malawaszka Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Maga100 napisał(a): hahaha, a czy powiedziałaś OD, że o mało co...? :evil_lol: jaaasssneeeee :diabloti: Quote
jambi Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='fioneczka']fajna sesja ... uszy mnie powaliły ... są :loveu: http://img638.imageshack.us/img638/7541/dsc0061un.jpg [quote name='Justa'] Jednak czarne jest najpiękniejsze ! :diabloti: ja to cały czas powtarzam :p no ja tak właśnie patrzę, że u Ciebie to One wszystkie mają te uszka "bardziej" ale patrzę tak na Te Twoje zdjęcia i mam pewne przemyślenia: 1. Julcia jest genialna! jest u Ciebie najkrócej a słucha Cię najlepiej :loveu: ... ale to się pewnie zmieni :diabloti: bo wiesz... kto z kim przestaje takim się staje :eviltong: 2. Lunka - to złota kobieta jest! :loveu: ile ona juz tych róznych koondli przeżyła tych bardziej i mniej tymczasowych, ledwo jednego się pozbyła a już nowy wtargnął w jej świat,:roll: a jednak ze stoickim spokojem i uśmiechem na pysku Ona jest ponad to :lol: 3. Drops to taki trochę rozszczep osobowości ma... na doopce serduszko, a na głowie różki... no tak, wszak sama mówiłaś "bo w każdym dżemie wilk" :evil_lol: 4. Pepa... taaak, Pepaa.... ja Cię z góry przepraszam, ale ja miałam takie pierwsze skojarzenie ... jak spojrzałam na ten portret Pepy z rozwianym owłosieniem nausznym... była kiedys taki film "Gremliny" :vamp:... a teraz uciekam :scared:nie zabijesz mnie? ... Quote
malawaszka Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 [quote name='jambi_'] no ja tak właśnie patrzę, że u Ciebie to One wszystkie mają te uszka "bardziej" no maią - I CO???!! :lmaa: ale patrzę tak na Te Twoje zdjęcia i mam pewne przemyślenia: 1. Julcia jest genialna! jest u Ciebie najkrócej a słucha Cię najlepiej :loveu: ... ale to się pewnie zmieni :diabloti: bo wiesz... kto z kim przestaje takim się staje :eviltong: już się zmieniło :-D 2. Lunka - to złota kobieta jest! :loveu: ile ona juz tych róznych koondli przeżyła tych bardziej i mniej tymczasowych, ledwo jednego się pozbyła a już nowy wtargnął w jej świat,:roll: a jednak ze stoickim spokojem i uśmiechem na pysku Ona jest ponad to :lol: uhm... z tym stoickim spokojem to róznie bywa :evilbat: 3. Drops to taki trochę rozszczep osobowości ma... na doopce serduszko, a na głowie różki... no tak, wszak sama mówiłaś "bo w każdym dżemie wilk" :evil_lol: ooo toto - na doopie serduszko, a na głowie różki - DOBREE!!! :klacz: 4. Pepa... taaak, Pepaa.... ja Cię z góry przepraszam, ale ja miałam takie pierwsze skojarzenie ... jak spojrzałam na ten portret Pepy z rozwianym owłosieniem nausznym... była kiedys taki film "Gremliny" :vamp:... a teraz uciekam :scared:nie zabijesz mnie? ... :obrazic: Pepa czuje się urażona do głębi - bo ona jest NAJ! ostatnio znowu się o nią martwię bo czas leci... i po niej niestety widać to :( a przedwczoraj mi Pepa dostarczyła emocji - szłam na spacer z wariatami, a że ona już nie ma tak siły i nie chce chodzić to została u mamy, mama jej oczywiście nie upilnowała... a właściwie to nawet widziała, że Pepa sobie idzie za mną ale sasiadka zawołała i to przeciez było ważniejsze ... (nie będę wnikać w szczegóły bo mi ciśnienie skacze... ) - no więc miałam chwile grozy bo duchota była straszliwa a Pepa poszła mnie szukać!!! a ona jak mnie szuka to wpada w panikę i lata jak szalona :shake: więc biegałam za pią po łąkach, do lasu itp... ale ufff znalazła się, ja cała mokra, pogryziona przez komary, wściekła... ale najwazniejsze, że Pepa jesy i że nic jej się nie stało bo przecież mogła dostać jakiegoś udaru czy innego dziadostwa w tym upale :( i tym samym już wiem na 100% że zaden wakacyjny wyjazd w grę nie wchodzi bo mimo, iż mieszkam z rodziną to nie mam z kim psów zostawić żeby móc spokojnie wypocząć :shock: a ktoś pomagał mi przygotowywać bazarek Quote
