zuziaM Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Pamietam pierwsze dni Tosi i Balbiny. One od poczatku obie lepetyny wsadzaly do Karusia i do semirka :lol:. A chlopaki jakby zupelnie tego nie zauwazaly. To i z Dagunia tak bedzie. Chociaz ona ponoc w schronisku slynela z tego, ze w nocy potrafila lomot jakiemus psiakowi spuscic :mad:. No zobaczymy.... na razie nawet na mnie nie warknela... a tez to potrafi :cool3:.... Nawet mi dzisiaj kawalek mieska z reki wziela.... ale polozyla obok siebie i dopoki patrzylam to nie ruszyla :cool3:. Wstydzi sie :roll:..... Quote
magda z. Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 zobaczymy czy po nocy Karo będzie miał nochala całego:razz: Quote
magda z. Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 DOBERMAN KARO CZEKA NA DOM (714877804) - Aukcje internetowe Allegro tylko allegro strasznie wolno zdjęcia zmienia;) wykorzystałam aukcję, z której już 2 psy poszły do domu. Seaside pozwoliła mi się włamać na sowje konto i się rządzę tam od kilku dni;) Wiem, że nie będzie miała mi za złe, ze teraz Karo tam trafił:p Quote
magda z. Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/2-zestawy-google-page-rankingobek-dla-dojrzelej-skory-na-hotel-semira-karo-31-08-22-00-a-145184/#post12861988 zapraszam:) Quote
zuziaM Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Nikt juz nie kocha Karusia ???? Niuniek jakby nieco przytyl.... tak mi sie zdaje. Ale na suchej karmie tak jest, ze za szybko sie cialka nie nabiera. Z Kasia bylo tak samo, ale za to teraz to kawal baby ! Quote
zuziaM Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 A Karunio wyglada teraz tak :lol: Kosciury jeszcze stercza, ale naprawde wydaje mi sie, ze juz nie tak potwornie.... Pozdrawiamy cioteczki. Quote
lolka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 zuziaM napisał(a):A Karunio wyglada teraz tak :lol: Kosciury jeszcze stercza, ale naprawde wydaje mi sie, ze juz nie tak potwornie.... Pozdrawiamy cioteczki. Bosze jaki on PIĘKNY......................niesamowita metamorfoza, ale co się dziwić u Ciebie Gosia to wszystkie psy pięknieją:evil_lol:....... o mamo kiedy nadejdzie ten dzień że ktoś go pokocha????? Quote
zuziaM Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Dzisiaj sie odezwala Kasia od dobkow. Prosila o nowe zdjecia i bedzie przypominala Karunia fundacji. Quote
lolka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 zuziaM napisał(a):Dzisiaj sie odezwala Kasia od dobkow. Prosila o nowe zdjecia i bedzie przypominala Karunia fundacji. to ja modły odprawiam jesli Karo znajdzie dom to wyprawię ucztę na jego cześć...:lol: Quote
magda z. Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 trzymam kciuki, wrzuć im Gosiu te z nochalkiem, on tam tak słodko wygląda:loveu: Quote
irysek Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 w tytule brak funduszy, a rozliczenia w pierwszym poscie brak. to jak ktos ma chciec pomoc jak nie wie na czym stoi... Quote
lolka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 irysek napisał(a):w tytule brak funduszy, a rozliczenia w pierwszym poscie brak. to jak ktos ma chciec pomoc jak nie wie na czym stoi... oj przepraszamy , poprosze ZuzieM aby to uzupełniała, do tej pory tego nie robila bo jakos dawałysmy radę nie mamy żadnych stałych deklaracji jedynie z bazarków zbieramy na hotelik ............ w tej chwili np mam uzbierane na Karusia na wrzesień 149,19 zl a hotelik wynosi 300 zł za miesiąc, .......dodatkowo MagdaZ ma jeszcze w tej chwili niezakończone bazarki na jego rzecz i wlasciwie do ich zakończenia nie wiadomo ile uda nam sie uzbierać Quote
zuziaM Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 A przeciez rozliczenia sa na ogolnym watku dluzynskim. Ale nie ma sprawy. Jak Aga bedziesz tu pisala, na czym stoimy to ja bede wklejala do 1. postu. Quote
