malawaszka Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Vectra napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: widze że wierzysz w Pysie :cool3: zawsze i nieustająco :loveu: clockwork napisał(a):mówiłam że tu zajrze :cool3:, nie ma fotek psa ( łest to nie pies) więc zaglądam... witaj WASIU :diabloti:, wiesz coś na ten temat... ponoć Ala ma już łikend :cool1: wasiu-srasiu :diabloti: jejku ale Ala ma fajnie - łikend już ma :placz: Quote
clockwork Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 malawaszka napisał(a): wasiu-srasiu :diabloti: jejku ale Ala ma fajnie - łikend już ma :placz: co z tego jak od rana lata po sklepach :diabloti: Quote
Alicja Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 clockwork napisał(a):co z tego jak od rana lata po sklepach :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ktoś musi zrobić zakupy ...jak inni na dogo posty sobie nabijają:eviltong: hurrra weekend:multi: Quote
malawaszka Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 clockwork napisał(a):co z tego jak od rana lata po sklepach :diabloti: oo u Ciebie ju też była??? :evil_lol: mam coś dla Was - dostałam to wczoraj od mojego imporcika :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: NOWA REWELACYJNA OFERTA SZKOLEŃ DLA PAŃ! Kobiety sądzą, że wiedzą wszystko. My jednak oferujemy następujące kursy dla kobiet: 1. Cisza - Ostateczna Granica: Czego Żadna Kobieta Jeszcze Nie Osiągnęła. 2. Nieznane Strony Bankowości: Posiadanie Oszczędności. 3. Imprezy: Jak obejść się Bez Nowych Strojów. 4. Zarządzanie Mężczyzną: Prace Domowe Mogą Poczekać Do Zakończenia Meczu. 5. Etykieta łazienkowa I: Mężczyzna Również Potrzebuje Miejsca w Szafce. II: Jego Maszynka do Golenia Jest Jego (lub specjalna polska wersja: Jego Maszynka do Golenia Nie Jest do Golenia Nóg). 7. Umiejętności Komunikacyjne I: Łzy - Ostatnia Deska Ratunku, Nie Pierwsza. II: Myślenie Przed Mówieniem. III: Osiąganie Celu Bez Brzęczenia. 10. Bezpieczne Prowadzenie Samochodu: Umiejętność, którą MOŻESZ nabyć. 11. Umiejętności Telefoniczne: Jak Odłożyć Słuchawkę. 12. Wprowadzenie do Parkowania. 13. Zaawansowane Parkowanie: Parkowanie Tyłem. 14. Zatrzymywanie Wody w organizmie: Fakt czy Tłuszcz. 15. Gotowanie I: Powrót do Bekonu, Jajek i Masła. II: Otręby i Torf Nie Służą do Konsumpcji Przez Ludzi. III: Jak Nie Narzucać Swojej Diety Innym Ludziom. 18. Komplementy: Przyjmowanie z Wdzięcznością. 19. Zespół Napięcia Przedmiesiączkowego: Problem Twój... Nie Jego. 20. Taniec: Dlaczego Mężczyźni Tego Nie Lubią. 21. Strój Klasyczny: Noszenie Strojów, Które Już Masz. 22. Kurz: Nieszkodliwe Zjawisko Dostrzegane Tylko Przez Kobiety. 23. Integracja Prania: Pranie Wszystkiego Razem. 24. Olej i Paliwo: Twój Samochód Potrzebuje Obu (nie tylko odświeżaczy powietrza). 25. Pilot do TV: Tylko Dla Mężczyzn. 26. Przygotowanie do Wyjścia: Zacznij Dzień Wcześniej Quote
Alicja Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 malawaszka napisał(a):oo u Ciebie ju też była??? :evil_lol: mam coś dla Was - dostałam to wczoraj od mojego imporcika :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: :cool1:u Klockowej nie byłam....strasznie na uboczu ma ten sklepik ....SeX SHOP jest bliżej:eviltong: Kurde a ja sie wczoraj wytrymowałam .....szkoda że kursu nie miałam ....mam swoją maszynkę:eviltong: Quote
