Tia Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 No cóż:( Nikt ślicznotek nie chce... Ciekawe kiedy je ktoś wypatrzy. Quote
Tola^^ Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Fotki super! :loveu: Czy ktoś je w końcu wypatrz!? Quote
wasabi81 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Takie sliczne i usmiechniete na tych fotkach:loveu: Gdzie kochajacy domek?? Quote
Kamila28 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Jak tam plakaciki rozwieszone ??? telefony dzwonią??? Dziewczynki kochane zajrzyjcie do Atoska http://www.dogomania.pl/threads/184138-Atos-przera%C5%BCony-wystraszony-amstaf-ponownie-oddany-do-schroniska!!!!-dlaczego?p=14698355#post14698355 Quote
Tia Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Kamila28 napisał(a):Jak tam plakaciki rozwieszone ??? telefony dzwonią??? Chyba raczej nie są rozwieszone...bo nikt nie pisał, że rozwiesił... Quote
_Goldenek2 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Ja pisałam, że plakat rozesłałam po wszystkich znajomych..... Quote
Jola i Czterołapy Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Ja ciągle jestem w trakcie rozsyłania, bo ciągle mi się ktoś przypomina ;) Quote
Angel Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 ani jednego telefonu :( a plakaty porozwieszamy po poznaniu w sobote jak nam sie uda bo mamy zawody :) to jak bd czas wolny to to zrobie razem z Mersi1 a jeżeli nie bd czasu to za 2 tyg porozwieszamy :) Quote
E-S Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Angel napisał(a):tutaj filmik z Peggi :) hehehe czołagała sie tak śmieszniee :) [video]http://pl.tinypic.com/r/2itn3gz/5[/video] spójrzcie jaka ona jest pocieszna... cały czas ten ogonek jej chodzi gdy jest blisko człowiek.. Aaa, Pegi "foczkę" robi :) Przekochane są te sunie. Strasznie bym chciała, żeby znalazły w końcu domek ... może nastąpi jakiś przełom w końcu i pokocha je ktoś jeszcze oprócz nas tutaj ? I nie będzie to ktoś zapsiony po dach ... i bedzie mógł je zabrać do siebie :) Tak sobie marzę ... Quote
Kapsel Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Dziewczyny jak choroba skóry? czy już lepiej co z wetem zaczął leczyć? Quote
Jola i Czterołapy Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Już chyba skończyłam rozsyłanie. Jeszcze porozwieszam plakaciki, ale to dopiero jak pogoda ustabilizuje się, bo w Krakowie ciągle jeszcze, jak nie pada, to mży... Quote
Angel Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Dziękuje wszystkim za zaangazowanie:loveu: Jesli tyle osób robi tyle dla nich to teraz trzeba tylko czekac..musi byc tylko lepiej...musi znaleźć się dom dla nich! One oddadza człowiekowi wszystko..całe swoje serduszko-pomimoo tego że człowiek kiedys tak poprostu przywiązał je do drzewa i zostawił na pastwe losu:-( One są cudowne i jak pomyśle sobie ze czy zimno, czy ciepło zawsze okragłe 6 lat siedzą w schronie:angryy: aż łzy mi napływaja do oczu..tak bardzo chciałabym aby były na zawsze szczęśliwe.. chociaż nie wyobrażam sobie żebym musiała sie z nimi rozstać na zawsze...:-( ale wszystko dla ich dobra..chciałabym aby nieustannie w nowym domu i przy człowieku merdały ogonkami ;] Quote
Angel Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 szkoda że to ja nie moge być przy nich do końca :( tylko w schronisku...:( ale niestety nie każdy ma takie szczęście mieć swój własny dom i ogródek na którym Peggi i Meggi szalały by dowoli...:angryy: Quote
E-S Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Angel, będzie dobrze, musi być dobrze :) Tak cudowne sunieczki znajdą swoje najlepsze, własne wreszcie miejsce i własnych ludzi na zawsze, zobaczysz :) Tylko jak piszesz - nie każdy ma szczęście posiadać dom z ogródkiem, a z dwoma pieskami, co tu dużo gadać - w bloku w mieście ciężej ... coś o tym wiem :( Ale głowa do góry, księżniczki znajdą w końcu domek :) Kawał wspaniałej roboty i mnóstwo serca włożyłyście w ich PR, musi się udać ! :) Niech tylko padać w końcu przestanie .... Quote
Angel Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 E-S napisał(a):Angel, będzie dobrze, musi być dobrze :) Tak cudowne sunieczki znajdą swoje najlepsze, własne wreszcie miejsce i własnych ludzi na zawsze, zobaczysz :) Tylko jak piszesz - nie każdy ma szczęście posiadać dom z ogródkiem, a z dwoma pieskami, co tu dużo gadać - w bloku w mieście ciężej ... coś o tym wiem :( Ale głowa do góry, księżniczki znajdą w końcu domek :) Kawał wspaniałej roboty i mnóstwo serca włożyłyście w ich PR, musi się udać ! :) Niech tylko padać w końcu przestanie .... trzeba wierzyć :) .... wierze że kiedyś sie znajdzie..tylko nie chce zeby czekały na to w schronisku do późnej starości :( Quote
Angel Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Za tydzień w sobote jest wystawa psów nierasowych w Murowanej Goślinie :) I Peggi i Meggi jeżeli bedzie dość duży samochód pojada ze mna hehehe :) Niestety nic nie potrafią...ale jadą chociaż po to aby zobaczyć świat po za schroniskiem i lasem w którym chodzą na spacery.. Quote
E-S Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Angel napisał(a):Za tydzień w sobote jest wystawa psów nierasowych w Murowanej Goślinie :) I Peggi i Meggi jeżeli bedzie dość duży samochód pojada ze mna hehehe :) Niestety nic nie potrafią...ale jadą chociaż po to aby zobaczyć świat po za schroniskiem i lasem w którym chodzą na spacery.. I tak podbiją wystawę. A macie takie chusteczki psie z napisem "szukam domu"? Quote
Tola^^ Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 E-S napisał(a):I tak podbiją wystawę. A macie takie chusteczki psie z napisem "szukam domu"? Na pewno podbiją wystawę!! :loveu::loveu: Nie takich chustek nie mamy w schronie... Quote
Recommended Posts