Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
grzyweczkę to mam już z rok :lol: jak nie więcej :roll: ;p

musisz się widocznie częściej pokazywać to wszyscy będą wiedzieć kiedy się strzyżesz a kiedy trymujesz :diabloti:

Posted

przyszłam z rewizytą :)
chwilkę mi zajęło zmobilizowanie się i odszukanie Twojej galerii, ale warto było
na razie luknęłam pobieżnie, ale myślę że będę tu zaglądać częściej :lol:
pozdrawiam ;)

Posted

[quote name='Katerinas']http://lh6.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TJz552Yuz4I/AAAAAAAAGlY/4Mi4cACZBns/s512/DSC_0002.JPG
:lol::lol:

http://lh6.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TJz5_D6xmFI/AAAAAAAAGlw/BFIq_VMRq7E/s576/DSC_0045.JPG
ależ tajemnicze i fajowe zdjęcie :)

I Ty jaka laska. Kochana :multi:
Ja Cię pierwszy raz widzę z grzyweczką. I wyglądasz super :)

aaaa...... no i Bibi należy pochwalić ;) :cool3:

dziękować :oops:

[quote name='Fides79']przyszłam z rewizytą :)
chwilkę mi zajęło zmobilizowanie się i odszukanie Twojej galerii, ale warto było
na razie luknęłam pobieżnie, ale myślę że będę tu zaglądać częściej :lol:
pozdrawiam ;)

no witam witam :) zapraszam częściej choć ostatnio nie mam weny do pisania tu ani do robienia zdjęć :shake:

Dzikie dziki poczynają sobie coraz śmielej :mdleje: przedwczoraj wyszłam z psami w nocy - na szczęście tylko Luna i Drops, Pepa była na trawniczku przy domu, a ja z "młodzieża" chciałam się przejść dalej, nagle widzę na drodze w kierunku lasu dwa duże czarne cosie :eek2: Luna też je dojrzała i co? i w nogi na sygnale :painting: darła się jeszcze w domu - schowała się do spiżarni i szczekała :stupid: no nie powiem, zebym ja się nei wystraszyła bo równie szybko gnałam do domu, tylko debil Drops oczywiście nei załapał o co chodzi i się świetnie bawił bo biegamyyy huraaaa :evil_lol:

chyba idzie zima :mdleje:

a Bibi mi dziś napędziła strachu bo nadepnęła na pszczołę i wisiała jej ta pszczoła uczepiona poduszki - ale nie znalazłam żądła, łapka nie spuchła bardzo, tylko bolało więc mam nadzieję, ze tylko ukłucie bolało

Posted

malawaszka napisał(a):

Dzikie dziki poczynają sobie coraz śmielej :mdleje:

mówiłam, mówiłam :roll:
A podobno juz w październiku ma być śnieg :roll:
Pamiętaj, jak zapuka ktoś do drzwi i w wizjerze nic nie zobaczysz, za to usłyszysz takie chrum chrum, to NIE OTWIERAJ!!! :diabloti:

PS. O! Tytuł jakiś bardziej na czasie :diabloti: Tylko tej "ja" jakoś mało

Posted

Alicja napisał(a):
geriatria w końcu ;) :roll: :roflt:

w sumie co racja to racja - można by usunać tą końcówkę tytułu bo mieszczę się w jednym z oddziałów, a właściwie to w obydwu:tard: