zerduszko Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Fides79 napisał(a):łooo jaki tu się temat narzekalsko-katastroficzny zrobił Jak wszyscy, to ja też... buuuuuuuuu :( Do kitu to wszystko :( Quote
Fides79 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 zerduszko napisał(a):Jak wszyscy, to ja też... buuuuuuuuu :( Do kitu to wszystko :( eeech tez bym znalazła troche powodów do narzekan ale staram sie jakos mocno nie marudzic, bo wtedy to dopiero jest do bani :roll: Quote
WATACHA Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Tekla64 napisał(a):dziewczyny!!!! mata swoje problemy? mata , jestecie w stanie na reszte oddzalowywac??? w jakims stopniu tak ! ale nie wymagajcie wiecej od siebe jak mozecie zrobic!!! Japonia - wielka tragedia , masakra i bol ale poza wspolczuciem i jakims wsparciem , nic na to nie zrobimy . a pogoda typowo marcowa zadna inna i trza ino czekac az slonce rogoni te chmury!!!! i dalej robic swoje!!!! nie lamac sie , nie wolno !!!! wiosna idzie!!!! bedzie jak nie lepiej to bardziej kolorowo Dobrze gada, wódki jej dać :) Quote
Saththa Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 a pogoda typowo marcowa zadna inna i trza ino czekac az slonce rogoni te chmury!!!! Moja babcia zawsze mówiła, że: W marcu jak w garncu :) Niestety katastrofy była sa i bedą. Nic orpucz wsparcia finansowego czy rzeczowego nie ejstesmy w stanie zrobić. Pożemy tylko fluidy w kosmos wysyłać pozytywne. Nie łamiemy się :) Quote
malawaszka Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 oj oby nie tylko kalendarzowa! :modla: Quote
malawaszka Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 no to troszkę słońca i ostatnie podrygi zapchlonych kudłaczy :D w weekend się pięknimy :diabloti: przynajmniej taki jest plan :D sznurkowy chyba na zawsze będzie sznurkowym - nie potrafię mu zaufać na tyle, żeby puścić :shock: Quote
Saththa Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 http://img10.imageshack.us/img10/3871/dsc0122se.jpg http://img545.imageshack.us/img545/566/dsc0123sl.jpg Ale fajne :) Quote
malawaszka Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 i moje Pepsiątko złośliwiec, narwaniec :lol: sezon łąkowy rozpoczęty i łapy już znowu są wylizywane :shake: ech... a tak fajnie obrosły zimą:placz: Quote
Tekla64 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 wiosna wiec obmywamy zimowe brudy hihihi alez one sa wszystkie szczesliwe!!! i jak pieknie jednak wygladaja na zdjeciach ja nie widze brudu hihihh Quote
malawaszka Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 zerduszko napisał(a):Tylko nie zapomnij Pepy też wypięknić :) no przecież Pepa jest piękna :lol: ona nie ma ani pół kołtunka - nie to co sznupy brudasy! Tekla64 napisał(a):wiosna wiec obmywamy zimowe brudy hihihi alez one sa wszystkie szczesliwe!!! i jak pieknie jednak wygladaja na zdjeciach ja nie widze brudu hihihh fuj fuj - widać i czuć... Luna na całego rozpoczęła sezon tarzactwa :shock: Quote
zerduszko Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Piękna jest jak zawsze, ale wolę ją na papilonka :loveu: Quote
Vectra Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 zerduszko napisał(a):Tylko nie zapomnij Pepy też wypięknić :) niech ją ręka broni :evil_lol: Pepa najładniesza , naturalna - a nie wyciachana :cooldevi: Quote
malawaszka Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 zerduszko napisał(a):Piękna jest jak zawsze, ale wolę ją na papilonka :loveu: Vectra napisał(a):niech ją ręka broni :evil_lol: Pepa najładniesza , naturalna - a nie wyciachana :cooldevi: jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził :D Quote
zerduszko Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Vectra napisał(a):niech ją ręka broni :evil_lol: Pepa najładniesza , naturalna - a nie wyciachana :cooldevi: Naturalne jest bleh :eviltong: A u Pepy włos wysuszony po zimie, widać że Waś nie stosowała odżywek :shake: musowo obciąć :p Quote
Hanna R. Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 U Ciebie tez jestem na bieżąco , właścicielko fafnastu nieruchawych burków . Oraz nowego domku gościnnego . Quote
malawaszka Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 zerduszko napisał(a):Naturalne jest bleh :eviltong: A u Pepy włos wysuszony po zimie, widać że Waś nie stosowała odżywek :shake: musowo obciąć :p nie są wysuszone! są mięciutkie jak kaczuszka! Hanna R. napisał(a):U Ciebie tez jestem na bieżąco , właścicielko fafnastu nieruchawych burków . Oraz nowego domku gościnnego . i od jakichś 15 minut właścicielko zaśnieżonego podwórka :shock: zasypało nas białe g-wno i dalej sypie - wielkie białe płaty!!!!!!!!!!! Quote
Fides79 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 http://img545.imageshack.us/img545/566/dsc0123sl.jpg łoo jak Łarystokrata już odrósł i zarósł i jakie ma ileganckie szyleczki :evil_lol::lol: super się w tym fiolecie prezentuje :p i od jakichś 15 minut właścicielko zaśnieżonego podwórka :shock: zasypało nas białe g-wno i dalej sypie - wielkie białe płaty!!!!!!!!!!! że co prosze?? śnieg?? o kurna, no to niezły cyrk :crazyeye: Quote
malawaszka Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 sypie już półtorej godziny prawie :mdleje: ogromne mokre płaty śniegu :cry: fuuuujjjjj Quote
Recommended Posts