Vectra Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 my do Ciebie wpadniemy , już Ci pisalam jak Lala lubi panów :evil_lol: raz dwa , zrobi to , co powinno robić państwo ze zboczeńcami , wykastruje :cooldevi: Quote
Tekla64 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 no wlasnie sa psy co to chetnie zrobia:lol: kiedys mialam jamniora Batona w nic innego skubany nie atakowal ino w krocze:razz: Quote
dbsst Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='malawaszka']widze codziennie w lustrze :p[/quote] masz u mnie jakiś lustro weneckie :diabloti: Quote
Maga100 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='malawaszka']wiesz... u mnie w domu jakiś dziwny wirus panuje.... nam wirusy nie straszne, Waszuniu :diabloti: Wszyscy zachorzali swojego czasu, i A. i moja mama, a my z Tadeuszem jak te szczypiorki :p Pakuj te swoje cztery plecaki, rezerwuj cały przedział (żeby ci wygodnie było, a nie, ze się nie zmieścisz) i .... :cool3: Quote
Hanna R. Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Maga100'] rezerwuj cały przedział (żeby ci wygodnie było, a nie, ze się nie zmieścisz) i .... :cool3: Ty z nią nie gadaj ! Ona ma zmienioną optykę i wszystko widzi przez swój pryzmat. :loveu: Nie licz na szybką zmianę :loveu: Quote
dbsst Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Widzę, że jak postraszyła Cię Asherka co Ci zrobi boisz się zajrzeć do własnego foto blożku :diabloti: Quote
Alicja Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [FONT=Arial]Przyszłam zapytać na który weekend października , czy listopada mam sie szykować na wyjazd do Warszawy , bo oczywiście JEDZIESZ ZE MNĄ :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
malawaszka Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='Maga100']nam wirusy nie straszne, Waszuniu :diabloti: Wszyscy zachorzali swojego czasu, i A. i moja mama, a my z Tadeuszem jak te szczypiorki :p Pakuj te swoje cztery plecaki, rezerwuj cały przedział (żeby ci wygodnie było, a nie, ze się nie zmieścisz) i .... :cool3: no to zaczynam pakowanie :diabloti: [quote name='Hanna R.']Ty z nią nie gadaj ! Ona ma zmienioną optykę i wszystko widzi przez swój pryzmat. :loveu: Nie licz na szybką zmianę :loveu: ja z Magdą czy Magda ze mną? :lol: [quote name='dbsst']Widzę, że jak postraszyła Cię Asherka co Ci zrobi boisz się zajrzeć do własnego foto blożku :diabloti: Asher ma mi coś zrobić? :crazyeye: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Przyszłam zapytać na który weekend października , czy listopada mam sie szykować na wyjazd do Warszawy , bo oczywiście JEDZIESZ ZE MNĄ :diabloti::evil_lol:[/FONT] oczywicie - jadę z Tobą i moimi psami bo nikomu tu nie ufam, żeby je zostawić :diabloti: Quote
dbsst Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 oj waszko jak ona Ci zrobi to ja śle ubranka :diabloti: Quote
Maga100 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Hanna R.']Ty z nią nie gadaj ! Ona ma zmienioną optykę i wszystko widzi przez swój pryzmat. :loveu: Nie licz na szybką zmianę :loveu: [quote name='malawaszka'] ja z Magdą czy Magda ze mną? :lol: ja też nie zrozumiałam :evil_lol: [quote name='malawaszka']no to zaczynam pakowanie :diabloti: rozumiem, ze jeszcze w tym roku dasz radę? :cool1: [quote name='malawaszka'] oczywicie - jadę z Tobą i moimi psami bo nikomu tu nie ufam, żeby je zostawić :diabloti: Ależ proszę, Leon będzie przeszczęśliwy, on z każdym rokiem pała coraz większym afektem do psów :diabloti: [quote name='dbsst']oj waszko jak ona Ci zrobi to ja śle ubranka :diabloti: przestaję cię rozumieć, Dominiko, i jestem tym zmartwiona:shake: Quote
dbsst Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Maga100'] przestaję cię rozumieć, Dominiko, i jestem tym zmartwiona:shake: to mój lisi skrót postaram sie poprawić :lol: Quote
