Hanna R. Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='malawaszka']to teraz fotki z małego światka :lol: Oliwia ma już 4,5 miesiąca i rośnie jak na drożdżach :D tu z Lunką No, pięknie, pięknie ! Ale jak NIEHIGIENICZNIE :shock: :shock: :shock: A choroby odzwierzęce ??? A dżuma ? A cholera ???? Quote
malawaszka Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 Oliwka ma to wszystko od pierwszego kontaktu z Luną i Bolusiem więc teraz już loozik :lol: Quote
dbsst Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='malawaszka']i stópeczki wycałowywane przeze mnie namiętnie :angel: Stópeczki :o :lol: O MATKO YETI :o :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 malawaszka napisał(a):Oliwka ma to wszystko od pierwszego kontaktu z Luną i Bolusiem więc teraz już loozik :lol: Zwłaszcza ta cholera na przyszłość źle rokuje :lol: Quote
malawaszka Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 HankaRupczewska napisał(a):malawaszka napisał(a):Oliwka ma to wszystko od pierwszego kontaktu z Luną i Bolusiem więc teraz już loozik :lol: Zwłaszcza ta cholera na przyszłość źle rokuje :lol: tak tak - zwłaszcza, że od czasu do czasu już daje o sobie znać :lol: Quote
Hanna R. Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 malawaszka napisał(a): tak tak - zwłaszcza, że od czasu do czasu już daje o sobie znać :lol: No i widzisz, widzisz co najlepszego narobiłaś :nonono2: :nonono2: :nonono2: Quote
malawaszka Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 ehh no siostra mi nie wybaczy do końca życia :wallbash: a w domu posadzili mi dziś LAS :o a obiecywali, że będzie duużo miejsca :cry: wzięłam Lunę na spacer do lasu :lol: i szybko się zmęczyła - las jest ogromny :o i gęsty :o Quote
malawaszka Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 No i pańcia kazałą siedzieć :-? ale jak tu usiedzieć, kiedy las pełen zwierzyny :lol: oo i obcy jacyś łażą po naszym lecie wrrr no to ja lecę coo?? a tymczasem Boluś oddawał się rozkoszom buszowania w śmieciach - czyli to co Bolusie lubią najbardziej :roll: Quote
daga10011 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 :lol: :lol: :lol: Looneta biedna siedziec musiala a inspekcje chciala zrobic co to za puszcza w jej posesji rosnie :lol: Quote
malawaszka Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 no nir? zawsze chciałam być blisko przyrody :lol: Quote
Camara Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 malawaszka napisał(a):no nir? zawsze chciałam być blisko przyrody :lol: ale chyba przesadziłaś z tą bliskością :wink: powiedz mi, jak ty meble wstawisz do domu, hę ??? :D Quote
malawaszka Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 jeszcze mam coś wstawiać???? chyba już wystarczy elementów małej architektury :lol: Quote
Camara Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 malawaszka napisał(a):jeszcze mam coś wstawiać???? chyba już wystarczy elementów małej architektury :lol: ja tam spać na drzewie nie potrafię :o kołdra by spadała :lol: Quote
malawaszka Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 jak blisko przyrody to na glebie się śpi :lol: Quote
daga10011 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 a gdzie wanne wstawisz?????????pod ktorym drzewem???????? Quote
malawaszka Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 haha w kałuży będziemy się kąpać :lol: a tak na serio to już wiem jak urządzę parter :D salon, sypialnia i kuchnia będą w jednym stylu z BRW :fadein: zakochałam się w tych meblach - jak pewnie wiele osób bo są zarąbiste Quote
anetta Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 oooo jakie fajny lasek :lol: :lol: i ten zapach swierkow mmmmmmmmmmm 8) Co to BRW? :P Quote
Justi0022 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 anetta napisał(a): Co to BRW? :P właśnie 8) Quote
daga10011 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Waszka-ja mam cala gore w tych meblach i na dole tez..i szczerze mowiac nie polecam...raczki mi odpadaja,szafa niestabilna raz spadla cala na Wiktorie-na szczescie zatrzymala sie na parapecie....czesto nie ma wszystkich srubek....taka moja opinia-a mam od nich szafki na dole,lawe,u gory 3 lozka i szafe...lozka sa ok..ale reszta sie rozlatuje-zwlaszcza raczki odpadaja :-? Quote
Maga100 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Z BRW mam już drugą kuchnię i sobie bardzo chwalę. Tanio a ładnie. Szybko przywieźli. Nic nie odpadło ani nie spadło. Ale innych mebli ich nie miałam, więc nie wiem. Quote
Recommended Posts