arima Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 malawaszka napisał(a): a Czanga jest zdrowa - to jej w mig włosiury odrosną :kciuki: W Sopocie rozmawiałam z różnymi hodowcami i wszyscy mówią ,że grzbiet i podgardle szybciutko obrosną,ale nogi to minimum rok :x Cezar jest już tyle czasu u nas i te kudły na łapach faktycznie prawie nie rosną :x Szkoda,że ją obcieli,może te specjalne płyny na kołtuny by pomogły i bym ją rozczesała :-? Quote
malawaszka Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 a dajesz jej biotynę?? Pysia mówiła o biotynie która jest też dla lisów i in. zwierząt "futerkowych" podobno bardzo dobrze działa Quote
malawaszka Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 mam ochote moim kupić, tylko to jest pewnie w dużych pakach? one to będą żarły przez 5 lat :lol: Quote
arima Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Ja ma biotyne w tabletkach jedną- na duże psy po 3 sie daje, a drugie to kropelki- stymulator wzrostu sierści Quote
malawaszka Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 a jak sie toto nazywa? i tablety i kropelki? Quote
arima Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Tabletki nazywają sie BIOTYN EXTRA firmy CARESS ,chyba ich nie ma u nas, bo ja z niemiec dostaje,a wogóle to są amerykańskie, a kropelki to STYMULATOR ODROSTU SIERŚCI I ODNOWY SKÓRY AMIWET.Skład -biotyna, witamina A,B, PP,pantenian wapnia, glukonin cynku, glukonian cynku, hydrolizat miazgi wątrobowej chyba,bo takimi małymi literami pisze,że ledwo widze :-? Quote
malawaszka Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 a ić z zagramanicy sysko :-? ale te kropelki w z polski? u weta czy w zoologiku? Quote
arima Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 U weta kupiłam-20zł za butelke-podobno lepsze niż Laveta :-? Na moich psach po Lavecie nie widziałam żadnej różnicy, a te krople mam za krótko żeby stwierdzić czy wogóle działają Quote
asher Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Łał, Bolut odrasta??? :D No to chlup, pod jego piękną, obfita szatę :drinking: :D Quote
malawaszka Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 nooo :drinking: :drinking: :drinking: co prawda jeszcze nie obfita ale piękna :lol: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: czarne włosy mu rosną :o Quote
asher Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Nie wiem, jak to jest u psów, ale u ludzi im włosy ciemniejsze, tym silniejsze :D Waszka, a jakiej Bolutek właściwie jest maści? To pieprzaczek? Quote
Camara Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 ja poproszę makro klaty Bolutkowej i to tak żeby było widać wszystkie włoski bo ja za każdy będę :drinking: i musze wiedzieć kiedy skończę :roll: Quote
malawaszka Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 na głowie ma pieprzaste więc raczej tak :wink: chyba że mi sie teraz cz-sr zrobi :lol: nie miałabym nic przeciwko temu :wink: Camara - na klacie mu jeszcze nie rosną :lol: na karku i grzbiecie - tam gdzie miał całkiem łyse :fadein: za ciemno mam w domu nat kie zdjęcia teraz :-? aaaa ratunkuuuu Luna dzisiaj przyjęła sobie za punkt honoru zagazować mnie :-? :-? :-? fuuuu juz nie moge wytrzymać!!! ona NIGDY tak nie bąkoliła :x Quote
asher Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 malawaszka napisał(a):ona NIGDY tak nie bąkoliła :x Zawsze jest ten pierwszy raz :B-fly: Quote
malawaszka Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 pada ale ide z nimi na spacer - może coś z tej pierdzącej doopki wyjdzie :-? :evilbat: Quote
malawaszka Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 a tak ubrany Bolesławus idzie na spacer w deszczu 8) ubranko jest za długie letko bo krótsze sa za wąskie w klacie 8) :lol: łazaaaaa 8) Quote
Hanna R. Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='malawaszka']Oliwia była na swoich pierwszych wakacjach :fadein: Mam nowych Przyjaciół 8) Kubusia i Zosię Zosia zajęła kawałek mojej maty :-? Raz kiedyś było mi smutno - nie wiem czemu, ach te kobiece humory :roll: ale Kubuś przyszedł i dał mi swojego smoczka :) Chyba się w Nim zakocham 8) Na tych wakacjach zdobyłam swój pierwszy szczyt :multi: aaale bolały nogi - było bardzo ciężko ale się nie poddałam :) A tak wogóle to robię sobie z Was jaja :lol: No, No No fryzurki lunetty i Bolutta sĄ bardzo ważne - ALE MŁODE POKOLENIE CUDNIASTE JEST I CO TU DUŻO GADAĆ, DETRONIZUJE NAS nO I JAK ZWYKLE DOSTANIE SIE NAJSZBBCIEJ BABCIOM ASZKA, SKĄD tY MASZ TAKIE PIEKNE BRZDĄCE W RODZINIE ??? jA TAM SIE BOJE JEKIE PIEKNOTY WY SOBIE ZROBICIE Quote
PIKA Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='malawaszka'] aaaa ratunkuuuu Luna dzisiaj przyjęła sobie za punkt honoru zagazować mnie :-? :-? :-? fuuuu juz nie moge wytrzymać!!! ona NIGDY tak nie bąkoliła :x Bączy i nie ucieka? :o :o :o :cunao: :cunao: :cunao: jeszcze mu kapturek na główkę zainstaluj :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 PIKA napisał(a):malawaszka napisał(a): aaaa ratunkuuuu Luna dzisiaj przyjęła sobie za punkt honoru zagazować mnie :-? :-? :-? fuuuu juz nie moge wytrzymać!!! ona NIGDY tak nie bąkoliła :x Bączy i nie ucieka? :o ona ucieka jak są głośne, a to cichacze podtruwacze są :x NON STOP!!! 0X a kapturka na główkę nie trzeba bo Boluś ma tam włosy :sweetCyb: Quote
arima Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 :angel: :angel: ale fajowskie ubranko :angel: :angel: Quote
malawaszka Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 Lunetta tesh ma takie 8) tylko lepiej dopasowane 8) Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Ale czaderskie mają te paltociki :o :wink: Quote
malawaszka Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 Do kupienia u Izy Szumielewicz cała kasa idzie na schroniska :wink: :fadein: Quote
PIKA Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Paltociki czaderskie, :D ale po co Lunie? :niewiem: Przecież ona nie łysa :o Quote
Recommended Posts