Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest bernulka
Posted

moje kooffanie wróciło :lol: :iloveyou:

paździoszki

Posted

:oops: siakos tak wyjszlo i z tymi oczamy i z tym utopieniem :lol: że mi zejszlo do teraz :oops:

Zielone Hanuś zielone - oczy Kocie życie w złocie :lol: oczy już mam teraz tylko złota szukać :evilbat:

Posted

malawaszka napisał(a):
:oops: siakos tak wyjszlo i z tymi oczamy i z tym utopieniem :lol: że mi zejszlo do teraz :oops:

Zielone Hanuś zielone - oczy Kocie życie w złocie :lol: oczy już mam teraz tylko złota szukać :evilbat:

A taaaam ! OCZY ZIELONE - ŻYCIE SZALONE :D

Posted

Hanka pasi i szalone :multi: :angel:

Arima - no n łapach to ma jak Baran :lol: siakiś to musi być jeden z pierwszych amerykanców w pl - szkoda, że tatoo nie mogę odczytać bom ciekawa czy ma potomków :lol: ale na grzbiecie trochę jeszcze nie teges te włosy, ale walczymy 8)

Posted

Waszeczka wraca do zycia :buzi: ..Bolutek zarosniety i kudlaty :o zupelnie inny pies niz jakis czas temu :o ..cuda robisz Waszko :D
co do naszego priva-to dojdzie,tylko sie opoznilo troche-mialam kryzysowe dni :oops:

Posted

Arima - amerykańska odmiana sznaucera to właśnie taka z włosami na łapach jak baran - duuużooo i widzę teraz, że Bolut taki jest, bo Luna w życiu takich kudłów mieć nie bedzie bo ona typ niemiecki - skąpo owłosiony i rozdarty :lol:

Daga :calus: spoxik :fadein:

Posted

no co Ty??? oni je na wystawach jeszcz napuszają pod włos i lakierem i pudrem i coś tam jeszcze :o że te łapy puchate sa jak u pluszaka :o ja tam wolę typ niemiecki :lol: mniej czesania mam u Luny :evilbat:

Posted

malawaszka napisał(a):
Dobranoc
Dzieńdobry :evil: W nawyk mi weszło wsawanie o piątej rano, ide się powiesić :bigcry:

A Bolutek naprawdę zarósł :o :iloveyou:
No i Luna z tą swoją minką łobuzicy :lol: Nic się nie zmieniła :lol:

Posted

asher napisał(a):
malawaszka napisał(a):
Dobranoc
Dzieńdobry :evil: W nawyk mi weszło wsawanie o piątej rano, ide się powiesić :bigcry:

:o ja jutro W NIEDZIELĘ wstaję o 5 rano bo jadę do Wrocławia :o nie wiem jak mam tego dokonać :o

Dziękujemy za miłe słowa :fadein:

Posted

:oops: Dziękuję :fadein:

Bolusiowe moje złote :angel:

i Luniaste nienormalne :lol:

zające biegają po łące :lol:

a potem odpoczywają

i robią za dywan traw :lol:

Jak widać na fotach zieleni już prawie nie ma :( i znowu będą żółte zdjęcia :roll:

Guest bernulka
Posted

:lol: :lol: :lol: A mój Bolut to faktycznie zarósł jak normalnie baranek :iloveyou: :angel: I Luniasta księżniczka też ślicznusiaa :iloveyou:

paździoszki

Posted

hehe jego z Lunetą spoko - olewka, gorzej Lunety z nim - bo codziennie spuszcza mu bęcki jak tylko uzna za stosowne - czyli np. jak za blisko podejdzie do siatki z zakupami, etc :evil:

właśnie wróciłam z działki - ledwo żywa - poszłam z Siostrą i Oliwią i psiurami na łąki, ja miałam Oliwkę w nosidełku z przodu i doszłyśmy do rzeczki - takiej malusiej zarośniętej już prawie całkiem i nagle plusk i Luny ni ma :o :o :o potem znowu jest, i znowu nie ma :o mało brakowało a wskoczyłabym tam za nią z Oliwią i moja siostra to samo, ale naszczęście łajza śmierdzielowata sama wylazła :-? :roll: uhhhh ale było strachu :roll: