Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WATACHA napisał(a):
A to na brzuszku, wiadomo w końcu co to?

nie - w przyszłym tygodniu pojedziemy do weta bo dziś miałam za dużo roboty i zabrakło mi już sił i chęci na jechanie - dramatu nie ma... raczej... martwi mnie, że jeść nie chce - wczoraj wmłócił michę wieczorem, a dziś nic, miał srakulca to dałam mu diarsanyl - no może mu przejdzie, energiczny jest

Posted

Elitesse napisał(a):
to takie slodkosci teraz rozdaja ?
ja tez chcem !!

to chyba nie ma tak dobrze, że rozdają - rodzice zdaje się musieli się składać :D

zerduszko napisał(a):
Ale cudo! aaaaaaaaaaaa

zapakować?

Posted

zerduszko napisał(a):
Dawaj :diabloti:

jutro jesteśmy :D

Fides79 napisał(a):
http://img13.imageshack.us/img13/7662/dsc0013al.jpg tu ma cos z Magdy Gesler hihihi

http://img694.imageshack.us/img694/7594/dsc0068hi.jpg a te psiaki co do Ciebie trafiają to na tych łakach od razu sie piękniej prezetują:loveu:

no wiesz - Iga gruba nie jest :obrazic:

a te na łąkach to pięknie się prezentują dopiero po wycięciu usr*nych włosów na dupce :D

Posted

wilczy zew napisał(a):
sporawy jest

bark smaruj amolem

no wlasnie niby sporawy i w szelki te pomarańczowe nie zmieścił się, ale przy Dropsie nie jest taki duży - tylko te kudły go tak powiększają, ale szerszy w klacie niż Drops :D jakiś taki dziwny jest :lol:

nie mam amolu, jakąś maścią mi mama posmarowała- boli nadal :D

Fides79 napisał(a):
ale ja nie mówiłam o gabarytach Igusi tylko o mimice ;)

pffff

aaaa Nazirkowe oczy dalej ropieją :cry: raz są zaropiałe, raz nie - nie kumam tego, dziś miał obydwa zalane :/ kropimy od jutra jak znajdę ten dikortineff

Posted

no male zawirowanie chyba bylo z powodu pierwszego dnia w przedszkolu, super sesja!
Mloda dama z pierwszej klasy juz taka duza, jak tyn czas leci, no beda chlopaki za nia ganiac
dobrze ze macie tyla psow to bedzie kim pogonic
nowy da rade nie mozna wszytskiego od razu , pewnie stres tyz sie w to wszytsko wdal
trzymam kciuki a Nazirowi krop oczy moze to ino blahostka i przejdzie

Posted

nowy to wieśniak lejek! wrrr jak tylko zniknę mu z oczu to już coś jest oszczane... i skubany nie leje jak widzę - tylko własnie jak wyjdę choćby do łazienki! od dziś wędruje na każde moje wyjście do klatki... trudno