danka4u1 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Ula, dziewczyny, Dwupaku...jest tutaj ktoś??? Quote
xxxx52 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 jest spolodzonych z moim postem 5352 ,a M&P czekaja ciagle na opiekunow.Jak maja ich zanlezc jak nie maja pgloszen?Podbijaniem i poezja nie znajdzie sie dobrych domow.Ulka daje im wspanialy DZ ,daje im wspaniala opieke,ale osoby co przekazaly M&P powinny zadbac o ich adopcje. Quote
ULKA12 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 U nas, duszno, parno i nic nikomu się nie chce. Psy wylegują się w cieniu a ja razem z nimi i jakoś trwamy. Ale oczywiście nie narzekamy wcale, bo już mieliśmy dość tej okropnej pogody. Quote
margaret Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='xxxx52']jest spolodzonych z moim postem 5352 ,a M&P czekaja ciagle na opiekunow.Jak maja ich zanlezc jak nie maja pgloszen?Podbijaniem i poezja nie znajdzie sie dobrych domow.Ulka daje im wspanialy DZ ,daje im wspaniala opieke,ale osoby co przekazaly M&P powinny zadbac o ich adopcje.[/QUOTE] wydawało mi się że uzgodniliśmy, wielokrotnie, przy aplauzie wielu osób, że akcję ogłoszeniową najlepiej wznowić pod koniec sierpnia? argumenty sa do znalezienia wśród tych wielu poprzednich postów, mamy te kilka dni na dopieszczenie ogłoszeń i ustalenie strategii, a co do podpbijania wątku - akurat ja się z Toba nie zgadzam, uważam, że to świetna robota że wątek żyje, że tyle osób jest zainteresowanych losem P i M, że dzięki temu mamy darczyńców, oby tak dalej! :) A pieskom się krzywda nie dzieje więc i nie ma co się ścigac w panice z czasem, Quote
danka4u1 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [COLOR=red][B]I nie chcemy poganiacza[/B][/COLOR]. [B]Ula zadowolona, psy szczęśliwe, darczyńcy odwiedzają wątek systematycznie i [U]nie z obow[/U][/B][U]i[B]ązku tylko z potrzeby serca.[/B][/U] :multi: Niech zyje wątek:multi:, a ,malkotenctwu mówimy - NIE :mad: Quote
jogolcia@pdx Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='danka4u1'][COLOR=red][B]I nie chcemy poganiacza[/B][/COLOR]. [B]Ula zadowolona, psy szczęśliwe, darczyńcy odwiedzają wątek systematycznie i [U]nie z obow[/U][/B][U]i[B]ązku tylko z potrzeby serca.[/B][/U] :multi: Niech zyje wątek:multi:, a ,malkotenctwu mówimy - NIE :mad:[/QUOTE] Podpisuję się pod tym całym sercem ;-) Quote
Angel Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 mam małe problemy, rzadziej bede na dogo. Ale będe sie starac byc tu jak najczęściej. Przepraszam Quote
danka4u1 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Mamy nadzieję, ze problemy są naprawdę małe i uporasz się z nimi.:loveu: O Dwupaczek bądź spokojna; zadbamy o jego interesy wirtualnie, bo w realu psiny mają dobrą opiekę dzięki Uli, ale jak znajdziesz chwilę- odwiedż nas. Zresztą i tak znajdziemy Cię w razie czego..:evil_lol: :multi: :evil_lol: Quote
Angel Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 jestem dziś z rana. czy trzeba przelać jakieś pieniądze na ogłoszenia? Quote
danka4u1 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Damy Ci znać skarbniku, jak będzie trzeba. Sprawy układaja się? Twoje? Psie? Quote
Angel Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 [quote name='danka4u1']Damy Ci znać skarbniku, jak będzie trzeba. Sprawy układaja się? Twoje? Psie?[/QUOTE] okej. A nie bardzo właśnie ale trzeba iść dalej :) Quote
moni12 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 [quote name='danka4u1']Ula, dziewczyny, Dwupaku...jest tutaj ktoś???[/QUOTE] Danuś jesteśmy , ale xxxx52 napisała , ze podrzucanie dwupaku jest bezsensowne , więc sie nie wychylamy. Quote
dara9 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Danuś...tak już po ;);) Ja też przybywam by podrzucić dziewczyny i zaprosić na kolejny bazarek, udało mi się coś wyszperać, mam nadzieję, że ktoś cosik dla siebie znajdzie i wspomoże dziewczyny i dina [url]http://www.dogomania.pl/threads/213225-Ciuszki-dla-Dwupaczku-i-Dinusia-sukienki!-do-29.08?p=17479798#post17479798[/url] Quote
