zerduszko Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Zaczyna być niedobrze, myślałam, że to luna w wersji relax http://lh3.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TF7O4NgcHWI/AAAAAAAAFkE/YuQ2fdyGSak/DSC_0067.JPG Tylko Fifka ma resztki honoru i nie chodzi z Wami na spacery? ;) Quote
malawaszka Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 [quote name='zerduszko']Zaczyna być niedobrze, myślałam, że to luna w wersji relax http://lh3.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TF7O4NgcHWI/AAAAAAAAFkE/YuQ2fdyGSak/DSC_0067.JPG Tylko Fifka ma resztki honoru i nie chodzi z Wami na spacery? ;) haha ja też miałam na któryms foto problem :lol: noo Fifka bardzo rzadko chodzi z nami, a Joga i Dzikus łazą za nami i smędzą i lamentują :lol: Quote
Maga100 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 malawaszka napisał(a):tak - dziś w nocy tam będę krzyżem leżała :lol: teraz jest w modzie przywiązywac sie do krzyża biało-czerwonymi tasiemkami :roll: Quote
Alicja Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [quote name='Maga100']teraz jest w modzie przywiązywac sie do krzyża biało-czerwonymi tasiemkami :roll: oczywiście zakupiłaś na dzisiejszą nockę :roll: Quote
Maga100 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [quote name='Alicja']oczywiście zakupiłaś na dzisiejszą nockę :roll: oczywiście. Chyba jasne dlaczego Tadeusz jest na koloniach u babci. Bo wypadł mój dyżur przy krzyżu :diabloti: Oglądajcie Fakty - będę tam oflagowana z pieśnią na ustach :diabloti: Quote
MM. Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 made by drapieżnik czający się z ukrycia :diabloti: http://lh3.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TF7O5ftnuRI/AAAAAAAAFkE/5b9sFmLvMME/DSC_0072.JPG Quote
Alicja Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [quote name='Maga100']oczywiście. Chyba jasne dlaczego Tadeusz jest na koloniach u babci. Bo wypadł mój dyżur przy krzyżu :diabloti: Oglądajcie Fakty - będę tam oflagowana z pieśnią na ustach :diabloti: tak ...tak , o północy :grins: Tańcząca z Krzyżami ;) Quote
malawaszka Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 i jak???? gotowi na tańce, hulanki, swawole????? :drinking: niedługo czas na balety, aa potem pewnie i jakies after party będzie :roflt: Quote
Alicja Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='malawaszka']i jak???? gotowi na tańce, hulanki, swawole????? :drinking: niedługo czas na balety, aa potem pewnie i jakies after party będzie :roflt: [FONT=Arial]kurde ...TZ mi o 0.30 transmisje z Warszawy wyłączył:diabloti:[/FONT] Quote
fioneczka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 bardzo Was przepraszam ale sprawa pilna zwracam się do Was z ogromną prośbą o pomoc dla ludzi i zwierzaków z Bogatyni [quote name='Sławek B']No hej. Tutaj Beata i Sławek B z Bogatyni. Współpracujemy z Magdą Z i Lolką. Bardzo potrzebna jest karma dla psów i kotów ( na CITO!!!) poszkodowanych w wyniku powodzi. Potrzeby przerastają nasze dotychczasowe możliwości. Szukamy domów dla ponad 20 kotów w wieku od 2 do 4 miesięcy uratowanych z powodzi. W Bogatyni i okolicach jest pełno wałęsających się głodnych psiaków i kotów. Władze naszego miasta przewidują pomoc dla ludzi nie myśląc o zwierzętach. Ludzie, którzy uratowali swoje zwierzęta nie mają czegokolwiek, aby je nakarmić. DRAMAT!!!! Kontakt telefoniczny: 660 795 327 potrzeba dosłownie wszystkiego ... pani Jola która adoptowała Ecię straciła wszystko/ nie tylko ona :( http://www.dogomania.pl/threads/147705-Ratunku!!-Stracili-wszystko-rodzina-eci-w-potrzebie!!-Blagamy-o-pomoc propozycja zbiórki darów (niskie koszty przesyłki) http://www.dogomania.pl/threads/190575-Rusza-zbi%C3%B3rka-na-karm%C4%99-i-pomoc-dla-ps%C3%B3w-z-powodzi-z-Bogatyni-i-Zgorzelca-oraz-Le%C5%9Bnej?p=15165050&viewfull=1#post15165050 Proszę o pomoc Quote
Maga100 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 malawaszka napisał(a):i jak???? gotowi na tańce, hulanki, swawole????? :drinking: niedługo czas na balety, aa potem pewnie i jakies after party będzie :roflt: zapomniałaś o biforku :shake: Quote
malawaszka Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Maga100 napisał(a):zapomniałaś o biforku :shake: ajjj kkurde bo ja nie jestem na bieząco w tych wielkomiejskich obyczajach :oops: a wczoraj jak mnie nie było pół dnia w domu to Drops, w ramach dbania o nasze gospodarstwo domowe, posiał w salonie, przedpokoju i kuchni trawę, którą zdjął ze stołu (jakieś 6 kg w worku...) następnie, żeby się dobrze przyjęła użyźnił celulozą, którą zaczerpnął z 12 rolek papieru toaletowego :mdleje: zdjęć nie posiadam bo cobym na zawał nie zeszła J posprzatał zanim wróciłam :lol: Quote
jambi Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='malawaszka'] zdjęć nie posiadam bo cobym na zawał nie zeszła J posprzatał zanim wróciłam :lol: jejjjjjj.... wzruszyłam się... mam wrażenie że chodziło nie tyle o Twój zawał co ocalenie Dropsiątka .... ten Twój J to fajny chop.... uratował biedna psinkę przed straszliwym gniewem malawaszki.... :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='jambi_']jejjjjjj.... wzruszyłam się... mam wrażenie że chodziło nie tyle o Twój zawał co ocalenie Dropsiątka .... ten Twój J to fajny chop.... uratował biedna psinkę przed straszliwym gniewem malawaszki.... :evil_lol: noo nie wiem nie wiem bo teraz chodzi po domu i pokazuje mi gdzie mam wycierać bo nalane :cry: znowu na łózko i na puchę z karmą!!!!! qrw... Quote
marako Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Moje suczydła pozazdrościły Twoim czerwonych foteli ze zdjęć sprzed paru dni. Niestety ich fotele nie takie piękne, jak mniejszych krewniaczek, ale też się nadają do zasiadania/zalegania. Przepraszam, żesię wcinam w Twój wątek z moimi fotkami aż trzema, ale nie mogłam się oprzeć pokusie... (trzeci sznup -Tajga nie dała się namówić na pozowanie, mimo, że tz ją wciągał na fotel - uciekła zdziwiona, że zawsze gonią z kanap, a tu jakiś podstęp chyba, że każą siadać, a nawet naszczekała na tamte sunie, bo na tz się nie ważyła) Quote
malawaszka Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 hahahahaha :klacz: świetne!!!!!!! Quote
Maga100 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 malawaszka napisał(a): a wczoraj jak mnie nie było pół dnia w domu to Drops, w ramach dbania o nasze gospodarstwo domowe, posiał w salonie, przedpokoju i kuchni trawę, którą zdjął ze stołu (jakieś 6 kg w worku...) następnie, żeby się dobrze przyjęła użyźnił celulozą, którą zaczerpnął z 12 rolek papieru toaletowego :mdleje: :roflt: :roflt: nic nie dodam, bo pekam ze śmiechu a kiedy pierwsze koszenie trawki? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 oczywiście Drops dba również o regularne podlewanie, więc kosić będziemy niebawem - myslę, ze za jakieś dwa tygodnie :loveu: Quote
Alicja Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 oooo moda na czerwone fotele ;) bowsko szkoda że J. nie uwiecznił tego zaje2bistego widoku :roflt: Quote
Obama Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 http://a.imageshack.us/img689/673/czfotele1.jpg jak w poczekalni:klacz: Quote
jambi Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 hehehe... w pierwszym momencie zgupiałam całkiem... pomyślałam "urosły?" potem jednak dojrzałam kilka drobnych szczegółów różniących oba zdjęcia :p - siedzą odwrotnie!!! :evil_lol: a wogóle to epidemia jakaś czy co? może ja tez powinnam zaopatrzyc się w czerwone fotele? a na tej ostatniej fotce ta po lewej jak byk ma w oczach wypisane "kuźwa, długo mam tak siedzieć?" :eviltong: http://a.imageshack.us/img72/4340/czfotele2.jpg Quote
AnkaG Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 My czerwonych foteli nie mamy ale mamy czerwony zestaw wypoczynkowy :eviltong: Dwie budki plus kanapka Quote
jambi Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 jessuu AnkaG, ile ich tam? :-o no to poczekajcie, ja musze tez znaleźć coś czerwonego, obfocić mój Klan i wtedy Wasia będzie musiała nazwę Galerii zmienić :evil_lol:... np. na Wszystko Czerwone (chociaż to ściągnięte z Chmielewskiej :shake:) albo...Czerwona oberża :razz:, tudzież morze być: Pod czerwonym kogutkiem :p Quote
Recommended Posts