margaret Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 no co ty danko, wiesz jakie interesy można ubic nocną porą? :evil_lol: Quote
danka4u1 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 :multi:Wiem,:multi: ale rano tez chciałabym ubic interes w pracy. I jak tu pogodzić wszystko? Doba stanowczo za krótka:mad: Czy [I]Morfeusz domowy [/I]nie protestuje przeciwko tym [I]nocnym ubijankom?:evil_lol::evil_lol:[/I] Quote
margaret Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Morfeusz domowy sam siedzi nad jakimś zleceniem, albo udaje i hasa po jakis forach - czyli mniej więcej jak ja - udaje że pracuje i hasam po dogo :evil_lol: Quote
danka4u1 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Czyli grono udawaczy:evil_lol::evil_lol: Ja udaję, ze poprawiam prace, ale obawiam się efektów mojej działalności...cos mi umyka, czegos nie zauwazyłam, a przekłada się to na oceny.:mad: Semestr kończy się, a ja mam cos za dobre stopnie. Czas przestać udawać i iść do Morfeusza. Jutro zweryfikujemy ustnie te szóstki:evil_lol: Dobranoc. Quote
Olena84 Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 [quote name='margaret']2 domki chetne, i byc może być może trzeci dla Peggi, na razie więcej nie powiem, żeby nie zapeszać :) a z Ulą to my dzis gorące linie miałyśmy - dzięki Ula za pomoc, bardzo to dla mnie ważne[/QUOTE] O kurcze, trzymam kciuki! Quote
margaret Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Bjuta jest gotowa przeprowadzić wizytę PA u Pani w katowicach, teraz się zgadają kiedy - dziękujemy Bjuta!! Quote
Czorcik Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 no to trzymam kciukaski , mocno, mocno :) Quote
margaret Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 a ja dziś dostałam kolejny telefon od pani Ani z Wałbrzycha, co to się dzieje????? Meggi została Gwiazdą Internetu i to tak nagle po tylu miesiącach a nawet latach, szok! Quote
Angel Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='margaret']a ja dziś dostałam kolejny telefon od pani Ani z Wałbrzycha, co to się dzieje????? Meggi została Gwiazdą Internetu i to tak nagle po tylu miesiącach a nawet latach, szok![/QUOTE] oby tylko któryś okazał się tym jedynym! Quote
margaret Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 szukam osoby do wizyty PA w miejscowości Łazy koło Zawiercia, napisałam do kasiapsiaki i Mysza2, znacie jeszcze kogoś kogo można w razie czego poprosić? Panstwo wybierają się z tego co mi napisali w piątek do Uli na rekonesans piesków, jakby ktoś mógł na chwilę do nich zajść na PA byłoby fajnie, pytają mnie dzisiaj kiedy, kiedy :) Quote
ULKA12 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Państwo umówieni na piątek do południa. Czekam na telefon od pani z Katowic bo jeszcze nie dzwoniła. Quote
_Goldenek2 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Ale się dzieje... Trzymam mocno kciuki :) Quote
danka4u1 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Albo jestem zakręcona jakten słoik dżemu:evil_lol:, albo nie nadążam za bijącymi się o Meggi domkami, ale straciłam rachubę..:shake: Margaret, proszę, wytłumacz mi tutaj jak [I]krowie na miedzy:evil_lol:[/I], ile tych domków pojawiło się, bo mnie rachunek urwał się na trzech.....:shake: Skąd to Zawiercie??? Kto umówił się z Ulą na piątek, bo jak do tej pory słyszałam tylko o państwu z Katowic, którzy mieli taki zamiar, by poznać osobiscie księżniczkę Meggi ? Quote
margaret Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 hehe no można stracic rachubę: nr 0 - pani z BB co się wycofała zamieniając Meggi na maltańczyka nr 1 - pani z Wrocławia - milczy od tygodnia nr 2 - pani z Katowic - ma dzwonic do Uli i uzgodnic podwiezienie siebie i labradorki do Meggi DT by się poznać a Bjuta ma ją zwizytować PA w Katowicach na dniach nr 3 - rodzina z Łaz z nastolatką - w piątek jadą obejrzeć Meggi i ewentualnie Horkę - podałam im w razie co inną suczkę, szukam chetnego do zwizytowania państwa nr 4 - pani z Wałbrzycha pomieszkująca we Wrocławiu - dzwoniła dziś, wie że jest kilku chetnych, nie zraża się i prosi o info Quote
danka4u1 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Czyste szaleństwo. Może i Peggi coś zyska na tym castingu? Quote
Bjuta Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='margaret'] nr 2 - pani z Katowic - ma dzwonic do Uli i uzgodnic podwiezienie siebie i labradorki do Meggi DT by się poznać a Bjuta ma ją zwizytować PA w Katowicach na dniach [/QUOTE] Jesteśmy umówione na czwartek na tel i spotkanie na piątek. Quote
margaret Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='Bjuta']Jesteśmy umówione na czwartek na tel i spotkanie na piątek.[/QUOTE] super! a że musi być minimum 10 znaków, to raz jeszcze - super :) Quote
danka4u1 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Super :multi: na biało:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=white]njasea[/COLOR] Quote
margaret Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 kasiapsiaki zwizytuje rodzinę nr 3 - D Z I Ę K U J E M Y !!! Quote
Olena84 Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 O rany, z ktorych to ogloszen, to moze pooglaszam tych dluzakow Rysia i Romusia w hotelu w Krakowie, nie dosc ze dluzaki to nikt ich nie chce a tak samo fajne psiaki. To allegro? Quote
Diora Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Tym razem musi się udać :) !!!!!!!!!!! Mocno w to wierzę :) Powiem Wam tylko, że Pani nr 2 musi sobie zdawać sprawę, że taka wizyta z psem nie będzie "miarodajna"... Dobrze byłoby się spotkać na gruncie neutralnym i to parę razy (wiem, że będzie ciężko z realizacją). Kiedyś wrócił do mnie tymczasowicz, bo dokuczał kotu. Oczywiście był sprawdzany co do kotów wcześniej, ale widocznie wtedy był grzeczny, bo nie czuł się swobodnie. Quote
margaret Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Diora masz rację, że to nie jest miarodajne, ale ja sie nie dziwię że pani chce wziąć psa po zobaczeniu, dotknięciu, zobaczymy co z tego wyniknie wszystkiego pani nr 1 - znalazła ogłoszenie na forach gazeta.pl , rodzinka nr 3 - jakiś mruczuś????? coś pan mi usiłował wytłumaczyć że jakiś mruczuś - wiecie co to? :) może dopytam jego córki, bo to pewnie ona znalazła reszty jeszcze też dopytam Quote
Diora Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Tak, ja wiem :) Ale chodzi mi o to, że nawet jak za pierwszym razem Megi "dogada się" z tamtą sunią, to później mogą pojawić się problemy. Taka jednorazowa wizyta u psa z innym psem niczego nie gwarantuje... Tak sobie głośno myślę... Oby wszystko się ułożyło. Bardzo bym chciała, żeby Megi znalazła w końcu swoją rodzinkę :) Quote
Recommended Posts