Vectra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 malawaszka napisał(a):oo u Ciebie ju też była??? :evil_lol: mam coś dla Was - dostałam to wczoraj od mojego imporcika :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: buhahahahaha myślisz że zaliczysz któryś kurs ?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Vectra napisał(a):buhahahahaha myślisz że zaliczysz któryś kurs ?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tylko 10, 12 i 13 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wiecie ze po przemysleniu to ten kurs jest do przejścia:evil_lol: Quote
Vectra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wiecie ze po przemysleniu to ten kurs jest do przejścia:evil_lol: niech pomyśle :hmmmm: 1. Cisza - Ostateczna Granica: Czego Żadna Kobieta Jeszcze Nie Osiągnęła. nierealne 2. Nieznane Strony Bankowości: Posiadanie Oszczędności.nierealne 3. Imprezy: Jak obejść się Bez Nowych Strojów.no może 4. Zarządzanie Mężczyzną: Prace Domowe Mogą Poczekać Do Zakończenia Meczu.TAK 5. Etykieta łazienkowa TAK I: Mężczyzna Również Potrzebuje Miejsca w Szafce.to niech se swoją kupi II: Jego Maszynka do Golenia Jest Jego (lub specjalna polska wersja: Jego Maszynka do Golenia Nie Jest do Golenia Nóg).hahahahaha 7. Umiejętności Komunikacyjne TAK I: Łzy - Ostatnia Deska Ratunku, Nie Pierwsza. Łzy ?? NIGDY II: Myślenie Przed Mówieniem.:oops: III: Osiąganie Celu Bez Brzęczenia.Nierealne 10. Bezpieczne Prowadzenie Samochodu: Umiejętność, którą MOŻESZ nabyć.Zdecydowanie tak 11. Umiejętności Telefoniczne: Jak Odłożyć Słuchawkę.doć trudne 12. Wprowadzenie do Parkowania.Zdecydowanie tak 13. Zaawansowane Parkowanie: Parkowanie Tyłem.Zdecydowanie tak 14. Zatrzymywanie Wody w organizmie: Fakt czy Tłuszcz.:cool1: 15. Gotowanie TAK I: Powrót do Bekonu, Jajek i Masła.bleeeeeee II: Otręby i Torf Nie Służą do Konsumpcji Przez Ludzi.bleeeeeee III: Jak Nie Narzucać Swojej Diety Innym Ludziom.Zawsze może sobie sam gotować 18. Komplementy: Przyjmowanie z Wdzięcznością.:diabloti: 19. Zespół Napięcia Przedmiesiączkowego: Problem Twój... Nie Jego.może być za to nasz wspólny 20. Taniec: Dlaczego Mężczyźni Tego Nie Lubią.potrafie zrozumieć 21. Strój Klasyczny: Noszenie Strojów, Które Już Masz.wykonalne 22. Kurz: Nieszkodliwe Zjawisko Dostrzegane Tylko Przez Kobiety.:diabloti: 23. Integracja Prania: Pranie Wszystkiego Razem.:diabloti: 24. Olej i Paliwo: Twój Samochód Potrzebuje Obu (nie tylko odświeżaczy powietrza).TAK 25. Pilot do TV: Tylko Dla Mężczyzn.Zdecydowanie się zgadzam !!! 26. Przygotowanie do Wyjścia: Zacznij Dzień Wcześniej nie mnie to akurat dotyczy :cool1: Quote
agabass Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 no proszę alue kursantki hahaha nieźle no to co dziewczyny zaszalejcie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wiecie ze po przemysleniu to ten kurs jest do przejścia:evil_lol: agabass napisał(a):no proszę alue kursantki hahaha nieźle no to co dziewczyny zaszalejcie :evil_lol: ale będzie zabawa co?? jak bym jeszcze kilka punkcików dodała żeby dostosować do mojej jakże bogatej osobowości :diabloti: noo i kilka usunęła bo nie mają szansy powodzenia :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 malawaszka napisał(a): NOWA REWELACYJNA OFERTA SZKOLEŃ DLA PAŃ! Kobiety sądzą, że wiedzą wszystko. My jednak oferujemy następujące kursy dla kobiet: 1. Cisza - Ostateczna Granica: Czego Żadna Kobieta Jeszcze Nie Osiągnęła. 2. Nieznane Strony Bankowości: Posiadanie Oszczędności. 