Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):

:lol: wpadła taka jedna z rozwianym włosem, ledwo żywa, zostawiła ofertę i poszła zemdleć - słabo :lol:

chcesz powiedzieć, że grzywka Ci się rozczapirzyła :eviltong: , a patrzyli za Tobą czy faktycznie zemdlałaś?
no ale jak dla mnie to jest baardzo efektowne... pomyśł jakie musiałaś wywołać poruszenie... pewnie długo będą o Tobie opowiadać :evil_lol:

Posted

jambi_ napisał(a):
chcesz powiedzieć, że grzywka Ci się rozczapirzyła :eviltong: , a patrzyli za Tobą czy faktycznie zemdlałaś?
no ale jak dla mnie to jest baardzo efektowne... pomyśł jakie musiałaś wywołać poruszenie... pewnie długo będą o Tobie opowiadać :evil_lol:

nie wiem czy patrzyli bo zemdlałam :roflt:

własnie siedzę sobie w fotelu, rzucam piłeczkę .... Idze :roflt: a ona przynosi, ja rzucam, ona przynosi, itd... a psy patrzą i się dziwią :lol:

Posted

ba! ja na swojego czasem gwiżdzę :roflt: i jak jestem z psami to pół biedy - ściemniam, że niby do nich, ale jak idziemy sami... :roflt:

Posted

malawaszka napisał(a):

własnie siedzę sobie w fotelu, rzucam piłeczkę .... Idze :roflt: a ona przynosi, ja rzucam, ona przynosi, itd... a psy patrzą i się dziwią :lol:

widzisz jakie to przyjemne zajęcie :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']jej się podoba, ja natomiast czuję się lekko zażenowana rzucając dziecku aport :lol:
może będziesz jej klikać i smaczki dawać ?

Posted

[quote name='malawaszka']tak :lol: wychodząc powiedziałam - dziękuję, do widzenia - teraz idę sobie zemdleć :evil_lol: i tak szczęście, że było miejsce na samochód w cieniu bo jakby nie było to leciałabym z Julką pod pachą :lol: boszzz ależ ja jestem nieprofesjonalna :lol:
Jeszcze psa wzięłaś.... szalona :-o
[quote name='malawaszka']hahahaha to akurat była młoda laska - chiba nawet młodsza od mła :cry:
Może lubi dziewczynki :razz:
[quote name='malawaszka']własnie siedzę sobie w fotelu, rzucam piłeczkę .... Idze a ona przynosi, ja rzucam, ona przynosi, itd... a psy patrzą i się dziwią
Pewnego razu byłam z mamą w sklepie i akurat miałam kliker w kieszeni, mama wzięła mój ulubiony makaron, nie ten tańszy :eviltong: a ja klik i mach czekoladę do wózka. Ale się śmiała, tylko inni jakoś mniej ;)

Posted

Vectra napisał(a):
może będziesz jej klikać i smaczki dawać ?

:roflt::roflt: albo rozsyp płatki po podłodze...wszyscy się czymś zajmą :diabloti:

Posted

Cola napisał(a):
:roflt::roflt: albo rozsyp płatki po podłodze...wszyscy się czymś zajmą :diabloti:

płatki to dla małych maluchów ;) moja siostrzenica , jak tak miała ze dwa latka - od dziecka zamiłowanie do pieniędzy :evil_lol: - żeby spadała i dała odpocząć od siebie - wystarczyło wysypać słoik grosików , dać skarbonkę i zbierała jak kurka ziarenka do ostatniej monety .. wsio wrzucała do skarbonki ....
jak wspominałam już pierwsze jej słowo jakie wydobywała , często i głośno - to było DAJo .. a pierwsze zdanie pojedyńcze jakie składała , było DAJo ci .. co oznaczało dawaj kasę :evil_lol: więc każdy kto wiedział , że napotka Monikę , miał wypchane kieszenie moniakami .... by dziecko nie robiło focha , że wujo/ciocia/babcia etc sknera .... jak miała z 5 lat , wydedukowała , że jednak papierkowe pieniądze są bardziej opłacalne , zatem w monetach zaprzestała przyjmować :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']może będziesz jej klikać i smaczki dawać ?

hahaha yesss

[quote name='zerduszko']Jeszcze psa wzięłaś.... szalona :-o

Pewnego razu byłam z mamą w sklepie i akurat miałam kliker w kieszeni, mama wzięła mój ulubiony makaron, nie ten tańszy :eviltong: a ja klik i mach czekoladę do wózka. Ale się śmiała, tylko inni jakoś mniej ;)

hahaha dobreee :roflt:

a Julkę wzięłam bo po drodze do weta żeby dwa razy nie jeździć

[quote name='Cola']:roflt::roflt: albo rozsyp płatki po podłodze...wszyscy się czymś zajmą :diabloti:

hahaha noo to by była jatka jakbym żarcie między nich rzuciła :mdleje:

Posted

haha to dobrze, że odkładam do słoja grosiki :D jakoś żółciaki zawsze mi ciążą po kieszeniach i przeważnie lądują w "skarbonce".....jak znalazł będzie zabawka tanim kosztem dla dziecka

Posted

Vectra napisał(a):
ja też chcę na wakacje , marzy mi się taka wypchana na maxa plaża , pełna upoconych , tłustych loch .... i ja z prosiakami pomiędzy nimi gramy w piłeczkę :diabloti:

mnie też się marzy :shake:
ale jadę z Tadziem i moimi rodzicami w II połowie czerwca i boję się, ze się nie zapełni jeszcze :shake:

malawaszka napisał(a):

tak :lol: wychodząc powiedziałam - dziękuję, do widzenia - teraz idę sobie zemdleć :evil_lol: i tak szczęście, że było miejsce na samochód w cieniu bo jakby nie było to leciałabym z Julką pod pachą :lol: boszzz ależ ja jestem nieprofesjonalna :lol:

hahaha, a czy powiedziałaś OD, że o mało co...? :evil_lol: