Shania Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 To prawda, potrzeba młodych ludzi do pomocy psiakom....ja też jestem pod wrażeniem:)Dla panienek to ogromna szansa, strasznie się cieszę...Te panienki przyjaciółki od początku chwytały za serce, chociaż nie było mnie ostatnio, ale w pamięci mi siedziały jak cholera:) Oby więcej ludzi, którzy oprócz pisania robią coś a nie tylko piszą i szukają zaczepek:) A w innym kierunku to ostatnio coraz więcej psiaków w potrzebie....echhhh, fakt, że i tv dużo emituje, ale ludzie coraz gorsi w swoim okrucieństwie.. Także tutaj jak się uda to kolejny sukces:)A udac się musi:) Quote
danka4u1 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Sfilcowała mi się doba i dopiero teraz przybyłąm[B][COLOR=red]...dobrze, ze dwupak ma Was,[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]kochane[/COLOR][/B]:loveu::loveu: [COLOR=red][B]Na taka chwilę psiny czekały...6/7 lat[/B][/COLOR]..:shake: :multi: :multi: [quote name='margaret']Ajula - [B]Dobra Kobieto - 60 zł brzmi ... świetnie[/B]!!!! prawda ciotki? [B]Angel [/B]- kręć mamę bo należy ci się pobyć z nimi dwiema troszke poza schronem, pewnie też pomogłoby ci to na dłuższą metę jak sie tak porządnie pożegnasz ale to będzie wzruszenie....!!!!!! [B]ale pamiętaj że wszystkie tu będziemy posyłać w twoją[/B] [B]stronę dobre myśli[/B]:) [B]będziemy duchem z tobą[/B][/QUOTE] [quote name='ULKA12']Zawsze możesz na pielgrzymkę pójść i nas odwiedzić, no chyba, że do sierpnia sunie będą już w DS :-)[/QUOTE] Czy moze to być bardziej tłumna pielgrzymka, bo tez odczuwam taką potrzebę duchową...?:evil_lol: :evil_lol: Quote
Shania Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Danusiu zabiorę Cię zabiorę:)Teraz musimy zamiast na psy zbierać na dobre buty:) Quote
aniao Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 no naprawdę wieści są super. muszę przyznać, że ja to jakoś tak sceptycznie podchodziłam do tego szukania im tymczasu, ale teraz bardzo się cieszę i mam nadzieję, że uda mi się jakoś pomóc. teraz to najważniejsze jest zbieranie deklaracji, bo mamy 380, a potrzebujemy 600 miesięcznie. także wysyłamy dziewczyny, wysyłamy pw :) edit: a może ktoś umie zrobić taki banerek z jakimś tekstem typu "M&P mają szansę na dt, zbieramy deklaracje"? Quote
Olena84 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 [quote name='aniao'] muszę przyznać, że ja to jakoś tak sceptycznie podchodziłam do tego szukania im tymczasu [/QUOTE] Ban sie za to należy!;) Quote
Olena84 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Jakiś czas temu napisał do mnei pan, że jest chętny dac fundusze stałę na jakiegos pieska, spróbuje go namówić na pim Quote
danka4u1 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='aniao']no naprawdę wieści są super. muszę przyznać, że ja to jakoś tak sceptycznie podchodziłam do tego szukania im tymczasu, ale teraz bardzo się cieszę i mam nadzieję, że uda mi się jakoś pomóc. teraz to[B] najważniejsze jest zbieranie deklaracji, bo mamy 380, a potrzebujemy 600 miesięcznie. także wysyłamy dziewczyny, wysyłamy pw :)[/B] edit: a[B] może ktoś umie zrobić taki banerek z jakimś tekstem typu "M&P mają szansę na dt, zbieramy deklaracje[/B]"?[/QUOTE] Wysyłamy, wysyłamy cały czas i prosimy o zmasowany atak na serca ludzkie...i portfele Z banerkiem problem, a czas byłoby zmienić i tytuł watku też. [B][COLOR=red]Zdolne komputerowo ciotki, kto potrafi zrobic banerek z takim tekstem, jak proponuje Ania??[/COLOR][/B] [quote name='Olena84']Jakiś czas temu napisał do mnei pan, że jest chętny dac fundusze stałę na jakiegos pieska, spróbuje go namówić na pim[/QUOTE] Molestuj dziewczyno panów, molestuj.:evil_lol:..bo w słusznej sprawie to robisz:multi::multi: Quote
Angel Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Zrobiłam banerek: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/139168-Po-6-latach-w-schronisku-znalazł-się-DT-dla-dwupaku!-Jednak-potrzebne-jeszcze-220-zł!"][IMG]http://i52.tinypic.com/2cena4k.jpg[/IMG][/URL] Quote
Cleo2008 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 angel ja narazie jednorazowo 10 euro, wyslij mi prosze konto na pw. stan rzeczy trzeba absolunie oglosic na fb (chyba ze juz jest?). nie pamietam kto robil ten pierwszy, ja niechcacy zrobilam drugi, wiec co, zbieramy i na fb, ok? Quote
Angel Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='Cleo2008']angel ja narazie jednorazowo 10 euro, wyslij mi prosze konto na pw. stan rzeczy trzeba absolunie oglosic na fb (chyba ze juz jest?). nie pamietam kto robil ten pierwszy, ja niechcacy zrobilam drugi, wiec co, zbieramy i na fb, ok?[/QUOTE] wysyłam konto moni mam nadzieje ze nie bd zła ; ) Quote
Szyna13222 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='margaret']Szyna jakie masz opcje??[/QUOTE] Zapytam sie taty czy u niego z pracy ktoś by nie podwiózł ich do Poznania bo oni tam czesto jezdza w długie trasy do innych miast samochodami ciezarowymi. Dam wam znać jutro,chyba ze dzis sie wyrobie Quote
aniao Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 super banerek :D Ajula a wiecie już może dokładnie kiedy będziecie jechać? jaki dzień tygodnia? w jakich godzinach mniej więcej? Quote
Ajula Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='aniao'] Ajula a wiecie już może dokładnie kiedy będziecie jechać? jaki dzień tygodnia? w jakich godzinach mniej więcej?[/QUOTE] prawdopodobnie dopiero czwartek-piątek, z Poznania wyjedziemy na pewno rano, żeby dojechać i spokojnie wrócić poniedziałek i wtorek na pewno nie, bo Pele musi zostać najpierw wyciachany Quote
Angel Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 czyli rano by trzeba je podrzucic ? może dzien wczesniej bym poszła i zapłaciła za nie i w boksach zamknęła żeby nie było potem jakiś problemów. Wziełabym klucz i z rana namówiła mame albo kogoś żeby mnie z nimi podrzucił do Pzn.. Quote
aniao Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 kurczę, jeśli w tygodniu i rano, to ja niestety w pracy.. :( Quote
malawaszka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='Ajula']prawdopodobnie dopiero czwartek-piątek, z Poznania wyjedziemy na pewno rano, żeby dojechać i spokojnie wrócić poniedziałek i wtorek na pewno nie, bo Pele musi zostać najpierw wyciachany[/QUOTE] Środa też nie bo Karolina (DT) ma w środę egzamin, który miała mieć w tą środę ale dziady przełożyli jej, no chyba, że bardzo by musiała być środa to ja bym Pelusia odebrała Quote
Ajula Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='malawaszka']Środa też nie bo Karolina (DT) ma w środę egzamin, który miała mieć w tą środę ale dziady przełożyli jej, no chyba, że bardzo by musiała być środa to ja bym Pelusia odebrała[/QUOTE] tym bardziej wychodzi czwartek albo piątek :) może Krzysiek sam pojedzie po nie najpierw do Obornik, tylko że on już brał kilka psów z Obornik na siebie, w końcu pomyślą, że handluje nimi a od której jest otwarte schronisko? Quote
danka4u1 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='Angel'][B]Zrobiłam banerek:[/B] [/QUOTE] Dzięki Angel. Zaraz zaopatrzę się w znak firmowy Dwupaku:multi: Banerek jest przepiękny. Znać serce i rękę mistrza. [quote name='Cleo2008']angel ja narazie jednorazowo 10 euro, wyslij mi prosze konto na pw. stan rzeczy trzeba absolunie oglosic na fb (chyba ze juz jest?). nie pamietam kto robil ten pierwszy, ja niechcacy zrobilam drugi, wiec co, zbieramy i na fb, ok?[/QUOTE] Dzięki Cleo. Pierwsze wydarzenie na FB robiła chyba Olena.. [quote name='Angel']wysyłam konto moni mam nadzieje ze nie bd zła ; )[/QUOTE] Co ty..moni to złote serce dla wszystkich psiaków w potrzebie:loveu: [quote name='Ajula']tym bardziej wychodzi czwartek albo piątek :) może Krzysiek sam pojedzie po nie najpierw do Obornik, tylko że on już brał kilka psów z Obornik na siebie, w końcu pomyślą, że handluje nimi [B]a od której jest otwarte schronisko[/B]?[/QUOTE] Jak dobrze, ze te psiaki mają Was. Dogranie całego transportu to nie łatwa sprawa. Biegnę na żebry........to mój pierwszy i podstawowy obowiązek :multi::multi: Quote
Ajula Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 no więc Krzysiek mówi, żebyście nie kombinowały, pojedziemy najpierw do Obornik po sunie, potem po Pelego i do Częstochowy Quote
Wala2006 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Trzymam kciuki by wszystko się udało :) Quote
Olena84 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Ja nie robilam wydarzenia, tam chyba sa ze 3:/ Quote
aniao Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='Ajula']no więc Krzysiek mówi, żebyście nie kombinowały, pojedziemy najpierw do Obornik po sunie, potem po Pelego i do Częstochowy[/QUOTE] :loveu: :multi: :loveu: ale super! dzięki Ajula!! to ja daję 20zł na transport Quote
danka4u1 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Ode mnie też 20 zł dla Dwupaku na [B]szczęśliwą podróz do nowego zycia[/B] Quote
Recommended Posts