Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przepraszam za długa nieobecność ale sie nie wyrabiam.. wszystkie deklaracje są uwzględnione.. ale nie wiem kiedy moja mama raczy sprawdzic konto bo znowu ma jakieś fochy:angryy: ale będe dalej nalegać..

Posted

Angel, załóż sobie konto:-) i będzie bez fochów. Nie rozumiem po co dorośli są tacy kłopotliwi i złośliwi jeśli ktoś młody zamiast stać pod klatką robi coś sensownego. Sorry Agel, ale ja bym taką córkę na rękach nosiła bo mam porównanie do swojej.

Posted

[quote name='mestudio']Angel, załóż sobie konto:-) i będzie bez fochów. Nie rozumiem po co dorośli są tacy kłopotliwi i złośliwi jeśli ktoś młody zamiast stać pod klatką robi coś sensownego. Sorry Agel, ale ja bym taką córkę na rękach nosiła bo mam porównanie do swojej.[/QUOTE]

Zgadzam sie całkowicie z mestudio - Angel, jesteś dla nas wszystkich (mam nadzieję) nadzieją na inną Polskę, wrażliwą, zaangażowaną, i po prostu superancką... tak trzymaj kochana...my to doceniamy!

Posted

aha, to angel jest z corek, a my reszta to mamy? ;) milo slyszec, ze sa tu corki na tym watku, ktorym dobro pieskow na sercu lezy.
dwupak do gory;) dziendobry! ja jestem w europejskiej strefie czasowej;)
i ciesze sie ze nie musze kasowac nowego eventu na fb dla peggy i meggy, bo jestem zdania ze dublowanie nie szkodzi wcale, tylko podwaja szanse.
w koncu dwupak to 2 ogloszenia (zart)
wlasnie sprawdzilam, na nowym evencie jest 99 osob i 500 jeszcze nie odpowiedzialo, na starym stanelo na 168 i 800 nie odpowiedzialo - dlaczego ludzie nie rozsylaja? te 700 osob to sila - nie wiedza jak to dziala? czy jak?

czy moge prosic na zajrzenie do tego watku? , Dejzi z guzem wielkosci melona, bardzo mi wazne zebyscie zajrzaly kochane
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/201896-Dejzi-z-guzem-do-kolan-zbiera-na-drug%C4%85-operacj%C4%99-potrzebujemy-450-00"]http://www.dogomania.pl/threads/201896-Dejzi-z-guzem-do-kolan-zbiera-na-drug%C4%85-operacj%C4%99-potrzebujemy-450-00[/URL]

Posted

[B]Jeszcze jedna sprawa. Angel, to do Ciebie- mistrzyni bazarków[/B]:multi::multi:
Dostałam na pw taką wiadomość od [B]megi_winters[/B]. Myslę, ze interesujaca i korzystna dla M&P.
Odpowiedz jej tutaj na wątku; prosiłam, by jutro weszła do nas.
Oto ta wiadomość:
[INDENT][COLOR=red][B]Mam 10 płyt (moja firma takie gifty dawała) - mogę mieć trochę więcej - DVD z ćwiczeniami mięśni dna miednicy, kręgsłupa i brzucha z Kari Bo: tutaj link:[/B][/COLOR]
[URL="http://allegro.pl/pelvicore-technique-z-kari-bo-corewellness-dvd-i1403362282.html"][COLOR=red][B]http://allegro.pl/pelvicore-techniqu...403362282.html[/B][/COLOR][/URL]
[COLOR=red][B]- to moze zainteresowałoby młode mamy, po porodzie, bo ćwiczenia takie pod nie, oraz jedna fajną nie odpakowaną płytkę z muzyka do cwiczenia pilatesu z instrukcją - może bazarek dla Megi & Pegi?????????? sorry ze tak zrzucam na Ciebie taki pomysł ale tak na szybko i to przyszło do głowy. Ja jestem dosyć świeża tutaj więc nie bardzo umiem zakładać bazarek ale służę fantami. Jeśli cos jeszcze wymyślę to też dam znać. Postaram sie z jakieś przynajmniej 15 zł podesłać na "dziewczyny":smile:))) [/B][/COLOR]
[/INDENT][/QUOTE]

hej, hej , zgłaszam się:)) przepraszam, ze dopiero teraz ale już jestem! potwiredzam że mam te płytki na bazarek - jeśli mogę poóc w ten sposób to chętie je przekażę, może jeszcze coś sensownego wygrzebię;)

Posted

Witajcie wszyscy- w pierwszej kolejności oczywiście M&P, a potem jak leci -sympatycy, fanowie, opiekunki wirtualne i ta w realu Angel- mistrzyni bazarków i nie tylko. Miło, ze tak licznie dziś odwiedzacie psiny
[quote name='mestudio'][B]Angel, załóż sobie konto:-)[/B] Sorry Agel, ale ja bym taką córkę na rękach nosiła bo mam porównanie do swojej.[/QUOTE]
Miałam Ci już dawno napisać, byś założyła sobie konto. Ułatwi to sprawę i odciąży mamę.
Mestudio, nie narzekaj, moja córka jest dwa razy starsza pewnie od Twojej i uwierz, że wyszła na ludzi...uwierz starej mamie:evil_lol:

[quote name='megi_winters'][B]Jeszcze jedna sprawa. Angel, to do Ciebie- mistrzyni bazarków[/B]:multi::multi:
Dostałam na pw taką wiadomość od [B]megi_winters[/B]. Myslę, ze interesujaca i korzystna dla M&P.
Odpowiedz jej tutaj na wątku; prosiłam, by jutro weszła do nas.
Oto ta wiadomość:
[INDENT][COLOR=red][B]Mam 10 płyt (moja firma takie gifty dawała) - mogę mieć trochę więcej - DVD z ćwiczeniami mięśni dna miednicy, kręgsłupa i brzucha z Kari Bo: tutaj link:[/B][/COLOR]
[URL="http://allegro.pl/pelvicore-technique-z-kari-bo-corewellness-dvd-i1403362282.html"][COLOR=red][B]http://allegro.pl/pelvicore-techniqu...403362282.html[/B][/COLOR][/URL]
[COLOR=red][B]- to moze zainteresowałoby młode mamy, po porodzie, bo ćwiczenia takie pod nie, oraz jedna fajną nie odpakowaną płytkę z muzyka do cwiczenia pilatesu z instrukcją - może bazarek dla Megi & Pegi?????????? sorry ze tak zrzucam na Ciebie taki pomysł ale tak na szybko i to przyszło do głowy. Ja jestem dosyć świeża tutaj więc nie bardzo umiem zakładać bazarek ale służę fantami. Jeśli cos jeszcze wymyślę to też dam znać. Postaram sie z jakieś przynajmniej 15 zł podesłać na "dziewczyny":smile:))) [/B][/COLOR]
[/INDENT][/QUOTE]

hej, hej , zgłaszam się:)) przepraszam, ze dopiero teraz ale już jestem! potwiredzam że mam te płytki na bazarek - jeśli mogę poóc w ten sposób to chętie je przekażę, może jeszcze coś sensownego wygrzebię;)[/QUOTE]
Cytuję , by nie zginęło w tłumie licznie bywających dzis tutaj ciotek.
Cleo, dobrze, ze zrobiłaś to wydarzenie na FB. Sama widzisz, że ludziska cisną się oknami i drzwiami do M&P. A niektórzy może jeszcze nie za bardzo wiedzą, jak poruszać się na FB, albo chroniczny brak czasu......wszyscy tak mamy.

Posted

melduję sie u dziewczynek

wiecie co możemy rozgłaszać, ale bez ustalenia co dalej, to w końcu ta para pójdzie w gwizdek, jak utrzymacie osoby, które obiecały comiesięczne deklaracje jeśli dziewczyny będa nadal tkwić w schronisku??? w końcu dotujący sie wycofają, ja z pewnością w którymś momencie -bo potraktuję to jak zamrożenie pieniędzy, które w tym czasie mogłyby pracować dla innego psiaka, potrzebny jest dyrygent - ktoś kto jest blisko z psami, zna je i ma czas wchodzić na wątek z jednej strony, z drugiej podzwonić po domkach tymczasowych czy hotelikach, jak pisałam ja ze swojej strony mogę podać namiary do hoteliku u kikou w dolnoślaskim, wiem, że psy mają sie tam dobrze, opłacam tamtejszych 2 rezydentów, natomiast nie jestem w stanie odpowiedzieć kikou na wszystkie pytania jakie do mnie postawiła bo nie znam suczek, nie wynegocjuję też ceny - z tego samego powodu, po prostu taki rekonesans po tymczasach trzeba zrobić - jeśli namawiacie ludzi na płacenie na psiaczki, pisałam dwukrotnie ale dalej nie wiem czy ktoś jest zainteresowany namiarem na ten hotelik czy nie? kto właściwie jest tu kierownikiem zamieszania:)?

Posted

Dobrze Margaret piszesz- [B]kto tu jest kierownikiem zamieszania[/B]?- ja włączyłam sie na wątek w monencie, gdy ledwie dyszał i postarałam sie go wydobyć z nicości, staram się w miarę możliwości utrzymywać go przy zyciu, zdobywam deklaracje. Tyle mogę, ale nie moge obiecać, ze tak będzie nadal i ciagle. Nie jestem nastolatką- kiedy to było??- życie koryguje mi coraz bardziej moje plany i muszę to uwzględnić Nie znam psiaków, a na temat DT/hoteli mam mgliste wyobrażenie.
Dzisaj dostałam namiary na hotelik w Przebieczanach od Moniki z Katowic. Są tak nasze dogomaniackie psy, ale z tego co się zorientowałam, kontakt z hotelem jest tylko poprzez smsy, mmsy i osobisty kontakt, czyli wizyty w Przebieczanach.
Kto z nas podejmie się tego, gdy nie będziemy mieć relacji o psach na wątku na codzień ?
Hotel u kikou- na pytania dotyczące psów nie jestem w stanie udzielić odpowiedzi, bo nie znam ani psów, ani realiów hotelowych..
Nie wiem, co pisać dalej. [B]Szkoda byłoby zaprzepaścić tak ładnie rozpoczętą sprawę i zlekceważyć tyle ludzi dobrej woli.[/B]

Posted

Weszłam jak codzień do mestudio, gdzie był nasz dwupak z Obornik- Lisio i Pieguska. [B]Lisio odszedł:placz::placz:[/B]jak teraz będzie zachowywała się nierozłączna Pieguska ?
Juz nic nie będzie tak jak przedtem....:placz::placz:
:placz: :placz::placz: :placz:

Posted

jestem wszystko zaaktualizowałam na pierwszej stronie.. ; )
przykro że z Lisiem tak wyszło ale.. teraz tak myśle ze zareagowaliśmy wszyscy w odpowiednim momencie z tym domkiem.. a Pieguska musi sobie poradzic ! da rade :loveu:

Posted

[quote name='danka4u1']Weszłam jak codzień do mestudio, gdzie był nasz dwupak z Obornik- Lisio i Pieguska. [B]Lisio odszedł:placz::placz:[/B]jak teraz będzie zachowywała się nierozłączna Pieguska ?
Juz nic nie będzie tak jak przedtem....:placz::placz:
:placz: :placz::placz: :placz:[/QUOTE]
Hm niedobrze .......Kamelek i Fax przetrwali tylko 2 miesiace jeden bez drugiego .............

Posted

Biedny Lisio :-(...
Biedna Pieguska :-(.....

Pomyślałam jeszcze o hoteliku u Ani k/Brodnicy dla naszego dwupaczku - tam naprawdę świetnie socjalizują się pieski - tylko pewnie nie ma miejsc:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/126059-HOTEL-DLA-PS%C3%93W-%28Brodnica-woj.-kuj.-pom.%29-Niesiemy-pomoc-dogomaniackim-psiakom[/url]!

Posted

Wybaczcie, ze niewiele napiszę, ale wiadomość od mestudio o Lisiu zwaliła mnie z nóg, chociaż przecież wiedzieliśmy, że Lisio jest wiekowy...na śmierć zawsze jest za wcześnie i tylko pocieszające, że odszedł w kochającym domu, ale teraz biedna Pieguska- nierozłączna towarzyszka Lisiowa. I Ewa razem z nią...
[B] Na temat hotelików trzeba szybko wypowiedzieć się, jakich warunków szukamy dla psiaków, jakie same psiaki są, jak się zachowują i pisać/dzwonić, bo miejsce nigdzie nie czeka na nas...[/B]
Hotelik Ani ma też swoją stronę na forum jamora, a na dogo u Ani jest Bim z Rudy Śląskiej, chociaż przyznam się, ze ja widzę tylko jedno znane mi -najlepsze miejsce dla naszych znowu nierozłącznych. U mestudio. [B]Ale nie mnie o tym decydować.[/B]

Posted

[quote name='xxxx52']Dlaczego umarl,co bylo przyczyna smierci?[/QUOTE]

Niestety nie umiem odpowiedzieć na to pytanie dlaczego ten staruszek odszedł w czasie snu. Może wylew, może serduszko - nie wiem, dopiero dziś TZ zdecydował się go pochować pod jabłonką obok naszego staruszka Brysia, który odszedł 2 lata temu chory na raka.
Nie wiem, tak samo jak nie wiem czy naprawdę miał te 16 lat.

Posted

Biedny Lisio, współczuję z całego serca :( Przynajmniej przez ostatni rok miał dzięki Mestudio to, czego nikt nie dał mu wcześniej - ciepły domek i miłość...

Śpij Maleńki
[*] :(

Posted

[quote name='danka4u1'][B]Lisio odszedł:placz::placz:[/B]j:[/QUOTE]
;O Jak to?? Po prostu zwaliło mnie z nóg..... Biedny Lisio :(:( Zaraz zajrze na wątek Pieguski.....No właśnie....Teraz to juz tylko jej....

Posted

[url=http://www.picturesanimations.com/dogs][img]http://www.picturesanimations.com/d/dogs/0241.gif[/img][/url][url=http://www.picturesanimations.com/dogs][img]http://www.picturesanimations.com/d/dogs/0242.gif[/img][/url]