margaret Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 ja mam telefon do kikou ona teraz rzadko do neta zagląda, jakis kłopot techniczny ma, więc prośba by dzwonić Quote
jola_li Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Odwiedzam Dwupaczek na miłe zaproszenie :-). Niestety kieszenie na razie puste, ale może jeszcze kiedyś się przydam ;-). Quote
Szarotka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Po niedzieli moge pomoc z molestacja dogo. Narazie moj tz. wyjezdza i jest male szalenstwo :):) Quote
danka4u1 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='jola_li']Odwiedzam Dwupaczek na miłe zaproszenie :-). Niestety kieszenie na razie puste, ale może jeszcze kiedyś się przydam ;-). Jolu-??- to było zaproszenie, a nie molestowanie:evil_lol: :evil_lol: Zresztą byłaś juz u dwupaku i wyskoczyłaś z kaski :evil_lol: Tak zwyczajnie nie możesz pobyć z nami w dwupakowie??? juz znajdziemy Ci zajecie, jak znudzi nam się gadanie:evil_lol: [quote name='Szarotka']Po niedzieli moge pomoc z molestacja dogo. Narazie moj tz. wyjezdza i jest male szalenstwo :):) Wyslij TZ-a i poszalej z nami, molestując. Jestes w tym skuteczna :evil_lol:...wiem.. Quote
jola_li Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='danka4u1']Jolu-??- to było zaproszenie, a nie molestowanie:evil_lol: :evil_lol: Wiem, wiem, ale ja baaardzo lubię przychodzić w gości z prezencikiem ;-). Od razu lepiej bym się czuła :-)! Quote
margaret Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 liczy się obecność i troska, dobre rady również Quote
mestudio Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Ja też zaglądam do Dwupaku, chociaż miałam dziś pokręcony - wyjazdowy dzień. Quote
danka4u1 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='jola_li']Wiem, wiem, ale ja baaardzo lubię przychodzić w gości z prezencikiem ;-). Od razu lepiej bym się czuła :-)! Czuj sie jak u siebie w domu..:multi::multi:bo tez jestes u siebie [quote name='margaret']liczy się obecność i troska, dobre rady również TAK JEST:multi: [quote name='mestudio']Ja też zaglądam do Dwupaku, chociaż miałam dziś pokręcony - wyjazdowy dzień. Czyżby autystyczna Pieguska potrzebowała okiełzania przy wizycie u weta :evil_lol::evil_lol: [quote name='aniao']mnie też tu trochę nie było.. Nic nie mogę dodać oprócz:mad::mad::mad:liczymy na poprawę. Masz przedostatnią szansę...:shake: Quote
runo Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 niestety zbieram na sterylke suni więc też brak kaski na dzień dzisiejszy... ale trzyma kciuki bo są na prawde świetne :) niczym moje nie rozłączne koty Quote
danka4u1 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 No to witaj w klubie nierozłacznych zwierzaków...i podziel się z nami doswiadczeniami w tym względzie :evil_lol: :multi: :evil_lol: Quote
danka4u1 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Dobranoc, jeszcze trochę.... Noc cudów...skaczą sobie posty:multi::multi::multi: Quote
margaret Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 danka ma kolejne nocne czuwanie:) a ja mykam spać, wygłaskałabym te 2 cudne panny, ale się nie da niestety..... dobranoc! Quote
jogolcia@pdx Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 A ja tak nocką zaglądam, czy śpią dobrze nasze psiepsiuły... cichutko, na palcach, żeby nie zbudzić tych skarbów... Śpią słodko, i razem oczywiście ;-) Quote
Olena84 Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Ja tez bylam chora ponad tydzien i widze ze mam do nadrobienia dlugich 10 stron! Dbacie o dwupak!!! Danka witaj z powrotem! Quote
danka4u1 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Pobudka, ciotki !!!! :multi::multi: Dwupak w potrzebie czeka:multi::multi: Quote
jola_li Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Peggi i ja, każdego dnia, marzymy, że zmieni się zła dola psia... Meggi i ja, każdego dnia, wierzymy, że kiedyś ktoś serce nam da... I że będziemy szczęśliwe jak w śnie - Peggi, i Meggi, i --- (tu wstaw imię swe)... Quote
danka4u1 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [quote name='jola_li']I że będziemy szczęśliwe jak w śnie - Peggi, i Meggi, i --- (tu wstaw imię swe)... Pięknie:multi::multi: tutaj zostawimy miejsce na imię następnego darczyńcy....:loveu: Na żebry dzis poszłam wcześniej... Quote
Olena84 Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Dwupaczku jutro wspieram ciotke Danke w bombardowaniu ludkow pw! Quote
Kocurek Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Jestem na zaproszenie,niestety na razie nie moge pomoc finansowo .Dopiero w marcu wplace jakis grosik.Kochane sunki:) Quote
Szarotka Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 To juz zdecydowalyscie gdzie one pojda ?? Quote
danka4u1 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [[quote name='Olena84']Dwupaczku jutro wspieram ciotke Danke w bombardowaniu ludkow pw! [quote name='Kocurek']Jestem na zaproszenie,niestety na razie nie moge pomoc finansowo .Dopiero w marcu wplace jakis grosik.Kochane sunki:) Dzięki za pomoc. Olu, liczę na Twoją " moc rażenia" podczas tego bombardowania:evil_lol::evil_lol: Kocurek, odwiedzaj nas i suńki.:loveu: Quote
Delnes Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Myślę, że bombardowanie pw przyniesie duży odzew:cool3: Własnie wpłaciłam na dziewczynki 20 zł:lol: Powodzenia!!!! Quote
danka4u1 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Delnes napisał(a):Myślę, że bombardowanie pw przyniesie duży odzew:cool3: Własnie wpłaciłam na dziewczynki 20 zł:lol: Powodzenia!!!! Dziękujemy delnes:loveu::loveu: to jest deklaracja stała tzn miesięczna czy jednorazowa ? Bywaj u dwupaku; spokojnie, tutaj nie zawsze jest taka " atmosfera jak na froncie..:evil_lol:", a bombardowanie Ci nie grozi:evil_lol: Quote
Recommended Posts