jambi Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 malawaszka napisał(a): :lol: wpadła taka jedna z rozwianym włosem, ledwo żywa, zostawiła ofertę i poszła zemdleć - słabo :lol: chcesz powiedzieć, że grzywka Ci się rozczapirzyła :eviltong: , a patrzyli za Tobą czy faktycznie zemdlałaś? no ale jak dla mnie to jest baardzo efektowne... pomyśł jakie musiałaś wywołać poruszenie... pewnie długo będą o Tobie opowiadać :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 jambi_ napisał(a):chcesz powiedzieć, że grzywka Ci się rozczapirzyła :eviltong: , a patrzyli za Tobą czy faktycznie zemdlałaś? no ale jak dla mnie to jest baardzo efektowne... pomyśł jakie musiałaś wywołać poruszenie... pewnie długo będą o Tobie opowiadać :evil_lol: nie wiem czy patrzyli bo zemdlałam :roflt: własnie siedzę sobie w fotelu, rzucam piłeczkę .... Idze :roflt: a ona przynosi, ja rzucam, ona przynosi, itd... a psy patrzą i się dziwią :lol: Quote
jambi Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 ba! ja na swojego czasem gwiżdzę :roflt: i jak jestem z psami to pół biedy - ściemniam, że niby do nich, ale jak idziemy sami... :roflt: Quote
Vectra Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 malawaszka napisał(a): własnie siedzę sobie w fotelu, rzucam piłeczkę .... Idze :roflt: a ona przynosi, ja rzucam, ona przynosi, itd... a psy patrzą i się dziwią :lol: widzisz jakie to przyjemne zajęcie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Vectra napisał(a):widzisz jakie to przyjemne zajęcie :evil_lol: jej się podoba, ja natomiast czuję się lekko zażenowana rzucając dziecku aport :lol: Quote
Vectra Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='malawaszka']jej się podoba, ja natomiast czuję się lekko zażenowana rzucając dziecku aport :lol: może będziesz jej klikać i smaczki dawać ? Quote
zerduszko Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='malawaszka']tak :lol: wychodząc powiedziałam - dziękuję, do widzenia - teraz idę sobie zemdleć :evil_lol: i tak szczęście, że było miejsce na samochód w cieniu bo jakby nie było to leciałabym z Julką pod pachą :lol: boszzz ależ ja jestem nieprofesjonalna :lol: Jeszcze psa wzięłaś.... szalona :-o [quote name='malawaszka']hahahaha to akurat była młoda laska - chiba nawet młodsza od mła :cry: Może lubi dziewczynki :razz: [quote name='malawaszka']własnie siedzę sobie w fotelu, rzucam piłeczkę .... Idze a ona przynosi, ja rzucam, ona przynosi, itd... a psy patrzą i się dziwią Pewnego razu byłam z mamą w sklepie i akurat miałam kliker w kieszeni, mama wzięła mój ulubiony makaron, nie ten tańszy :eviltong: a ja klik i mach czekoladę do wózka. Ale się śmiała, tylko inni jakoś mniej ;) Quote
Cola Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Vectra napisał(a):może będziesz jej klikać i smaczki dawać ? :roflt::roflt: albo rozsyp płatki po podłodze...wszyscy się czymś zajmą :diabloti: Quote
Vectra Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Cola napisał(a)::roflt::roflt: albo rozsyp płatki po podłodze...wszyscy się czymś zajmą :diabloti: płatki to dla małych maluchów ;) moja siostrzenica , jak tak miała ze dwa latka - od dziecka zamiłowanie do pieniędzy :evil_lol: - żeby spadała i dała odpocząć od siebie - wystarczyło wysypać słoik grosików , dać skarbonkę i zbierała jak kurka ziarenka do ostatniej monety .. wsio wrzucała do skarbonki .... jak wspominałam już pierwsze jej słowo jakie wydobywała , często i głośno - to było DAJo .. a pierwsze zdanie pojedyńcze jakie składała , było DAJo ci .. co oznaczało dawaj kasę :evil_lol: więc każdy kto wiedział , że napotka Monikę , miał wypchane kieszenie moniakami .... by dziecko nie robiło focha , że wujo/ciocia/babcia etc sknera .... jak miała z 5 lat , wydedukowała , że jednak papierkowe pieniądze są bardziej opłacalne , zatem w monetach zaprzestała przyjmować :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [quote name='Vectra']może będziesz jej klikać i smaczki dawać ? hahaha yesss [quote name='zerduszko']Jeszcze psa wzięłaś.... szalona :-o Pewnego razu byłam z mamą w sklepie i akurat miałam kliker w kieszeni, mama wzięła mój ulubiony makaron, nie ten tańszy :eviltong: a ja klik i mach czekoladę do wózka. Ale się śmiała, tylko inni jakoś mniej ;) hahaha dobreee :roflt: a Julkę wzięłam bo po drodze do weta żeby dwa razy nie jeździć [quote name='Cola']:roflt::roflt: albo rozsyp płatki po podłodze...wszyscy się czymś zajmą :diabloti: hahaha noo to by była jatka jakbym żarcie między nich rzuciła :mdleje: Quote
Cola Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 haha to dobrze, że odkładam do słoja grosiki :D jakoś żółciaki zawsze mi ciążą po kieszeniach i przeważnie lądują w "skarbonce".....jak znalazł będzie zabawka tanim kosztem dla dziecka Quote
malawaszka Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Drops nie poznał Julki i tak leciał ją zagryźć :roll: a Ona - patrzcie co robi - siku zrobiła i koopieeee :lol: aaa to Ty - to żeby nie było to sie poprężę :lol: Quote
malawaszka Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 :lol: zawołałam wszystkich - oto jaki mam posłuch... :roll: i tylko Juleńka przyszła :loveu: Quote
Alicja Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 za wygrany przetarg :kciuki: żeby nie było ...foty widziałam ;) Quote
Vectra Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 no nie wiem czy Pepa - mokra włoszka , ale na pewno czarny wypłosz :diabloti: Quote
Cola Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 http://img261.imageshack.us/img261/8020/dsc0075t.jpg te brewki zawsze będą mnie powalać :loveu: a Pepa :errrr: Quote
Justa Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 http://img706.imageshack.us/img706/5162/dsc0070yw.jpg No i juz wiem czego brakowało w Twoim stadku - małego, czarnego, brodatego :loveu: Jednak czarne jest najpiękniejsze ! :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [quote name='Justa']http://img706.imageshack.us/img706/5162/dsc0070yw.jpg No i juz wiem czego brakowało w Twoim stadku - małego, czarnego, brodatego :loveu: Jednak czarne jest najpiękniejsze ! :diabloti: małego czarne, dużego czarnego - ehhh dużo nam jeszcze brakuje do ideału :evil_lol: Quote
fioneczka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 fajna sesja ... uszy mnie powaliły ... są :loveu: http://img638.imageshack.us/img638/7541/dsc0061un.jpg Quote
malawaszka Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 hahaha teraz zauważyłam - Drops ma na zadku serdiszko a Luna :hmmmm: parasol :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='malawaszka']hahaha teraz zauważyłam - Drops ma na zadku serdiszko a Luna :hmmmm: parasol :evil_lol: :roflt: :roflt: Quote
Maga100 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Vectra napisał(a):ja też chcę na wakacje , marzy mi się taka wypchana na maxa plaża , pełna upoconych , tłustych loch .... i ja z prosiakami pomiędzy nimi gramy w piłeczkę :diabloti: mnie też się marzy :shake: ale jadę z Tadziem i moimi rodzicami w II połowie czerwca i boję się, ze się nie zapełni jeszcze :shake: malawaszka napisał(a): tak :lol: wychodząc powiedziałam - dziękuję, do widzenia - teraz idę sobie zemdleć :evil_lol: i tak szczęście, że było miejsce na samochód w cieniu bo jakby nie było to leciałabym z Julką pod pachą :lol: boszzz ależ ja jestem nieprofesjonalna :lol: hahaha, a czy powiedziałaś OD, że o mało co...? :evil_lol: Quote
Recommended Posts