Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']a nie wiem z czego, ale ja nie w takim stylu - ja chcę taki zimne i nowoczesne :wink:
ze zdjęć na stronie producenta one wcale na zimne i nowoczesne nie wyglądają :o
może to jakieś inne :o
ściągnęłam zdjęcie ze strony

Posted

no kuchni to ja od nich nie mam..a raczki przykrecilam-wyrwaly sie ze srubek po tygodniu :-? ale moze ja mam po prostu takiego pecha,bo meble kupilismy w okresie pechowym :lol:

Posted

daga10011 napisał(a):
no kuchni to ja od nich nie mam..a raczki przykrecilam-wyrwaly sie ze srubek po tygodniu :-? ale moze ja mam po prostu takiego pecha,bo meble kupilismy w okresie pechowym :lol:

Daga nie ciągnij tak tych rączek mocno to odpadać nie bedą :lol:

Posted

juz za pozno,bo poodpadaly :lol: .ale na serio-ta szafa ktora ma wika jest niebezpieczna-ona powinna byc do sciany przybita-nawet tak jest w instrukcji :-? ale moj TZ jej nie przybil-podlogi mamy rowne :roll: ..juz pare razy jak otwieralam drzwi to na mnie poleciala :-?

Posted

[quote name='aga1215'][quote name='malawaszka']a nie wiem z czego, ale ja nie w takim stylu - ja chcę taki zimne i nowoczesne :wink:

na www.brw.com.pl jakoś nie ma chyba wszystkiego - ja się tam nie potrafię poruszać :-? mam najnowszy katalog na 2006 rok i tam są takie :D

Posted

ja tez mam katalog....meble wygladaja super-ale jednak to nie jest kuchnia zabudowana?przynajmniej w salonie nie sa zabudowane...kuchnie moze i fajne,tylko waszka szaf nie kupuj :lol: lawa stoi spoko-tylko uchwyty od szuflady mi odpadly,a szafki w salonie jeszcze mam niezagospodarowane-wiec uchwyty sa wszystkie-jak je w koncu zapelnie rzeczamii z kartonow to sie okaze,czy tylko szafa i lawa sa felerne :lol: ..lozka natomiast bardzo polecam-sa tanie,z materacami od razu w cenie(przynajmniej ja tak kupilam) i wygodne :D

Posted

meble są OK
Daga a szafę musi TZ przyśrubić do ściany bo po prostu drzwi przeważają. Kuba ma meble z Forte i tam od razu były takie blaszki do montażu do ściany :wink:
Gdzie ta parapetówa :o

Posted

malawaszka napisał(a):
u mnie :lol: za :hmmmm: jakiś czas :lol:
hmmmm no nie wiem czy wypada ale czy mogę się wprosić :oops: , obiecuję że rączek nie pourywam :wink:

Posted

no ja wiem ze musi przysrubic..ale uwazam ze meble dobrej jakosci nie powinny tego wymagac :-? nie wiem jak wy,ale ja lubie przemeblowania robic od czasu do czasu :oops: :lol: i z taka przysrubiona szafa to juz ciezko,a wice juz zmienialam aranzacje pokoju 4 razy i ciagle cos mi nie pasuje :roll: .meble na pewno ladnie wygladaja....jak juz pisalam-moze ja mam pecha po prostu :roll: bo te skory co mam w salonie-to nie brw ale tez cos z nimi nie tak-podporki sa krzywe :lol: ...stol w kuchni innej firmy tez krzywy :-? ..i w tym domu ogolnie nic nie dziala-a nowy dom..ciagle cos siada i sie psuje :roll:

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='aga1215'][quote name='malawaszka']a nie wiem z czego, ale ja nie w takim stylu - ja chcę taki zimne i nowoczesne :wink:

na www.brw.com.pl jakoś nie ma chyba wszystkiego - ja się tam nie potrafię poruszać :-? mam najnowszy katalog na 2006 rok i tam są takie :D
:niewiem: ale chciałabym wiedzieć jak one wyglądaja :niewiem:

Posted

Waszka-a co ja mam ci wkleic???????? :o meble BRW czy moja sofe krzywa?????? :lol: ja kupowalam w BRW meble z serii wanilia i wisnia.....i takie mam w salonie i u gory a sofe jasno zolta skore :lol: