zuziaM Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Jaaaa ... :lol:??? No dobrze , napisze ja :lol:. Karus 19 wrzesnia jedzie pod opieke Fundacji Doberman Nothilfe :multi: ! I po raz kolejny dzieki staraniom najkochanszej Kasi ( aisaK :loveu: ). Meczyla dziewczyny z Fundacji, az sie zgodzily. Naprawde ogromnie dziekujemy Kasiu :lol: ! ! ! Quote
magda z. Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 o ja Cie kręcę, ale fajnie:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Seaside Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 super :multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zuziaM Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Szczepienie p. wsciekliznie bylo u Karusia 2 maja 2009. Quote
irysek Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 gosiu droga napisz mi jak to z tymi oplatami, bo nie zrozumialam. do ktorego wrzesnia karo ma oplacony pobyt? ile mu jeszcze zabraknie czy moze bedzie za duzo i nawet cos zostanie? (bo nie wiem ile koszuje dobra hotelowa karuska...) Quote
magda z. Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 mamy w b-cu takiego dobka, że masakra;( zaraz zakładam watek, musimy mu szybko znaleźć dt, bo w przechowalni on nie da rady:placz: Quote
magda z. Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f1155/doberman-samiec-wychudzony-z-podejrzeniem-dysplazji-potrzebny-dt-boleslawiec-145538/#post12894729 doba KAro to 10zł, jak się ogarnę z tym miśkiem, to z bazarków zrobie przelew z rozliczeniem Quote
lolka Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 wysłałam na dupoląga 149,19 zl ........z tego co wiem brakuje do jego wyjazdu + musimy mu wyrobić passporta jesooo aby to na pewno wypaliło....... Quote
zuziaM Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Karo jest zaplacony do 11 wrzesnia. Z wplaty Agnieszki ( +- 150 zl ) jeszcze 70 zl pojdzie na hotel. Reszta na paszport bedzie. A na transport do Frankfurtu to ma jakies Magda wplacic. Potem rozliczymy ile kosztowal i zobaczymu, ile zostalo. Quote
magda z. Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 jak tylko cosik wpłynie mi na konto, będę pisać Quote
magda z. Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 czekam na ostatnią wpłatę, na razie mam 83,50:loveu: przeleję jak mi ona wskoczy, bo już jest w drodze;) Quote
magda z. Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 113,50 przelewam z bazarku za płaszcze i próbki kosmetyków:p Quote
zuziaM Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='magda z.']113,50 przelewam z bazarku za płaszcze i próbki kosmetyków:p Magdziu, czesc pojdzie na transport. a po rozliczeniu, ile zostanie, powiesz na co ma byc przeznaczone. Rozliczenia uzupelniam w 1. postach Karusia i Semirka. Quote
Jo37 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Odwiedzam chłopaka . Wspaniale ,że idzie pod opiekę fundacji . Quote
lolka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 zuziaM napisał(a):Magdziu, czesc pojdzie na transport. a po rozliczeniu, ile zostanie, powiesz na co ma byc przeznaczone. Rozliczenia uzupelniam w 1. postach Karusia i Semirka. ciotka resztę może oddać Magdzie ...założyła za transport dobeczka z bolesławca Gutka Quote
magda z. Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 lolka a Wam wystarczy na paszport? bo tam tylko ok 80 zł zostało i zawieźć go tez pewnie musicie za coś;) Quote
zuziaM Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Ja sie dostosuje :lol:. I zaraz uaktualnie rozliczenie, bo juz dawno nie zagladalam na konto. Quote
magda z. Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 transportem Guciorka mego prosze się już nie kłopotac, dzisiaj powinnam dostać jeszcze jedną wpłatę i z bazarku resztę uzupełnię, a pozostałe funduszę podeślę dziewczynom na konto fundacji:p Jak Karo-pakuje się już?;) Uspokoiła się Gosiu atmosfera u psiaków? Quote
zuziaM Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Karus i Semirek dostali nowe, cieplutkie, grube koce :lol: ! Wczoraj przyszly dwie paczki z kocami dla psiakow od Magdy z Krakowa :multi: ! Magda, bardzo, bardzo, bardzo dziekuje :iloveyou::Rose::iloveyou:! ! ! Noce juz naprawde sa chlodne..... biedaczek kochany, teraz ma naprawde grubasny, cieplutki koc ! Za tabletki Semirka - 15,- zl odpisze ze skarpetki Karusia, bo on ma nadplate.... na pewno zostanie jeszcze na transport. Quote
magda z. Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 oki:loveu: a chłopak pakuje już walizki?:razz: Quote
zuziaM Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 No jeszcze nie za bardzo ...... Zyjemy jak co dzien... ale juz niedlugo :lol:. Jeszcze tydzien zostal do wyjazdu. Ja sie naprawde bardzo ciesze, bo juz zimnoi, a to takie chucherko jest nadal ....:shake:. Ale strasznie kochany chlopczyk ... jak on sie przytula .... no rozczula potwornie :placz:..... A pytalas, czy sie dziewczyny uspokoily .... O ich .... conocnych wyczynach :angryy: pisze na watku Dagusi ..... rece opadaja :shake:. Quote
2010 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 :loveu:Super !!! Karo ma duże szanse na dobry domek ! To b. znana i b. aktywna fundacja.... szkoda ,że tylko jednego psiaka biorą... Quote
zuziaM Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Pojechal wczoraj moj Karus :placz: :placz: :placz: .... Boziu, jak mi smutno :placz: :placz: :placz: ...................!!!!! Quote
Shawnee Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 ja znam fundatce dobermann-nothilfe, bende w kontaktu. jak zos nowego bendie, to napizce! Quote
Recommended Posts