anetta Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Dla równowagi to jeszcze jeden czarny na końcu powiniem być :eviltong: http://img638.imageshack.us/img638/7541/dsc0061un.jpg Klikerowa Iga hahah Quote
Maga100 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 malawaszka napisał(a):::( i tym samym już wiem na 100% że zaden wakacyjny wyjazd w grę nie wchodzi bo mimo, iż mieszkam z rodziną to nie mam z kim psów zostawić żeby móc spokojnie wypocząć :shock: a może właśnie jakby cię nie było wokół, to właśnie by się właściwie zajęli? :hmmmm: To jest tak jak z facetem i dzieckiem :diabloti: Gdy jestem w domu i A. niby zajmuje się Tadziem, to co chwila słyszę jakieś pytania, co chwila musze przyjść, pomóc, podać, pokazać, przynieść, odnieść, wytłumaczyć :angryy: Gdy wychodzę i mnie NIE MA, nagle A. świetnie sobie ze wszystkim radzi :diabloti: malawaszka napisał(a): a ktoś pomagał mi przygotowywać bazarek trzeba było też wystawić :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 nie ufam im już... zbyt wiele już było sytuacji, o których dowiadywałam się po kilku miesiącach na przykład :shake: Quote
jambi Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 malawaszka napisał(a)::obrazic: Pepa czuje się urażona do głębi - bo ona jest NAJ! o rajuśku :eggface: no oczywiście, że Pepa jest naj!!! :multi: przeproś ją w moim imieniu! :Rose: błagaj o przebaczenie! :modla: ja... niespecjalnie :saint1: wyrwało mi się :angel: a Pepe uwielbiam :iloveyou: ... jak myślisz? wybaczy mi? :gent: malawaszka napisał(a): BOSKIE ZDJĘCIE!!!! :) Quote
Cola Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Maga100 napisał(a):To jest tak jak z facetem i dzieckiem :diabloti: Gdy jestem w domu i A. niby zajmuje się Tadziem, to co chwila słyszę jakieś pytania, co chwila musze przyjść, pomóc, podać, pokazać, przynieść, odnieść, wytłumaczyć :angryy: Gdy wychodzę i mnie NIE MA, nagle A. świetnie sobie ze wszystkim radzi :diabloti: :roflt: skąd ja to znam, a w międzyczasie mojej nieobecności dostaję tylko sms'a "Mały śpi. Nie spiesz się"....pomijam fakt, że jak wracam do domu to jest taki BURDEL NA KÓŁKACH, że sprzątam potem dwa dni :angryy: :siara: jaka modelka rośnie....szkoda, że nie ma starszego brata, który by pilnował siostry i bronił przed wiochą :evil_lol: http://img717.imageshack.us/img717/6964/dsc0167g.jpg Quote
malawaszka Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Cola napisał(a): :siara: jaka modelka rośnie....szkoda, że nie ma starszego brata, który by pilnował siostry i bronił przed wiochą :evil_lol: http://img717.imageshack.us/img717/6964/dsc0167g.jpg a przed miastem nie trzeba???? :cool3: a taki ktoś nas odwiedza - śliczny jest, ale dzikus i znaczy mi po oknach - złapię i wykastruję :grins: mamy go na oku :mad: Quote
Cola Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 malawaszka napisał(a):a przed miastem nie trzeba???? :cool3: a taki ktoś nas odwiedza - śliczny jest, ale dzikus i znaczy mi po oknach - złapię i wykastruję :grins: eeee no tego jak by tu....przed miastem to ciężko bronić :evil_lol: śliczny to on jest....wykastruj :diabloti: a jak chcesz go złapać?? Quote
malawaszka Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 nie chcę go łapać bo nie chcę mieć czwartego kota :lol: ale wykastrowac by się przydało bo nam okna niszczy :/ no i po co ma się lać z kocurami i płodzić kocięta niechciane i topione potem... a on się zakumplował z moimi dziewczynami i pewnie im pchły sprzedaje... nie mam klatki łapki i nie mam kasy kurde... Quote
