aga1215 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 http://lh4.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TJzuxYWGSXI/AAAAAAAAGkI/NVEx8vYKG1A/s512/DSC_0059.JPG Odchudzona w rzeczy samej! Ale cuś jeszcze z włosami zrobiłaś :hmmmm: :loveu: Quote
Alicja Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 aga1215 napisał(a):http://lh4.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TJzuxYWGSXI/AAAAAAAAGkI/NVEx8vYKG1A/s512/DSC_0059.JPG Odchudzona w rzeczy samej! Ale cuś jeszcze z włosami zrobiłaś :hmmmm: :loveu: grzyweczkę sobie zafundowała ;) Quote
malawaszka Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 grzyweczkę to mam już z rok :lol: jak nie więcej :roll: ;p Quote
Blisss Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 malawaszka napisał(a):grzyweczkę to mam już z rok :lol: jak nie więcej :roll: ;p musisz się widocznie częściej pokazywać to wszyscy będą wiedzieć kiedy się strzyżesz a kiedy trymujesz :diabloti: Quote
Alicja Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 malawaszka napisał(a):grzyweczkę to mam już z rok :lol: jak nie więcej :roll: ;p ale Aga nie widziała :) Quote
aga1215 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Alicja napisał(a):ale Aga nie widziała :) :oops::oops::oops: Quote
malawaszka Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 noo i dobrze, że się wstydzi - wstyd nie zaglądać TYLE CZASU!!!!!!! :diabloti: Quote
asher Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Waszka, jaka ty jestes chuuuda! :thumbs: A Bibi, oczywiście, superfajnazarąbista! :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 no już z tym chuuuda to bym nie przesadzała bo koło chuuudych to ja nawet nie stałam :lol: Quote
Katerinas Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 http://lh6.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TJz552Yuz4I/AAAAAAAAGlY/4Mi4cACZBns/s512/DSC_0002.JPG :lol::lol: http://lh6.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TJz5_D6xmFI/AAAAAAAAGlw/BFIq_VMRq7E/s576/DSC_0045.JPG ależ tajemnicze i fajowe zdjęcie :) I Ty jaka laska. Kochana :multi: Ja Cię pierwszy raz widzę z grzyweczką. I wyglądasz super :) aaaa...... no i Bibi należy pochwalić ;) :cool3: Quote
Fides79 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 przyszłam z rewizytą :) chwilkę mi zajęło zmobilizowanie się i odszukanie Twojej galerii, ale warto było na razie luknęłam pobieżnie, ale myślę że będę tu zaglądać częściej :lol: pozdrawiam ;) Quote
malawaszka Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 [quote name='Katerinas']http://lh6.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TJz552Yuz4I/AAAAAAAAGlY/4Mi4cACZBns/s512/DSC_0002.JPG :lol::lol: http://lh6.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TJz5_D6xmFI/AAAAAAAAGlw/BFIq_VMRq7E/s576/DSC_0045.JPG ależ tajemnicze i fajowe zdjęcie :) I Ty jaka laska. Kochana :multi: Ja Cię pierwszy raz widzę z grzyweczką. I wyglądasz super :) aaaa...... no i Bibi należy pochwalić ;) :cool3: dziękować :oops: [quote name='Fides79']przyszłam z rewizytą :) chwilkę mi zajęło zmobilizowanie się i odszukanie Twojej galerii, ale warto było na razie luknęłam pobieżnie, ale myślę że będę tu zaglądać częściej :lol: pozdrawiam ;) no witam witam :) zapraszam częściej choć ostatnio nie mam weny do pisania tu ani do robienia zdjęć :shake: Dzikie dziki poczynają sobie coraz śmielej :mdleje: przedwczoraj wyszłam z psami w nocy - na szczęście tylko Luna i Drops, Pepa była na trawniczku przy domu, a ja z "młodzieża" chciałam się przejść dalej, nagle widzę na drodze w kierunku lasu dwa duże czarne cosie :eek2: Luna też je dojrzała i co? i w nogi na sygnale :painting: darła się jeszcze w domu - schowała się do spiżarni i szczekała :stupid: no nie powiem, zebym ja się nei wystraszyła bo równie szybko gnałam do domu, tylko debil Drops oczywiście nei załapał o co chodzi i się świetnie bawił bo biegamyyy huraaaa :evil_lol: chyba idzie zima :mdleje: a Bibi mi dziś napędziła strachu bo nadepnęła na pszczołę i wisiała jej ta pszczoła uczepiona poduszki - ale nie znalazłam żądła, łapka nie spuchła bardzo, tylko bolało więc mam nadzieję, ze tylko ukłucie bolało Quote
Maga100 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 malawaszka napisał(a): Dzikie dziki poczynają sobie coraz śmielej :mdleje: mówiłam, mówiłam :roll: A podobno juz w październiku ma być śnieg :roll: Pamiętaj, jak zapuka ktoś do drzwi i w wizjerze nic nie zobaczysz, za to usłyszysz takie chrum chrum, to NIE OTWIERAJ!!! :diabloti: PS. O! Tytuł jakiś bardziej na czasie :diabloti: Tylko tej "ja" jakoś mało Quote
malawaszka Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 no tylko ten tytuł się nie zmienił - nowy jest tylko w pierwszym poście :niewiem: Quote
Alicja Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 No toż Vectra może Ci zmienić tytuł blogasa .... bo faktycznie bardziej pasuje do tego co tu odnajdujemy :roll: :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Wasiu , no w końcu raczyłaś zmienić tytuł galerii :diabloti: zmieniłam z czystą przyjemnością :) Quote
Blisss Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 yyyyyyyyyy gdzie ja wlazłam? czemu mam to w ulubionych? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 uhm... dziękować :evil_lol: wreszcie jest jak należy bo wymienianie z imion to chyba brakłoby miejsca :lol: Quote
malawaszka Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 zapomniałam, że zmieniony tytuł i nie mogłam się odnaleźć :lol: Quote
Alicja Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 malawaszka napisał(a):zapomniałam, że zmieniony tytuł i nie mogłam się odnaleźć :lol: geriatria w końcu ;) :roll: :roflt: Quote
malawaszka Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Alicja napisał(a):geriatria w końcu ;) :roll: :roflt: w sumie co racja to racja - można by usunać tą końcówkę tytułu bo mieszczę się w jednym z oddziałów, a właściwie to w obydwu:tard: Quote
Alicja Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 jeszcze sie zadna rogacizna nie doczepiła ze masz kopiowane psy ( nieważne skąd , nieważne jak )?? bo u Doginki obiektywna dyskusja trwa ;) Quote
malawaszka Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 ja akurat jestem przeciwna kopiowaniu dla własnego widzimisię ale dyskusja o tym jest bezcelowa...:roll: Quote
Recommended Posts