Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']wiesz... u mnie w domu jakiś dziwny wirus panuje....

nam wirusy nie straszne, Waszuniu :diabloti:
Wszyscy zachorzali swojego czasu, i A. i moja mama, a my z Tadeuszem jak te szczypiorki :p

Pakuj te swoje cztery plecaki, rezerwuj cały przedział (żeby ci wygodnie było, a nie, ze się nie zmieścisz) i .... :cool3:

Posted

[quote name='Maga100'] rezerwuj cały przedział (żeby ci wygodnie było, a nie, ze się nie zmieścisz) i .... :cool3:

Ty z nią nie gadaj ! Ona ma zmienioną optykę i wszystko widzi przez swój pryzmat. :loveu: Nie licz na szybką zmianę :loveu:

Posted

[FONT=Arial]Przyszłam zapytać na który weekend października , czy listopada mam sie szykować na wyjazd do Warszawy , bo oczywiście JEDZIESZ ZE MNĄ :diabloti::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Maga100']nam wirusy nie straszne, Waszuniu :diabloti:
Wszyscy zachorzali swojego czasu, i A. i moja mama, a my z Tadeuszem jak te szczypiorki :p

Pakuj te swoje cztery plecaki, rezerwuj cały przedział (żeby ci wygodnie było, a nie, ze się nie zmieścisz) i .... :cool3:

no to zaczynam pakowanie :diabloti:

[quote name='Hanna R.']Ty z nią nie gadaj ! Ona ma zmienioną optykę i wszystko widzi przez swój pryzmat. :loveu: Nie licz na szybką zmianę :loveu:

ja z Magdą czy Magda ze mną? :lol:

[quote name='dbsst']Widzę, że jak postraszyła Cię Asherka co Ci zrobi boisz się zajrzeć do własnego foto blożku :diabloti:

Asher ma mi coś zrobić? :crazyeye:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Przyszłam zapytać na który weekend października , czy listopada mam sie szykować na wyjazd do Warszawy , bo oczywiście JEDZIESZ ZE MNĄ :diabloti::evil_lol:[/FONT]

oczywicie - jadę z Tobą i moimi psami bo nikomu tu nie ufam, żeby je zostawić :diabloti:

Posted

[quote name='Hanna R.']Ty z nią nie gadaj ! Ona ma zmienioną optykę i wszystko widzi przez swój pryzmat. :loveu: Nie licz na szybką zmianę :loveu:
[quote name='malawaszka']
ja z Magdą czy Magda ze mną? :lol:

ja też nie zrozumiałam :evil_lol:

[quote name='malawaszka']no to zaczynam pakowanie :diabloti:

rozumiem, ze jeszcze w tym roku dasz radę? :cool1:

oczywicie - jadę z Tobą i moimi psami bo nikomu tu nie ufam, żeby je zostawić :diabloti:

Ależ proszę, Leon będzie przeszczęśliwy, on z każdym rokiem pała coraz większym afektem do psów :diabloti:

[quote name='dbsst']oj waszko jak ona Ci zrobi to ja śle ubranka :diabloti:

przestaję cię rozumieć, Dominiko, i jestem tym zmartwiona:shake:

Posted

[FONT=Arial]zostawimy po drodze ...w Skierniewicach ...u Kamci :grins:[/FONT]

dostałaś fotke na gg

Posted

oczywicie - jadę z Tobą i moimi psami bo nikomu tu nie ufam, żeby je zostawić :diabloti:[/quote]
to tym razem będziesz spała u mnie :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']oj waszko jak ona Ci zrobi to ja śle ubranka :diabloti:

trzymam za słowo :evil_lol:

[quote name='Maga100']
rozumiem, ze jeszcze w tym roku dasz radę? :cool1:

myslę, że będę Twoim najwspanialszym prezentem pod choinką :diabloti:

Ależ proszę, Leon będzie przeszczęśliwy, on z każdym rokiem pała coraz większym afektem do psów :diabloti:

ja mam suczki :p

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]zostawimy po drodze ...w Skierniewicach ...u Kamci :grins:[/FONT]

dostałaś fotke na gg

osz Ty - aż tak ich nie lubisz? :placz:
dostałam :cool1:

[quote name='Vectra']to tym razem będziesz spała u mnie :diabloti:

noo może w koncu się czegoś nauczą - o ile dostaną takąszansę :evil_lol:

Kurde mam znowu problem z Pepą :shake: pisałam jakis czas temu, ze uszkodziła ząb w starciu z Luną :shock: aż krew z nosa poszła... no i tak jak się spodziewałam zaczęło się to paskudzić - wczoraj zauwazyłam i ją boli :placz: muszę wziąć ją żeby usunąć ten ząb, może od razu ciachniemy guza na cycuchu... bosko - chyba pójdę postać pod tą moją latarnią... może się ktoś napatoczy z pełnym portfelem :placz: szlag by to... dobrze, że kase na kuchnię trzyma J bo pewnie byśmy jej nie mieli za prędko :roll:

Posted

[quote name='Hanna R.']Pokażesz ????? Pokaż ! :mdrmed:[/quote]

cycków nie widziałas? :lol:

[quote name='weszka']Pogubiłam się w tej błyskotliwej konwersacji ;)
Oj kiepsko z tym zębem...[/quote]

no kiepsko kurcze i boję sie jak diabli... pomijam fakt, że mam straszny problem do którgo weta z tym się udać :angryy: mój odwieczny problem.... :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']bhahahaha no i sobie teraz wyobrażają niewiadomoco - ja wstawię i będziecie zawiedzione :evil_lol:[/QUOTE]

dawaj te cycki i bedzie git:roll::evil_lol:

Posted

[quote name='Hanna R.']Pokażesz ????? Pokaż ! :mdrmed:

hahah, Hanna sie zacięła, pokaż jej, bo przecież widzę, ze zaraz pęknie :evil_lol:

[quote name='malawaszka']myslę, że będę Twoim najwspanialszym prezentem pod choinką :diabloti:

ojej, a ja planowałam małe drzewko w tym roku :shake: