Doginka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Cudne foty kąpielowe i suszeniowe, ale to poprostu :loveu::loveu::loveu: http://img246.imageshack.us/img246/1628/dsc0016on5.jpg Czy Pepie zarosły te łyse placki???????:razz: Quote
tangerine74 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Doginka, racja, ze to zdjęcie jest niemozliwe :lol: Waszka oszalała, że zagląda psu do wnetrza nosa fotkami :lol: Dzis piąteczek :loveu: Niby nic się nie zmieniło, a jednak nadzieja odpoczynku to juz duzo :p Jak tam "nocne Polek rozmowy"? Grzebień przezył? ;) Quote
Elitesse Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 bosh mokra pepa wyglada jak potffor :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Doginka napisał(a): Czy Pepie zarosły te łyse placki???????:razz: zarosły, ale ma tam taki lichy meszek narazie :shake: tangerine74 napisał(a):Doginka, racja, ze to zdjęcie jest niemozliwe :lol: Waszka oszalała, że zagląda psu do wnetrza nosa fotkami :lol: Dzis piąteczek :loveu: Niby nic się nie zmieniło, a jednak nadzieja odpoczynku to juz duzo :p Jak tam "nocne Polek rozmowy"? Grzebień przezył? ;) ja też się cieszę, że piąteczek :multi: przyjechała moja Przyjaciółka z Dublina i się spotykamy :multi: :drinking: :evil_lol: a jutro na impresskę do.... klubu studenckiego hahaha mam nadzieję, że nie będziemy najstarsi :evil_lol: i to do klubu koło mojej uczelni :loveu: a Nocnych Polek Rozmów nie było ponieważ Oliwia jedzie na weekend na wieś, a jak ona jedzie na wieś to koniecznie muszą jechać też psy :shake: więc nie kąpałam Lunety bo ona stamtąd zawsze usyfiona wraca :lol: buuu nie lubię jak mi moje burasy zabierają :mad: no al nie ma tego złego... bo przynajmniej nie będą same w domu siedziały jutro w nocy a średnio cicho im to wychodzi :roll: a tak ogóle to ja tu napisalam wczoraj koło godziny 0 post i on zniknął!!!!! :mad: Quote
malawaszka Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Elitesse napisał(a):bosh mokra pepa wyglada jak potffor :evil_lol: :evil_lol: i właśnie dlatego nie będę jej golić :lol: Quote
asher Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='Elitesse']bosh mokra pepa wyglada jak potffor :evil_lol: Dokładnie :evil_lol: Gdybym nie wiedziała, że to pies, to nie wiem, czy bym zgadła :evil_lol::lol: ps. waszkl, czym ty ją karmisz? Bo faktycznie tłuścioszek z niej. No i te zapaszki są niepokojące. Quote
malawaszka Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 wydaje mi się, że jednak trochę przesadzacie :obrazic: Quote
Alicja Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 :razz: :razz:...a będą foty z imprezki :diabloti:..... ha ha ...poszukaj posta w w innym miejscu :roll: .....u mnie Pandisia pisała że jej wcześniejszy post wylądował w lutym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 i uciekające słonko Trzeba było łapać :evil_lol::evil_lol: http://img246.imageshack.us/img246/1628/dsc0016on5.jpg :scared: Quote
tangerine74 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Pepo, cudna i malutka, żyj nam zdrowo, okrąglutka :loveu: Czasem dobrze nie mieć burka dzień lub dwa. Ale być wtedy w domu to udręka. Jak Gimlasia nie ma czasami pół dnia, to dopiero dowiaduję sie jak często na niego spoglądam i sprawdzam co porabia. Taki odruch bezwarunkowy: jest cicho:loveu:, więc co robi pies??? :evil_lol: Gimloń wypielegnowany na wieczornym spacerze ganiał sie z Frodkiem po krzakach :mad: Wyciagałam mu potem śmieci z łap i brzuszka przez 15 minut:angryy: Moze sznupy tak maja, ze jak sa czyste to czuja wyraźny przymus wybrudzenia się? Jakiś zew natury czy cos... Quote
malawaszka Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Alu droga - nie będzie fotek z impresski :diabloti: Tangerine pokaż Gimlonia!!!! :loveu: Quote
Justa Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 heeej ! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9638281#post9638281 :p:cool1: Quote
malawaszka Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 noo Justa :klacz: :loveu: a Dudek mój wczoraj się wkomponował pod kocyk i na podusię :loveu: dopiero pojechały na wieś a ja już tęsknię :placz: i mam wyrzuty sumienia bo wiem, że one nie lubią beze mnie :placz: Quote
