Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Czy ktoś mnie może oświecić, jak wrzucić do siebie banerek?

Niedawno się dowiedziałam ;-):

prawym klawiszem myszy klikasz na baner i wybierasz "kopiuj"
w panelu użytkownika odszukujesz "edytuj sygnaturę"
wybierasz miejsce gdzie chcesz mieć banerek, ustawiasz myszą kursor i
klikasz "wklej" a na koniec "zapisz zmianę".
Powodzenia!

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasa jest bardzo potrzebna, bo dług za jego leczenie wynosi prawie 6000zł:crazyeye:.
Są to goromne pieniądze a płaci za to osoba prywatna, która ocaliła psa.
Będziemy wdzięczne za każdą wpłatę, dane są w pierwszym poście.
Dziękujemy:loveu:

Posted

Jeżeli ktoś ma ochotę to zapraszam do pobrania banerka-Tina została odebrana kilka miesięcy temu bezdomnej znad wisły w stanie skrajnego wyczerpania razem ze masakrycznie poparzonym szczeniakiem, który stał cały w ranch przez kilka tygodni.
szczeniakowi a właściwie już młodemu psiakowi znalazłam dom ale potrzebna jest pomoc behawiorysty ma agresję lękowa-kilka razy pogryzł już pana-niegroźnie ale pogryzł- -broni swojej właścicielki i ją tylko akceptuje.
W czwartek była u niego behawiorystka, dała wskazówki jak z nim postępować, leki na wyciszenie (jednocześnie jest wetem) i zaleciła kastrację.
Za miesiąc kolejna wizyta-kastracja za tydzień albo dopiero po urlopie dr Moniki za 3 tyg.
Ludzie chcą o niego walczyć to najważniejsze

__Tina-owczarek środkowoazjatycki mix szuka domu_

Posted

GochaT napisał(a):
Dziewczyny czy on jest nadal przed operacją i czy kasa jest pilnie potrzebna bo chcę coś wyskrobać dla niego

Pies jest już po operacji ale cały czas w trakcie leczenia.
Niestety najprawdopodobniej będzie wymagał stałego podawania leków i czyszczenia uszu.

Posted

TAAAAK!!!!!!!!!
Asi trzeba pomóc! Bo sama finansowo tego nie udźwignie...
Ja na razie, niestety, nie mogę - mam już parę wcześniejszych psich zobowiązań - ale jak tylko bedę mogła to jesteś na pierwszym miejscu, Asiu!

Byłam dziś u Astora!
Jak tylko usłyszał mój głos dostał takiej głupawki, że nie dał mi znaleźć w internecie najnowszych zdjęć Ajaksa, żeby pokazać Pani doktor.
Spacerek ważniejszy ;-)!!!
Zdjęcia potem!
Na początku trochę ciągnął (trochę bardzo ;-)), potem trochę mniej, a pod koniec szedł spokojnie (dopóki nie zobaczył urodziwej suczki).
Jest grzeczny ---- niezwykle!!!
Bardzo żywiołowy!
Spragniony kontaktu z człowiekiem!
I ruchu!
I mieszkania innego niż lecznica..................

Nie ma już kołnierza i widać go w całej jego rudej okazałości.
Naprawdę fajny z niego facet!!!!!!

Posted

Zofia.Sasza napisał(a):
Warczała dziś na mnie, wredota jedna! ;)

do personelu już się przekonała :-). niestety na tyle, że jak ją zamykają to sie drze.
Będe musiała ją zabrac ale jak ja ją puszczę w te krzaczoey nad wisłę. Bezdomni jej nie przypilnuja a jak uwiążą i się zachlaja to baję się że coś się jej stanie:shake: jest dopiero 4 dni po operacji-i tak dobrze że przeżyła bo 2 razy była reanimowana podczas operacji

Posted

asiaf1 napisał(a):
do personelu już się przekonała :-). niestety na tyle, że jak ją zamykają to sie drze.
Będe musiała ją zabrac ale jak ja ją puszczę w te krzaczoey nad wisłę. Bezdomni jej nie przypilnuja a jak uwiążą i się zachlaja to baję się że coś się jej stanie:shake: jest dopiero 4 dni po operacji-i tak dobrze że przeżyła bo 2 razy była reanimowana podczas operacji

Biedna psinka......
A Ty, Asiu, to jak najlepsza Psia Wróżka - i tak sama?......
Jak dajesz radę z tym wszystkim?....
Psychicznie, czasowo i ----- finansowo?..................
Z tym ostatnim, to wiem, że musi być baaaardzo ciężko........
Jesteś niezwykła!

Kurczę, trzeba coś wymyślić..............

Posted

nie jest łatwo:shake:

Gdyby nie Beatka, która odwala całą ogłoszeniową i bazarkowa robotę i jeszcze kilka osób na które mogę liczyć to juz wogóle mogiła byłaby.

ale warto-zobazcie Szariczka jednego z moich licznych byłych podopiecznych- też od bezdomnych znad wisły-ma super dom w niemczech. Chodzi nawet na szkolenie i jest bardzo chwalony przez pania instruktor
http://www.dogomania.pl/forum/f85/piekny-szarik-kocha-ludzi-calym-sercem-juz-w-nowych-domu-128797/

Posted

Dziewczyny dziękuje za pomoc!
Przez tyle lat nauczyłam się, że jak umiesz liczyć to licz na siebie.
Wiele razy spotkałam się z tym, że nie miałam kogo poprosić o pomoc.stąd tez nie zakładałam ostatnio watków bo większość historii jest przeciętna-a tu na dogo jest tyle innych, większych nieszczęść i nawet w takich przypadkach pomoc jest ograniczona, bo każdy już ostatnie grosze wysupłuje na psiaki.

tym bardziej jestem wdzięczna za Wasze zaangażowanie

Posted

asiaf1 napisał(a):
Dziewczyny dziękuje za pomoc!
Przez tyle lat nauczyłam się, że jak umiesz liczyć to licz na siebie.
Wiele razy spotkałam się z tym, że nie miałam kogo poprosić o pomoc.stąd tez nie zakładałam ostatnio watków bo większość historii jest przeciętna-a tu na dogo jest tyle innych, większych nieszczęść i nawet w takich przypadkach pomoc jest ograniczona, bo każdy już ostatnie grosze wysupłuje na psiaki.

tym bardziej jestem wdzięczna za Wasze zaangażowanie

ha! a mowilam ze zakladanie watkow i podawanie info na biezaco poplaca.
a Tekilla ma swoj watek?

Posted

Izabela124. napisał(a):
Poprosiłam jedną z dogomaniaczek o napisanie tekstu;)

Witam,
Asiu, spotkałyśmy się w sobotę - byłam z sunią ON Toscą na "zlocie". Jesteś niesamowita - inne dzieci powinny zazdrościć Twojej Córci TAKIEJ MAMY! Z pewnością wyrośnie na cudowną, wrażliwą istotkę.
Mogę się podjąć napisania tekstu, ale potrzebowałabym garści informacji - może być w punktach :evil_lol:
Pozdrawiam
Magda