Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Angel napisał(a):
dokładnie :)
a co do suczek zero odezwu z ogłoszeń :(

Angel-aniołek, z urody też :)
A co do suczek i zerowego odzewu z ogłoszeń - to zaczynam się utwierdzać w przekonaniu, że ludzie w większości są durni.
Jak mówią prawa Murphy-ego:
Współczynnik inteligencji na świecie jest stały. Liczba ludności rośnie.
Podpisuję się pod tym i myślę, że suczki też się podpiszą 4 łapami, nie ?

Posted

do jutra dziewuszki :)
Sen o najlepszym waszym domku ma być PROROCZY !!!

Edit: puściłyście totka ?
ja poprułam w ostatniej chwili na statoil, wyściubiłam po chałupie i kieszeniach całe 9 zł i puściłam na "trafił", powiedziałam Panu, żeby to "chybił" sobie podarował tym razem.

Posted

E-S napisał(a):
do jutra dziewuszki :)
Sen o najlepszym waszym domku ma być PROROCZY !!!

Edit: puściłyście totka ?
ja poprułam w ostatniej chwili na statoil, wyściubiłam po chałupie i kieszeniach całe 9 zł i puściłam na "trafił", powiedziałam Panu, żeby to "chybił" sobie podarował tym razem.

hehehehe :) ja puszcze następnym razem totka.
no to trzymam kciuki żeby było TRAFNE ;)

Posted

Angel napisał(a):
hehehehe :) ja puszcze następnym razem totka.
no to trzymam kciuki żeby było TRAFNE ;)

Oszukali mnie !!! :angryy:
Samo "chybił" !!! nawet dwójki nie ma !

nie będę już u nich tankować, o !

Przez nich Meggi i Peggi dalej muszą czekać ....:shake:

Bóg też mi podpadł - dałam mu wczoraj szansę ... ostatnie kurde 9 zł :-(

Posted

w totku to jeden na tysiąć trafi.. :( a dom potrzebny i to szybko bo z dnia na dzień ja coraz bardziej przywiązuje sie do nich a one do mnie.. a to nie jest fajne gdy na końcu tego co przeżyliśmy razem trzeba sie rozstać na zawsze i nie wiadomo czy jeszcze kiedyś je zobacze, pogłaskam, przytule :( ale chce ich szcześcia i tylko to sie dla mnie liczy..więc jeśli znajdzie się odpowiedni człowiek i dom dla nich to napewno zrobie wszystko zeby tam trafiły.

a czy ktos mógłby zrobić im allegro ?

chce aby szybko znalazły dom...chociaż każdy dzień w schronisku zmniejsza liczbe dni o ten jeden w domu :( z roku na rok robią się starsze, a ludzie chcą zazwyczaj młode psy... 6 lat w schronisku to już naprawde dużo.. nie chce by spędziły w nim kolejny rok bo schron to tylko mijsce gdzie moga przetrwać.. a gdzie tu miłość? gdzie człowiek? gdzie posłanie, stałe jedzenie-o które nie muszą walczyć? gdzie schronienie przez zimnem, deszczem, upałem ? :( aż beczeć mi sie chce jak to pisze bo widze je cały czas przed oczami takie smutne..a chce by wkońcu poczuły się szczęśliwe..żeby ni straciły nadzieji na lepsze życie :(

Posted

Nie potrafię wystawić allegro.
Miał być bazarek ogłoszeniowy dochód miał iść na kudłaczki w potrzebie, ale jeszcze nie ruszył. na takich bazarkach robią od razu po kilkadziesiąt ogłoszeń i allegro wyróżnione, więc dla imbecyli informatycznych takich jak ja to jedyna szansa, żeby poogłaszać.
Pilnuję.

Posted

Tola^^ napisał(a):
Angel daj banerki Meggi i Peggi na pierwszą! :)
Żeby nikt nie musiał ich szukać...

O właśnie !
Bo ja chcę ale nie mogę się dokopać na której stronie ?

Posted

[quote name='Tola^^']Lub skasuj wszystko i wklej za jednym razem wszystko Np.

Jak ci sie tamte skasują to i tak je wkleisz :D

Dzięki wielkie, teraz poszło :)
jak widać :)