taxelina Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Witam po raz pierwszy i ide sie dalej zachwycac Twoimi fotami ;) Quote
aga1215 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 http://img25.imageshack.us/img25/2544/dsc0005ey.jpg ale słodziak:loveu: Quote
malawaszka Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 aga1215 napisał(a):ale słodziak:loveu: zapakować? :p Quote
aga1215 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 malawaszka napisał(a):zapakować? :p Wektorek bardzo by sie ucieszył:mad::mad::mad: Póki co zostało mi "ręczne" karmienie Felka:angryy: i dokarmianie sąsiedzkich kotów ( :hmmmm: ) Quote
eria Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 ostatnie kocie zdjęcia są nieziemskie :-o:loveu::loveu: normalnie pierwsza klasa! Quote
madziamn Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 sliczne kociubki na ślicznych fotkach, dlaczego mój TZ musi miec kocią fobię a Duśka ich u siebie nie tolerowac:placz:? Moniczko wiesz że Luniasta ma wierną fankę w postaci mojej Olki bo ona jak tylko rano oczy otworzy kaze sobie wlączac zdjęcia Lunci u Ciebie w galeryi, ogląda i opowiada co robi Luna no i mam przekazac dla Lunci i stadka głaskanko od fanki:glaszcze::calus:. Quote
malawaszka Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 aga1215 napisał(a):Wektorek bardzo by sie ucieszył:mad::mad::mad: Póki co zostało mi "ręczne" karmienie Felka:angryy: i dokarmianie sąsiedzkich kotów ( :hmmmm: ) to wpiszę dedykację dla Wekusia :loveu: eria napisał(a):ostatnie kocie zdjęcia są nieziemskie :-o:loveu::loveu: normalnie pierwsza klasa! a wyście się umówiły i jaja sobie robicie ze mnie tak? :mad: madziamn napisał(a):sliczne kociubki na ślicznych fotkach, dlaczego mój TZ musi miec kocią fobię a Duśka ich u siebie nie tolerowac:placz:? Moniczko wiesz że Luniasta ma wierną fankę w postaci mojej Olki bo ona jak tylko rano oczy otworzy kaze sobie wlączac zdjęcia Lunci u Ciebie w galeryi, ogląda i opowiada co robi Luna no i mam przekazac dla Lunci i stadka głaskanko od fanki:glaszcze::calus:. buziaki dla Olci :loveu::loveu::loveu: moje też nie tolerują kotów :mad: w końcu im dupska przetrzepię bo ciągłe gonitwy wykańczają, a teraz jeszcze małe koty nudzą się w pokoju na górze i uskuteczniają ucieczki żeby szaleń po całym domu więc psy się chca wściec :angryy: Quote
zerduszko Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Koty piękne, ale nie zazdraszczam... 4 :crazyeye: Quote
malawaszka Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 zerduszko napisał(a):Koty piękne, ale nie zazdraszczam... 4 :crazyeye: no :roll: nadal licze na to, że znajdą domy kurde Quote
Vectra Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 kurde , powiedziałam mojej mamie , by popytała wśród klientów sklepowych , tam sporo ludzi fajnych wpada , a wiedzą że nasza rodzina zakręcona na punkcie psów ... Czy ty masz jakieś specjalistyczne wymagania co do domów ? o kastracje , to się martwić co nie ma , bo 1 na 1000 nie kastruje kota , w przeciwieństwie do psów u kotów ludzie uważają to za obowiązek - no bo smrodek :diabloti: próbowałam moją siostrę namówić - to kociara , pies śpi w budzie , koty w łóżku .. ale ona ma już dwa .. i nie chce ... ale też ma popytać .. Quote
malawaszka Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 a nie masz bliżej mnie znajomych? :lol: wymagania to takie, że jak wychodzenie to tylko jak dom z daleka od ulicy, a jak blok to żeby kotek nie latał z 9 piętra... :roll: teraz to mam znowu kłopot z nimi bo któraś robi brzydką kupę - odrobaczałam 10 dni temu, i jak były malutkie też 3 razy, dziś robie powtórke i mam nadzieję, że to robale, jak nie to chyba się zastrzelę Quote
dbsst Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 czesć ma kochana zakocona Waszko :loveu::cool3::loveu: Quote
Alicja Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [FONT=Arial]zajrzałam tutaj ...... :p[/FONT] Quote
Doginka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Ten kociak wygląda jakby był w kryzie:diabloti::loveu: http://img18.imageshack.us/img18/1010/dsc0083wa.jpg Przykro mi z powodu Axolota :placz: Quote
malawaszka Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='agbar']Eeee....zastrzelilas sie??co tu tak cicho? no! prawie się dziś zastrzeliłam przy wybieraniu kolorów do kuchni :lol: [quote name='madziamn']jak tam zdrówko zwierzaków? a dziękujemy bardzo dobrze [quote name='dbsst']czesć ma kochana zakocona Waszko :loveu::cool3::loveu: cześć ma kochana zapłodniona debe :loveu::cool3::loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]zajrzałam tutaj ...... :p[/FONT] kuku :evil_lol: [quote name='Doginka']Ten kociak wygląda jakby był w kryzie:diabloti::loveu: http://img18.imageshack.us/img18/1010/dsc0083wa.jpg Przykro mi z powodu Axolota :placz: Aksik dozył pięknego wieku jak na te stworzonka i na stan wiedzy jaką posiadałam ja i większość ludzi w polsce, przygotuję terrarium i będą nowe małe smoki :loveu: Quote
dbsst Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 malawaszka napisał(a): cześć ma kochana zapłodniona debe :loveu::cool3::loveu: hahahhahahahha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='dbsst']hahahhahahahha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: gdzie nie wejdę tam chichrająca ty :diabloti: dzisiaj nie płaczesz? :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Teraz wiesz czemu ja mialam w pewnym momencie az tyla kotow:evil_lol: ten przyzwoity rynek w kolo mnie zostal nasycony:angryy: szkoda zwirzaczaka ale mimo wszystko kupa lat wiec chyba nie bylo mu tak najgorzej u ciebie. a kociska zacznij wypuszczac na dwor dadza se rade naprawde a i tak beda wracaly . Quote
eria Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 malawaszka napisał(a): Aksik dozył pięknego wieku jak na te stworzonka i na stan wiedzy jaką posiadałam ja i większość ludzi w polsce, przygotuję terrarium i będą nowe małe smoki :loveu: jak tylko będą prosimy fotkii :loveu::loveu: Quote
dbsst Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Maga100']gdzie nie wejdę tam chichrająca ty :diabloti: dzisiaj nie płaczesz? :evil_lol: łzy chwilowo mi przeszły :cool1: Quote
AnkaG Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 No przyszłam a tu ani fot psich ani nagiej wasi. :cool3: Quote
aga1215 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 http://img29.imageshack.us/img29/1982/dsc0250jq.jpg Śliczne:loveu: Quote
Recommended Posts