Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
tak - dziś w nocy tam będę krzyżem leżała :lol:

teraz jest w modzie przywiązywac sie do krzyża biało-czerwonymi tasiemkami :roll:

Posted

[quote name='Alicja']oczywiście zakupiłaś na dzisiejszą nockę :roll:

oczywiście.
Chyba jasne dlaczego Tadeusz jest na koloniach u babci. Bo wypadł mój dyżur przy krzyżu :diabloti: Oglądajcie Fakty - będę tam oflagowana z pieśnią na ustach :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']oczywiście.
Chyba jasne dlaczego Tadeusz jest na koloniach u babci. Bo wypadł mój dyżur przy krzyżu :diabloti: Oglądajcie Fakty - będę tam oflagowana z pieśnią na ustach :diabloti:

tak ...tak , o północy :grins:

Tańcząca z Krzyżami ;)

Posted

[quote name='malawaszka']i jak???? gotowi na tańce, hulanki, swawole????? :drinking: niedługo czas na balety, aa potem pewnie i jakies after party będzie :roflt:

[FONT=Arial]kurde ...TZ mi o 0.30 transmisje z Warszawy wyłączył:diabloti:[/FONT]

Posted

bardzo Was przepraszam ale sprawa pilna

zwracam się do Was z ogromną prośbą o pomoc dla ludzi i zwierzaków z Bogatyni

[quote name='Sławek B']No hej. Tutaj Beata i Sławek B z Bogatyni. Współpracujemy z Magdą Z i Lolką. Bardzo potrzebna jest karma dla psów i kotów ( na CITO!!!) poszkodowanych w wyniku powodzi. Potrzeby przerastają nasze dotychczasowe możliwości. Szukamy domów dla ponad 20 kotów w wieku od 2 do 4 miesięcy uratowanych z powodzi. W Bogatyni i okolicach jest pełno wałęsających się głodnych psiaków i kotów. Władze naszego miasta przewidują pomoc dla ludzi nie myśląc o zwierzętach. Ludzie, którzy uratowali swoje zwierzęta nie mają czegokolwiek, aby je nakarmić. DRAMAT!!!! Kontakt telefoniczny: 660 795 327

potrzeba dosłownie wszystkiego ... pani Jola która adoptowała Ecię straciła wszystko/ nie tylko ona :(
http://www.dogomania.pl/threads/147705-Ratunku!!-Stracili-wszystko-rodzina-eci-w-potrzebie!!-Blagamy-o-pomoc

propozycja zbiórki darów (niskie koszty przesyłki)
http://www.dogomania.pl/threads/190575-Rusza-zbi%C3%B3rka-na-karm%C4%99-i-pomoc-dla-ps%C3%B3w-z-powodzi-z-Bogatyni-i-Zgorzelca-oraz-Le%C5%9Bnej?p=15165050&viewfull=1#post15165050

Proszę o pomoc

Posted

malawaszka napisał(a):
i jak???? gotowi na tańce, hulanki, swawole????? :drinking: niedługo czas na balety, aa potem pewnie i jakies after party będzie :roflt:

zapomniałaś o biforku :shake:

Posted

Maga100 napisał(a):
zapomniałaś o biforku :shake:

ajjj kkurde bo ja nie jestem na bieząco w tych wielkomiejskich obyczajach :oops:

a wczoraj jak mnie nie było pół dnia w domu to Drops, w ramach dbania o nasze gospodarstwo domowe, posiał w salonie, przedpokoju i kuchni trawę, którą zdjął ze stołu (jakieś 6 kg w worku...) następnie, żeby się dobrze przyjęła użyźnił celulozą, którą zaczerpnął z 12 rolek papieru toaletowego :mdleje:

zdjęć nie posiadam bo cobym na zawał nie zeszła J posprzatał zanim wróciłam :lol:

Posted

[quote name='malawaszka'] zdjęć nie posiadam bo cobym na zawał nie zeszła J posprzatał zanim wróciłam :lol:

jejjjjjj.... wzruszyłam się... mam wrażenie że chodziło nie tyle o Twój zawał co ocalenie Dropsiątka .... ten Twój J to fajny chop.... uratował biedna psinkę przed straszliwym gniewem malawaszki.... :evil_lol:

Posted

[quote name='jambi_']jejjjjjj.... wzruszyłam się... mam wrażenie że chodziło nie tyle o Twój zawał co ocalenie Dropsiątka .... ten Twój J to fajny chop.... uratował biedna psinkę przed straszliwym gniewem malawaszki.... :evil_lol:

noo nie wiem nie wiem bo teraz chodzi po domu i pokazuje mi gdzie mam wycierać bo nalane :cry: znowu na łózko i na puchę z karmą!!!!! qrw...

Posted

Moje suczydła pozazdrościły Twoim czerwonych foteli ze zdjęć sprzed paru dni. Niestety ich fotele nie takie piękne, jak mniejszych krewniaczek, ale też się nadają do zasiadania/zalegania.

Przepraszam, żesię wcinam w Twój wątek z moimi fotkami aż trzema, ale nie mogłam się oprzeć pokusie... (trzeci sznup -Tajga nie dała się namówić na pozowanie, mimo, że tz ją wciągał na fotel - uciekła zdziwiona, że zawsze gonią z kanap, a tu jakiś podstęp chyba, że każą siadać, a nawet naszczekała na tamte sunie, bo na tz się nie ważyła)

Posted

malawaszka napisał(a):

a wczoraj jak mnie nie było pół dnia w domu to Drops, w ramach dbania o nasze gospodarstwo domowe, posiał w salonie, przedpokoju i kuchni trawę, którą zdjął ze stołu (jakieś 6 kg w worku...) następnie, żeby się dobrze przyjęła użyźnił celulozą, którą zaczerpnął z 12 rolek papieru toaletowego :mdleje:

:roflt:
:roflt:

nic nie dodam, bo pekam ze śmiechu

a kiedy pierwsze koszenie trawki? :evil_lol:

Posted

hehehe... w pierwszym momencie zgupiałam całkiem... pomyślałam "urosły?"

potem jednak dojrzałam kilka drobnych szczegółów różniących oba zdjęcia :p - siedzą odwrotnie!!! :evil_lol:

a wogóle to epidemia jakaś czy co? może ja tez powinnam zaopatrzyc się w czerwone fotele?

a na tej ostatniej fotce ta po lewej jak byk ma w oczach wypisane "kuźwa, długo mam tak siedzieć?" :eviltong:

http://a.imageshack.us/img72/4340/czfotele2.jpg

Posted

jessuu AnkaG, ile ich tam? :-o

no to poczekajcie, ja musze tez znaleźć coś czerwonego, obfocić mój Klan i wtedy Wasia będzie musiała nazwę Galerii zmienić :evil_lol:... np. na Wszystko Czerwone (chociaż to ściągnięte z Chmielewskiej :shake:) albo...Czerwona oberża :razz:, tudzież morze być: Pod czerwonym kogutkiem :p