Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='_Goldenek2']Dajcie znać jak będzie zmiana skarbnika[/QUOTE]

[quote name='margaret']Angel i moni to już wiadomo do kogo trzeba wpłacać deklaracje miesięczne? bo ja czekam ze swoją wpłatą na info :)

poproszę też o zorbienie ponownie allegro - kto chętny?[/QUOTE]

skarbnikiem miała zostać moni12.

moni12- odezwij sie z nr konta!

Posted

Witam Was kochani, jestem i zaczynam czytać, co tutaj nabroiłyście z Dwupakiem pospołu.....
:shake: :multi: :shake: :multi: :shake:
Dalej czytam, ale nie mogłam się powstrzymać, by przesłać Wam buziaki za tak dzielne trwanie na [B]strazy [/B]Dwupaku. I kto tu jest strażnikiem Teksasu...?;)
[B]Angel, Ty[/B] jesteś dla mnie tak dorosłą i odpowiedzialną osobą, ze osobą,że żadne granice wiekowe - te dolne;) - Ciebie nie dotyczą. Aniele nasz, bądź tutaj z nami ciągle i nieustannie. To przecież Twoje prawie osobiste psiaki. Kiedy wyjazd z wizytą do Dwupaku?

Posted

[quote name='danka4u1']Witam Was kochani, jestem i zaczynam czytać, co tutaj nabroiłyście z Dwupakiem pospołu.....
:shake: :multi: :shake: :multi: :shake:
Dalej czytam, ale nie mogłam się powstrzymać, by przesłać Wam buziaki za tak dzielne trwanie na [B]strazy [/B]Dwupaku. I kto tu jest strażnikiem Teksasu...?;)
[B]Angel, Ty[/B] jesteś dla mnie tak dorosłą i odpowiedzialną osobą, ze osobą,że żadne granice wiekowe - te dolne;) - Ciebie nie dotyczą. Aniele nasz, bądź tutaj z nami ciągle i nieustannie. To przecież Twoje prawie osobiste psiaki. Kiedy wyjazd z wizytą do Dwupaku?[/QUOTE]

dziękuje-- to miłe. Chociaż jest ktoś kto uważa mnie za dorosłą i odpowiedzialną.Nawet nie wiesz jak bardzo chciałam to usłyszeć.. Dwupaku nie opuszcze nigdy, chociaż zaniedbałam ich sprawy ostatnio to nadal są mi bardzo bliskie.

[B]moni12[/B] ludzie czekają z wpłatami. Co z nr konta?

Posted

[quote name='Angel']do mnie ostatnia wpłata jaka wpłynęła to Funky- 20 zł, reszta osób możliwe że wpłaciła do moni12. Podaj mi prosze moni osoby, które do ciebie wpłaciły. Po niedzieli zrobie przelew za listopad- już to uwzględniłam w rozliczeniach.[/QUOTE]

Do mnie nikt nie wpłacił bo nie podałam numeru konta jak na razie i raczej sie nie podejme roli księgowej , bo mam tatę w stanie b. bardzo cięzkim .

Posted

[quote name='moni12']Do mnie nikt nie wpłacił bo nie podałam numeru konta jak na razie i raczej sie nie podejme roli księgowej , bo mam tatę w stanie b. bardzo cięzkim wręcz agonalnym.[/QUOTE]
Bardzo mi przykro, moni.
Nie wiem, co robić...napisałam jeszcze do Oleny..ciotki, pomóżcie.

Posted

[B]:loveu::loveu::loveu: [SIZE=3][COLOR=red]OLU [/COLOR][/SIZE]:loveu::loveu::loveu::loveu:[/B]
Hania spoza Dogo to moja znajoma z Rybnika. Mam z nią kontakt, więc przekażę jej dane do wpłat. Zrobiła zlecenie stałe, więc może troche potrwać, zanim pieniądze pójdą na właściwe konto. Najważniejsze, ze Dwupak finansowo uratowany. Olu, dzięki, wielkie dzięki[B]:loveu::loveu:[/B]

Posted

[quote name='jogolcia@pdx']Dostałam numer konta od Eleny, ale pytałam czy Paypal jest ten sam? ;)[/QUOTE]

Jagolciu myślę , ze kolezanka moja nie odmówi i niech zostanie ten sam .Olena dzięki Ci wielkie , ze się podjełaś bo ja teraz naprawdę nie mam głowy.Konto dostałam i w poniedziałek wpłacę zaległości.