jola_li Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ewa Marta napisał(a):Czy ktoś mnie może oświecić, jak wrzucić do siebie banerek? Niedawno się dowiedziałam ;-): prawym klawiszem myszy klikasz na baner i wybierasz "kopiuj" w panelu użytkownika odszukujesz "edytuj sygnaturę" wybierasz miejsce gdzie chcesz mieć banerek, ustawiasz myszą kursor i klikasz "wklej" a na koniec "zapisz zmianę". Powodzenia! Quote
asiaf1 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 właśnie tak wcześniej robiłam i nic:roll: Beatka zaloguj się na mnie proszę może tobie się uda:oops: Quote
asiaf1 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 a może ja mam za duży baner Oskara i się już nic nie mieści? Quote
Ewa i flatki Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Może tak być, ja już kilka razy miałam wywalone wszystkie banerki i czerwony wielki napis o nieregulaminowym podpisie :roll: Quote
GochaT Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Dziewczyny czy on jest nadal przed operacją i czy kasa jest pilnie potrzebna bo chcę coś wyskrobać dla niego Quote
mysza 1 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Kasa jest bardzo potrzebna, bo dług za jego leczenie wynosi prawie 6000zł:crazyeye:. Są to goromne pieniądze a płaci za to osoba prywatna, która ocaliła psa. Będziemy wdzięczne za każdą wpłatę, dane są w pierwszym poście. Dziękujemy:loveu: Quote
Izabela124. Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Jeśli jest potrzebne allegro cegiełkowe to mogę zrobić Quote
admirabilis6 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 No ladnie. Tania ta klinika nie jest. Podnosze kupla w niedawnej niedoli Ajaksia. Ajaniu ma dom, Astorek tez znajdzie. Ale gdzie on do bulla? Dziewczyny zmiencie tytul, to mu ujmuje. Quote
asiaf1 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Jeżeli ktoś ma ochotę to zapraszam do pobrania banerka-Tina została odebrana kilka miesięcy temu bezdomnej znad wisły w stanie skrajnego wyczerpania razem ze masakrycznie poparzonym szczeniakiem, który stał cały w ranch przez kilka tygodni. szczeniakowi a właściwie już młodemu psiakowi znalazłam dom ale potrzebna jest pomoc behawiorysty ma agresję lękowa-kilka razy pogryzł już pana-niegroźnie ale pogryzł- -broni swojej właścicielki i ją tylko akceptuje. W czwartek była u niego behawiorystka, dała wskazówki jak z nim postępować, leki na wyciszenie (jednocześnie jest wetem) i zaleciła kastrację. Za miesiąc kolejna wizyta-kastracja za tydzień albo dopiero po urlopie dr Moniki za 3 tyg. Ludzie chcą o niego walczyć to najważniejsze __Tina-owczarek środkowoazjatycki mix szuka domu_ Quote
asiaf1 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 GochaT napisał(a):Dziewczyny czy on jest nadal przed operacją i czy kasa jest pilnie potrzebna bo chcę coś wyskrobać dla niego Pies jest już po operacji ale cały czas w trakcie leczenia. Niestety najprawdopodobniej będzie wymagał stałego podawania leków i czyszczenia uszu. Quote
asiaf1 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Izabela124. napisał(a):Jeśli jest potrzebne allegro cegiełkowe to mogę zrobić Przyda się każda złotówka. dziękuję! Quote
jola_li Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 TAAAAK!!!!!!!!! Asi trzeba pomóc! Bo sama finansowo tego nie udźwignie... Ja na razie, niestety, nie mogę - mam już parę wcześniejszych psich zobowiązań - ale jak tylko bedę mogła to jesteś na pierwszym miejscu, Asiu! Byłam dziś u Astora! Jak tylko usłyszał mój głos dostał takiej głupawki, że nie dał mi znaleźć w internecie najnowszych zdjęć Ajaksa, żeby pokazać Pani doktor. Spacerek ważniejszy ;-)!!! Zdjęcia potem! Na początku trochę ciągnął (trochę bardzo ;-)), potem trochę mniej, a pod koniec szedł spokojnie (dopóki nie zobaczył urodziwej suczki). Jest grzeczny ---- niezwykle!!! Bardzo żywiołowy! Spragniony kontaktu z człowiekiem! I ruchu! I mieszkania innego niż lecznica.................. Nie ma już kołnierza i widać go w całej jego rudej okazałości. Naprawdę fajny z niego facet!!!!!! Quote
Zofia.Sasza Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 A te 6000 PLN to dług samego Astora jest? Quote
