Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
jakoś będę musiała :( sama...

to tylko stan przejściowy ....
malawaszka napisał(a):
a Luna właśnie ukradła kawał kiełbasy i zeżarła :evil: smierdzi wędxonką i łazi po domu - pewnie już ją brzuch boli :evil: 0X

:hmmmm: tak do końca to Ty sama przeca nie jesteś...

Posted

asher napisał(a):
malawaszka napisał(a):
jakoś będę musiała :( sama...
Będzie dobrze! popłaczesz sobie, podołujesz się, a potem odżyjesz :buzi:

musi być dobrze :wink:
A my to już się nie liczymy :-? my zawsze za tobą i w ogień :wink:

Posted

A mnie to się wydaje, że on Ciebie Wasiu ograniczał... I nie pozwolił Ci rozwinąć skrzydełek ... A pozatym to głupi on jest :evilbat: Gdzie znajdzie taką drugą jak TY !!! Głupi on ci, głuuupi ! Niech idzie w cholerę :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Guest bernulka
Posted

Nio Wasia Wasia już nie płakusiaj plose :buzi: Innego lepszego makarona se znajdziesz, zobaczysz :buzi: I nie mów że sama, i nie zapominaj o Bolutku i Lunci, o dwóch śliczny pootfforkach :) A Pysiowe potforki śliczne. a GDZIE TY u nich byylass? W DG czy gdzies tam... no zapomniałam :evilbat:

paździoszki

Guest bernulka
Posted

właśnie, właśnie - gdzie Wasia? Wasieczko jak bedziesz to odwiedz spotknia, może wkoncu zagłebiacy sie umówią hihi :evilbat:

paździoszi :lol:

Posted

Waszka, weź się za maigisterkę 8) Zobaczysz, że jak się obronisz, to ci skrzydłą wyrosną :D Bo na deprechę nie ma to, jak jakiś, choćby najmniejszy sukces :buzi:

Posted

Wlasnie-Asher ma racje.Poza tym sama nie jestes-masz nas,Lunete i Bolutka...A za jakis czas uczucie osamotnienia minie i odkryjesz jeszcze uroki bycia "sama" :wink: . trzymaj sie Waszeczko mocno i nie doluj-najwidoczniej on nie byl ciebie wart :buzi:

Guest bernulka
Posted

Wasiuni :buzi: I plooossee cie tak ładnie żebyś nie płakusiała bo my też zaczniemy :cry:

paździoszki

Posted

asher napisał(a):
Waszka, weź się za maigisterkę 8) Zobaczysz, że jak się obronisz, to ci skrzydłą wyrosną :D Bo na deprechę nie ma to, jak jakiś, choćby najmniejszy sukces :buzi:

Waszuś Ty lepiej napisz magisterkę - maigisterki piszą w Wawce :wink: :lol:
A z czego piszesz ?

Posted

aga1215 napisał(a):
asher napisał(a):

Waszuś Ty lepiej napisz magisterkę - maigisterki piszą w Wawce :wink: :lol:
:eviltong:
I żeby jeszcze faktycznie pisali :roll: :oops: :lol:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Waszka, kochana - może posłodzimy trochę ...

Oj Hanka rozpije się przez Ciebie :evilbat: Bo akurat ma go w domu to se zaraz naleje :evilbat:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):

mój ukochany sheridann`s! :o prawie cała butelka :o
po mojej nie zostało nawet wspomnienie :placz:

Waszka, za rzadko zaglądasz na dogomanie 8)

Posted

Waszka, a ja dzisiaj widziałam jamnisię z Rachowa :angel: :angel:
Urosła zmężniała ........ i .......... troszkę przytyła :roll: :lol: a na dzień dobry obszczekała i obwarczała mi Sabę :lol: