danka4u1 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='moni12'] .......Moze jako ,ze wątek masz juz zaliczony , polecisz się wzmocnic na inne?![/QUOTE] :evil_lol: CHA :evil_lol: CHA:evil_lol: Biegnij TROLU[URL="http://partneryahoo.photobucket.com/albums/yy29/StardusteDream/Troll.gif?t=1300919185"][IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRSK6npXsq2mfMVlWw75gkw-jXrqilrnfTEA3Iscnc7UUHIMRNASeEHNQ[/IMG][/URL] klik na osobniczka przy komputerze, uważnie!!!:angryy: Quote
SkarpetKa Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Ostatnio rzadziej bywałam na forum i zaniedbałam trochę wizyty u suniek(tylko tak incognito podglądałam) i nie wiem czy mogę się wtrącić ;) Oczywiście wszelkie należne mi pokuty odprawię :p W każdym bądź razie, uważam, że powinniśmy zdać się na Ulkę i skoro wiemy że Megi już jest gotowa to ja bym próbowała ją samą ogłaszać, jak cud się ma zdarzyć to się zdarzy i dziołchy znajdą wspólny domek, ale my musimy niestety twardo stąpać po ziemi. Pojedynczo maja większe szanse. Nie ma co zwlekać moim skromnym zdaniem. Pegi też mi jest bliska, taka krucha kobitka, ale może to i dla niej będzie lepiej... Quote
danka4u1 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 :shake:Jak to nie możesz się wtrącać:shake: [B]nie wtrącasz się, tylko jesteś tutaj z nami i dwupakiem, sponsorujesz jego utrzymanie i to my jesteśmy Ci wdzięczne, ze wypowiadasz się tutaj.[/B] Prosimy bywaj z nami, pisz i doradzaj nam, bo im nas więcej i więcej głów, tym lepiej dla psinek, a nam jest razniej i milej w swoim towarzystwie. Wszystko to ma na celu tylko pożytek dla Dwupaku. Moze potrafisz napisać jakiś krótki tekst dla Meggi. Krótki na 140 znaków, bo myslałam o ogłoszeniu w gazecie. Była promocja. Zdjęć mozemy wybrać; Ulka wkleiła całe mnóstwo pięknych. Quote
SkarpetKa Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 A z tym wtrącaniem to tak mi chodziło, że nie chcę robić za ciotkę dobrę radę, jak NIEKTÓRZY ;) bo ostatnio bywłam tutaj tylko w locie i nie chciałabym czegoś bez sensu napisać, bo mogłam coś przeoczyć i nie być do końca w temacie, a najgorzej jak KTOŚ się wymądrza i niewiele za tym idzie :p Tekst ojoj :) mogłabym spróbować napisać, ale kurcze to tak nie od ręki, bo ja na takie artystyczne prace to czasu potrzebuję, może w łikend bym coś skleciła - czy to za późno? Quote
_Goldenek2 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Ja też rzadko się odzywam chociaż śledzę losy dziewczyn, bo jestem z nimi chyba od początku :) Quote
danka4u1 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Ale ruch dzis u Dwupaku:multi::multi: Dziekujemy pięknie wszystkim:loveu:[B] Ula[/B], jestes tam? Już wszystkie Twoje dwupaki oporzadzone i daja Ci wkońcu żyć? A moze dwupak znowu robi Ci dziś :evil_lol:[B]noc cudów :evil_lol:[/B] w swoim psim pokoju? Prosimy w takim razie o kosztorys i zdjęcia demolki:evil_lol: Quote
szafra Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Widzisz to ja dokładnie tak samo :cool3::cool1:[quote name='_Goldenek2']Ja też rzadko się odzywam chociaż śledzę losy dziewczyn, bo jestem z nimi chyba od początku :)[/QUOTE] Quote
danka4u1 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='szafra']Widzisz to ja dokładnie tak samo :cool3::cool1:[/QUOTE] Ciotki- podczytywaczki, podglądaczki:evil_lol: [B][U]Udzielam Wam prawo głosu[/U]:evil_lol:[/B], skoro nie może być inaczej..:evil_lol: dajcie głos!!!! Quote
ULKA12 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Co Wy się o tą demolkę tak dopominacie:cool3: Dziewczyny podejrzanie grzeczne, aż się boję myśleć co kombinują:evil_lol: Ze spraw formalnych doszła wpłata za sierpień 600zł, dziękuję Quote
danka4u1 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='ULKA12']Co Wy się o tą demolkę tak dopominacie:cool3: Dziewczyny podejrzanie grzeczne, aż się boję myśleć co kombinują:evil_lol: Ze spraw formalnych doszła wpłata za sierpień 600zł, dziękuję[/QUOTE] No właśnie, podejrzanie cicho...aż strach się bać... Quote
Diora Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Toż to tylko cisza przed burzą :) Kto się zgłasza na ochotnika do ogłoszeń dla Megi?? ;) Quote
moni12 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Diora']Toż to tylko cisza przed burzą :) Kto się zgłasza na ochotnika do ogłoszeń dla Megi?? ;)[/QUOTE] Myslę , że xxxx52 sie zgłosi na ochotnika i się wreszcie u nas wykaże czymś poztytywnym bo przecież sama napisała ::,Och jak mnie was zal ,to musicie byc bardzo zmeczone ,tym beskutecznym bieganiem,proponuje odpoczac i wypic" To my odpocznijmy a xxxx52 za nas zrobi ogłoszenia. Quote