asiaf1 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Zofia.Sasza napisał(a):A te 6000 PLN to dług samego Astora jest? tak, jeszcze dojdzie za sterylkę i pobyt Tekili:shake: Quote
Zofia.Sasza Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 asiaf1 napisał(a):tak, jeszcze dojdzie za sterylkę i pobyt Tekili:shake: Warczała dziś na mnie, wredota jedna! ;) Quote
asiaf1 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Zofia.Sasza napisał(a):Warczała dziś na mnie, wredota jedna! ;) do personelu już się przekonała :-). niestety na tyle, że jak ją zamykają to sie drze. Będe musiała ją zabrac ale jak ja ją puszczę w te krzaczoey nad wisłę. Bezdomni jej nie przypilnuja a jak uwiążą i się zachlaja to baję się że coś się jej stanie:shake: jest dopiero 4 dni po operacji-i tak dobrze że przeżyła bo 2 razy była reanimowana podczas operacji Quote
jola_li Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 asiaf1 napisał(a):do personelu już się przekonała :-). niestety na tyle, że jak ją zamykają to sie drze. Będe musiała ją zabrac ale jak ja ją puszczę w te krzaczoey nad wisłę. Bezdomni jej nie przypilnuja a jak uwiążą i się zachlaja to baję się że coś się jej stanie:shake: jest dopiero 4 dni po operacji-i tak dobrze że przeżyła bo 2 razy była reanimowana podczas operacji Biedna psinka...... A Ty, Asiu, to jak najlepsza Psia Wróżka - i tak sama?...... Jak dajesz radę z tym wszystkim?.... Psychicznie, czasowo i ----- finansowo?.................. Z tym ostatnim, to wiem, że musi być baaaardzo ciężko........ Jesteś niezwykła! Kurczę, trzeba coś wymyślić.............. Quote
Izabela124. Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 asiaf1 napisał(a):Przyda się każda złotówka. dziękuję! W takim razie potrzebny mi jest smutny tekst, gdzie wszystko jest opisane;) Quote
asiaf1 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 nie jest łatwo:shake: Gdyby nie Beatka, która odwala całą ogłoszeniową i bazarkowa robotę i jeszcze kilka osób na które mogę liczyć to juz wogóle mogiła byłaby. ale warto-zobazcie Szariczka jednego z moich licznych byłych podopiecznych- też od bezdomnych znad wisły-ma super dom w niemczech. Chodzi nawet na szkolenie i jest bardzo chwalony przez pania instruktor http://www.dogomania.pl/forum/f85/piekny-szarik-kocha-ludzi-calym-sercem-juz-w-nowych-domu-128797/ Quote
Izabela124. Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Poprosiłam jedną z dogomaniaczek o napisanie tekstu;) Quote
asiaf1 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Dziewczyny dziękuje za pomoc! Przez tyle lat nauczyłam się, że jak umiesz liczyć to licz na siebie. Wiele razy spotkałam się z tym, że nie miałam kogo poprosić o pomoc.stąd tez nie zakładałam ostatnio watków bo większość historii jest przeciętna-a tu na dogo jest tyle innych, większych nieszczęść i nawet w takich przypadkach pomoc jest ograniczona, bo każdy już ostatnie grosze wysupłuje na psiaki. tym bardziej jestem wdzięczna za Wasze zaangażowanie Quote
admirabilis6 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 asiaf1 napisał(a):Dziewczyny dziękuje za pomoc! Przez tyle lat nauczyłam się, że jak umiesz liczyć to licz na siebie. Wiele razy spotkałam się z tym, że nie miałam kogo poprosić o pomoc.stąd tez nie zakładałam ostatnio watków bo większość historii jest przeciętna-a tu na dogo jest tyle innych, większych nieszczęść i nawet w takich przypadkach pomoc jest ograniczona, bo każdy już ostatnie grosze wysupłuje na psiaki. tym bardziej jestem wdzięczna za Wasze zaangażowanie ha! a mowilam ze zakladanie watkow i podawanie info na biezaco poplaca. a Tekilla ma swoj watek? Quote
Nutusia Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Izabela124. napisał(a):Poprosiłam jedną z dogomaniaczek o napisanie tekstu;) Witam, Asiu, spotkałyśmy się w sobotę - byłam z sunią ON Toscą na "zlocie". Jesteś niesamowita - inne dzieci powinny zazdrościć Twojej Córci TAKIEJ MAMY! Z pewnością wyrośnie na cudowną, wrażliwą istotkę. Mogę się podjąć napisania tekstu, ale potrzebowałabym garści informacji - może być w punktach :evil_lol: Pozdrawiam Magda Quote
Recommended Posts