Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='delfy2000']Aleście namieszały w ciągu kilku godzin... Co to za adopcje? Wirtualne? :eviltong: To ile konkretnie psiaków idzie do domu? :evil_lol: A kto robi przedadopcyjne -[B] koniecznie trzeba, szczególnie u Danki[/B] :diabloti:[/QUOTE]
Asieńku, czy Ty tez przyjeżdżasz na wakacje do nas...:angryy: :angryy: musimy się spotkać:mad::mad::mad:

Olu, dlaczego nic się nie przyznajesz ciotkom po starej znajomości, że....Sabcia jest Twoja. Wspaniała jesteś:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Olena84']Powaznie bierzecie je do siebie, czy sie nabijacie???[/QUOTE]
Olu, ja wprawdzie nie mam babci, która trzeba przekonywać do następnego psa, jak u Ciebie, ale mnie też raczej już bliżej do ...babci:-(:-(
Jestem u Twojej Sabci. Podziwiam Cię i zazdroszczę. Chciałoby sie mieć trochę więcej psiaków w domu, ale trzeba liczyć się z realna rzeczywistością.
Szukałam tez tego transportu dla Was..ale nic nie ma . Za 400zł ..:angryy:????
[B][SIZE=3][COLOR=red]Pomózcie Oli szukać transportu na 14 maja Gostyń- Warszawa.[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='danka4u1']Olu, ja wprawdzie nie mam babci, która trzeba przekonywać do następnego psa, jak u Ciebie, ale mnie też raczej już bliżej do ...babci:-(:-(
Jestem u Twojej Sabci. Podziwiam Cię i zazdroszczę. Chciałoby sie mieć trochę więcej psiaków w domu, ale trzeba liczyć się z realna rzeczywistością.
Szukałam tez tego transportu dla Was..ale nic nie ma . Za 400zł ..:angryy:????
[B][SIZE=3][COLOR=red]Pomózcie Oli szukać transportu na 14 maja Gostyń- Warszawa.[/COLOR][/SIZE][/B][/QUOTE]

Z tym 400zł nie jestem na 100% pewna, może coś pomieszałam... Teraz się zorientowałam, że zobaczę "moją" Sabcię chyba tylko 5 razy...

Posted

Ale u Oli Sabcia będzie miała jak w raju, tylko że trzeba bedzie okiełzać babcię z tym dokarmianiem przy stole:evil_lol: :evil_lol:..jakbym widziała siebie i mojego psa...:evil_lol: a nie mówiłam, ze mi do babci niedaleko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wszystkim nam należy się dziś nagana :mad: :mad: nikt przez cały dzień nie odwiedził Dwupaku.
Proszę o podanie przyczyn nieobecności i wyznaczenie sobie kary.:evil_lol:
1/ ja - wirtualne łapanie psa w Lublinie,transport i Dt, rozniecanie podupadłego ogniska domowego,
wrodzone lenistwo....
kara: codziennie pobudka o 5 rano :shake:
2/ następny winny.....

Posted

[COLOR=red]przepraszam ale rzecz ważna:[/COLOR]
[COLOR=red]100 PSÓW ZE SCHRONISKA WE WRZEŚNI ZOSTANIE WYWIEZIONYCH DO MORDOWNI W BIAŁOGARDZIE!!![/COLOR]
[COLOR=red]Błagam wejdźcie na wątek: [/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/threads/205156-Apel-o-pomoc-dla-schroniska-we-Wrześni!-Chcą-je-zamknąć-i-pozbyć-się-problemu-psów"][COLOR=red]http://www.dogomania.pl/threads/205156-Apel-o-pomoc-dla-schroniska-we-Wrześni!-Chcą-je-zamknąć-i-pozbyć-się-problemu-psów[/COLOR][/URL]
[COLOR=red] [/COLOR]
[COLOR=red]Piketa w obronie tych biedaków 3 maja o 11 00 pod Urzędem MIasta we Wrześni[/COLOR]

Posted

[quote name='danka4u1']Wszystkim nam należy się dziś nagana :mad: :mad:[/QUOTE]

Niedostateczny, naganny z zachowania a na koniec na karnego jeża! O!:diabloti:

Posted

[COLOR=red]przepraszam ale rzecz ważna:[/COLOR]
[COLOR=red]100 PSÓW ZE SCHRONISKA WE WRZEŚNI ZOSTANIE WYWIEZIONYCH DO MORDOWNI W BIAŁOGARDZIE!!![/COLOR]
[COLOR=red]Błagam wejdźcie na wątek: [/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/threads/205156-Apel-o-pomoc-dla-schroniska-we-Wrześni!-Chcą-je-zamknąć-i-pozbyć-się-problemu-psów"][COLOR=red]http://www.dogomania.pl/threads/205156-Apel-o-pomoc-dla-schroniska-we-Wrześni!-Chcą-je-zamknąć-i-pozbyć-się-problemu-psów[/COLOR][/URL]
[COLOR=red] [/COLOR]
[COLOR=red]Piketa w obronie tych biedaków 3 maja o 11 00 pod Urzędem MIasta we Wrześni[/COLOR]

Posted

Panny dzisiaj przedpołudnie spędziły na dworze wygrzewając sie na słoneczku. Niestety później nie było tak różowo bo przyszła burza i nas przegoniła. Peggy już mniej bojaźliwa, dalej traktuje mnie z pewną taką nieśmiałością, ale juz sama podchodzi na głaski i cierpliwie znosi moje zabiegi. Przestała tez kopać doły. Megi to nadal sama słodycz i miłość to jeden z najbardziej radosnych psów jakie znam, wystarczy odrobina zainteresowania człowieka a Megan rozkwita.

Posted

[quote name='chi23']Niedostateczny, naganny z zachowania a na koniec na [B]karnego jeża![/B] O!:diabloti:[/QUOTE]
Co to za kara? Chętnie ją poznam i może mi się przyda w pracy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='ULKA12']Panny dzisiaj przedpołudnie spędziły na dworze wygrzewając sie na słoneczku. Niestety później nie było tak różowo bo przyszła burza i nas przegoniła. Peggy już mniej bojaźliwa, dalej traktuje mnie z pewną taką nieśmiałością, ale juz sama podchodzi na głaski i cierpliwie znosi moje zabiegi. Przestała tez kopać doły. Megi to nadal sama słodycz i miłość to jeden z najbardziej radosnych psów jakie znam, wystarczy odrobina zainteresowania człowieka a Megan rozkwita.[/QUOTE]
U nas tez była burza. Peggi przestała kopać doły, bo uznała, że czas zająć się sadzeniem roślinek..Czy Peggi nadal reaguje na określone kolory, czy jej przeszło?
Te obornickie psiaki są chyba w większości takie radosne. Mamy kolejną- Strzałkę. To dopiero sama radość, aż bije z monitora. Ta powinna miec szybko dom, zanim nabawi się schronowych nawyków.

Posted

jeju jak dobrze czytać że dziewczyny "domowieją" i Peggy sie uspołecznia,

nie mam pomysłu na karę dla siebie :roll: ale skoro danka o 5 wstaje to może ja za karę będę trzymać wartę do 5? :cool3:

Posted

A ja juz karę miałam - kompuciorstwo odmówiło współpracy i dwa dni się męczyłam z tą elektroniczną gadziną...aż w końcu zainstalowałam ponownie Windows 7 i jak na razie działa... ale musiałam zrobić "czyste" wgrywanie i wymazać wszystkie programy... kilka godzin wgrywania tego wszystkiego na nowo przede mną...

Wobec powyższego proszę o usprawiedliwienie i przesłanie czekoladek (gorzka czekolada) w ramach podpory nieduchowej (może być z butelką Shiraz - podpora poniekąd "spirytualna" ;-)).

Dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojego przypadku :)

Posted

czekoladki z shiraz - delfy no to pojechałaś po bandzie:) ale fakt za komputerowy horror należy ci się!

słuchajcie zajrzyjcie na link wrzucony przez jaro wyżej - to jest skandal i jeszcze jak dowiedziałam się że mają te psy wozić do Harłacza do Białogardu to mi sie ciemno przed oczami zrobiło, to jest najgorszy sort schroniskowy: umieralnia z piekła rodem pod szyldem samorządowej szyszki robiacej karierę polityczną której wielu siedzi w kieszeni, łącznie z powiatowym wetem, rozsyłajcie do ludzi z wielkopolski i jedżcie na pikietę 3 maja do wrześni!

Zaczynam się obawiać że to taki rozrastający sie trend w Polsce - gmina chce pozbyc sie schroniska bo np. ładny grunt mozna sprzedać więc ogłasza przetarg i sprzedaje psy bezdomne z własnego terenu do schronu umieralni oddalonego o kilkaset! km. przecież tam nikt nie sprawdzi co sie dzieje z psem, komisje nie będą chodzić i donosić co u Kajtka czy Sabci słychać, wolonatriusze ani ngosy nie dadzą rady patrzeć na ręce, w ewidencje, schrony umieralnie rozrosną sie do koszmarnych rozmiarów, psy beda "przechowywane" jak najmniejszym kosztem, jak w białogradzie właśnie...

Posted

[quote name='margaret']
nie mam pomysłu na karę dla siebie :roll: ale skoro danka o 5 wstaje to może ja za karę będę trzymać wartę do 5? :cool3:[/QUOTE]

[quote name='delfy2000']
Wobec powyższego proszę o usprawiedliwienie i przesłanie czekoladek (gorzka czekolada) w ramach podpory nieduchowej (może być z butelką Shiraz - podpora poniekąd "spirytualna" ;-)).

Dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojego przypadku :)[/QUOTE]
Zaraz będę czytać dalej, co tam nawypisywałyście nocną porą, ale najpierw musze Wam udzielic nagany:mad::mad: Dwie cwaniary znalazły się. :angryy: Jedna funduje sobie sesje nocne aż do 5, a druga ...ech, szkoda gadać.To ma być kara:mad::mad::mad:
I tak nic nie rozumiem z tych technicznych wynurzeń naszych [B]delfów[/B], więc nie będę komentować, ale łaczę się z Tobą w [B]bulu:evil_lol:[/B]

Małgosiu, przeczytałam cd Twojego postu.Boję się tam wejść pod ten link.....

Posted

połowa mojego dwupaku pochodzi z białogardzkiej mordowni, cięta jestem na to coś starszliwie:angryy:, a pana H to bym za coś powiesiła:angryy:, chyba że już jest wykastrowany -wtedy za coś innego, dobrze więcej nie napiszę bo robię się wulgarna, poczytajcie wątek nie jest duży a i na fb pomaszerujcie i udostepnijcie: [URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=198764590160444[/URL]
przepraszam za offtop na wątku P i M - proszę zrozumcie, to mój skromniutki odwet za los mojej Petry :-(

Posted

[[COLOR=red]QUOTE=margaret;16795583]połowa mojego dwupaku pochodzi z białogardzkiej mordowni, cięta jestem na to coś starszliwie:angryy:, a pana H to bym za coś powiesiła:angryy:, chyba że już jest wykastrowany -wtedy za coś innego, dobrze więcej nie napiszę bo robię się wulgarna, poczytajcie wątek nie jest duży a i na fb pomaszerujcie i udostepnijcie: [URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=198764590160444[/URL]
przepraszam za offtop na wątku P i M - proszę zrozumcie, to mój skromniutki odwet za los mojej Petry :-([/QUOTE][/COLOR]

ja też dołaczam się z wielką prośbą to jest skandal jak są traktowane bezbronne psy. Trzeba protestować bo za chwilę wpadnie na tak pomysł następny burmistrz. Musimy pomóc tym psom!!!!!

Posted

dwupakowe cioteczki zajrzyjcie tutaj:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/206982-RUDEK-w-drastycznym-stanie!-Pilnie-potrzebujemy-wsparcia-finansowego-na-leczenie!?p=16792983#post16792983"]http://www.dogomania.pl/threads/206982-RUDEK-w-drastycznym-stanie!-Pilnie-potrzebujemy-wsparcia-finansowego-na-leczenie!?p=16792983#post16792983[/URL]

Posted

[quote name='danka4u1']Co to za kara? Chętnie ją poznam i może mi się przyda w pracy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]

Było w superniani:diabloti:
Sadza się takiego kandydata na podusi w kącie na tyle minut ile ma lat:p

Posted

[quote name='chi23']Było w superniani:diabloti:
Sadza się takiego kandydata na podusi w kącie na tyle minut ile ma lat:p[/QUOTE]

[quote name='ULKA12']To ja bym sobie posiedziała...:evil_lol:[/QUOTE]
No to moi podopieczni mają przechlapane, a ja wolę się nie licytować z Wami, ale ja jestem grzeczna .....