Angel Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 _Goldenek2 napisał(a):Angel-devil :) dokładnie :) a co do suczek zero odezwu z ogłoszeń :( Quote
_Goldenek2 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Mówię Ci....daj te zdjęcia z dzisiaj....aby ludzie widzieli jakie łagodne i kochane .... Quote
E-S Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Angel napisał(a):dokładnie :) a co do suczek zero odezwu z ogłoszeń :( Angel-aniołek, z urody też :) A co do suczek i zerowego odzewu z ogłoszeń - to zaczynam się utwierdzać w przekonaniu, że ludzie w większości są durni. Jak mówią prawa Murphy-ego: Współczynnik inteligencji na świecie jest stały. Liczba ludności rośnie. Podpisuję się pod tym i myślę, że suczki też się podpiszą 4 łapami, nie ? Quote
Jola i Czterołapy Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 E-S napisał(a): Jak mówią prawa Murphy-ego: Współczynnik inteligencji na świecie jest stały. Liczba ludności rośnie. Dobre, muszę zapamietać! ;) Quote
_Goldenek2 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Tola^^ napisał(a):Dobranoc Meggi i Peggi :loveu: Niech Wam się dobry domek przyśni.... Quote
E-S Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 do jutra dziewuszki :) Sen o najlepszym waszym domku ma być PROROCZY !!! Edit: puściłyście totka ? ja poprułam w ostatniej chwili na statoil, wyściubiłam po chałupie i kieszeniach całe 9 zł i puściłam na "trafił", powiedziałam Panu, żeby to "chybił" sobie podarował tym razem. Quote
Angel Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 E-S napisał(a):do jutra dziewuszki :) Sen o najlepszym waszym domku ma być PROROCZY !!! Edit: puściłyście totka ? ja poprułam w ostatniej chwili na statoil, wyściubiłam po chałupie i kieszeniach całe 9 zł i puściłam na "trafił", powiedziałam Panu, żeby to "chybił" sobie podarował tym razem. hehehehe :) ja puszcze następnym razem totka. no to trzymam kciuki żeby było TRAFNE ;) Quote
_Goldenek2 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Ja też Wam tego życzę dziewczyny z całego serca.... ile psów byłoby wtedy szczęśliwych :) Quote
E-S Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Angel napisał(a):hehehehe :) ja puszcze następnym razem totka. no to trzymam kciuki żeby było TRAFNE ;) Oszukali mnie !!! :angryy: Samo "chybił" !!! nawet dwójki nie ma ! nie będę już u nich tankować, o ! Przez nich Meggi i Peggi dalej muszą czekać ....:shake: Bóg też mi podpadł - dałam mu wczoraj szansę ... ostatnie kurde 9 zł :-( Quote
Angel Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 w totku to jeden na tysiąć trafi.. :( a dom potrzebny i to szybko bo z dnia na dzień ja coraz bardziej przywiązuje sie do nich a one do mnie.. a to nie jest fajne gdy na końcu tego co przeżyliśmy razem trzeba sie rozstać na zawsze i nie wiadomo czy jeszcze kiedyś je zobacze, pogłaskam, przytule :( ale chce ich szcześcia i tylko to sie dla mnie liczy..więc jeśli znajdzie się odpowiedni człowiek i dom dla nich to napewno zrobie wszystko zeby tam trafiły. a czy ktos mógłby zrobić im allegro ? chce aby szybko znalazły dom...chociaż każdy dzień w schronisku zmniejsza liczbe dni o ten jeden w domu :( z roku na rok robią się starsze, a ludzie chcą zazwyczaj młode psy... 6 lat w schronisku to już naprawde dużo.. nie chce by spędziły w nim kolejny rok bo schron to tylko mijsce gdzie moga przetrwać.. a gdzie tu miłość? gdzie człowiek? gdzie posłanie, stałe jedzenie-o które nie muszą walczyć? gdzie schronienie przez zimnem, deszczem, upałem ? :( aż beczeć mi sie chce jak to pisze bo widze je cały czas przed oczami takie smutne..a chce by wkońcu poczuły się szczęśliwe..żeby ni straciły nadzieji na lepsze życie :( Quote
E-S Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Nie potrafię wystawić allegro. Miał być bazarek ogłoszeniowy dochód miał iść na kudłaczki w potrzebie, ale jeszcze nie ruszył. na takich bazarkach robią od razu po kilkadziesiąt ogłoszeń i allegro wyróżnione, więc dla imbecyli informatycznych takich jak ja to jedyna szansa, żeby poogłaszać. Pilnuję. Quote
Tola^^ Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Angel daj banerki Meggi i Peggi na pierwszą! :) Żeby nikt nie musiał ich szukać... Quote
Zdrapka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Tola^^ napisał(a):Angel daj banerki Meggi i Peggi na pierwszą! :) Żeby nikt nie musiał ich szukać... O właśnie ! Bo ja chcę ale nie mogę się dokopać na której stronie ? Quote
Zdrapka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='Tola^^']Tu są banerki: Już pod-linkowane ! DZIĘKI WIELKIE :B-fly: Quote
Zdrapka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Ups, jak wklejam którykolwiek banerek to on mi kasuje pozostałe ... Dziewczyny chyba nie chcą konkurencji, ale nie może tak być .... jakieś rady ? Quote
Tola^^ Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Proponuje skopiować banerek i jak wklejasz to naduś Ctrl + V i chyba wtedy się nie skazują... Quote
Tola^^ Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Lub skasuj wszystko i wklej za jednym razem wszystko Np. Jak ci sie tamte skasują to i tak je wkleisz :D Quote
Zdrapka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='Tola^^']Lub skasuj wszystko i wklej za jednym razem wszystko Np. Jak ci sie tamte skasują to i tak je wkleisz :D Dzięki wielkie, teraz poszło :) jak widać :) Quote
Zdrapka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Tola^^ napisał(a):To super że się udało :multi: Ku chwale ojczyzny jak to się mówi :) Jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc :) Quote
Recommended Posts