tangerine74 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Mówisz i masz: wielka głowa, małe łapki :crazyeye::lol::crazyeye: Najwyzszy czas głowę ogolić :razz: Zawsze mnie zastanawiało, jak on to robi, że siedząc zajmuje tak malutko miejsca :crazyeye: Nie dało się zrobić zdjęcia w pozycji stojącej - musiałabym łapy na klej przykleic do podłogi:lol: Za to siad-zostań mamy wyćwiczone, więc udaje mi sie go tak zatrzymać, żeby nie podbiegł od razu. Jaką Lunka ma bialutką brodę:loveu: Gimloń ma ostatnio wąsy brazowe, ze doprac nie mogę :mad: Pewnie winne żarełko. Ech napsułam wszystko tą eukanubą na lepsza sierść i skórę i tylko sobie moge byc za to wdzięczna :placz: Quote
malawaszka Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 hahaha noo wielka głowa u małego sznupa jest najlepsza hahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i faktycznie śmiesznie siedzi :lol: Luna zawsze sie rozwala jak mały wieśniaczek - zero damy w Lunie :shake::lol: buuuhahahahaha no nie mogę parskam śmiechem co spojrzę na Gimloniową minę hahahaha :roflt: a brodę jakoś Luna ma tak zawsze - chociaż widzę, że z wiekiem jest coraz mniej biała Quote
tangerine74 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 malawaszka napisał(a): buuuhahahahaha no nie mogę parskam śmiechem co spojrzę na Gimloniową minę hahahaha :roflt: Nic tylko dymek dokleić: no co ja Ci zrobiłem? pozwól mi sie przytulić :placz: :lol: malawaszka napisał(a): Luna zawsze sie rozwala jak mały wieśniaczek - zero damy w Lunie :shake::lol: Gimloń siedzi rozwalony, gdy mu ciepło albo gdy czeka na michę - tak sie wtedy skupia na żarciu, ze o łąpach zapomina i mu się rozjeżdżają na panelach :lol: Quote
Pysia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 http://img267.imageshack.us/img267/4890/dsc0009op6.jpg Siedzę, i umieram ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak przestaję się śmiać i popatrzę znowu na foty Pepy to od nowa zaczynam :evil_lol: Dostałam niekontrolowanego wybuchu i piszę nie patrząc na monitor :diabloti: Buahahahahahahahahaha zaraz zejdę :evil_lol: Ona tak nie wyglądała jak ją kąpałam :crazyeye::evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Pysia napisał(a):Ona tak nie wyglądała jak ją kąpałam :crazyeye::evil_lol: bo wtedy jeszcze nie miała śmiałości pyskować :loveu: Quote
Doginka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Śmiech jest zaraźliwy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='malawaszka']Alu droga - nie będzie fotek z impresski :diabloti: przecie od razu wiedziałam ze nie będzie :grins: kameleon ;) http://img149.imageshack.us/img149/1254/dsc0003zq1.jpg Quote
asher Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 malawaszka napisał(a):wydaje mi się, że jednak trochę przesadzacie :obrazic: Ani trochę :evil_lol: Spójrz na mokrą Pepę obiektywnie i powiedz, czy ona przypomina psa??? :lol: ps. ale o żarełko to całkiem serio pytałam. Może trzeba Pepie zmienić dietę? Quote
malawaszka Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='asher']Ani trochę :evil_lol: Spójrz na mokrą Pepę obiektywnie i powiedz, czy ona przypomina psa??? :lol: TAK :obrazic: ps. ale o żarełko to całkiem serio pytałam. Może trzeba Pepie zmienić dietę? :crazyeye:nie widziałam wcześniej tego pytania :oops: no własnie - po karmie którą Pepa dostaje nie pierdzi :p ale też nie chudnie :shake: a bąki są po tym, jak dokarmi ją czymkolwiek moja Mam, Oliwia albo jak Pepa dokarmi się sama czy to w domu czy to na dworze :motz: Dziś Chandler podpowiedziała mi, że jej sunia miała podobne problemy i z bączkami i z takim oblizywaniem się i u nich to była trzustka - jakiś czas podawali kreon i przeszło - w poniedziałek pójdę zbadać Pepie tą trzustkę i mam nadzieję, że to będzie to, a jak wór karmy będzie się miał niebawem ku końcowi to powoli zaczynam myśleć o przestawianiu Pepy na jakiegoś lighta albo seniora, chyba, że wyjdzie jakiś większy problem z trzustką to na karmę wet :roll: Quote
Doginka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Moje sznupy puszczały bąki po Franksie, ale wróciłam na Royal i już nie bączą:multi::multi::multi: Quote
LeCoyotte Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 http://img88.imageshack.us/img88/454/obraz005gi3.jpg wielkogłowy sznaucer :-o Quote
aga1215 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 "malawaszka" napisał(a):dopiero pojechały na wieś a ja już tęsknię :placz: i mam wyrzuty sumienia bo wiem, że one nie lubią beze mnie :placz: a za co to zesłanie?:mad: Quote
Recommended Posts