Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I jak tam awanturnice? Rany się zagoiły?
Sesja kociaków świetna!!! Cudnie ci wychodzą - jaka ostrość i fajne światło i kolory i w ogóle świetne! A burasek to mój faworyt :loveu:

Posted

Witaj, droga mła, Vectra mi kazali tutaj wpaść (tutaj na dogo, a nie tutaj do twojej galerii, nie myśl sobie...), nie wiem jak długo tutaj pobędę, może już za stara jestem na to forum? :razz:
Chociaż ty chyba jesteś starsza? :diabloti:
W każdym razie, co ja chciałam... :hmmmm: Aha, jakieś ładne zdjęciua wstawiasz, kto ci je robił??? :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

o kurcze troszkę mnie tu nie było :oops: fajnie, że Wam się podobają :loveu:

[quote name='lolka75']
ja sce kotka:placz:... tego tygryska:cool3:

zapakować? :diabloti:

[quote name='eria']j
nie mów hop, bo Malawaszka już Ci kota pakuje :diabloti:

:diabloti:

[quote name='Justa']http://img29.imageshack.us/img29/9830/dsc0090ak.jpg
A to cudo ma już domek?

tak :loveu:

[quote name='weszka']I jak tam awanturnice? Rany się zagoiły?
Sesja kociaków świetna!!! Cudnie ci wychodzą - jaka ostrość i fajne światło i kolory i w ogóle świetne! A burasek to mój faworyt :loveu:

nooo rany to chyba tylko ja miewam a nie one :mad:

[quote name='Maga100']Witaj, droga mła, Vectra mi kazali tutaj wpaść (tutaj na dogo, a nie tutaj do twojej galerii, nie myśl sobie...), nie wiem jak długo tutaj pobędę, może już za stara jestem na to forum? :razz:
Chociaż ty chyba jesteś starsza? :diabloti:
W każdym razie, co ja chciałam... :hmmmm: Aha, jakieś ładne zdjęciua wstawiasz, kto ci je robił??? :diabloti::diabloti::diabloti:

na pewno kazała Ci zajrzeć do mnie, pewnie cały wieczór rozmawiałyscie tylko o mnie i o mojej super galerii i ze ja jestem taka super fajna i w oógle ahhhh :loveu:
a zdjęcia... widzisz dawno Cię nie było i nie wiesz, że ja to jestem teraz tak obrzydliwie bogata, że wynajmuję na spacery i ne sesje domowe profesjonalistów :p

[quote name='tangerine74']Wróciłam z Taterków, heeeeeeeeeeeeej :p

Bede nadrabiac zaległosci galeriowe, ale najpierw musze niestety pracowe...

http://img529.imageshack.us/img529/5375/dsc0099y.jpg cudna Luniasta :loveu:
i to oczko :loveu:
http://img40.imageshack.us/img40/1209/dsc0111mc.jpg ło matko, brak słów z zachwytu :crazyeye::p:loveu:

heeeejjjjjjjj :loveu: pewnie fajnie było co? i pogoda dopisała ahhh :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka'] na pewno kazała Ci zajrzeć do mnie, pewnie cały wieczór rozmawiałyscie tylko o mnie i o mojej super galerii i ze ja jestem taka super fajna i w oógle ahhhh :loveu:

tak, wspominałyśmy pewien koszmarny maj 2 lata temu :diabloti: Nie wiem tylko czemu wówczas bezwiednie stawał mi przed oczami miód pitny.... :cool1:

[quote name='malawaszka']
a zdjęcia... widzisz dawno Cię nie było i nie wiesz, że ja to jestem teraz tak obrzydliwie bogata, że wynajmuję na spacery i ne sesje domowe profesjonalistów :p

przepłacasz :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
oheeeejjjjjjjj :loveu: pewnie fajnie było co? i pogoda dopisała ahhh :loveu:

Witalismy się z Tatrami deszczem i żegnalismy, a poza tym pogoda cudna. :loveu:
Za to lekko wystraszona jestem, bo nasza ostatnia trasa była przy Wołowcu (w piatek) , a w sobotę tylko z lenistwa nie poszlismy na Giewont, co w świetle zdarzeń sobotnich burzowych (3 osoby porażone piorunem: jedna na Giewoncie i dwie na Wołowcu) daje mi dotad ciarki na plecach.:cool3:

Posted

[quote name='Maga100']tak, wspominałyśmy pewien koszmarny maj 2 lata temu :diabloti: Nie wiem tylko czemu wówczas bezwiednie stawał mi przed oczami miód pitny.... :cool1:

no nie dziwne, bo prawie Ci się oczami wylewał :diabloti:

przepłacasz :diabloti:

a co tam! stać mnie :diabloti:

[quote name='zerduszko']http://img179.imageshack.us/img179/9971/dsc0131g.jpg

:loveu: powtórzę się, ale uwielbiam "oka" :loveu:

noo ja też :loveu: a ten spacer obfitował w oka :lol:

[quote name='tangerine74']Witalismy się z Tatrami deszczem i żegnalismy, a poza tym pogoda cudna. :loveu:
Za to lekko wystraszona jestem, bo nasza ostatnia trasa była przy Wołowcu (w piatek) , a w sobotę tylko z lenistwa nie poszlismy na Giewont, co w świetle zdarzeń sobotnich burzowych (3 osoby porażone piorunem: jedna na Giewoncie i dwie na Wołowcu) daje mi dotad ciarki na plecach.:cool3:

orzesz!!!! :crazyeye: mnie też ciary przeszły jak to przeczytałam!

Posted

[quote name='malawaszka']że niby nie podobają Ci się moje psy? :placz::placz::placz:

buhahah, jak na Vectrę, i tak delikatnie ci to przekazała :evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
że niby nie podobają Ci się moje psy? :placz::placz::placz:

ekspresja kotów i Twoich psów - nie idzie o same psy :diabloti:

ja jestem zawsze delikatna :obrazic: