Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angel']narazie na konto nic nie wpłyneło do mnie..
bd zapisywac jak dotrą pieniądze ; )[/QUOTE]
Oj, musisz mieć teraz Angel głowę finansisty, jak psie przyjaciółki są tak hojnie wyposażane! Ale Ty chyba wiążesz swoja przyszłość z takimi sprawami, z tego co zorientowałam się z Twoich postów o szkole.
Była sugestia, by oddzielać wpłaty jednorazowe od stałych deklaracji, żebyśmy wiedziel " na czym stoimy"- jednorazowe jako zabezpieczenie na przyszłość- może znajda szybko domek i będzie na inną biedę-
Dzis jeszcze napiszę do jednej ze znanych mi w pobliżu osób, czy podtrzymuje stałą deklarację. Musimy wiedzieć, ile rzeczywiście mamy stałych.

[quote name='JOHANNALIND']No i zerknę na bazarki...
A więc 10 zł/miesiąc może być?[/QUOTE]
Z całego serca dziekujemy Ci za pomoc, a na bazarki zerkaj. Zapraszamy.

Posted

poprawiłam pierwszą strone ;)
zobaczcie czy teraz jest bardziej przejrzyście.
no i trzebaby bvyło napisać do tych osób, które mimo deklaracji nie wpłaciły jeszcze..
jak widać nie ma to jak bazarki ; )
najwięcej sie uzbiera i z tego co zorbiłam jest już 207 zł :multi:

ktoś by mógl napisac ?

[B]danka mam do cb prośbe.. u mnie kiepsko z rozprawkami a mam napisać na temat:[/B]

Wizerunki Maryjne w liryce średniowiecznej. Omów temat dokonując analizy i interpretacji Bogurodzicy i Lamentu świętokrzyskiego.

Nie mozemy korzystać z neta bo pani wyczai.. a ja nie wiem jak sie zabrac nawet ;/
pomożesz mi troche ?

mam podane na co zwrócić uwage.. ale ja nie kumam.

Posted

zaczełam wysyłac wiadomości takiej tresci:

(narazie do moni12)

Witam. [B]Deklarowałaś się na co miesięczną deklaracje w wysokości 20 zł na dwupak[/B] ; )
czy to nadal aktualne ? Dziewczyny jadą do hotelu i wpłaty bd bardzo potrzebne- tym bardziej że nie mamy kompletu deklaracji ; ( Czy masz dane do przelewów ?

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/139168-Po-6-latach-w-schronisku-znalazł-się-DT-dla-dwupaku!-Jednak-potrzebne-jeszcze-220-zł!?p=12395069#post12395069"]http://www.dogomania.pl/threads/139168-Po-6-latach-w-schronisku-znalazł-się-DT-dla-dwupaku!-Jednak-potrzebne-jeszcze-220-zł!?p=12395069#post12395069[/URL]

Pozdrawiam: Angel- Monika. :loveu:

[B]PS[/B]. pomóż w szukaniu kolejnych osób, które zadeklarują jakiś grosz

Posted

[quote name='Angel']juz zapisuje.. danka coś mowiłaś że ktos zwiększa deklaracje tylko kto ? bo sie pogubiłam ;p[/QUOTE]
deklaracje zwiększa [EMAIL="jogolcia@pdx"]jogolcia@pdx[/EMAIL]- pisałam Ci w poscie 3344.
Zaraz czytam dalej Twoje posty...

Posted

[quote name='Angel'][B]danka mam do cb prośbe.. u mnie kiepsko z rozprawkami a mam napisać na temat:[/B]

Wizerunki Maryjne w liryce średniowiecznej. Omów temat dokonując analizy i interpretacji Bogurodzicy i Lamentu świętokrzyskiego.

Nie mozemy korzystać z neta bo pani wyczai.. a ja nie wiem jak sie zabrac nawet ;/
pomożesz mi troche ?

mam podane na co zwrócić uwage.. ale ja nie kumam.[/QUOTE]
Moniko, napisze Ci potem na pocztę- adres ten sam, co przy ogłoszeniach psiaków?- tylko muszę trochę ogarnąc realnę rzeczywistość.

Posted

wysłałam powiadomienia do wszystkich prawie oprócz- anisko... bo nie moge jej poszukac ; ( a do margaret wysyłac nie musze ; ) no i markofix nie moge poszukac..ale wpłaca :)

Posted

[quote name='danka4u1']Moniko, napisze Ci potem na pocztę- adres ten sam, co przy ogłoszeniach psiaków?- tylko muszę trochę ogarnąc realnę rzeczywistość.[/QUOTE]

to o ile jest podwyższona ta deklaracja ? o 20 zl ?

[quote name='danka4u1']deklaracje zwiększa [EMAIL="jogolcia@pdx"]jogolcia@pdx[/EMAIL]- pisałam Ci w poscie 3344.
Zaraz czytam dalej Twoje posty...[/QUOTE]

e-mail: [email][email protected][/email]

Posted

Znalazłam chętnego do deklaracji.
Mój TZ zadeklarował 100 zł miesięcznie
(Powiedział - " to jest przecież nasz Lulcia" :) )
Dzisiaj wieczorem postaram się przesłać kaskę.

Posted

[quote name='winter7']Znalazłam chętnego do deklaracji.
Dzisiaj wieczorem postaram się przesłać kaskę.[/QUOTE]

poważnie ? :loveu::loveu:

chyba śnie..

Posted

[quote name='winter7']Poważnie :)[/QUOTE]

bardzo, baaaaaardzo, bardzooooooooooooo dziekujemy :loveu:
ratujecie dwie dupcie dziewczyn :)
paczka z fantami była od cb tak ?

Posted

no i czy ktoś może poszukać [B]anisko[/B] ? Deklarowała 20 zł miesięcznie ale niestety nie odzywa się tu na wątku i kasa też nie wpłyneła.. niech ktos przypomni ; )

Posted

[quote name='danka4u1']Moniko, napisze Ci potem na pocztę- adres ten sam, co przy ogłoszeniach psiaków?- tylko muszę trochę ogarnąc realnę rzeczywistość.[/QUOTE]
To mi sie podoba!Pomoc tzw wszechstronna;)Czy to znaczy,że Danak4u1 jest studentką polonistyki albo polonistką?Dobrze wiedzieć na przyszłość:)
Dzisiaj wieczorem postaram się przesłać kaskę.[/QUOTE]Oj,a to to mi się podoba jeszcze bardziej!Jak nie było,tak nie było pomocy przez 6 lat, a jak jest to z każdej strony kochane psiaki mają dobre dusze,gotowe na pomoc:)Super wątek na poprawę humoru.

Posted

[quote name='delfy2000']Angel - jeżeli wyczytałam dobrze poprzednie wpisy, to powinno być 510 zł deklaracji stałych (jedna podwyższona o 20zł). Może się mylę, ale tak wunika z moich kalkulacji.[/QUOTE]

rzeczywiście jedna z osób podwyzszyła- zaraz poprawiam ; )

Posted

Przyszło na pay pala : 100 zł -jagolcia i 150 zł Marylka z Krakowa. Zaraz kolezanka przesle na konto dwupaku , mam nadzieję , ze sie nie zmieniło. A co do powiadomienia od Angel moja wpłata jest stała -20 zł.

Posted

Angel, posłałam Ci na maila te " Lamenty..." hihihi, pisz szybko, bo jak znam życie , to rozprawka miała być na wczoraj :evil_lol::evil_lol:
Masz tez drugą wiadomość na poczcie, dotyczącą deklaracji podwyższonych; przyjrzyj sie temu dokładnie i pogłówkuj z wpisami na pierwszej.
Do anisko napiszę, bo to osoba spoza dogo.
Teraz czytam, co tutaj narozrabiałyście podczas mojej nieobecności :evil_lol:

Posted

No, ogarnęłam rzeczywistość w realu; teraz tylko obchód psich bud- a niedługo bedzie obchód dwupakowego DOMU:multi::multi:- i ..nad ranem trzeba bedzie zastanowić się, czy spać, czy wyprowadzać pieski na poranne sikanko:evil_lol:
Czytam i czytam i oczom nie wierzę.:multi::multi:Wszystkie opatrznościowe anioły sprawuja straż nad dwupaczkiem. [B][COLOR=red]Jesteście, dziewczyny WIELKIE :loveu: :loveu:[/COLOR][/B]
Dzisiaj wieczorem postaram się przesłać kaskę.[/QUOTE]
Podziękować, to mało....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: emotek braknie

[quote name='delfy2000']Czyli brakuje tylko 90zł do całej kwoty. Fajnie![/QUOTE]
Nie do wiary:shake:...nawet ja polonistka:evil_lol: liczę i mnie też wynika, ze brakuje tylko 9o zł:multi::multi:
[quote name='moni12']Przyszło na pay pala : 100 zł -jagolcia i 150 zł Marylka z Krakowa. Zaraz kolezanka przesle na konto dwupaku , mam nadzieję , ze sie nie zmieniło. A co do powiadomienia od Angel moja wpłata jest stała -20 zł.[/QUOTE]
Moni, wielkie dzięki za pomoc, jakiej nam udzielasz i posrednictwo w tych finansowych sprawach. Wielkie buziaki:loveu::loveu: