malawaszka Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 chciałoby się napisać, że śpi, ale właśnie sępi w kuchni dopóki ktokolwiek tam jest :-? :lol: Quote
aga1215 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 to nadał by się do naszych kotów, te zawsze gotowe do miski :evilbat: Quote
malawaszka Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 do kotów powiadasz? jak były u nas przez miesiąc koty mojej siostry to schudły przez Bolka biedactwa bo im notorycznie wyżerał z misek, mimo tego, że miski były w innym pokoju :roll: Quote
aga1215 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 malawaszka napisał(a):do kotów powiadasz? jak były u nas przez miesiąc koty mojej siostry to schudły przez Bolka biedactwa bo im notorycznie wyżerał z misek, mimo tego, że miski były w innym pokoju :roll: przez ścianę :o Wektor też wyżera kotom :evil: Quote
malawaszka Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 nie no - my mamy w mieszkaniu DRZWI do pokoi! a Wy przez ściany chodzicie??? :o a Bolut nie może wyżerać kotom bo jest na diecie bo jest gruby i ma cholesterol jak stary dziad sklerotyk :evil: Quote
aga1215 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [quote name='malawaszka']nie no - my mamy w mieszkaniu DRZWI do pokoi! a Wy przez ściany chodzicie??? :o a Bolut nie może wyżerać kotom bo jest na diecie bo jest gruby i ma cholesterol jak stary dziad sklerotyk :evil: :hmmmm: Wektor wprawdzie kawaler w sile wieku ale też zbyt dobrze sobie wygląda :evilbat: jak pańcia :oops: Quote
malawaszka Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 [quote name='aga1215']jak pańcia :oops: uhhh skąd ja to znam :-? ale jak masz figurkę jak Weki to pozazdrościć 8) Quote
aga1215 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='aga1215']jak pańcia :oops: uhhh skąd ja to znam :-? ale jak masz figurkę jak Weki to pozazdrościć 8) nadwagi :o :o :o Quote
malawaszka Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 no NIGDY nie uwierzę, że mój ukochany model dogomanii ma nadwagę oszczerco!!!! :evil: :lol: Quote
Guest bernulka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Cemu Wasia twierdzisz ze żartuje? :evilbat: paździoszki Quote
malawaszka Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 bo to nie moja coorcia :( iiidzieeemy na psacerekkk :angel: no szybciej!!! no! chociaż w tym się zgadzamy :lol: dzik w lesie :o i łania na łące :roflt: Quote
Alicja Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Cudowne plenerki :P Czy w takiej okolicy będziesz mieszkać 8) Quote
Patka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 ale sliczna okolica i fotki takie urocze :D Quote
malawaszka Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 nooo - to wszystko mamy koło domu :fadein: a pieski kochają tam dziczeć :lol: i potem są dzikami :lol: albo kangurami :lol: Quote
Alicja Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='malawaszka']nooo - to wszystko mamy koło domu :fadein: a pieski kochają tam dziczeć :lol: i potem są dzikami :lol: albo kangurami :lol: Odyniec i loszka :o :lol: :lol: :lol: Quote
Guest bernulka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Ale super foiqi :) :) :) :angel: :angel: mój ulubieniec coraz piękniejszy :angel: i jaka śliczna królewna :) :) :) Supcio! Ale szczeliłam gafe z tą coorcią, myślałam że to twoja :buzi: paździoszki :angel: Quote
malawaszka Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 bernulka napisał(a):Ale szczeliłam gafe z tą coorcią, myślałam że to twoja :o hihih to Ty naprawdę nie żartowałaś :lol: to moja siostrzenica - jestem jej Mamusią ale tylko chrzestną :( debe dywanik może i śliczny ale niepachnący zdecydowanie :-? niby nic ale zawsze tam gdzie się ciora znajduje się jakiś króliczy bob :evil: Quote
malawaszka Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 i szwędactwa ciąg dalszy :fadein: taaakie drzewo obsikałem 8) jestem z siebie dumny :lol: hooop hooopppp!!! no chodź, a nie ciągle tylko te foty i foty :roll: Quote
Hanna R. Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='malawaszka']i szwędactwa ciąg dalszy :fadein: Jaki on tu sterany ostatnimi miesiacami życia ! Coś Ty mu zrobiła, że tak go przybiło :question: Quote
malawaszka Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 a przeganiam trolla po łąkach i lasach codziennie :evilbat: :lol: Quote
Maga100 Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='malawaszka'] co to , kto to i dlaczego? :o Quote
malawaszka Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 to Loona tarzająca się w zajęczychc bobach :-? Quote
Maga100 Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 malawaszka napisał(a):to Loona tarzająca się w zajęczychc bobach :-?ach, znaczy sie w perfumach? :lol: pomysl, że ona to samo sobie mysli o tobie, gdy ty psikasz się w łazience Chanel No5 :lol: :lol: Quote
Recommended Posts