Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mozliwe że to byłby kubeł zimnej wody.. ale nie chce żeby stało się odwrotnie..władze są nieobliczalne..szczególnie pan burmistrz:( ja przez swoją wypowiedź w telewizji przez wymienienie jego nazwiska miałam małe "nieprzyjemności" a nie chce żeby znów zakazano wolontariatu i aby cos się przez to nie popsuło...ale plakaty jak najabrdziej jestem za :) !!

Posted

Na wystawę "oplakatujcie" się same. Na podkoszulkach przyczepcie sobie plakat z tyłu i z przodu. Będziecie ruchomymi "słupami ogłoszeniowymi". To bardzo zwraca uwagę. Koniecznie rozdawajcie ulotki i plakaty. Mówcie ludziom, dlaczego to robicie, dlaczego jesteście na wystawie bez psów.
Zapraszajcie do odwiedzenia Waszego schroniska!

Posted

Angel napisał(a):
tylko jezeli nie mamy psów to nie mamy transportu :(

Bo pewnie nikt nie będzie chciał z nami jechać bez psów.
Bo stwierdzą że takie coś sensu wcale nie ma...

Posted

Trudno, Jola+Rani+Sari dobrze napisała, tak trzeba zrobić.
Odzewu plakatowego nie ma przez powódź - ludzie wolą dać dom powodziakom, u nas też zero odzewu z ogłoszeń.
Ja wierzę w "nasze" dziewczyny Meggi i Pegii - że kogoś zauroczą i rozkochają w sobie i będą mieć najwspanialszy pod słońcem dom :)
I trzymam mocno za to kciuki.

Posted

też bym to chciała! Jest ktoś kogo już zauroczyły i rozkochały w sobie! A mianowicie: JA..tylko niestety nie moge dać im tego czego tak bardzo pragną :( mieszkam w bloku i mam już 2 zwierzaki-do tego 6 osób w domu i tylko 3 pokoje :( nie zaciekawie...a tak bardzo bym chciała! związałam sie z nimi tak samo jak one ze mna...kocham je jak swoje ale z wiadomych przyczyn nie beda "moje" na zawsze :( no chyba że do tego czasu zdazy sie jakiś cud np: wygrana w totka :) ale nie ma co liczyc na takie szczęście! Liczy sie ich szczęście..wiec muze znaleźc im dom i do tego celu bd dążyć :)

Posted

dziś byłam na spacerku z ślicznotkami :) mmmm były takie szczęśliwe, obskakały mnie i wycałowały. Na sapcerze biegały i szalały. Bawiły się ze sobą goniąc sie po całym lesie. Hehehe nawet znalazłam fajną zabawe-ja chowałam się za drzewami jak nie widzaiły i szukały mnie..udało się tylko raz bo poxniej nie odsepowały mnie na krok(pilnowały mnie żebym więcej razy im nie uciekła). Były takie radosne, pełne energii i chęci do zabaw. a jak musiałam je zamknąc spowrotem na wybieg to ten czar radości prysł..:( były smutne, przygnębione i szły z podkulonym ogonem..ehhh..to niesprawiedliwe! muszą jak najszybciej zanleźć dom..aby ich radość nie przybywała tylko na chwile..ale trwała do konca zycia

Posted

Angel napisał(a):
później dodam zdjęcia dziewczyn z dzisiaj :)

Super, beda nowe fotki. Chetnie zobacze te usmiechniete pyszczki na spacerku!!:-)
Szkoda, ze do tej pory nikt sie Peggi i Meggi nie zainteresowal:-(
Dobrze ze one Ciebie maja Angel!!!

Posted

wasabi81 napisał(a):

Dobrze ze one Ciebie maja Angel!!!

a ja ciesze sie ze mam je :) szkoda tylko że nie we włsnym domu ale ciesze sie ze poprostu sa przy mnie! sa mi takie wierne i sądze że były by bardziej wierne swojemu właścicielowi i oddały by mu całe serducho

Posted

witamy kochane :) kurcze trzebaby było zabrać się za ogłaszanie dziewczyn tzn "akcja plakatowa w jakimś mieście" i może kilka piesków by się ogłaszało z naszego schroniska kilka osób i każda by ogłaszała innego psa-ulotki, plakaty na bluzkach i opowiadać o nich ludziom.. co wy na to cioteczki ?

Posted

Nasze panienki najprawdopodobniej będą mieć wykupiony pakiet ogłoszeniowy, od cichego aniołka!
Był by potrzebny tekst do ogłoszeń angel napiszesz bo znasz najlepiej psiaki?
Taki do 300 znaków i więcej niż 500 znaków...

Posted

Tola^^ napisał(a):
Nasze panienki najprawdopodobniej będą mieć wykupiony pakiet ogłoszeniowy, od cichego aniołka!
Był by potrzebny tekst do ogłoszeń angel napiszesz bo znasz najlepiej psiaki?
Taki do 300 znaków i więcej niż 500 znaków...

oczywiście ze napisze :)

Posted

Tekst do ogłoszeń:

Peggi (ok 6 lat) i Meggi (ok 7 lat) to psie przyjaciółki z Obornickiego schroniska AZOREK, które szukają TYLKO WSPÓLNEGO DOMU! Obie suczi są wysterylizowane! Są to bardzo wierne i kochane sunie. Uwielbiają wzajemnie gonić się po całym lesie i pluskać się w wodzie. Są bardzo inteligentne i pełne energii. Zgadzają sie z innymi psami ale lepiej gdyby zamieszkały w domu bez innych zwierząt bo Peggi potrafi czasami pogonić inne psy. Szybko się przywiązują do człowieka-Peggi jest bardzo otwarta na innych ludzi a Meggi podchodzi do obcych z dystansem ale po nieługim czasie staje się nieodłączna od człowieka. Kiedy są na spacerze są szczęśliwe i pełne życia ale gdy musza wracać do schroniska czar radości pryska. I wtedy ich merdające ogonki opadaja a w oczach pojawia się ból. Od 6 lat czekają w schronie na dom-na człowieka, który obdarzy je miłością. Chcą juz zawsze czuć się kochane i szcześliwe. Pomagamy w transporcie na terenie całej Polski!

KONTAKT: [email protected]
GG: 5257225
tel: 607-099-681