Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
zapakować? :p

Wektorek bardzo by sie ucieszył:mad::mad::mad:
Póki co zostało mi "ręczne" karmienie Felka:angryy: i dokarmianie sąsiedzkich kotów ( :hmmmm: )

Posted

sliczne kociubki na ślicznych fotkach, dlaczego mój TZ musi miec kocią fobię a Duśka ich u siebie nie tolerowac:placz:?
Moniczko wiesz że Luniasta ma wierną fankę w postaci mojej Olki bo ona jak tylko rano oczy otworzy kaze sobie wlączac zdjęcia Lunci u Ciebie w galeryi, ogląda i opowiada co robi Luna no i mam przekazac dla Lunci i stadka głaskanko od fanki:glaszcze::calus:.

Posted

aga1215 napisał(a):
Wektorek bardzo by sie ucieszył:mad::mad::mad:
Póki co zostało mi "ręczne" karmienie Felka:angryy: i dokarmianie sąsiedzkich kotów ( :hmmmm: )

to wpiszę dedykację dla Wekusia :loveu:

eria napisał(a):
ostatnie kocie zdjęcia są nieziemskie :-o:loveu::loveu: normalnie pierwsza klasa!

a wyście się umówiły i jaja sobie robicie ze mnie tak? :mad:

madziamn napisał(a):
sliczne kociubki na ślicznych fotkach, dlaczego mój TZ musi miec kocią fobię a Duśka ich u siebie nie tolerowac:placz:?
Moniczko wiesz że Luniasta ma wierną fankę w postaci mojej Olki bo ona jak tylko rano oczy otworzy kaze sobie wlączac zdjęcia Lunci u Ciebie w galeryi, ogląda i opowiada co robi Luna no i mam przekazac dla Lunci i stadka głaskanko od fanki:glaszcze::calus:.

buziaki dla Olci :loveu::loveu::loveu:

moje też nie tolerują kotów :mad: w końcu im dupska przetrzepię bo ciągłe gonitwy wykańczają, a teraz jeszcze małe koty nudzą się w pokoju na górze i uskuteczniają ucieczki żeby szaleń po całym domu więc psy się chca wściec :angryy:

Posted

kurde , powiedziałam mojej mamie , by popytała wśród klientów sklepowych , tam sporo ludzi fajnych wpada , a wiedzą że nasza rodzina zakręcona na punkcie psów ...

Czy ty masz jakieś specjalistyczne wymagania co do domów ?
o kastracje , to się martwić co nie ma , bo 1 na 1000 nie kastruje kota , w przeciwieństwie do psów u kotów ludzie uważają to za obowiązek - no bo smrodek :diabloti:

próbowałam moją siostrę namówić - to kociara , pies śpi w budzie , koty w łóżku .. ale ona ma już dwa .. i nie chce ... ale też ma popytać ..

Posted

a nie masz bliżej mnie znajomych? :lol: wymagania to takie, że jak wychodzenie to tylko jak dom z daleka od ulicy, a jak blok to żeby kotek nie latał z 9 piętra... :roll:

teraz to mam znowu kłopot z nimi bo któraś robi brzydką kupę - odrobaczałam 10 dni temu, i jak były malutkie też 3 razy, dziś robie powtórke i mam nadzieję, że to robale, jak nie to chyba się zastrzelę

Posted

[quote name='agbar']Eeee....zastrzelilas sie??co tu tak cicho?

no! prawie się dziś zastrzeliłam przy wybieraniu kolorów do kuchni :lol:

[quote name='madziamn']jak tam zdrówko zwierzaków?

a dziękujemy bardzo dobrze

[quote name='dbsst']czesć ma kochana zakocona Waszko :loveu::cool3::loveu:

cześć ma kochana zapłodniona debe :loveu::cool3::loveu:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]zajrzałam tutaj ...... :p[/FONT]

kuku :evil_lol:

[quote name='Doginka']Ten kociak wygląda jakby był w kryzie:diabloti::loveu:
http://img18.imageshack.us/img18/1010/dsc0083wa.jpg

Przykro mi z powodu Axolota :placz:

• Aksik dozył pięknego wieku jak na te stworzonka i na stan wiedzy jaką posiadałam ja i większość ludzi w polsce, przygotuję terrarium i będą nowe małe smoki :loveu:

Posted

Teraz wiesz czemu ja mialam w pewnym momencie az tyla kotow:evil_lol:
    ten przyzwoity rynek w kolo mnie zostal nasycony:angryy:
    szkoda zwirzaczaka ale mimo wszystko kupa lat wiec chyba nie bylo mu tak najgorzej u ciebie.
    a kociska zacznij wypuszczac na dwor dadza se rade naprawde a i tak beda wracaly .

Posted

malawaszka napisał(a):

Aksik dozył pięknego wieku jak na te stworzonka i na stan wiedzy jaką posiadałam ja i większość ludzi w polsce, przygotuję terrarium i będą nowe małe smoki :loveu:

jak tylko będą prosimy fotkii :loveu::loveu: