Hanna R. Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='malawaszka']Wrzosowe pieski :fadein: :o :o :o To już są wrzosy !?!? Jesień - jesień już :-? Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 piecholki na wrzosowiskach , cudowne fotki , muszę się też wybrać jak tylko zaświeci słoneczko :wink: Waszeczko jak długo ty jedziesz do Morska :-? ukradłam Carragan przyczepke :lol: :lol: :lol: dla ciebie :wink: Quote
malawaszka Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 hihih dzięki za przyczepkę :D a do Morska to króciutko :) 45 km mam :wink: 8) niestety Haniu - są juyż wrzosy "u mnie nawsi" :lol: Quote
Guest bernulka Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Ale te psiaki códowne :buzi: paździoszki Quote
asher Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Wrzosowe pieski ciudne :D U mnie też już są wrzosy. I liście na drzewach czerwienieją :D Uwielbiam jesień :angel: Quote
daga10011 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 a ja nie lubie-wole wiosne :-? .Foteczki cudne,a bolutek coraz dluzsza brode ma-niedlugo bedzie ciezko go odroznic od Loonety :D Quote
malawaszka Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 iiii tam - kolorki nie te :lol: Quote
daga10011 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 no to fakt,zwlaszcza ze bolutek ma jakby rudawe w srodku brodki????????Tak to na fotach wyglada :oops: Quote
malawaszka Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 rudawe??? :lol: on ma rudą śmierdziuchowatą brodę od ciągłego sznupania i szukania żarcia :-? :lol: Quote
daga10011 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 a ja myslalam,ze on juz tak z natury ma :lol: Quote
malawaszka Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 taaaa z goopoty a nie z natury :lol: chcoaiż wiele sznaycerków tak ma - więc to pewnie nie do końca z etj goopoty - Luna na szczęście nie ma tego :fadein: Quote
asher Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Naprawdę nie lubicie jesieni??? :o To przecież taka spokojna, nostalgiczna, melancholijna pora roku... No i te przepiękne barwy :D Ja uwielbiam jesień, bardzo lubię wiosnę i zimę :multi: Ale jesień naj naj!!! Za to nie cierpię lata :-? Choćby dlatego, że różne sześcio i ośmionogie paskudztwa wyłażą na światło dzienne 0X Zero w takich szacunku dla człowieka :roll: Dziś mnie jakies paskudztwo użarło - pół pleców mnie boli i prawa ręka na dokładkę. A chciałam tylko wyjść na własny balkon :x Quote
mrowka Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Ale z Bolutka sie facet zrobil no no no... :angel: :angel: Parka jest przesliczna :loveu: :angel: To już są wrzosy !?!? Jesień - jesień już :-? :roll: :roll: :roll: jesien i po jesieni zima :puppydog: Quote
dbsst Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Waszka juz nie moge doczekac sie spotkania :D :angel: Quote
PIKA Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Waszka wrzosowe psiaki :klacz: asher napisał(a):Naprawdę nie lubicie jesieni??? :o To przecież taka spokojna, nostalgiczna, melancholijna pora roku... No i te przepiękne barwy :D Taaa nostaliogicznie jest i barwy piekne :evilbat: tylko jask je podziwiać jak jest ciemno, zimno, wieje, deszcze leje i cisnienie spada 0X a tu trzeba z psem na spacer iść zamiast do łózka spać 0X A na robale w lecie to się mozna jakimś Offem wypsikac - gryźć nie będą :evilbat: Quote
daga10011 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 no wlasnie Pika-masz racje..gdyby jeszcze ta jesien byla ta polska zlota jesienia-to sie zgodze..bywaly takie piekne cieple zlote jesienie..a teraz to mi sie jesien z rychla zima kojarzy..brrr..nie cierpie zimna i zimy-chociaz teraz sie doczekac nie moge,bo leosie futra dostana i sanki beda ciagac :lol: ale ogolnie-wiosna the best!!!!! Quote
asher Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 PIKA napisał(a):A na robale w lecie to się mozna jakimś Offem wypsikac - gryźć nie będą :evilbat: Taaa, zwałaszcza na osy i pająki Off świetnie działa :evilbat: PIKA napisał(a):Taaa nostaliogicznie jest i barwy piekne :evilbat: tylko jask je podziwiać jak jest ciemno, zimno, wieje, deszcze leje i cisnienie spada 0X a tu trzeba z psem na spacer iść zamiast do łózka spać 0X A ja tam lubiam nawet, jak deszcz zacina i jest zimno i w ogóle. No po prostu kocham jesień, nic na to nie poradzę. To silniejsze od rozumu :D Quote
Maga100 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Asher, możemy sobie uścisnąć słoń :lol: ja też nie przepadam za latem :-? Gorąco, duszno i lepko :-? A nawet jak zimno i pada to sie przyjemnie do domku wraca 8) Lubię i jesień i zimę 8) Quote
malawaszka Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 asher napisał(a):PIKA napisał(a):A na robale w lecie to się mozna jakimś Offem wypsikac - gryźć nie będą :evilbat: Taaa, zwałaszcza na osy i pająki Off świetnie działa :evilbat: haha zachęcająco :lol: :x Quote
PIKA Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Zima może być, taka ze śniegiem ale jesień . brrrrrr :-? asher napisał(a): A ja tam lubiam nawet, jak deszcz zacina i jest zimno i w ogóle. Taa lubiasz, spotkanie chcialaś odwoływać bo ledwo deszczyk spadł, a nawet ciepło było :lol: Quote
asher Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='Maga100']Asher, możemy sobie uścisnąć słoń :lol: No nie wieeeem... To ja już chyba wolę jaja astafa :oops: Quote
asher Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 PIKA napisał(a):Taa lubiasz, spotkanie chcialaś odwoływać bo ledwo deszczyk spadł, a nawet ciepło było :lol: Nie ze względu na deszczyk, tylko ze względu na podróż metrem z Sabiną potraktowaną deszczykiem :evil: Zresztą, to nie była jesienna słota, tylko jakis marny wiosenny mżawek :roll: Quote
Maga100 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='asher']Asher, możemy sobie uścisnąć słoń :lol: No nie wieeeem... To ja już chyba wolę jaja astafa :oops: :roflt: :roflt: :roflt: umarłam :lol: :lol: :lol: kurde, miało być dłoń :evilbat: Quote
Hanna R. Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='asher']Asher, możemy sobie uścisnąć słoń :lol: No nie wieeeem... To ja już chyba wolę jaja astafa :oops: :roflt: :roflt: :roflt: umarłam :lol: :lol: :lol: kurde, miało być dłoń :evilbat: Hi hi hi Maga, coś Ci sie literki na klawiaturze ZLAŁY :wink: Quote
Recommended Posts