Cola Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 złapać, wykastrować, wypuścić :diabloti: a nie ma jakiegoś środka odstraszającego?? albo neutralizującego mocz kocura? ...ale pcheł to nie zazdroszczę :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 moje koty regularnie zakraplam, ale i tak... brrr na samą myśl... no chciałabym zastosować ZWW :lol: i pewnie w koncu to zrobię... kiedyś... o dziwo on sika ale to tak nie capi jak kocurzy taki typowy znacznik :niewiem: Quote
zerduszko Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 malawaszka napisał(a):nie chcę go łapać bo nie chcę mieć czwartego kota :lol: Siedem, siedem :multi: Quote
malawaszka Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 zerduszko napisał(a):Siedem, siedem :multi: :boom: :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 nie capi , bo nie masz kotkek do krycia :diabli: fajny rudzielec ... ja też mam kota ;) takie się przypałętało do nas czarne ... trochę dzikie , ale panoszy się u nas na działce jak Ivan :evil_lol: dokarmiam go .. tylko dziś Lalka chciała mu zrobić killim :evilbat: Quote
jambi Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 świetne ujęcie! doskonałe :lol: malawaszka napisał(a):mamy go na oku :mad: http://img24.imageshack.us/img24/2645/dsc0159hp.jpg malawaszka napisał(a): on sika ale to tak nie capi jak kocurzy taki typowy znacznik :niewiem: a Ty Wasiu tak chodzisz i okna wąchasz... :razz: ekhem, ekhem... niniejszym oświadczam, że nie będę Ci juz dłużej po tematach jambiczyć, dojrzawszy bowiem do tego choć działając niejako pod wpływem impulsu znalazłam swoje własne miejsce ku temu :razz: Quote
malawaszka Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Vectra napisał(a):nie capi , bo nie masz kotkek do krycia :diabli: myślisz, że to dlatego? jambi_ napisał(a): a Ty Wasiu tak chodzisz i okna wąchasz... :razz: ekhem, ekhem... niniejszym oświadczam, że nie będę Ci juz dłużej po tematach jambiczyć, dojrzawszy bowiem do tego choć działając niejako pod wpływem impulsu znalazłam swoje własne miejsce ku temu :razz: a nie wącham bo jak kocurzy mocz capi to czuję go z daleko - jestem na ten "zapach" mega wyczulona :shock: aaaaa wreszcie!!!!! dawaj linka!!!! ale jak to nie będzie mi po tematach jambiczyć? ja Cię bardzo proszę nie opuszczaj nas :cry: Quote
jambi Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 malawaszka napisał(a):aaaaa wreszcie!!!!! dawaj linka!!!! ale jak to nie będzie mi po tematach jambiczyć? ja Cię bardzo proszę nie opuszczaj nas :cry: no co Ty?! jak "opuszczać" ?! w życiu nigdy! no chyba że mnie sama wyrzucisz :eviltong: ja tylko tak, w sensie, że odtąd będę tak w granicach rozsądku się po cudzych wątkach rozpychać :p Quote
bigos Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Witka :] Pomęczyłam Debe, Magę to i żeby mieć komplet jest i tu:diabloti: Wiem żeście niemożliwie tęskniły. Ktoś tu się chyba na misję do Afganistanu wybiera:evil_lol: http://img231.imageshack.us/img231/4133/dsc0172yv.jpg Talib?:cool1: Quote
malawaszka Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Talibanka :lol: a my mamy gości i to JAKICH!!!! :loveu: komu komu????? fot by zerduszko :loveu: już wygląda lepiej i mam nadzieję, że tak zostanie Quote
ariss Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 to rude jest przecudowne:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Wasia fajnie , że w końcu masz kotki jakieś :multi: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 ariss napisał(a):to rude jest przecudowne:loveu::loveu::loveu::loveu: są dwa rudasy :) zapakować? :diabloti: Vectra napisał(a):Wasia fajnie , że w końcu masz kotki jakieś :multi: :evil_lol: no nie? tak pusto i nudno było:tard: Quote
Vectra Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 malawaszka napisał(a): no nie? tak pusto i nudno było:tard: ale będą fajowskie foty , bo rude się klawo foci :multi: a jak reszta ? przygarnęła kociaczki , z otwartymi pazurkami ? :diabloti: Quote
Recommended Posts