Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cioteczki ja nie mam czasu za bardzo ale potrzebuje aby któras z was przerobiła ten tekst z allegro w taki sposób jakby Peggi i meggi mówiły same o sobie.. bo potrzebuje do kolejnego ogłoszenia.

Posted

Olena84 napisał(a):
Dara mam dobrą fryzjerke, ale nie wiem czy Ci sie oplaci przyjechac do Warszawy;), spytam kolezanki ona mieszkala w Katowicach - włosy miala ladne zawsze;).

A ja tradycyjnie melduje sie u dziewczyn rano!

Będę dzwięczna ;) może akurat kogoś zna ta koleżanka :) do Wa-wy troszku za daleko ;)

Co to Danka narozrabiała, że zbanowana?

Kurcze dziewczyny w gazecie! Bomba :)

Posted

Angel napisał(a):
cioteczki ja nie mam czasu za bardzo ale potrzebuje aby któras z was przerobiła ten tekst z allegro w taki sposób jakby Peggi i meggi mówiły same o sobie.. bo potrzebuje do kolejnego ogłoszenia.

napisze ktoś ? bo ja nie bardzo umiem.. ;/

Posted

Angel - zapytaj może Majqę z wątku Szansy http://www.dogomania.pl/threads/197458-Szansa-juz-po-operacji!-Potrzebny-transport-LUBLIN-BIELSKO-BIA%C5%81A?p=16155141#post16155141

Powiedz, że ja Ją poleciłam. Najwyżej dostanę po głowie, ale Majqa ma wyjatkowi dar do pisania tekstów łapiących za serce....

PS. Soory nie mogę na razie odpisać, bo mam Starszych u siebie do następnego Wtorku, ale potem od razu skreślę cosik na pW

Posted

Postaram się być tu przynajmniej dwa razy dziennie, dopóki Danusia nie będzie mogła wrócić. Nie wiem, co jest grane. Pewnie i ja wkrótce zostanę 'banned'!

Posted

Nie wiem jakie są 'konsekwencje' bana...tzn. że pod innym nickiem też nie można się logować bo on też będzie zablokowany?
W każdym razie odnalazłam wątek przez, który Danusia została zablokowana. Mogę wysłać na PW bo tu się boję ;)

Angel i jak z tym tekstem? Majqa znajdzie chwilkę by go napisać?

Posted

przepraszam jestem tylko na chwilke... dzis zalatana jestem- zdawanie na oceny koncowe ;p 3 sprawdziany musiałam pisac.. no i teraz do 2 babci lece.. potem tance. czy ktos moze do niej napisac.. proszeeee !

Posted

słuchajcie miałam dziś byc u dziewczyn wziąć je na spacer, porobć zdjęcia... a tu lipa :( jade na warsztaty do poznania... schronisko czynne od 10 a ja o 11 niestety musze sie zbierac na pociag :( jak widac znowu zawiodlam.. kurcze, głupio mi strasznie z tym.. ale niedługo ferie.. wynagrodze to dziewczyna. Chociażmam dodatkowa prace żeby sobie zarobic.. - opieka nad dziecmi kuzynki. Będe chodzic tam co drugi dzień, raz dwupak, raz dzieciaczki.. jakoś damy rade. Jeśli mi sie uda to jutro zajrze do dziewczyn.

Posted

mestudio napisał(a):
A ktoś wie ile Danka dostała wyroku?

TZmestudio

Nie wiem czy ban jest czasowy, czy taki już stały? Nie mam pojęcia.

Angel! Nie martw się, skończysz ten semestr, będą ferie i znajdziesz czas na odwiedziny dziewczynek!

Posted

dara9 napisał(a):
Nie wiem czy ban jest czasowy, czy taki już stały? Nie mam pojęcia.

Angel! Nie martw się, skończysz ten semestr, będą ferie i znajdziesz czas na odwiedziny dziewczynek!

jestem.. Wczoraj tak jak pisałam nie bylo mnie u dziewczyn. Wróciłam do domu po 22 i byłam wykończona zeby tu zajrzec.. a tu taka cisza ! Przerobi ktoś ten tekst ? Bo musze go wysłac do pani.. Wracac ciotkii !!!

Posted

Angel napisał(a):
Przerobi ktoś ten tekst ? Bo musze go wysłac do pani.. Wracac ciotkii !!!

Przepraszam, nie mam czasu wszystkiego czytać - jaki tekst i jaka przeróbka?

Posted

jola_li napisał(a):
Przepraszam, nie mam czasu wszystkiego czytać - jaki tekst i jaka przeróbka?

chodzi o tekst z allegro (link jest na pierwszej stronie)- chodzi o przeróbke aby ten tekst przerobić tak jakby P&M mówiły o sobie :) pomożesz ?