Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
już prawie jej nie widać , a twierdzi że jest najgrubsza na świecie :diabloti:

no nie , ja tak nie mam ! Lubię siebie i swoje 78 kg też. I lubię się z siebie pośmiać czasami :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']Koleżanko ...wstawaj

I co odezwał się domek Ivci ??

wstałam... czekam.... telefonu nie odbierają :niewiem: aż mi się ręce trzęsą przez niepewność... bo może jadą, a komórki zapomnieli??? :roll: shit... ostatni kontakt był we wtorek, że mają obadaną trasę i że się cieszą i że do zobaczenia w piątek :niewiem:

ktoś coś wie jak w Wawce?

co do diety to stron jest cała masa... więc wpisać w google dieta Dukana i gotowe :) http://www.dieta-dukan.pl/

Posted

Grosziwo napisał(a):
Gdzie Ty te zdjęcia widziałaś :hmmmm: czemu ja tylko Twojego Tż-a widziałam i to tylko sekund kilka , to niesprawiedliwe :placz:

Jak to gdzie teraz należy szukać info o ludziach?? Wasia mnie już przeszkoliła, jak jaki chętny domek na psa, to sprawdzanie zaczynamy od n-k :eviltong: Oczywiście w Wasiowych znajomych wyszperałam :p

Posted

malawaszka napisał(a):

ktoś coś wie jak w Wawce?

piękne słoneczko świeci :)

a wogóle to dzień dobry! :p
i póki nie ma powodów nie stresuj! bo ja też tu jak na szpilkach siedzę przez Ciebie ...

i skończcie już z tymi dietami bo Waszki też juz prawie nie widać, nawet wódki nie chciała jak jej proponowałam na bolącego zęba :eviltong: że niby kaloryczna...

Posted

taaa nie widać nie widać.... bo ne wychodze z domu prawie :lol: to i nie widać :lol:

Alu byłam u Dulki - foty obejrzałam ale odpisać ni omgę NIC bo mi wyskakuje takie coś:

Następujące błędy uniemożliwiły ukończenie operacji

1. Your submission could not be processed because the token has expired.

Please reload the window.

i żaden reloadowanie nic nie daje wrrrrrr

mam stresa BARDZO!!!! bo nie wiem co dalej....

Posted

zerduszko napisał(a):
Waszka - zedytuj posta, może i Tobie reklama zniknie ;)

hahahaha zbyt piękne żeby mogło być prawdziwe - cwaniaki teraz nie dość że jest reklama w pierwszym poście na stronie to jeszcze i w ostatnim....

Posted

Waszko w wawie podobno kulminacja fali o 14

Fala w stolicy przyspiesza: kulminacja przewidywana jest już o godz. 14, a nie jak przewidywano dopiero wieczorem - podaje IMGW w najnowszym komunikacie. Według prognoz Instytutu, fala osiągnie 750 centymetrów, czyli przekroczy stan alarmowy o metr. - Woda na pewno nie przeleje się przez wały górą - zapewniał w TVN24 wojewoda mazowiecki Jacek Kozłowski. Jednak nie ma gwarancji, że podmywane wały wytrzymają i nie zostaną przerwane.

Posted

byli :cry: telefonu nie słyszeli bo w torebce w bagażniku :lol: zabrali mi dziecko :cry: ale nie pobeczałam się HA!!! jestem jednak zimna i wyrachowana :grins: Iwonka ich polubiła! Baaardzo fajni ludzie i jestem o nią spokojna :drinking:

Posted

zerduszko napisał(a):
Bardzo fajnie, a jak Drops zareagował??

no własnie Drops mnie bardzo miło zaskoczył :) na pierwszy moment go zamknęłam do łazienki bo nie dałoby sie przywitać, ale potem go wyniosłam i postawiłam w pokoju no to poszczekał owszem, ale w miarę szybko się uspokoił - szybciej niż jak wchodzi moja siostra, ojciec, albo szwagier :roll: bał się bo ogon był podkulony, ale jak siedziałam dalej od tych ludzi to podchodził do mnie i się wspinał - na rączki chciał :lol: co jakiś czas poszczekiwał - pokazywał że nie jest zadowolony, nie patrzył na nich, ale generalnie było w porządku jak na Dropsa :)

Posted

Drops spokorniał bo bał się, że i jego wywiozą :)

czyli już pijesz ze szczęścia? - w sensie że dziecko Twoje nowy dom znalazło... czy może z rozpaczy... że dziecko Twoje nowy dom znalazło ;)

Posted

ani jedno ani drugie - muszę jeszcze samochodem jeździć :cry:

ale Pić będę :lol: jutro - idę na urodziny - kolejna 30. :cry:

aa Pytałam ich czy nie chcą parki skoro Drops ich nie atakuje, ale nie chcieli :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']A jak Ty pić zamierzasz, skoro na diecie jesteś ;)

Ja dziś idę na 70tkę, to dopiero powód do rozpaczy :lol:

no właśnie jeszcze się waham czy złamać zasade :lol:

uuuu będzie szaleństwo na tej 70-tce :turn-l:

Ostatnie fotki moim aparatem :cry:

ostatni wspólny popas :cry:

ostatnie dzikie harce po naszych łąkach :cry: