danka4u1 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='marysia55']Jak myślisz Danusiu ... zaglądnie ktoś jeszcze do dziewczynek przed północą ??/ Czy tylko my i :ghost_2::ghost_2:[/QUOTE] Dzieci powinny spać. My -nieco starsza gwardia, trzymamy wysoko sztandar Dogo niezależnie od pory dnia i nocy. Ktos musi czuwać, by... Quote
margaret Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 ha! Marysiu - zdążyłam przed północą do Dwupakowa :) Quote
marysia55 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='danka4u1']Dzieci powinny spać. My -nieco starsza gwardia, trzymamy wysoko sztandar Dogo niezależnie od pory dnia i nocy. [B]Ktos musi czuwać, by...[/B][/QUOTE] [B]ktos mógł spać [/B]:) W takim razie poczuwaj jeszcze Danusiu, a ja za chwilę spadam do wyrka bo jutro przede mną ciężki dzień. Dobranoc 'dwupaczku' :sleep2: Quote
danka4u1 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [I]Poczuwam, poczuwam[/I], ale też spadam za chwilę, bo już ...dojrzałam. Quote
jogolcia@pdx Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Przelew na Październik poleciał... "kontroluję" wątek na bieżąco, nie pisząc, bo nie mam wzniosłych myśli ostatnio ;) Quote
Olena84 Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Danusiu wiem, ze mialam dzwonic, ale niestety dzialamy w innych cyklach, ja o 22 to juz padam, a Ty o 1 zaczynasz dzionek;). Sprobuje poprawic sie dzisiaj. A tym samym podnosze wateczek;) Quote
danka4u1 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='jogolcia@pdx']Przelew na Październik poleciał... "kontroluję" wątek na bieżąco, nie pisząc, bo nie mam wzniosłych myśli ostatnio ;)[/QUOTE] Dziękujemy Jolu za pomoc dla Dwupaku. Mnie też opuszczają wzniosłe myśli ostatnio..... Quote
danka4u1 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='xxxx52']ojej ,podbijam watek![/QUOTE] Dziękuję. Ostatnio mam jeszcze mniej czasu niż zwykle na życie i Dogo, ale widzę, że nie tylko ja...Wczoraj Dwupak [I]leżał odłogiem[/I] bez żadnych odwiedzin... Quote
mestudio Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Zaglądam tu z ciekawości i podpytuję czy sunia ma inne ogłoszenia? Co do allegro to wystawiłam ostatnio innej biedzie z tytułem konkretnym - [B]Suczka młoda wysterylizowana border collie mix [/B]- i w ciągu doby było tyle wejść ile u Megi przez kilka dni. Do tego po dwóch dobach ktoś się odezwał i jutro jest wizyta u państwa. Nie wiem czy to ten border collie tak przyciągał ludzi, ale jednak efekt jest. Co by tu Megi podrzucić w tytuł aby było lepiej? Quote
danka4u1 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Dzięki mestudio, że zawitałaś do tej naszej pustki i zainteresowana jesteś losem Dwupaku, a nam pomagasz. Dwupak miał zamówione ogłoszenia na bazarku, ale nie wiem, jak długo są one widoczne. Jesli chodzi o tytuł Allegra....nie wiem..[B]może to ten border prawie rasowy przyciąga ludzi, albo atrakcyjny wygląd psa[/B]...a może tytuł, jak piszesz. Zastanawiam się nad nowym tytułem, ale nie za bardzo mam rozeznanie, co może przyciągać ludzi. Pewnie wszystko i każdego, co inne. Niemniej tytuł można zmienić. Na jaki? Może: [U]To na [B]Ciebie[/B] czekam już tak długo...[/U] Quote
Angel Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 uaktualnilam pierwszy post- i wysłana została kwota 600 zł za październik. prosze dać znać jak dojdzie. chyba będziemy zmuszeni zmienić księgowego- nie moge dłużej nią być- mam problemy i to spore. Ja nie jestem właścicielką tego konta. A jeśli bym była to nie stanowiłoby to problemu. Przepraszam.. Quote
margaret Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 może "suczka w typie (rasy X)..." tylko co to byłby ten X? :) Quote
margaret Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Angel']uaktualnilam pierwszy post- i wysłana została kwota 600 zł za październik. prosze dać znać jak dojdzie. chyba będziemy zmuszeni zmienić księgowego- nie moge dłużej nią być- mam problemy i to spore. Ja nie jestem właścicielką tego konta. A jeśli bym była to nie stanowiłoby to problemu. Przepraszam..[/QUOTE] Angel a co konkretnie proponujesz - żeby ktoś inny użyczył swojego konta i księgował, rozliczał itp.? dobrze rozumiem? Quote
ULKA12 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Ona z umaszczenia przypomina bernardyna, tylko nie wiem czy ta informacja jej pomoże. Quote
Angel Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='margaret']Angel a co konkretnie proponujesz - żeby ktoś inny użyczył swojego konta i księgował, rozliczał itp.? dobrze rozumiem?[/QUOTE] tak o to chodzi właśnie. Quote
xxxx52 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='ULKA12']Ona z umaszczenia przypomina bernardyna, tylko nie wiem czy ta informacja jej pomoże.[/QUOTE] jak w opisie napiszesz ,ze pies ma umaszczenie bernardyna ,ludziom sie bedzie kojarzyl tylko bernardyn,a jak napiszesz mieszaniec labradora -mix to ludziom sie bedzie kojarzyl obecnie modna rasa,psy nadajace sie do rodziny do dzieci.zeby byl opis przejzysty piszemy schemat nastepujacy: Imie psa Rasa : Labrador -mix Plec :Suczka-kastrowana Wiek :8 lat wysokosc do grzbietu : xxx cm do grzbietu Nadaje sie do dzieci :tak/nie szczepiona ,odrobaczona :tak/nie Kontakt : e-mail : telefon numer Opis charakteru psa i skad pochodzi Quote
mestudio Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='xxxx52']jak w opisie napiszesz ,ze pies ma umaszczenie bernardyna ,ludziom sie bedzie kojarzyl tylko bernardyn,a jak napiszesz mieszaniec labradora -mix to ludziom sie bedzie kojarzyl obecnie modna rasa,psy nadajace sie do rodziny do dzieci.zeby byl opis przejzysty piszemy schemat nastepujacy: Imie psa Rasa : Labrador -mix Plec :Suczka-kastrowana Wiek :8 lat wysokosc do grzbietu : xxx cm do grzbietu Nadaje sie do dzieci :tak/nie szczepiona ,odrobaczona :tak/nie Kontakt : e-mail : telefon numer Opis charakteru psa i skad pochodzi[/QUOTE] Może przeczytaj dokładnie o co chodzi. Rozmawiamy o sensownym tytule aukcji, a nie o opisie psa. Zawsze to samo, przebiegasz wzrokiem na szybkiego jakiś środkowy post z całości i odpowiadasz nie na temat. Mam jedną krótką linijkę aby napisać tytuł akcji. Musi być rzeczowa, widzę, że ckliwe tytuły nie działają i jest za mało wejść. Quote
danka4u1 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Mnie pasuje raczej ten labrador, gdybym miała decydować się na psa z ogłoszenia, ale to mój gust. No i obecnie modna rasa, jak pisze xxx52.... Quote
danka4u1 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [IMG]http://img820.imageshack.us/img820/1594/img0187unh.jpg[/IMG] Dla cioteczek i Dwupaku od mestudio.Smacznego. Quote
ana666 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Może tytuł w stylu: [U]Labrador? Bernardyn? - Megi z bardzo oryginalną urodą szuka domu[/U] wydaje mi się ze ludzie z ciekawości będa wchodzić na aukcje Quote
margaret Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 ja bym weszła :) rozstrzał między labkiem a benkiem na pewno by zwrócił moja uwagę :) Quote
xxxx52 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='mestudio']Może przeczytaj dokładnie o co chodzi. Rozmawiamy o sensownym tytule aukcji, a nie o opisie psa. Zawsze to samo, przebiegasz wzrokiem na szybkiego jakiś środkowy post z całości i odpowiadasz nie na temat. Mam jedną krótką linijkę aby napisać tytuł akcji. Musi być rzeczowa, widzę, że ckliwe tytuły nie działają i jest za mało wejść.[/QUOTE] wyluzuj sie czlowieku,nerwy szkodza zdrowiu.Ten opis to tak na przyszlosc ,mozna skorzystac dla opisow psow schroniskowych na HP,czy watku Quote
xxxx52 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='margaret']ja bym weszła :) rozstrzał między labkiem a benkiem na pewno by zwrócił moja uwagę :)[/QUOTE] ja bym inaczej uzyla , Meggi uroda przyponajaca labradora-mix, ubarwieniem bernardyna ,a charakterem psiego aniolka lub mozna inaczej zdrobnic np.psiego skarba Quote
Recommended Posts