Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:multi:Wiem,:multi: ale rano tez chciałabym ubic interes w pracy. I jak tu pogodzić wszystko? Doba stanowczo za krótka:mad:
Czy [I]Morfeusz domowy [/I]nie protestuje przeciwko tym [I]nocnym ubijankom?:evil_lol::evil_lol:[/I]

Posted

Czyli grono udawaczy:evil_lol::evil_lol: Ja udaję, ze poprawiam prace, ale obawiam się efektów mojej działalności...cos mi umyka, czegos nie zauwazyłam, a przekłada się to na oceny.:mad: Semestr kończy się, a ja mam cos za dobre stopnie. Czas przestać udawać i iść do Morfeusza. Jutro zweryfikujemy ustnie te szóstki:evil_lol:
Dobranoc.

Posted

[quote name='margaret']2 domki chetne, i byc może być może trzeci dla Peggi, na razie więcej nie powiem, żeby nie zapeszać :)
a z Ulą to my dzis gorące linie miałyśmy - dzięki Ula za pomoc, bardzo to dla mnie ważne[/QUOTE]

O kurcze, trzymam kciuki!

Posted

[quote name='margaret']a ja dziś dostałam kolejny telefon od pani Ani z Wałbrzycha, co to się dzieje?????
Meggi została Gwiazdą Internetu i to tak nagle po tylu miesiącach a nawet latach, szok![/QUOTE]

oby tylko któryś okazał się tym jedynym!

Posted

szukam osoby do wizyty PA w miejscowości Łazy koło Zawiercia, napisałam do kasiapsiaki i Mysza2, znacie jeszcze kogoś kogo można w razie czego poprosić? Panstwo wybierają się z tego co mi napisali w piątek do Uli na rekonesans piesków, jakby ktoś mógł na chwilę do nich zajść na PA byłoby fajnie, pytają mnie dzisiaj kiedy, kiedy :)

Posted

Albo jestem zakręcona jakten słoik dżemu:evil_lol:, albo nie nadążam za bijącymi się o Meggi domkami, ale straciłam rachubę..:shake:
Margaret, proszę, wytłumacz mi tutaj jak [I]krowie na miedzy:evil_lol:[/I], ile tych domków pojawiło się, bo mnie rachunek urwał się na trzech.....:shake:
Skąd to Zawiercie???
Kto umówił się z Ulą na piątek, bo jak do tej pory słyszałam tylko o państwu z Katowic, którzy mieli taki zamiar, by poznać osobiscie księżniczkę Meggi ?

Posted

hehe no można stracic rachubę:

nr 0 - pani z BB co się wycofała zamieniając Meggi na maltańczyka
nr 1 - pani z Wrocławia - milczy od tygodnia
nr 2 - pani z Katowic - ma dzwonic do Uli i uzgodnic podwiezienie siebie i labradorki do Meggi DT by się poznać a Bjuta ma ją zwizytować PA w Katowicach na dniach
nr 3 - rodzina z Łaz z nastolatką - w piątek jadą obejrzeć Meggi i ewentualnie Horkę - podałam im w razie co inną suczkę, szukam chetnego do zwizytowania państwa
nr 4 - pani z Wałbrzycha pomieszkująca we Wrocławiu - dzwoniła dziś, wie że jest kilku chetnych, nie zraża się i prosi o info

Posted

[quote name='margaret']
nr 2 - pani z Katowic - ma dzwonic do Uli i uzgodnic podwiezienie siebie i labradorki do Meggi DT by się poznać a Bjuta ma ją zwizytować PA w Katowicach na dniach
[/QUOTE]

Jesteśmy umówione na czwartek na tel i spotkanie na piątek.

Posted

O rany, z ktorych to ogloszen, to moze pooglaszam tych dluzakow Rysia i Romusia w hotelu w Krakowie, nie dosc ze dluzaki to nikt ich nie chce a tak samo fajne psiaki. To allegro?

Posted

Tym razem musi się udać :) !!!!!!!!!!! Mocno w to wierzę :)

Powiem Wam tylko, że Pani nr 2 musi sobie zdawać sprawę, że taka wizyta z psem nie będzie "miarodajna"... Dobrze byłoby się spotkać na gruncie neutralnym i to parę razy (wiem, że będzie ciężko z realizacją).
Kiedyś wrócił do mnie tymczasowicz, bo dokuczał kotu. Oczywiście był sprawdzany co do kotów wcześniej, ale widocznie wtedy był grzeczny, bo nie czuł się swobodnie.

Posted

Diora masz rację, że to nie jest miarodajne, ale ja sie nie dziwię że pani chce wziąć psa po zobaczeniu, dotknięciu, zobaczymy co z tego wyniknie wszystkiego
pani nr 1 - znalazła ogłoszenie na forach gazeta.pl ,
rodzinka nr 3 - jakiś mruczuś????? coś pan mi usiłował wytłumaczyć że jakiś mruczuś - wiecie co to? :) może dopytam jego córki, bo to pewnie ona znalazła
reszty jeszcze też dopytam

Posted

Tak, ja wiem :) Ale chodzi mi o to, że nawet jak za pierwszym razem Megi "dogada się" z tamtą sunią, to później mogą pojawić się problemy. Taka jednorazowa wizyta u psa z innym psem niczego nie gwarantuje... Tak sobie głośno myślę... Oby wszystko się ułożyło.
Bardzo bym chciała, żeby Megi znalazła w końcu swoją rodzinkę :)