jogolcia@pdx Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Ja, zgodnie z radą xxxx52, właśnie nalałam sobie winka i odpoczywam ;-) I razem z Monią czekam na JAKIEŚ działania xxxx52, poza stukaniem w klawiaturę - no dziewczyno czas się zabrać za konkrety :) Czekamy cierpliwie na wykazanie się w akcji, w czasie gdy my sobie odpoczniemy i popijemy dla odmiany :eviltong::evil_lol::eviltong: Quote
danka4u1 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Kochane WSZYSTKIE jesteście - taki podział pracy będzie najsprawiedliwszy. Ula, ucztujemy i ani słowa o demolkach. Słowo przedwojennego harcerza.I spokojna głowa- jak Meggi teraz znajdzie szybko dom, to zaraz jakąś następną sierotę wyślemy do Ciebie. No bo gdzie jej lepiej będzie niż u [B]mamy zastępczej,[/B] że posłużę się już tutaj używaną nomenklaturą znawców. Dobranoc wszystkim, a Meggi i Peggi w pierwszej kolejności, bo to ICH wątek. Quote
Olena84 Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Ja wykupic moge ale nie ma na razie bazarku, chyba ze ja juz niedowidze, albo ktos zna kogos kto bez bazarku zrobi. Quote
Angel Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 jestem, wczoraj nie miałam od 14 dostępu do neta. czyli ogłaszamy :) ? Quote
Paula95 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Olena84']Ja wykupic moge ale nie ma na razie bazarku, chyba ze ja juz niedowidze, albo ktos zna kogos kto bez bazarku zrobi.[/QUOTE] Zdawało mi się, że wczoraj Pinesk@ gdzieś napisała, że pakiet 45 ogłoszeń za 5 zł. Nie jestem na 100% pewna, ale zapytać warto. :) Quote
SkarpetKa Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [B][B]CatAnge[/B]l [/B]robi pakiety 130 ogłoszeń - trzeba do niej pisać na pw. Quote
danka4u1 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Dzięki SkarpetKa za namiary na CatAngel. Nie mogłam nigdzie znaleźć takiego bazarku. Tam są pakieciki po 15 zł- chyba- za 130 ogłoszeń. Pieniążki idą na koty bezdomniaki. Są piękne, a CatAngel godna podziwu. Zajrzyjcie na jej wątek: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/208071-Moje-śląskie-kocie-stadko.-Tracimy-maluszki-(-(-(-(-(/page2[/URL] Zaraz napiszę do niej w sprawie ogłoszeń. Rozumiem, że ogłaszamy tylko Meggi jako gotową do takiej zmiany w zyciorysie? Quote
szafra Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Ja się wczoraj natknęłam na bazarek ogłoszeniowy za 5 zł ( chyba 40 ogłoszeń) ....dzisiaj go niestety znaleźć ni za cholerki nie mogę :shake::shake:. Quote
danka4u1 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Napisałam do CatAngel. [B][COLOR=blue]Szukajcie cioteczki na wątku tekstu do ogłoszeń dla Meggi.[/COLOR][/B] Był taki, a nawet chyba dwie jego wersje- dłuższa i krótsza, ale teraz nie mam czasu szperać po wątku. Dobrze byłoby w przyszłości- o ile sunie nie znajdą szybko domu....- wpisywać na pierwszej, gdzie są teksty, tak samo jak to jest robione z linkami do Fb i Allegra. zaoszczędzi nam to czasu. Quote
moni12 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 No Jagolcia nie pobalujemy za bardzo , bo potencjalny ochotnik xxxx52 do ogłoszen zamilkł.:diabloti: ja znalazłam taki bazarek [url]http://www.dogomania.pl/threads/212551[/url] Quote
szafra Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/212551-45-og%C5%82osze%C5%84-za-5z%C5%82-gt-OG%C5%81OSZENIA-DLA-TWOJEGO-PODOPIECZNEGO-dla-tczewiak%C3%B3w-do-27.08/page3[/URL] Znalazłam dzisiaj przez przypadek ten bazarek, którego szukałam - ten sam który jest powyżej! Mogę dziewczynom zamówić ogłoszenia jeżeli potencjalny ochotnik się nie odezwie :evil_lol:. Quote
chi23 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Witajcie ciotki i dwupak:multi: Zaglądam i przy okazji zaganiam do kupowania kwiatków na elzowym bazarku. Mam nadzieję że Dwupak wybaczy to ogłoszenie:oops: Quote
danka4u1 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [B]Dzięki szafra:loveu:[/B] za zainteresowanie losem dwupaku i chęć pomocy. Potencjalny ochotnik pewnie bardzo zapracowany, bo nie ma czasu wejść tutaj. ;) Pisałam wcześniej, że znalazłam bazarek CatAngel 130 ogłoszeń za 15 zł i napisałam do Cat, ale nie odpisała mi jeszcze. Jesli uważasz, ze ten Twój bazarek byłby dobry, nie ma się co zastanawiać, tylko zamawiać. Zdecydujmy szybko. Teraz muszę znikać. Quote
Recommended Posts