Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='fioneczka']fajna sesja ... uszy mnie powaliły ... są :loveu:
http://img638.imageshack.us/img638/7541/dsc0061un.jpg

[quote name='Justa'] Jednak czarne jest najpiękniejsze ! :diabloti:

ja to cały czas powtarzam :p

no ja tak właśnie patrzę, że u Ciebie to One wszystkie mają te uszka "bardziej"

ale patrzę tak na Te Twoje zdjęcia i mam pewne przemyślenia:

1. Julcia jest genialna! jest u Ciebie najkrócej a słucha Cię najlepiej :loveu: ... ale to się pewnie zmieni :diabloti: bo wiesz... kto z kim przestaje takim się staje :eviltong:

2. Lunka - to złota kobieta jest! :loveu: ile ona juz tych róznych koondli przeżyła tych bardziej i mniej tymczasowych, ledwo jednego się pozbyła a już nowy wtargnął w jej świat,:roll: a jednak ze stoickim spokojem i uśmiechem na pysku Ona jest ponad to :lol:

3. Drops to taki trochę rozszczep osobowości ma... na doopce serduszko, a na głowie różki... no tak, wszak sama mówiłaś "bo w każdym dżemie wilk" :evil_lol:

4. Pepa... taaak, Pepaa.... ja Cię z góry przepraszam, ale ja miałam takie pierwsze skojarzenie ... jak spojrzałam na ten portret Pepy z rozwianym owłosieniem nausznym... była kiedys taki film "Gremliny" :vamp:... a teraz uciekam :scared:nie zabijesz mnie? ...

Posted

[quote name='jambi_']
no ja tak właśnie patrzę, że u Ciebie to One wszystkie mają te uszka "bardziej"

no maią - I CO???!! :lmaa:

ale patrzę tak na Te Twoje zdjęcia i mam pewne przemyślenia:

1. Julcia jest genialna! jest u Ciebie najkrócej a słucha Cię najlepiej :loveu: ... ale to się pewnie zmieni :diabloti: bo wiesz... kto z kim przestaje takim się staje :eviltong:

już się zmieniło :-D

2. Lunka - to złota kobieta jest! :loveu: ile ona juz tych róznych koondli przeżyła tych bardziej i mniej tymczasowych, ledwo jednego się pozbyła a już nowy wtargnął w jej świat,:roll: a jednak ze stoickim spokojem i uśmiechem na pysku Ona jest ponad to :lol:

uhm... z tym stoickim spokojem to róznie bywa :evilbat:

3. Drops to taki trochę rozszczep osobowości ma... na doopce serduszko, a na głowie różki... no tak, wszak sama mówiłaś "bo w każdym dżemie wilk" :evil_lol:

ooo toto - na doopie serduszko, a na głowie różki - DOBREE!!! :klacz:

4. Pepa... taaak, Pepaa.... ja Cię z góry przepraszam, ale ja miałam takie pierwsze skojarzenie ... jak spojrzałam na ten portret Pepy z rozwianym owłosieniem nausznym... była kiedys taki film "Gremliny" :vamp:... a teraz uciekam :scared:nie zabijesz mnie? ...

:obrazic: Pepa czuje się urażona do głębi - bo ona jest NAJ! ostatnio znowu się o nią martwię bo czas leci... i po niej niestety widać to :( a przedwczoraj mi Pepa dostarczyła emocji - szłam na spacer z wariatami, a że ona już nie ma tak siły i nie chce chodzić to została u mamy, mama jej oczywiście nie upilnowała... a właściwie to nawet widziała, że Pepa sobie idzie za mną ale sasiadka zawołała i to przeciez było ważniejsze ... (nie będę wnikać w szczegóły bo mi ciśnienie skacze... ) - no więc miałam chwile grozy bo duchota była straszliwa a Pepa poszła mnie szukać!!! a ona jak mnie szuka to wpada w panikę i lata jak szalona :shake: więc biegałam za pią po łąkach, do lasu itp... ale ufff znalazła się, ja cała mokra, pogryziona przez komary, wściekła... ale najwazniejsze, że Pepa jesy i że nic jej się nie stało bo przecież mogła dostać jakiegoś udaru czy innego dziadostwa w tym upale :( i tym samym już wiem na 100% że zaden wakacyjny wyjazd w grę nie wchodzi bo mimo, iż mieszkam z rodziną to nie mam z kim psów zostawić żeby móc spokojnie wypocząć :shock:

a ktoś pomagał mi przygotowywać bazarek

Posted

malawaszka napisał(a):
::( i tym samym już wiem na 100% że zaden wakacyjny wyjazd w grę nie wchodzi bo mimo, iż mieszkam z rodziną to nie mam z kim psów zostawić żeby móc spokojnie wypocząć :shock:

a może właśnie jakby cię nie było wokół, to właśnie by się właściwie zajęli? :hmmmm:

To jest tak jak z facetem i dzieckiem :diabloti:
Gdy jestem w domu i A. niby zajmuje się Tadziem, to co chwila słyszę jakieś pytania, co chwila musze przyjść, pomóc, podać, pokazać, przynieść, odnieść, wytłumaczyć :angryy:
Gdy wychodzę i mnie NIE MA, nagle A. świetnie sobie ze wszystkim radzi :diabloti:

malawaszka napisał(a):

a ktoś pomagał mi przygotowywać bazarek

trzeba było też wystawić :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:obrazic: Pepa czuje się urażona do głębi - bo ona jest NAJ!