Alicja Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='malawaszka'] oczywicie - jadę z Tobą i moimi psami bo nikomu tu nie ufam, żeby je zostawić :diabloti: [FONT=Arial]zostawimy po drodze ...w Skierniewicach ...u Kamci :grins:[/FONT] dostałaś fotke na gg Quote
Vectra Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='malawaszka'] oczywicie - jadę z Tobą i moimi psami bo nikomu tu nie ufam, żeby je zostawić :diabloti:[/quote] to tym razem będziesz spała u mnie :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='dbsst']oj waszko jak ona Ci zrobi to ja śle ubranka :diabloti: trzymam za słowo :evil_lol: [quote name='Maga100'] rozumiem, ze jeszcze w tym roku dasz radę? :cool1: myslę, że będę Twoim najwspanialszym prezentem pod choinką :diabloti: Ależ proszę, Leon będzie przeszczęśliwy, on z każdym rokiem pała coraz większym afektem do psów :diabloti: ja mam suczki :p [quote name='Alicja'][FONT=Arial]zostawimy po drodze ...w Skierniewicach ...u Kamci :grins:[/FONT] dostałaś fotke na gg osz Ty - aż tak ich nie lubisz? :placz: dostałam :cool1: [quote name='Vectra']to tym razem będziesz spała u mnie :diabloti: noo może w koncu się czegoś nauczą - o ile dostaną takąszansę :evil_lol: Kurde mam znowu problem z Pepą :shake: pisałam jakis czas temu, ze uszkodziła ząb w starciu z Luną :shock: aż krew z nosa poszła... no i tak jak się spodziewałam zaczęło się to paskudzić - wczoraj zauwazyłam i ją boli :placz: muszę wziąć ją żeby usunąć ten ząb, może od razu ciachniemy guza na cycuchu... bosko - chyba pójdę postać pod tą moją latarnią... może się ktoś napatoczy z pełnym portfelem :placz: szlag by to... dobrze, że kase na kuchnię trzyma J bo pewnie byśmy jej nie mieli za prędko :roll: Quote
Vectra Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 noo może w koncu się czegoś nauczą - o ile dostaną takąszansę :evil_lol: jest taka szansa :diabloti: Quote
weszka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Pogubiłam się w tej błyskotliwej konwersacji ;) Oj kiepsko z tym zębem... Quote
malawaszka Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Hanna R.']Pokażesz ????? Pokaż ! :mdrmed:[/quote] cycków nie widziałas? :lol: [quote name='weszka']Pogubiłam się w tej błyskotliwej konwersacji ;) Oj kiepsko z tym zębem...[/quote] no kiepsko kurcze i boję sie jak diabli... pomijam fakt, że mam straszny problem do którgo weta z tym się udać :angryy: mój odwieczny problem.... :placz: Quote
lolka75 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 przyszlam na wielkie cycki:cool1::loveu: Quote
Hanna R. Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='malawaszka']cycków nie widziałas? :lol: [/quote] Twoich - nie ! :p Quote
malawaszka Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='lolka75']przyszlam na wielkie cycki:cool1::loveu:[/quote] bhahahaha no i sobie teraz wyobrażają niewiadomoco - ja wstawię i będziecie zawiedzione :evil_lol: Quote
lolka75 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='malawaszka']bhahahaha no i sobie teraz wyobrażają niewiadomoco - ja wstawię i będziecie zawiedzione :evil_lol:[/QUOTE] dawaj te cycki i bedzie git:roll::evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Hanna R.']Pokażesz ????? Pokaż ! :mdrmed: hahah, Hanna sie zacięła, pokaż jej, bo przecież widzę, ze zaraz pęknie :evil_lol: [quote name='malawaszka']myslę, że będę Twoim najwspanialszym prezentem pod choinką :diabloti: ojej, a ja planowałam małe drzewko w tym roku :shake: Quote
madziamn Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 ja podobnie jak Weszka nie orientuje sie za bardzo o co biega ale Pepuli zdrówka zyczę Quote
Vectra Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 u mnie jest dobry wet , więc będzie przyjemnie z pożytecznym :diabloti: Quote
Recommended Posts