_Goldenek2 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Dajcie znać jak będzie zmiana skarbnika Quote
Angel Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 [quote name='_Goldenek2']Dajcie znać jak będzie zmiana skarbnika[/QUOTE] [quote name='margaret']Angel i moni to już wiadomo do kogo trzeba wpłacać deklaracje miesięczne? bo ja czekam ze swoją wpłatą na info :) poproszę też o zorbienie ponownie allegro - kto chętny?[/QUOTE] skarbnikiem miała zostać moni12. moni12- odezwij sie z nr konta! Quote
danka4u1 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Witam Was kochani, jestem i zaczynam czytać, co tutaj nabroiłyście z Dwupakiem pospołu..... :shake: :multi: :shake: :multi: :shake: Dalej czytam, ale nie mogłam się powstrzymać, by przesłać Wam buziaki za tak dzielne trwanie na [B]strazy [/B]Dwupaku. I kto tu jest strażnikiem Teksasu...?;) [B]Angel, Ty[/B] jesteś dla mnie tak dorosłą i odpowiedzialną osobą, ze osobą,że żadne granice wiekowe - te dolne;) - Ciebie nie dotyczą. Aniele nasz, bądź tutaj z nami ciągle i nieustannie. To przecież Twoje prawie osobiste psiaki. Kiedy wyjazd z wizytą do Dwupaku? Quote
mestudio Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Strażnik?? Jak tam Texas? :ylsuper: TZmestudio Quote
mestudio Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Mam tylko nadzieję, że te ostatnie lądowanie na Okęciu to nie była Twoja sprawka.... :roflt: TZmestudio Quote
jogolcia@pdx Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='jogolcia@pdx']Czy Paypal zostaje ten sam?[/QUOTE] Ponawiam pytanie.... :) Quote
Angel Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='danka4u1']Witam Was kochani, jestem i zaczynam czytać, co tutaj nabroiłyście z Dwupakiem pospołu..... :shake: :multi: :shake: :multi: :shake: Dalej czytam, ale nie mogłam się powstrzymać, by przesłać Wam buziaki za tak dzielne trwanie na [B]strazy [/B]Dwupaku. I kto tu jest strażnikiem Teksasu...?;) [B]Angel, Ty[/B] jesteś dla mnie tak dorosłą i odpowiedzialną osobą, ze osobą,że żadne granice wiekowe - te dolne;) - Ciebie nie dotyczą. Aniele nasz, bądź tutaj z nami ciągle i nieustannie. To przecież Twoje prawie osobiste psiaki. Kiedy wyjazd z wizytą do Dwupaku?[/QUOTE] dziękuje-- to miłe. Chociaż jest ktoś kto uważa mnie za dorosłą i odpowiedzialną.Nawet nie wiesz jak bardzo chciałam to usłyszeć.. Dwupaku nie opuszcze nigdy, chociaż zaniedbałam ich sprawy ostatnio to nadal są mi bardzo bliskie. [B]moni12[/B] ludzie czekają z wpłatami. Co z nr konta? Quote
Agnieszka103 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Wczoraj wpłaciłam pieniądze na to konto co zwykle. Jeśli teraz będzie jakaś zmiana danych do przelewu, to proszę o informację na PW Quote
jola_li Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Ja już dawno proponowałam, że zapłacę za allegro Meggi i prosiłam o numer konta na pw... Quote
moni12 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='Angel']do mnie ostatnia wpłata jaka wpłynęła to Funky- 20 zł, reszta osób możliwe że wpłaciła do moni12. Podaj mi prosze moni osoby, które do ciebie wpłaciły. Po niedzieli zrobie przelew za listopad- już to uwzględniłam w rozliczeniach.[/QUOTE] Do mnie nikt nie wpłacił bo nie podałam numeru konta jak na razie i raczej sie nie podejme roli księgowej , bo mam tatę w stanie b. bardzo cięzkim . Quote
margaret Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 edytowałam bo odpisałam ci moni ale ty chyba zmieniłaś swój post, więc moje nietakty sa już nieaktualne , przepraszam, :oops: Quote
danka4u1 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='moni12']Do mnie nikt nie wpłacił bo nie podałam numeru konta jak na razie i raczej sie nie podejme roli księgowej , bo mam tatę w stanie b. bardzo cięzkim wręcz agonalnym.[/QUOTE] Bardzo mi przykro, moni. Nie wiem, co robić...napisałam jeszcze do Oleny..ciotki, pomóżcie. Quote
danka4u1 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 :loveu::loveu:Ola odpisała mi:multi:, ale poczekajmy na kochaną cioteczkę.:loveu::loveu::loveu:..sama napisze.. Quote
Olena84 Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Dziewczyny, moge byc ksiegowa. Zaraz robie czystke na poczcie, bo zapchana i sle Wam nr konta w takim razie. Quote
Olena84 Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Rozumiem, ze w poscie 1 na dole są wszyscy deklarujący stali? Kto to jest Hania spoza dogo? Czy dotrze do niej nr konta? Quote
Olena84 Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Części osob wyslalam juz nr konta, reszta jak wroce do domu z pracy. Quote
danka4u1 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [B]:loveu::loveu::loveu: [SIZE=3][COLOR=red]OLU [/COLOR][/SIZE]:loveu::loveu::loveu::loveu:[/B] Hania spoza Dogo to moja znajoma z Rybnika. Mam z nią kontakt, więc przekażę jej dane do wpłat. Zrobiła zlecenie stałe, więc może troche potrwać, zanim pieniądze pójdą na właściwe konto. Najważniejsze, ze Dwupak finansowo uratowany. Olu, dzięki, wielkie dzięki[B]:loveu::loveu:[/B] Quote
jogolcia@pdx Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Dostałam numer konta od Eleny, ale pytałam czy Paypal jest ten sam? ;) Quote
moni12 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='jogolcia@pdx']Dostałam numer konta od Eleny, ale pytałam czy Paypal jest ten sam? ;)[/QUOTE] Jagolciu myślę , ze kolezanka moja nie odmówi i niech zostanie ten sam .Olena dzięki Ci wielkie , ze się podjełaś bo ja teraz naprawdę nie mam głowy.Konto dostałam i w poniedziałek wpłacę zaległości. Quote
Angel Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 dotarło do mnie jeszcze kilka wpłat- uaktualniłam pierwszy post :) to witamy nową księgową :loveu: buziakii dla dwupaku. Quote
margaret Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 dzieki wielkie Olena! jak to super ze nasze grono radzi sobie z takimi rożnymi zawirowaniami, w grupie siła! :) Quote
danka4u1 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 I żeby jeszcze Dwupak, albo chociaż jego połowa znalazł dobry dom... Quote
Recommended Posts