3. Imprezy: Jak obejść się Bez Nowych Strojów. 4. Zarządzanie Mężczyzną: Prace Domowe Mogą Poczekać Do Zakończenia Meczu. 5. Etykieta łazienkowa I: Mężczyzna Również Potrzebuje Miejsca w Szafce. II: Jego Maszynka do Golenia Jest Jego ( Lub specjalna polska wersja :Jego maszynka do Golenia nie Jest do Golenia Nóg). 7. Umiejętności Komunikacyjne I: Łzy - Ostatnia Deska Ratunku, Nie Pierwsza. II: Myślenie Przed Mówieniem. III: Osiąganie Celu Bez Brzęczenia. 10. Bezpieczne Prowadzenie Samochodu: Umiejętność, którą MOŻESZ nabyć. 11. Umiejętności Telefoniczne: Jak Odłożyć Słuchawkę. 12. Wprowadzenie do Parkowania. 13. Zaawansowane Parkowanie: Parkowanie Tyłem. 14. Zatrzymywanie Wody w organizmie: Fakt czy Tłuszcz. 15. Gotowanie I: Powrót do Bekonu, Jajek i Masła. II: Otręby i Torf Nie Służą do Konsumpcji Przez Ludzi. III: Jak Nie Narzucać Swojej Diety Innym Ludziom. 18. Komplementy: Przyjmowanie z Wdzięcznością. 19. Zespół Napięcia Przedmiesiączkowego: Problem Twój... Nie Jego. 20. Taniec: Dlaczego Mężczyźni Tego Nie Lubią. 21. Strój Klasyczny: Noszenie Strojów, Które Już Masz. 22. Kurz: Nieszkodliwe Zjawisko Dostrzegane Tylko Przez Kobiety. 23. Integracja Prania: Pranie Wszystkiego Razem. 24. Olej i Paliwo: Twój Samochód Potrzebuje Obu (nie tylko odświeżaczy powietrza). 25. Pilot do TV: Tylko Dla Mężczyzn. 26. Przygotowanie do Wyjścia: Zacznij Dzień Wcześniej Dobry wieczór Waszko:lol: punkt 5,podpunkt drugi jest dobry:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Weszka :multi: Mamy Viktora :multi: Przyjeżdzaj rano po mnie bo musimy na wystawie mase fot narobić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 :cool1:u Klockowej nie byłam....strasznie na uboczu ma ten sklepik ....SRX SHOP jest bliżej Ale przynajmniej wiesz gdzie SHOP:eviltong: Jego Maszynka do Golenia Jest Jego ( Lub specjalna polska wersja :Jego maszynka do Golenia nie Jest do Golenia Nóg). CO lepsze moja mama kiedyś zabrała tacie maszynkę, żeby ogolić nóżki do galarety:cool3::lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Agga napisał(a): CO lepsze moja mama kiedyś zabrała tacie maszynkę, żeby ogolić nóżki do galarety:cool3::lol: :evil_lol: to miał tata niespodziankę:evil_lol: Quote
sznaucerka16 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 paula_z napisał(a):Jaki dowciapny ten Twoj import :evil_lol: joł laski jak tam ale mnie tu dawno nie bylo Quote
PIKA Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Waszka ten Twoj imporcik, chyba Ci coś sugeruje :evil_lol: sznaucerka16 napisał(a):joł laski jak tam ale mnie tu dawno nie bylo :crazyeye: Oł shit :evil_lol: Quote
Paula Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 PIKA napisał(a)::crazyeye: Oł shit :evil_lol: :roflt: co Ci Pikkka kkkurde :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 PIKA napisał(a): :crazyeye: Oł shit :evil_lol: oł SSShit :evil_lol: Quote
AnkaG Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Vectra napisał(a):oł SSShit :evil_lol: Chyba wywołałam ducha bo ostatnio pisałam, że brakuje u Moni: Misiu kocham cię .... :diabloti: Quote
AlKil Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 No nie, jak ona się znowu włączy to ....:flaming: Quote
Vectra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 AlKil napisał(a):No nie, jak ona się znowu włączy to ....:flaming: to to to się zabawimy :diabloti: Quote
Recommended Posts