Jump to content
Dogomania

Dobermanek - KARO - 10-letni kaleki, bardzo chudy,...czeka na dom - w DT w Niemczech

Recommended Posts

Posted

Nie, juz sie nie denerwuje. Jak wiem, ze Karunio juz ma swoje miejsce ..... chociaz tak daleko....
Mam tam w tych stronach kolezanke w Wilhelmshaven ... kto wie, moze sie kiedys tam wybiore.....

I widze, ze Karunio ma caly czas obrozke ode mnie ...... Boziu, jaki to slodki psiak .... Ja tak go pokochalam strasznie .... cudowny z niego misiak .....
Ale to prwada, co napisala jego nowa pani ..... Karunio ma zapedy przywodcze i obszczekuje inne psy .... szczegolnie sasiada.....
Czy wiadomo cos, czy zostal jednak wykastrowany ?

• 1 month later...
  • Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma sprawy, Kasia miała problem z przesłaniem zdjeć do Ciebie i do mnie przyszły, ale ja zapomniałam i przy Akirze sobie przypomniałam, ze Karo przeciez też u mnei na poczcie siedzi i czeka.... Nawet piłeczki ma swoje. Dzięki dziewczyny ogromne, bo to juz nie pierwszy dobek, który znalazł swoje miejsce

Posted

Jejciu !!! Jaki kochaniutki !
Ma cudownie, to widac.
Wielkie dzieki kochane dziewczyny !
Nawet nie wiecie, jaki to cudowny psiak ! Zaslugiwal naprawde na wszystko, co najlepsze ...
Pamietam, kiedy do mnie przyjechal ...... nie znal reki glaszczacej po grzbieciku ....
Kiedy go glaskalam, zamieral w bezruchu, schylal glowke najnizej, jak tylko mogl i czekal .... czekal, co bedzie ....
Powoli zaczal to lubic i tulil sie i podstawial glowke do glaskania , jak tylko poczul ze to mile .....
A teraz ma tego tyle !!!!!!
To cudowne !