danka4u1 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Witajcie, wychylam się z radością, bo po wczorajszym braku internetu aż miło zaczerpnąć dwupakowego powietrza. Dziewczyny też pewnie korzystają z lata i swobody nie ograniczonej schronowym " murem". I Ula zawsze pocieszy dwupaczek w potrzebie. Zebrałam Was tutaj cioteczki podrzucaczki i te nieśmiałe i te oficjalne. Dziękuję, że odwiedzacie psiny, a i mnie jest miło spotkać się z Wami w ten sposób:loveu:. [B][COLOR=red]:loveu:Dariu, tylko szczęścia na nowej drodze. Ciotki dwupakowe wszystkie Ci życzą szczęścia i [I]wiekuistej[/I] miłości.:loveu:[/COLOR][/B] Bazarek będziemy podrzucać, a może coś wypatrzymy ciekawego... Myślę, ze już dziś i czas i internet będą dla mnie łaskawe, i uda mi się przyjść jeszcze tutaj do Was dzisiaj. [quote name='moni12']Danuś jesteśmy , ale xxxx52 napisała , ze podrzucanie dwupaku jest bezsensowne , więc sie nie wychylamy.[/QUOTE] [quote name='Szarotka']A ja przyszlam oficjanie podrzucic:):)[/QUOTE] [quote name='Kocurek']Witaj Dwupaczku:)[/QUOTE] [quote name='dara9']Danuś...tak już po ;);) Ja też przybywam by podrzucić dziewczyny i zaprosić na kolejny bazarek, udało mi się coś wyszperać, mam nadzieję, że ktoś cosik dla siebie znajdzie i wspomoże dziewczyny i dina [URL="http://www.dogomania.pl/threads/213225-Ciuszki-dla-Dwupaczku-i-Dinusia-sukienki!-do-29.08?p=17479798#post17479798"][COLOR=red][URL="http://www.dogomania.pl/threads/213225-Ciuszki-dla-Dwupaczku-i-Dinusia-sukienki!-do-29.08?p=17479798#post17479798"]http://www.dogomania.pl/threads/213225-Ciuszki-dla-Dwupaczku-i-Dinusia-sukienki!-do-29.08?p=17479798#post17479798[/COLOR][/URL][/URL][/QUOTE] :multi:BAZAREK !!! PODRZUCAĆ!!!:multi: Quote
dara9 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 [quote name='danka4u1']Witajcie, wychylam się z radością, bo po wczorajszym braku internetu aż miło zaczerpnąć dwupakowego powietrza. Dziewczyny też pewnie korzystają z lata i swobody nie ograniczonej schronowym " murem". I Ula zawsze pocieszy dwupaczek w potrzebie. Zebrałam Was tutaj cioteczki podrzucaczki i te nieśmiałe i te oficjalne. Dziękuję, że odwiedzacie psiny, a i mnie jest miło spotkać się z Wami w ten sposób:loveu:. [B][COLOR=red]:loveu:Dariu, tylko szczęścia na nowej drodze. Ciotki dwupakowe wszystkie Ci życzą szczęścia i [I]wiekuistej[/I] miłości.:loveu:[/COLOR][/B] Bazarek będziemy podrzucać, a może coś wypatrzymy ciekawego... Myślę, ze już dziś i czas i internet będą dla mnie łaskawe, i uda mi się przyjść jeszcze tutaj do Was dzisiaj. :multi:BAZAREK !!! PODRZUCAĆ!!!:multi:[/QUOTE] Dziękuję Danuś :) i zaglądam wieczorkiem, dziś taka piękna pogoda pewnie panny szalały albo wylegiwały się w cieniu :) Quote
danka4u1 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 [quote name='dara9']Dziękuję Danuś :) i zaglądam wieczorkiem, dziś taka piękna pogoda pewnie panny szalały albo wylegiwały się w cieniu :)[/QUOTE] Pewnie...może Ula sprawi nam ucztę i zamieści jakieś zdjęcia, napisze nam coś...oj, nie lubi nas ta Ula:shake:, a my ją tak cenimy, że oddałyśmy do niej nasz najdroższy skarb Dwupakowy:loveu: Quote
marysia55 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 W końcu może i ja tak z lekka późną porą zabiorę dziewczyny na wirtualny spacerek po dogomanii. Moje psisko udaje, że śpi ( i tak wiem że czeka na swojego pańcia), więc mam czas dla innych psiaków :). Quote
danka4u1 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 :loveu:Marysiu !!!!:loveu: wiedziałam, ze moja [I]córeczka[/I] podąży w ślady starej [I]matki-[/I] starej zostawiłam bez poichylenia, bo co fakt, to fakt[I] :shake:-[/I] i przyjdzie do nas. Jak miło.:multi: Buziaki dla Borysa i przyjdż tutaj jeszcze. [COLOR=red]A moze Borysek chciałby mieć dwie siostrzyczki? Odstąpiny gratisowo. Dowóz w każde miejsce w Polsce..[/COLOR] Quote
moni12 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 jestem i ja i podrzucam śmiało dwupaczek kochany. Quote
dara9 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [quote name='danka4u1']Pewnie...może Ula sprawi nam ucztę i zamieści jakieś zdjęcia, napisze nam coś...oj, nie lubi nas ta Ula:shake:, a my ją tak cenimy, że oddałyśmy do niej nasz najdroższy skarb Dwupakowy:loveu:[/QUOTE] Lepiej niech Ula zamiast siedzieć na komputerze i dodawać te zdjęcia Dwupak porządnie wygłaszcze od nas wszystkich :) psiaki lubią głaskanie i to chyba raczej takie w rzeczywistości a nie serwowane przez nas wirtulane ;) Quote
danka4u1 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Jak Ula nie siedzi na komputerze, to dobry znak.;).głaszcze dwupak zgodnie ze słowami Darii. Tat trzymć, ale ciotki też lubią być [I]głaskane[/I] wirtualnie zdjęciami Dwupaczku i wiadomościami od Uli. Ula, pogłaszcz nas :evil_lol: :loveu: :evil_lol: Dariu, już nie wstajesz w środku nocy do pracy, bo zawsze Twoje wpisy były przed pracą o...5 rano? Quote
Recommended Posts