o rajuśku :eggface: no oczywiście, że Pepa jest naj!!! :multi:

przeproś ją w moim imieniu! :Rose: błagaj o przebaczenie! :modla:

ja... niespecjalnie :saint1: wyrwało mi się :angel: a Pepe uwielbiam :iloveyou:

... jak myślisz? wybaczy mi? :gent:

malawaszka napisał(a):

BOSKIE ZDJĘCIE!!!! :)

Posted

Maga100 napisał(a):
To jest tak jak z facetem i dzieckiem :diabloti:
Gdy jestem w domu i A. niby zajmuje się Tadziem, to co chwila słyszę jakieś pytania, co chwila musze przyjść, pomóc, podać, pokazać, przynieść, odnieść, wytłumaczyć :angryy:
Gdy wychodzę i mnie NIE MA, nagle A. świetnie sobie ze wszystkim radzi :diabloti:

:roflt: skąd ja to znam, a w międzyczasie mojej nieobecności dostaję tylko sms'a "Mały śpi. Nie spiesz się"....pomijam fakt, że jak wracam do domu to jest taki BURDEL NA KÓŁKACH, że sprzątam potem dwa dni :angryy:

:siara: jaka modelka rośnie....szkoda, że nie ma starszego brata, który by pilnował siostry i bronił przed wiochą :evil_lol:
http://img717.imageshack.us/img717/6964/dsc0167g.jpg

Posted

malawaszka napisał(a):
a przed miastem nie trzeba???? :cool3:

a taki ktoś nas odwiedza - śliczny jest, ale dzikus i znaczy mi po oknach - złapię i wykastruję :grins:

eeee no tego jak by tu....przed miastem to ciężko bronić :evil_lol:

śliczny to on jest....wykastruj :diabloti: a jak chcesz go złapać??

Posted

nie chcę go łapać bo nie chcę mieć czwartego kota :lol: ale wykastrowac by się przydało bo nam okna niszczy :/ no i po co ma się lać z kocurami i płodzić kocięta niechciane i topione potem... a on się zakumplował z moimi dziewczynami i pewnie im pchły sprzedaje... nie mam klatki łapki i nie mam kasy kurde...

Posted

złapać, wykastrować, wypuścić :diabloti:

a nie ma jakiegoś środka odstraszającego?? albo neutralizującego mocz kocura? ...ale pcheł to nie zazdroszczę :evil_lol:

Posted

moje koty regularnie zakraplam, ale i tak... brrr na samą myśl... no chciałabym zastosować ZWW :lol: i pewnie w koncu to zrobię... kiedyś... o dziwo on sika ale to tak nie capi jak kocurzy taki typowy znacznik :niewiem:

Posted

nie capi , bo nie masz kotkek do krycia :diabli:

fajny rudzielec ... ja też mam kota ;) takie się przypałętało do nas czarne ... trochę dzikie , ale panoszy się u nas na działce jak Ivan :evil_lol: dokarmiam go ..
tylko dziś Lalka chciała mu zrobić killim :evilbat:

Posted

świetne ujęcie! doskonałe :lol:

malawaszka napisał(a):

malawaszka napisał(a):
on sika ale to tak nie capi jak kocurzy taki typowy znacznik :niewiem:

a Ty Wasiu tak chodzisz i okna wąchasz... :razz:

ekhem, ekhem... niniejszym oświadczam, że nie będę Ci juz dłużej po tematach jambiczyć, dojrzawszy bowiem do tego choć działając niejako pod wpływem impulsu znalazłam swoje własne miejsce ku temu :razz:

Posted

Vectra napisał(a):
nie capi , bo nie masz kotkek do krycia :diabli:

myślisz, że to dlatego?

jambi_ napisał(a):

a Ty Wasiu tak chodzisz i okna wąchasz... :razz:

ekhem, ekhem... niniejszym oświadczam, że nie będę Ci juz dłużej po tematach jambiczyć, dojrzawszy bowiem do tego choć działając niejako pod wpływem impulsu znalazłam swoje własne miejsce ku temu :razz:

a nie wącham bo jak kocurzy mocz capi to czuję go z daleko - jestem na ten "zapach" mega wyczulona :shock:

aaaaa wreszcie!!!!! dawaj linka!!!! ale jak to nie będzie mi po tematach jambiczyć? ja Cię bardzo proszę nie opuszczaj nas :cry:

Posted

malawaszka napisał(a):
aaaaa wreszcie!!!!! dawaj linka!!!! ale jak to nie będzie mi po tematach jambiczyć? ja Cię bardzo proszę nie opuszczaj nas :cry:

no co Ty?! jak "opuszczać" ?! w życiu nigdy! no chyba że mnie sama wyrzucisz :eviltong:
ja tylko tak, w sensie, że odtąd będę tak w granicach rozsądku się po cudzych wątkach rozpychać :p

Posted

ariss napisał(a):
to rude jest przecudowne:loveu::loveu::loveu::loveu:

są dwa rudasy :) zapakować? :diabloti:

Vectra napisał(a):
Wasia fajnie , że w końcu masz kotki jakieś :multi:

:evil_lol:

no nie? tak pusto i nudno było:tard:

Posted

malawaszka napisał(a):

no nie? tak pusto i nudno było:tard:

ale będą fajowskie foty , bo rude się klawo foci :multi: