zuziaM Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Nie, juz sie nie denerwuje. Jak wiem, ze Karunio juz ma swoje miejsce ..... chociaz tak daleko.... Mam tam w tych stronach kolezanke w Wilhelmshaven ... kto wie, moze sie kiedys tam wybiore..... I widze, ze Karunio ma caly czas obrozke ode mnie ...... Boziu, jaki to slodki psiak .... Ja tak go pokochalam strasznie .... cudowny z niego misiak ..... Ale to prwada, co napisala jego nowa pani ..... Karunio ma zapedy przywodcze i obszczekuje inne psy .... szczegolnie sasiada..... Czy wiadomo cos, czy zostal jednak wykastrowany ? Quote
zuziaM Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Ojej ... moj kochany Karunio !!!! Sliczny i grubiutki !!!! Kochany psiaczek, oczka mowia, ze jest taki szczesliwy !!!!! Dzieki !!!!!! Quote
magda z. Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Nie ma sprawy, Kasia miała problem z przesłaniem zdjeć do Ciebie i do mnie przyszły, ale ja zapomniałam i przy Akirze sobie przypomniałam, ze Karo przeciez też u mnei na poczcie siedzi i czeka.... Nawet piłeczki ma swoje. Dzięki dziewczyny ogromne, bo to juz nie pierwszy dobek, który znalazł swoje miejsce Quote
magda z. Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 wyprzedziłaś mnie;) ja nadrabiam zaległosci z komputerem i własnie miałam przejść do zdjeć:) Quote
dzodzo Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 a wkleilam bo nie widzialam Cie w liscie odbiorcow, pomyslalm ze Kasi sie omsknęło;) Quote
magda z. Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 dostałam osobno, bo do ZuziaM nie mogło dojść. Mam cały komplecik, fajnie wygląda chłopak. Quote
zuziaM Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Jejciu !!! Jaki kochaniutki ! Ma cudownie, to widac. Wielkie dzieki kochane dziewczyny ! Nawet nie wiecie, jaki to cudowny psiak ! Zaslugiwal naprawde na wszystko, co najlepsze ... Pamietam, kiedy do mnie przyjechal ...... nie znal reki glaszczacej po grzbieciku .... Kiedy go glaskalam, zamieral w bezruchu, schylal glowke najnizej, jak tylko mogl i czekal .... czekal, co bedzie .... Powoli zaczal to lubic i tulil sie i podstawial glowke do glaskania , jak tylko poczul ze to mile ..... A teraz ma tego tyle !!!!!! To cudowne ! Quote
Recommended Posts