malawaszka Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 :o kurde - ale te najnowsze kolekcje są ponoć dobre - a rączki trzeba przykrecic :lol: Quote
aga1215 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='malawaszka']meble Black Red White :wink: chodzi Ci o meble z płyt MDF (chyba, że mylę nazwę :oops: ) takie cuś ? Quote
malawaszka Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 a nie wiem z czego, ale ja nie w takim stylu - ja chcę taki zimne i nowoczesne :wink: Quote
aga1215 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='malawaszka']a nie wiem z czego, ale ja nie w takim stylu - ja chcę taki zimne i nowoczesne :wink: ze zdjęć na stronie producenta one wcale na zimne i nowoczesne nie wyglądają :o może to jakieś inne :o ściągnęłam zdjęcie ze strony Quote
daga10011 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 no kuchni to ja od nich nie mam..a raczki przykrecilam-wyrwaly sie ze srubek po tygodniu :-? ale moze ja mam po prostu takiego pecha,bo meble kupilismy w okresie pechowym :lol: Quote
PIKA Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 daga10011 napisał(a):no kuchni to ja od nich nie mam..a raczki przykrecilam-wyrwaly sie ze srubek po tygodniu :-? ale moze ja mam po prostu takiego pecha,bo meble kupilismy w okresie pechowym :lol: Daga nie ciągnij tak tych rączek mocno to odpadać nie bedą :lol: Quote
daga10011 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 juz za pozno,bo poodpadaly :lol: .ale na serio-ta szafa ktora ma wika jest niebezpieczna-ona powinna byc do sciany przybita-nawet tak jest w instrukcji :-? ale moj TZ jej nie przybil-podlogi mamy rowne :roll: ..juz pare razy jak otwieralam drzwi to na mnie poleciala :-? Quote
malawaszka Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='malawaszka']a nie wiem z czego, ale ja nie w takim stylu - ja chcę taki zimne i nowoczesne :wink: ze zdjęć na stronie producenta one wcale na zimne i nowoczesne nie wyglądają :o może to jakieś inne :o ściągnęłam zdjęcie ze strony na www.brw.com.pl jakoś nie ma chyba wszystkiego - ja się tam nie potrafię poruszać :-? mam najnowszy katalog na 2006 rok i tam są takie :D Quote
dbsst Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 juz nei moge doczekmac sie parapetowy w BRW 8) :fadein: i mnie sie te meble odobaja :D Quote
daga10011 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 ja tez mam katalog....meble wygladaja super-ale jednak to nie jest kuchnia zabudowana?przynajmniej w salonie nie sa zabudowane...kuchnie moze i fajne,tylko waszka szaf nie kupuj :lol: lawa stoi spoko-tylko uchwyty od szuflady mi odpadly,a szafki w salonie jeszcze mam niezagospodarowane-wiec uchwyty sa wszystkie-jak je w koncu zapelnie rzeczamii z kartonow to sie okaze,czy tylko szafa i lawa sa felerne :lol: ..lozka natomiast bardzo polecam-sa tanie,z materacami od razu w cenie(przynajmniej ja tak kupilam) i wygodne :D Quote
Alicja Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 meble są OK Daga a szafę musi TZ przyśrubić do ściany bo po prostu drzwi przeważają. Kuba ma meble z Forte i tam od razu były takie blaszki do montażu do ściany :wink: Gdzie ta parapetówa :o Quote
malawaszka Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 u mnie :lol: za :hmmmm: jakiś czas :lol: Quote
Alicja Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 malawaszka napisał(a):u mnie :lol: za :hmmmm: jakiś czas :lol:hmmmm no nie wiem czy wypada ale czy mogę się wprosić :oops: , obiecuję że rączek nie pourywam :wink: Quote
daga10011 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 no ja wiem ze musi przysrubic..ale uwazam ze meble dobrej jakosci nie powinny tego wymagac :-? nie wiem jak wy,ale ja lubie przemeblowania robic od czasu do czasu :oops: :lol: i z taka przysrubiona szafa to juz ciezko,a wice juz zmienialam aranzacje pokoju 4 razy i ciagle cos mi nie pasuje :roll: .meble na pewno ladnie wygladaja....jak juz pisalam-moze ja mam pecha po prostu :roll: bo te skory co mam w salonie-to nie brw ale tez cos z nimi nie tak-podporki sa krzywe :lol: ...stol w kuchni innej firmy tez krzywy :-? ..i w tym domu ogolnie nic nie dziala-a nowy dom..ciagle cos siada i sie psuje :roll: Quote
malawaszka Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 haha każdy może :D aleee się musiałam namyśleć jakież to rączki chcesz urywać :lol: :o Quote
Alicja Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 malawaszka napisał(a):haha każdy może :D aleee się musiałam namyśleć jakież to rączki chcesz urywać :lol: :o :lol: te co Dadze odpadają :wink: Quote
malawaszka Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 Daga a wklej mi tu foty Twoich mebli :oops: :modla: Quote
dbsst Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Daga mi sie strasznie podoba Twoja sofa i fotel :fadein: i ma extra kolor Quote
malawaszka Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 jaki jaki jaki ma kolor???? :angel: Quote
aga1215 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='aga1215'][quote name='malawaszka']a nie wiem z czego, ale ja nie w takim stylu - ja chcę taki zimne i nowoczesne :wink: ze zdjęć na stronie producenta one wcale na zimne i nowoczesne nie wyglądają :o może to jakieś inne :o ściągnęłam zdjęcie ze strony na www.brw.com.pl jakoś nie ma chyba wszystkiego - ja się tam nie potrafię poruszać :-? mam najnowszy katalog na 2006 rok i tam są takie :D :niewiem: ale chciałabym wiedzieć jak one wyglądaja :niewiem: Quote
malawaszka Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 oglądasz "na wspólnej"?? Izabela ma kuchnię w tym stylu :lol: Quote
daga10011 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Waszka-a co ja mam ci wkleic???????? :o meble BRW czy moja sofe krzywa?????? :lol: ja kupowalam w BRW meble z serii wanilia i wisnia.....i takie mam w salonie i u gory a sofe jasno zolta skore :lol: Quote
malawaszka Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 foty Twoich mebli chcę :lol: chyba, że są w katalogu to na której stronie i w którym - z 2005 czy 6 8) Quote
daga10011 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 sa w katalogu...jutro poszukam :lol: ...i zrobie foty :-? zwlaszcza felernej szafy :lol: Quote
daga10011 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Waszeczko-jak daleko masz do Zabrza?????? :oops: a moze znasz kogos kto tam mieszka?w schronisku jest leos :cry: -chcialabym sie dowiedziec czy ma tatuaz-bo wyglada na 100% rasowca-moze by do hodowcy dalo jakos rade dotrzec :cry: ...no i juz wyslalam go do naszej Kaji-na stronie hodowli ma leony w potrzebie :cry: http://www.psitulmnie.pl/poznaj.php?cid=10&statusid=1&pid=412 Quote
Recommended Posts