Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doginka, racja, ze to zdjęcie jest niemozliwe :lol: Waszka oszalała, że zagląda psu do wnetrza nosa fotkami :lol:

Dzis piąteczek :loveu: Niby nic się nie zmieniło, a jednak nadzieja odpoczynku to juz duzo :p

Jak tam "nocne Polek rozmowy"? Grzebień przezył? ;)

Posted

Doginka napisał(a):

Czy Pepie zarosły te łyse placki???????:razz:

zarosły, ale ma tam taki lichy meszek narazie :shake:

tangerine74 napisał(a):
Doginka, racja, ze to zdjęcie jest niemozliwe :lol: Waszka oszalała, że zagląda psu do wnetrza nosa fotkami :lol:

Dzis piąteczek :loveu: Niby nic się nie zmieniło, a jednak nadzieja odpoczynku to juz duzo :p

Jak tam "nocne Polek rozmowy"? Grzebień przezył? ;)

ja też się cieszę, że piąteczek :multi: przyjechała moja Przyjaciółka z Dublina i się spotykamy :multi: :drinking: :evil_lol: a jutro na impresskę do.... klubu studenckiego hahaha mam nadzieję, że nie będziemy najstarsi :evil_lol: i to do klubu koło mojej uczelni :loveu:

a Nocnych Polek Rozmów nie było ponieważ Oliwia jedzie na weekend na wieś, a jak ona jedzie na wieś to koniecznie muszą jechać też psy :shake: więc nie kąpałam Lunety bo ona stamtąd zawsze usyfiona wraca :lol: buuu nie lubię jak mi moje burasy zabierają :mad: no al nie ma tego złego... bo przynajmniej nie będą same w domu siedziały jutro w nocy a średnio cicho im to wychodzi :roll:

a tak ogóle to ja tu napisalam wczoraj koło godziny 0 post i on zniknął!!!!! :mad:

Posted

[quote name='Elitesse']bosh mokra pepa wyglada jak potffor :evil_lol:
Dokładnie :evil_lol: Gdybym nie wiedziała, że to pies, to nie wiem, czy bym zgadła :evil_lol::lol:

ps. waszkl, czym ty ją karmisz? Bo faktycznie tłuścioszek z niej. No i te zapaszki są niepokojące.

Posted

:razz: :razz:...a będą foty z imprezki :diabloti:.....

ha ha ...poszukaj posta w w innym miejscu :roll: .....u mnie Pandisia pisała że jej wcześniejszy post wylądował w lutym :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pepo, cudna i malutka, żyj nam zdrowo, okrąglutka :loveu:

Czasem dobrze nie mieć burka dzień lub dwa. Ale być wtedy w domu to udręka. Jak Gimlasia nie ma czasami pół dnia, to dopiero dowiaduję sie jak często na niego spoglądam i sprawdzam co porabia. Taki odruch bezwarunkowy: jest cicho:loveu:, więc co robi pies??? :evil_lol:

Gimloń wypielegnowany na wieczornym spacerze ganiał sie z Frodkiem po krzakach :mad: Wyciagałam mu potem śmieci z łap i brzuszka przez 15 minut:angryy: Moze sznupy tak maja, ze jak sa czyste to czuja wyraźny przymus wybrudzenia się? Jakiś zew natury czy cos...

Posted

noo Justa :klacz: :loveu:

a Dudek mój wczoraj się wkomponował pod kocyk i na podusię :loveu:

dopiero pojechały na wieś a ja już tęsknię :placz: i mam wyrzuty sumienia bo wiem, że one nie lubią beze mnie :placz:

Posted

Mówisz i masz: wielka głowa, małe łapki :crazyeye::lol::crazyeye: Najwyzszy czas głowę ogolić :razz:
Zawsze mnie zastanawiało, jak on to robi, że siedząc zajmuje tak malutko miejsca :crazyeye:

Nie dało się zrobić zdjęcia w pozycji stojącej - musiałabym łapy na klej przykleic do podłogi:lol: Za to siad-zostań mamy wyćwiczone, więc udaje mi sie go tak zatrzymać, żeby nie podbiegł od razu.

Jaką Lunka ma bialutką brodę:loveu:
Gimloń ma ostatnio wąsy brazowe, ze doprac nie mogę :mad: Pewnie winne żarełko. Ech napsułam wszystko tą eukanubą na lepsza sierść i skórę i tylko sobie moge byc za to wdzięczna :placz:

Posted

hahaha noo wielka głowa u małego sznupa jest najlepsza hahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i faktycznie śmiesznie siedzi :lol: Luna zawsze sie rozwala jak mały wieśniaczek - zero damy w Lunie :shake::lol:

buuuhahahahaha no nie mogę parskam śmiechem co spojrzę na Gimloniową minę hahahaha :roflt:

a brodę jakoś Luna ma tak zawsze - chociaż widzę, że z wiekiem jest coraz mniej biała

Posted

malawaszka napisał(a):
buuuhahahahaha no nie mogę parskam śmiechem co spojrzę na Gimloniową minę hahahaha :roflt:

Nic tylko dymek dokleić: no co ja Ci zrobiłem? pozwól mi sie przytulić :placz:
:lol:

malawaszka napisał(a):
Luna zawsze sie rozwala jak mały wieśniaczek - zero damy w Lunie :shake::lol:

Gimloń siedzi rozwalony, gdy mu ciepło albo gdy czeka na michę - tak sie wtedy skupia na żarciu, ze o łąpach zapomina i mu się rozjeżdżają na panelach :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
wydaje mi się, że jednak trochę przesadzacie :obrazic:

Ani trochę :evil_lol: Spójrz na mokrą Pepę obiektywnie i powiedz, czy ona przypomina psa??? :lol:

ps. ale o żarełko to całkiem serio pytałam. Może trzeba Pepie zmienić dietę?

Posted

[quote name='asher']Ani trochę :evil_lol: Spójrz na mokrą Pepę obiektywnie i powiedz, czy ona przypomina psa??? :lol:

TAK :obrazic:

ps. ale o żarełko to całkiem serio pytałam. Może trzeba Pepie zmienić dietę?

:crazyeye:nie widziałam wcześniej tego pytania :oops:
no własnie - po karmie którą Pepa dostaje nie pierdzi :p ale też nie chudnie :shake: a bąki są po tym, jak dokarmi ją czymkolwiek moja Mam, Oliwia albo jak Pepa dokarmi się sama czy to w domu czy to na dworze :motz:

Dziś Chandler podpowiedziała mi, że jej sunia miała podobne problemy i z bączkami i z takim oblizywaniem się i u nich to była trzustka - jakiś czas podawali kreon i przeszło - w poniedziałek pójdę zbadać Pepie tą trzustkę i mam nadzieję, że to będzie to, a jak wór karmy będzie się miał niebawem ku końcowi to powoli zaczynam myśleć o przestawianiu Pepy na jakiegoś lighta albo seniora, chyba, że wyjdzie jakiś większy problem z trzustką to na karmę wet :roll:

Posted

"malawaszka" napisał(a):
dopiero pojechały na wieś a ja już tęsknię :placz: i mam wyrzuty sumienia bo wiem, że one nie lubią beze mnie :placz:

a za co to zesłanie?:mad: