danka4u1 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [quote name='Angel']narazie na konto nic nie wpłyneło do mnie.. bd zapisywac jak dotrą pieniądze ; )[/QUOTE] Oj, musisz mieć teraz Angel głowę finansisty, jak psie przyjaciółki są tak hojnie wyposażane! Ale Ty chyba wiążesz swoja przyszłość z takimi sprawami, z tego co zorientowałam się z Twoich postów o szkole. Była sugestia, by oddzielać wpłaty jednorazowe od stałych deklaracji, żebyśmy wiedziel " na czym stoimy"- jednorazowe jako zabezpieczenie na przyszłość- może znajda szybko domek i będzie na inną biedę- Dzis jeszcze napiszę do jednej ze znanych mi w pobliżu osób, czy podtrzymuje stałą deklarację. Musimy wiedzieć, ile rzeczywiście mamy stałych. [quote name='JOHANNALIND']No i zerknę na bazarki... A więc 10 zł/miesiąc może być?[/QUOTE] Z całego serca dziekujemy Ci za pomoc, a na bazarki zerkaj. Zapraszamy. Quote
Angel Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 juz zapisuje.. danka coś mowiłaś że ktos zwiększa deklaracje tylko kto ? bo sie pogubiłam ;p Quote
Angel Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 poprawiłam pierwszą strone ;) zobaczcie czy teraz jest bardziej przejrzyście. no i trzebaby bvyło napisać do tych osób, które mimo deklaracji nie wpłaciły jeszcze.. jak widać nie ma to jak bazarki ; ) najwięcej sie uzbiera i z tego co zorbiłam jest już 207 zł :multi: ktoś by mógl napisac ? [B]danka mam do cb prośbe.. u mnie kiepsko z rozprawkami a mam napisać na temat:[/B] Wizerunki Maryjne w liryce średniowiecznej. Omów temat dokonując analizy i interpretacji Bogurodzicy i Lamentu świętokrzyskiego. Nie mozemy korzystać z neta bo pani wyczai.. a ja nie wiem jak sie zabrac nawet ;/ pomożesz mi troche ? mam podane na co zwrócić uwage.. ale ja nie kumam. Quote
Angel Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 zaczełam wysyłac wiadomości takiej tresci: (narazie do moni12) Witam. [B]Deklarowałaś się na co miesięczną deklaracje w wysokości 20 zł na dwupak[/B] ; ) czy to nadal aktualne ? Dziewczyny jadą do hotelu i wpłaty bd bardzo potrzebne- tym bardziej że nie mamy kompletu deklaracji ; ( Czy masz dane do przelewów ? [URL="http://www.dogomania.pl/threads/139168-Po-6-latach-w-schronisku-znalazł-się-DT-dla-dwupaku!-Jednak-potrzebne-jeszcze-220-zł!?p=12395069#post12395069"]http://www.dogomania.pl/threads/139168-Po-6-latach-w-schronisku-znalazł-się-DT-dla-dwupaku!-Jednak-potrzebne-jeszcze-220-zł!?p=12395069#post12395069[/URL] Pozdrawiam: Angel- Monika. :loveu: [B]PS[/B]. pomóż w szukaniu kolejnych osób, które zadeklarują jakiś grosz Quote
danka4u1 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [quote name='Angel']juz zapisuje.. danka coś mowiłaś że ktos zwiększa deklaracje tylko kto ? bo sie pogubiłam ;p[/QUOTE] deklaracje zwiększa [EMAIL="jogolcia@pdx"]jogolcia@pdx[/EMAIL]- pisałam Ci w poscie 3344. Zaraz czytam dalej Twoje posty... Quote
danka4u1 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [quote name='Angel'][B]danka mam do cb prośbe.. u mnie kiepsko z rozprawkami a mam napisać na temat:[/B] Wizerunki Maryjne w liryce średniowiecznej. Omów temat dokonując analizy i interpretacji Bogurodzicy i Lamentu świętokrzyskiego. Nie mozemy korzystać z neta bo pani wyczai.. a ja nie wiem jak sie zabrac nawet ;/ pomożesz mi troche ? mam podane na co zwrócić uwage.. ale ja nie kumam.[/QUOTE] Moniko, napisze Ci potem na pocztę- adres ten sam, co przy ogłoszeniach psiaków?- tylko muszę trochę ogarnąc realnę rzeczywistość. Quote
Angel Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 wysłałam powiadomienia do wszystkich prawie oprócz- anisko... bo nie moge jej poszukac ; ( a do margaret wysyłac nie musze ; ) no i markofix nie moge poszukac..ale wpłaca :) Quote
Angel Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [quote name='danka4u1']Moniko, napisze Ci potem na pocztę- adres ten sam, co przy ogłoszeniach psiaków?- tylko muszę trochę ogarnąc realnę rzeczywistość.[/QUOTE] to o ile jest podwyższona ta deklaracja ? o 20 zl ? [quote name='danka4u1']deklaracje zwiększa [EMAIL="jogolcia@pdx"]jogolcia@pdx[/EMAIL]- pisałam Ci w poscie 3344. Zaraz czytam dalej Twoje posty...[/QUOTE] e-mail: [email][email protected][/email] Quote
winter7 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Znalazłam chętnego do deklaracji. Mój TZ zadeklarował 100 zł miesięcznie (Powiedział - " to jest przecież nasz Lulcia" :) ) Dzisiaj wieczorem postaram się przesłać kaskę. Quote
Angel Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [quote name='winter7']Znalazłam chętnego do deklaracji. Mój TZ zadeklarował 100 zł miesięcznie (Powiedział - " to jest przecież nasz Lulcia" :) ) Dzisiaj wieczorem postaram się przesłać kaskę.[/QUOTE] poważnie ? :loveu::loveu: chyba śnie.. Quote
winter7 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [quote name='Angel']poważnie ? :loveu::loveu: chyba śnie..[/QUOTE] Poważnie :) Quote
Angel Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [quote name='winter7']Poważnie :)[/QUOTE] bardzo, baaaaaardzo, bardzooooooooooooo dziekujemy :loveu: ratujecie dwie dupcie dziewczyn :) paczka z fantami była od cb tak ? Quote
Angel Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 no i czy ktoś może poszukać [B]anisko[/B] ? Deklarowała 20 zł miesięcznie ale niestety nie odzywa się tu na wątku i kasa też nie wpłyneła.. niech ktos przypomni ; ) Quote
mestudio Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Winter 7, podziękuj bardzo TZ. Tobie też dziękuję w imieniu dwupaku. Weszłam tu żeby się odstresować i udało się:-). Quote
kazik132 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [quote name='danka4u1']Moniko, napisze Ci potem na pocztę- adres ten sam, co przy ogłoszeniach psiaków?- tylko muszę trochę ogarnąc realnę rzeczywistość.[/QUOTE] To mi sie podoba!Pomoc tzw wszechstronna;)Czy to znaczy,że Danak4u1 jest studentką polonistyki albo polonistką?Dobrze wiedzieć na przyszłość:) [quote name='winter7']Znalazłam chętnego do deklaracji. Mój TZ zadeklarował 100 zł miesięcznie (Powiedział - " to jest przecież nasz Lulcia" :) ) Dzisiaj wieczorem postaram się przesłać kaskę.[/QUOTE]Oj,a to to mi się podoba jeszcze bardziej!Jak nie było,tak nie było pomocy przez 6 lat, a jak jest to z każdej strony kochane psiaki mają dobre dusze,gotowe na pomoc:)Super wątek na poprawę humoru. Quote
aniao Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 uwielbiam ten wątek i Was wszystkie dziewczyny !!! Quote
delfy2000 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Angel - jeżeli wyczytałam dobrze poprzednie wpisy, to powinno być 510 zł deklaracji stałych (jedna podwyższona o 20zł). Może się mylę, ale tak wunika z moich kalkulacji. Quote
Angel Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [quote name='delfy2000']Angel - jeżeli wyczytałam dobrze poprzednie wpisy, to powinno być 510 zł deklaracji stałych (jedna podwyższona o 20zł). Może się mylę, ale tak wunika z moich kalkulacji.[/QUOTE] rzeczywiście jedna z osób podwyzszyła- zaraz poprawiam ; ) Quote
delfy2000 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Czyli brakuje tylko 90zł do całej kwoty. Fajnie! Quote
moni12 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Przyszło na pay pala : 100 zł -jagolcia i 150 zł Marylka z Krakowa. Zaraz kolezanka przesle na konto dwupaku , mam nadzieję , ze sie nie zmieniło. A co do powiadomienia od Angel moja wpłata jest stała -20 zł. Quote
danka4u1 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Angel, posłałam Ci na maila te " Lamenty..." hihihi, pisz szybko, bo jak znam życie , to rozprawka miała być na wczoraj :evil_lol::evil_lol: Masz tez drugą wiadomość na poczcie, dotyczącą deklaracji podwyższonych; przyjrzyj sie temu dokładnie i pogłówkuj z wpisami na pierwszej. Do anisko napiszę, bo to osoba spoza dogo. Teraz czytam, co tutaj narozrabiałyście podczas mojej nieobecności :evil_lol: Quote
moni12 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Ciekawe co za ocenę dostanie Danusia za tą rozprawke.:diabloti: Quote
danka4u1 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 No, ogarnęłam rzeczywistość w realu; teraz tylko obchód psich bud- a niedługo bedzie obchód dwupakowego DOMU:multi::multi:- i ..nad ranem trzeba bedzie zastanowić się, czy spać, czy wyprowadzać pieski na poranne sikanko:evil_lol: Czytam i czytam i oczom nie wierzę.:multi::multi:Wszystkie opatrznościowe anioły sprawuja straż nad dwupaczkiem. [B][COLOR=red]Jesteście, dziewczyny WIELKIE :loveu: :loveu:[/COLOR][/B] [quote name='winter7']Znalazłam chętnego do deklaracji. Mój TZ zadeklarował 100 zł miesięcznie (Powiedział - " to jest przecież nasz Lulcia" :) ) Dzisiaj wieczorem postaram się przesłać kaskę.[/QUOTE] Podziękować, to mało....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: emotek braknie [quote name='delfy2000']Czyli brakuje tylko 90zł do całej kwoty. Fajnie![/QUOTE] Nie do wiary:shake:...nawet ja polonistka:evil_lol: liczę i mnie też wynika, ze brakuje tylko 9o zł:multi::multi: [quote name='moni12']Przyszło na pay pala : 100 zł -jagolcia i 150 zł Marylka z Krakowa. Zaraz kolezanka przesle na konto dwupaku , mam nadzieję , ze sie nie zmieniło. A co do powiadomienia od Angel moja wpłata jest stała -20 zł.[/QUOTE] Moni, wielkie dzięki za pomoc, jakiej nam udzielasz i posrednictwo w tych finansowych sprawach. Wielkie buziaki:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts