty lepiej napisz magisterkę - maigisterki piszą w Wawce :wink: :lol: A z czego piszesz ? Quote
asher Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 aga1215 napisał(a):asher napisał(a):Waszka, weź się za maigisterkę 8) Zobaczysz, że jak się obronisz, to ci skrzydłą wyrosną :D Bo na deprechę nie ma to, jak jakiś, choćby najmniejszy sukces :buzi: Waszuś Ty lepiej napisz magisterkę - maigisterki piszą w Wawce :wink: :lol: :eviltong: I żeby jeszcze faktycznie pisali :roll: :oops: :lol: Quote
PIKA Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Waszka, kochana - może posłodzimy trochę ... Oj Hanka rozpije się przez Ciebie :evilbat: Bo akurat ma go w domu to se zaraz naleje :evilbat: Quote
Maga100 Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 HankaRupczewska napisał(a): mój ukochany sheridann`s! :o prawie cała butelka :o po mojej nie zostało nawet wspomnienie :placz: Waszka, za rzadko zaglądasz na dogomanie 8) Quote
LAZY Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Do Sheridana to i ja się dołączę,. Waszeczko :buzi: Quote
PIKA Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Waszka, a ja dzisiaj widziałam jamnisię z Rachowa :angel: :angel: Urosła zmężniała ........ i .......... troszkę przytyła :roll: :lol: a na dzień dobry obszczekała i obwarczała mi Sabę :lol: Quote
Hanna R. Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 aga1215 napisał(a):Waszki dalej nie ma??? :( Jest - gada o grzywaczach :roll: Starszy śledczy Hanka R-B Quote
Recommended Posts