Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
do kotów powiadasz? jak były u nas przez miesiąc koty mojej siostry to schudły przez Bolka biedactwa bo im notorycznie wyżerał z misek, mimo tego, że miski były w innym pokoju :roll:

przez ścianę :o
Wektor też wyżera kotom :evil:

Posted

nie no - my mamy w mieszkaniu DRZWI do pokoi! a Wy przez ściany chodzicie??? :o

a Bolut nie może wyżerać kotom bo jest na diecie bo jest gruby i ma cholesterol jak stary dziad sklerotyk :evil:

Posted

[quote name='malawaszka']nie no - my mamy w mieszkaniu DRZWI do pokoi! a Wy przez ściany chodzicie??? :o

a Bolut nie może wyżerać kotom bo jest na diecie bo jest gruby i ma cholesterol jak stary dziad sklerotyk :evil:
:hmmmm: Wektor wprawdzie kawaler w sile wieku ale też zbyt dobrze sobie wygląda :evilbat:
jak pańcia :oops:

Guest bernulka
Posted

Cemu Wasia twierdzisz ze żartuje? :evilbat:

paździoszki

Posted

[quote name='malawaszka']nooo - to wszystko mamy koło domu :fadein:

a pieski kochają tam dziczeć :lol: i potem są dzikami :lol:

albo kangurami :lol:

Odyniec i loszka :o :lol: :lol: :lol:

Guest bernulka
Posted

Ale super foiqi :) :) :) :angel: :angel: mój ulubieniec coraz piękniejszy :angel: i jaka śliczna królewna :) :) :) Supcio! Ale szczeliłam gafe z tą coorcią, myślałam że to twoja :buzi:

paździoszki :angel:

Posted

bernulka napisał(a):
Ale szczeliłam gafe z tą coorcią, myślałam że to twoja

:o hihih to Ty naprawdę nie żartowałaś :lol: to moja siostrzenica - jestem jej Mamusią ale tylko chrzestną :(

debe dywanik może i śliczny ale niepachnący zdecydowanie :-? niby nic ale zawsze tam gdzie się ciora znajduje się jakiś króliczy bob :evil:

Posted

malawaszka napisał(a):
to Loona tarzająca się w zajęczychc bobach :-?
ach, znaczy sie w perfumach? :lol:
pomysl, że ona to samo sobie mysli o tobie, gdy ty psikasz się w łazience Chanel No5 :lol: :lol: