Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

piecholki na wrzosowiskach , cudowne fotki , muszę się też wybrać jak tylko zaświeci słoneczko :wink:
Waszeczko jak długo ty jedziesz do Morska :-?
ukradłam Carragan przyczepke :lol: :lol: :lol: dla ciebie :wink:

Posted

Naprawdę nie lubicie jesieni??? :o To przecież taka spokojna, nostalgiczna, melancholijna pora roku... No i te przepiękne barwy :D

Ja uwielbiam jesień, bardzo lubię wiosnę i zimę :multi: Ale jesień naj naj!!!
Za to nie cierpię lata :-? Choćby dlatego, że różne sześcio i ośmionogie paskudztwa wyłażą na światło dzienne 0X Zero w takich szacunku dla człowieka :roll: Dziś mnie jakies paskudztwo użarło - pół pleców mnie boli i prawa ręka na dokładkę. A chciałam tylko wyjść na własny balkon :x

Posted

Ale z Bolutka sie facet zrobil no no no... :angel: :angel:

Parka jest przesliczna :loveu: :angel:

To już są wrzosy !?!? Jesień - jesień już :-?

:roll: :roll: :roll: jesien i po jesieni zima :puppydog:

Posted

Waszka wrzosowe psiaki :klacz:

asher napisał(a):
Naprawdę nie lubicie jesieni??? :o To przecież taka spokojna, nostalgiczna, melancholijna pora roku... No i te przepiękne barwy :D

Taaa nostaliogicznie jest i barwy piekne :evilbat: tylko jask je podziwiać jak jest ciemno, zimno, wieje, deszcze leje i cisnienie spada 0X a tu trzeba z psem na spacer iść zamiast do łózka spać 0X

A na robale w lecie to się mozna jakimś Offem wypsikac - gryźć nie będą :evilbat:

Posted

no wlasnie Pika-masz racje..gdyby jeszcze ta jesien byla ta polska zlota jesienia-to sie zgodze..bywaly takie piekne cieple zlote jesienie..a teraz to mi sie jesien z rychla zima kojarzy..brrr..nie cierpie zimna i zimy-chociaz teraz sie doczekac nie moge,bo leosie futra dostana i sanki beda ciagac :lol: ale ogolnie-wiosna the best!!!!!

Posted

PIKA napisał(a):
A na robale w lecie to się mozna jakimś Offem wypsikac - gryźć nie będą :evilbat:

Taaa, zwałaszcza na osy i pająki Off świetnie działa :evilbat:

PIKA napisał(a):
Taaa nostaliogicznie jest i barwy piekne :evilbat: tylko jask je podziwiać jak jest ciemno, zimno, wieje, deszcze leje i cisnienie spada 0X a tu trzeba z psem na spacer iść zamiast do łózka spać 0X

A ja tam lubiam nawet, jak deszcz zacina i jest zimno i w ogóle. No po prostu kocham jesień, nic na to nie poradzę. To silniejsze od rozumu :D

Posted

Asher, możemy sobie uścisnąć słoń :lol:
ja też nie przepadam za latem :-? Gorąco, duszno i lepko :-? A nawet jak zimno i pada to sie przyjemnie do domku wraca 8) Lubię i jesień i zimę 8)

Posted

asher napisał(a):
PIKA napisał(a):

Taaa, zwałaszcza na osy i pająki Off świetnie działa :evilbat:

haha zachęcająco :lol: :x

Posted

Zima może być, taka ze śniegiem ale jesień . brrrrrr :-?

asher napisał(a):
A ja tam lubiam nawet, jak deszcz zacina i jest zimno i w ogóle.

Taa lubiasz, spotkanie chcialaś odwoływać bo ledwo deszczyk spadł, a nawet ciepło było :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Taa lubiasz, spotkanie chcialaś odwoływać bo ledwo deszczyk spadł, a nawet ciepło było :lol:

Nie ze względu na deszczyk, tylko ze względu na podróż metrem z Sabiną potraktowaną deszczykiem :evil:
Zresztą, to nie była jesienna słota, tylko jakis marny wiosenny mżawek :roll:

Posted

[quote name='asher']Asher, możemy sobie uścisnąć słoń :lol:
No nie wieeeem... To ja już chyba wolę jaja astafa :oops:

:roflt: :roflt: :roflt: umarłam :lol: :lol: :lol:
kurde, miało być dłoń :evilbat:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='asher']Asher, możemy sobie uścisnąć słoń :lol:
No nie wieeeem... To ja już chyba wolę jaja astafa :oops:

:roflt: :roflt: :roflt: umarłam :lol: :lol: :lol:
kurde, miało być dłoń :evilbat:

Hi hi hi Maga, coś Ci sie literki na klawiaturze ZLAŁY :wink: