PIKA Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Waszunia malawaszka o 18,45 napisał(a): i spadam narazie na baseeeniq 8) :o utopila się na tym basenie czy jak? :roll: Quote
Guest bernulka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 moje kooffanie wróciło :lol: :iloveyou: paździoszki Quote
Hanna R. Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Tła, jakie ty masz zielone oczy :o :o :o Quote
malawaszka Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 :oops: siakos tak wyjszlo i z tymi oczamy i z tym utopieniem :lol: że mi zejszlo do teraz :oops: Zielone Hanuś zielone - oczy Kocie życie w złocie :lol: oczy już mam teraz tylko złota szukać :evilbat: Quote
Hanna R. Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 malawaszka napisał(a)::oops: siakos tak wyjszlo i z tymi oczamy i z tym utopieniem :lol: że mi zejszlo do teraz :oops: Zielone Hanuś zielone - oczy Kocie życie w złocie :lol: oczy już mam teraz tylko złota szukać :evilbat: A taaaam ! OCZY ZIELONE - ŻYCIE SZALONE :D Quote
arima Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Waszka :o Bolek ma kudły jak baran :o :o :o :o Quote
malawaszka Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 Hanka pasi i szalone :multi: :angel: Arima - no n łapach to ma jak Baran :lol: siakiś to musi być jeden z pierwszych amerykanców w pl - szkoda, że tatoo nie mogę odczytać bom ciekawa czy ma potomków :lol: ale na grzbiecie trochę jeszcze nie teges te włosy, ale walczymy 8) Quote
arima Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 a co to znaczy amerykańce? :oops: To tak jak w niufach są odmiany?? Waszka ja bym w życiu nie powiedziała,że to Bolek :o On wygląda przepięknie!!!!!! :P Quote
daga10011 Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Waszeczka wraca do zycia :buzi: ..Bolutek zarosniety i kudlaty :o zupelnie inny pies niz jakis czas temu :o ..cuda robisz Waszko :D co do naszego priva-to dojdzie,tylko sie opoznilo troche-mialam kryzysowe dni :oops: Quote
malawaszka Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 Arima - amerykańska odmiana sznaucera to właśnie taka z włosami na łapach jak baran - duuużooo i widzę teraz, że Bolut taki jest, bo Luna w życiu takich kudłów mieć nie bedzie bo ona typ niemiecki - skąpo owłosiony i rozdarty :lol: Daga :calus: spoxik :fadein: Quote
arima Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 I te girki też trzeba na krótko ciąć gdyby był wystawiany? :-? Quote
malawaszka Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 no co Ty??? oni je na wystawach jeszcz napuszają pod włos i lakierem i pudrem i coś tam jeszcze :o że te łapy puchate sa jak u pluszaka :o ja tam wolę typ niemiecki :lol: mniej czesania mam u Luny :evilbat: Quote
daga10011 Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 ale jaki efekt piekny :D ..pies wyglada jakby mial podwojnie grube lapy :lol: ..Bolutek naprawde nie do poznania :D :P Quote
malawaszka Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 daga10011 napisał(a):nie do poznania :D :P no nie do Poznania bo na wioche sie wynosimy :lol: :wink: a to już pewnie wiecie, że Luna jest nienormalna :o :lol: Dobranoc Quote
asher Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 malawaszka napisał(a):Dobranoc Dzieńdobry :evil: W nawyk mi weszło wsawanie o piątej rano, ide się powiesić :bigcry: A Bolutek naprawdę zarósł :o :iloveyou: No i Luna z tą swoją minką łobuzicy :lol: Nic się nie zmieniła :lol: Quote
Alicja Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Cudownie ze cała 3 pojawiła sie w galerii :angel: Bolutek -fantastic :wink: Lunka - rozbrajająca :wink: Waszeczka- koffana :wink: Quote
malawaszka Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 asher napisał(a):malawaszka napisał(a):Dobranoc Dzieńdobry :evil: W nawyk mi weszło wsawanie o piątej rano, ide się powiesić :bigcry: :o ja jutro W NIEDZIELĘ wstaję o 5 rano bo jadę do Wrocławia :o nie wiem jak mam tego dokonać :o Dziękujemy za miłe słowa :fadein: Quote
dbsst Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Waszeczkowe zielone oczy sa..................................CUDNIASTE Quote
malawaszka Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 :oops: Dziękuję :fadein: Bolusiowe moje złote :angel: i Luniaste nienormalne :lol: zające biegają po łące :lol: a potem odpoczywają i robią za dywan traw :lol: Jak widać na fotach zieleni już prawie nie ma :( i znowu będą żółte zdjęcia :roll: Quote
Guest bernulka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 :lol: :lol: :lol: A mój Bolut to faktycznie zarósł jak normalnie baranek :iloveyou: :angel: I Luniasta księżniczka też ślicznusiaa :iloveyou: paździoszki Quote
Alicja Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 :o :D dopiero teraz mogłam sie poprzyglądać bujnym włosiskom Bolutka :wink: Pani Ania czyni CUDA :angel: Quote
Ka-ka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 cieszę się, że wracasz powoli do zycia.....i naprawdę....bujny zarost Bolutka wprawia mnie w zachwyt :D :multi: Quote
LAZY Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Cudniaste psiaki! Bolutek to kawaler do wzięcia jak się patrzy! A jak jego stosunki z Luneta? Quote
malawaszka Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 hehe jego z Lunetą spoko - olewka, gorzej Lunety z nim - bo codziennie spuszcza mu bęcki jak tylko uzna za stosowne - czyli np. jak za blisko podejdzie do siatki z zakupami, etc :evil: właśnie wróciłam z działki - ledwo żywa - poszłam z Siostrą i Oliwią i psiurami na łąki, ja miałam Oliwkę w nosidełku z przodu i doszłyśmy do rzeczki - takiej malusiej zarośniętej już prawie całkiem i nagle plusk i Luny ni ma :o :o :o potem znowu jest, i znowu nie ma :o mało brakowało a wskoczyłabym tam za nią z Oliwią i moja siostra to samo, ale naszczęście łajza śmierdzielowata sama wylazła :-? :roll: uhhhh ale było strachu :roll: Quote
Recommended Posts