zuziaM Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 magda z. napisał(a):trzymam kciuki, wrzuć im Gosiu te z nochalkiem, on tam tak słodko wygląda:loveu: Masz racje... zapomnialam o nich, bo wysylalam swoje z Fotosika. Zaraz jej wysle jeszcze te Twoje. Quote
magda z. Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 ja w poniedziałek prześlę pierwszą turę z bazarków, powinny dojsć fundusze za płaszcze:cool3: Quote
irysek Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 myslalam, ze rozliczenie ma byc na danym watku kazdego psa... tak mi sie cos o uszy obilo. przyznam, ze latwiej by tak bylo, bo np chcialam wplacic pewna kwote na zwierzaka. ale nie ma roliczenia w pierwszym poscie, a ja nie wiem, gdzie szukac watku dluzynskiego, a na nim jeszcze szukac rozliczenia dobka. (nie mowiac o tym, ze nie mam na to zbytnio czasu) Quote
magda z. Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 irysek napisał(a):myslalam, ze rozliczenie ma byc na danym watku kazdego psa... tak mi sie cos o uszy obilo. przyznam, ze latwiej by tak bylo, bo np chcialam wplacic pewna kwote na zwierzaka. ale nie ma roliczenia w pierwszym poscie, a ja nie wiem, gdzie szukac watku dluzynskiego, a na nim jeszcze szukac rozliczenia dobka. (nie mowiac o tym, ze nie mam na to zbytnio czasu) już będzie tutaj, tam mamy centrum dowodzenia;) a rzeczywiście będzie łatwiej, jak każdy z panów na swoim watku będzie miał saldo. Te wpłaty za całe miesiące to efekty bazarków, z których dokładne rozliczenia sa na watku dłużyńskim, a na konto ZuziaM szła już kasa za cały okres pobytu w danym miesiącu z góry. Quote
zuziaM Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 A z tymi rozliczeniami jest dlatego tak, ze wlasciwie pilnuje tego lolka, a ona nie jest zalozycielka watku psiaka. Dlatego ja juz w 1. poscie uzupelnilam , ile pieniazkow na Karusia hotelik otrzymalam :lol:. No i wlasciwie, oprocz tutejszych miejscowych cioteczek, nie bylo zadnych wplat. Dlatego wszystkie osoby wiedzialy, jak wygladaja rozliczenia, bo zagladaja stale na ogolny dluzynski. Ale juz sie poprawiamy :lol:. Quote
irysek Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 ok, ja tam was o nic nie posadzam. ale chcialam cos pomoc, zorientowac sie najpierw jak wyglada sytuacja psiaka, dlatego pytam o to. nie ma pospiechu. Quote
magda z. Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 irysek napisał(a):ok, ja tam was o nic nie posadzam. ale chcialam cos pomoc, zorientowac sie najpierw jak wyglada sytuacja psiaka, dlatego pytam o to. nie ma pospiechu. lolka ma tajemny zeszyt na wszystkie rozliczenia:diabloti: ale na poważnie to dobra sugestia, w końcu chłopaki tylko z bazarków są utrzymywani i to nam może pomóc:) Quote
irysek Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 wiem cos o takich zeszytach, bo sama takowy posiadam. mam w nim wszystkie dogomaniackie sprawy rozpisane. bazary, adresy itd. fajna rzecz, polecam. Quote
zuziaM Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Ja tez takie mam :lol: .............. Nawet kilka :lol:.... W jednym wazne spawy dogomaniackie... n-ry telefonow, dobre porady na wszelkie tematy .... Drugi ... podreczny informator o psiakach hotelikowych, gdzie notuje wszystko, co dotyczy moich podopiecznych :lol: ... ich wady, zalety, zdolnosci, gusta ..... itp... I trzeci ... do spraw finansowych i terminow szczepien i odrobaczen psiakow..... to bardzo wazny zeszyt. A rozliczenie juz w 1. poscie jest. Quote
lolka Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 ZuziaM ma dla nas boskie wieści:multi::multi::multi:, pisz Gosia pisz Quote
Recommended Posts