Angel Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 witam. Danusiu czemu masz banned ? :( wczoraj w gazecie powiatowej ukazało sie ogłoszenie: :multi: Quote
Olena84 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Matko faktycznie Danka ma bana! Ale super, moze ktos zobaczy nasze dziewczyny! Quote
Angel Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 cioteczki ja nie mam czasu za bardzo ale potrzebuje aby któras z was przerobiła ten tekst z allegro w taki sposób jakby Peggi i meggi mówiły same o sobie.. bo potrzebuje do kolejnego ogłoszenia. Quote
dara9 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Olena84 napisał(a):Dara mam dobrą fryzjerke, ale nie wiem czy Ci sie oplaci przyjechac do Warszawy;), spytam kolezanki ona mieszkala w Katowicach - włosy miala ladne zawsze;). A ja tradycyjnie melduje sie u dziewczyn rano! Będę dzwięczna ;) może akurat kogoś zna ta koleżanka :) do Wa-wy troszku za daleko ;) Co to Danka narozrabiała, że zbanowana? Kurcze dziewczyny w gazecie! Bomba :) Quote
Angel Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Angel napisał(a):cioteczki ja nie mam czasu za bardzo ale potrzebuje aby któras z was przerobiła ten tekst z allegro w taki sposób jakby Peggi i meggi mówiły same o sobie.. bo potrzebuje do kolejnego ogłoszenia. napisze ktoś ? bo ja nie bardzo umiem.. ;/ Quote
jogolcia@pdx Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Angel - zapytaj może Majqę z wątku Szansy http://www.dogomania.pl/threads/197458-Szansa-juz-po-operacji!-Potrzebny-transport-LUBLIN-BIELSKO-BIA%C5%81A?p=16155141#post16155141 Powiedz, że ja Ją poleciłam. Najwyżej dostanę po głowie, ale Majqa ma wyjatkowi dar do pisania tekstów łapiących za serce.... PS. Soory nie mogę na razie odpisać, bo mam Starszych u siebie do następnego Wtorku, ale potem od razu skreślę cosik na pW Quote
Olena84 Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Melduje sie u dziewczyn przed weekendem1 Quote
mestudio Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 No nie wierzę w tego bana dla Danki, ona i ban? To ja już powinnam mieć za wypowiedzi TZ, ale Danka. Pilnujcie dziewczyny wątku bo do tej pory pilnowała Danusia:-). Quote
Olena84 Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 No wlasnie nie moge sie do Danki dodzwonic, jesli ona ma bana, to kazdy moze miec, nie wiem za co mozna dostac, i jakie sa konsekwencje!? Quote
pola53 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Postaram się być tu przynajmniej dwa razy dziennie, dopóki Danusia nie będzie mogła wrócić. Nie wiem, co jest grane. Pewnie i ja wkrótce zostanę 'banned'! Quote
dara9 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Nie wiem jakie są 'konsekwencje' bana...tzn. że pod innym nickiem też nie można się logować bo on też będzie zablokowany? W każdym razie odnalazłam wątek przez, który Danusia została zablokowana. Mogę wysłać na PW bo tu się boję ;) Angel i jak z tym tekstem? Majqa znajdzie chwilkę by go napisać? Quote
Angel Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 przepraszam jestem tylko na chwilke... dzis zalatana jestem- zdawanie na oceny koncowe ;p 3 sprawdziany musiałam pisac.. no i teraz do 2 babci lece.. potem tance. czy ktos moze do niej napisac.. proszeeee ! Quote
pola53 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 A dwupaczek jeszcze nie był na spacerku? Quote
dara9 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Wszystkie ciotki śpią;) Polu dobrze, że je wyprowadziłaś na wirtualny spacerek, jak to zwykła mówić pewna nieobecna cioteczka.. Quote
Angel Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 słuchajcie miałam dziś byc u dziewczyn wziąć je na spacer, porobć zdjęcia... a tu lipa :( jade na warsztaty do poznania... schronisko czynne od 10 a ja o 11 niestety musze sie zbierac na pociag :( jak widac znowu zawiodlam.. kurcze, głupio mi strasznie z tym.. ale niedługo ferie.. wynagrodze to dziewczyna. Chociażmam dodatkowa prace żeby sobie zarobic.. - opieka nad dziecmi kuzynki. Będe chodzic tam co drugi dzień, raz dwupak, raz dzieciaczki.. jakoś damy rade. Jeśli mi sie uda to jutro zajrze do dziewczyn. Quote
Angel Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 a i doszła wpłata od Elwiry II- 100 zł :loveu::loveu: dziekujemy ! Quote
mestudio Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 A ktoś wie ile Danka dostała wyroku? TZmestudio Quote
dara9 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 mestudio napisał(a):A ktoś wie ile Danka dostała wyroku? TZmestudio Nie wiem czy ban jest czasowy, czy taki już stały? Nie mam pojęcia. Angel! Nie martw się, skończysz ten semestr, będą ferie i znajdziesz czas na odwiedziny dziewczynek! Quote
Angel Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 dara9 napisał(a):Nie wiem czy ban jest czasowy, czy taki już stały? Nie mam pojęcia. Angel! Nie martw się, skończysz ten semestr, będą ferie i znajdziesz czas na odwiedziny dziewczynek! jestem.. Wczoraj tak jak pisałam nie bylo mnie u dziewczyn. Wróciłam do domu po 22 i byłam wykończona zeby tu zajrzec.. a tu taka cisza ! Przerobi ktoś ten tekst ? Bo musze go wysłac do pani.. Wracac ciotkii !!! Quote
dara9 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Ja też jestem, ale nic nie przerobie... Próbuję się uczyć i w ramach przerwy wpadam do dziewczyn! Quote
jola_li Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Angel napisał(a):Przerobi ktoś ten tekst ? Bo musze go wysłac do pani.. Wracac ciotkii !!! Przepraszam, nie mam czasu wszystkiego czytać - jaki tekst i jaka przeróbka? Quote
Angel Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 jola_li napisał(a):Przepraszam, nie mam czasu wszystkiego czytać - jaki tekst i jaka przeróbka? chodzi o tekst z allegro (link jest na pierwszej stronie)- chodzi o przeróbke aby ten tekst przerobić tak jakby P&M mówiły o sobie :) pomożesz ? Quote
Recommended Posts